511
Hűségről őszintén....
-
#270 sok féle öngyilkos van, volt egy manusz kicsit bepiált úgyhogy az asszony vezetett hazafelé a gyerek meg hátul, karambol asszony gyerek meghalt, manuszt kiengedték kórházból felkötötte magát... -
G_ArchAngel #269 nálunk vannak a környéken csak 10 emeletes lakóépületek, évente volt 1-2 ugró...
14 éves koromban már megsem álltam bámészkodni...
ue. a veszprémi viadukt: basic-jump ernyő nélkül... sok marha, ráadásul parkosítva is van minden... -
#268 Egy igazi öngyilkosjelölt nem foglalkozik ilyesmivel, odaát nincs neki gondja, hogy ki örül vagy ki nem a halálának ... ezért hiszik sokan jó megoldásnak, hisz egyértelmű, semmi gondjuk nem lesz, holtan kit érdekel már ki mit érez vagy gondol . -
G_ArchAngel #267 hát, nálam az öngyilkosok a pedofilokkal és aberáltakkal egy szinten vannak... ritka gyenge lélek mindegyik, de az öngyilkosokra nem jó megoldás, hogy kiírtsuk őket - inkább örök életre kellene kárhoztatni őket... -
#266 ezt csak külsőleg látod így, én is anyáztam elöször mikor éjjel felkeltettek mert a szomszéd kölök is úgy gondolkozott mint Tuvok, az hogy a gyerek összevagdosta magát nem érdekelt de az annyát rossz volt látni. -
#265 De . Sajna de . Évekbe tellett "helyrehozni a kárt", írtam, nem _csak_ szakítás volt :( -
#264 Amúgy a jófej öngyilkosok biztosan nagyon jó emberek mer milyen kedves is az amikor a család megtalál vérbe fagyva és a fájdalomtól üvölteni szeretne.
-
#263 nem éri meg ilyen esetben megölni magad, ez nem egy olyan dolog amivel nem lehet együtt élni. -
G_ArchAngel #262 inkább letisztult szemléletű realista!:))) -
#261 Az egész arról szól . "túlságosan" meg "éljek"
Nem ott a lényeg, hogy "hogy megölöm magam ha elmegy.", hanem hogy hogyan megy el, egy szimpla(?) szakítás miatt nem öli meg magát (vagy próbája) senki (ergo én se), valaminek történnie kell/kellett ott ... -
#260 Te lelketlen állat!! :DDDDDDDDDDDDD -
#259 Nem neked mondtam csak a te gondolatodat vittem tovább.
nehéz volt :DD -
G_ArchAngel #258 "elöbb kéne gondolkozni aztán vágni/ugrani....."
ez a családra/hozzátartozókra nézve sem jó ötlet:
takarítás, újra meszelés/festés, felesleges költségek..., nem éri meg... -
#257 "elöbb kéne gondolkozni aztán vágni/ugrani....."
Élek vagy mi ... és minek ...
De ha ezt a mondatot egy egész világon hallható hangosbemondóba hirdetnéd, és rá is bólintana mindenki, akkor se valószínű, hogy a haragtól elvakítva mindenki be is tartaná . Sok öngyilkos van a világon ... -
#256 ne nekem mond -
"Túlságosan szeretem ahoz, hogy nélküle éljek."
Nem tudom hol rejlik ebben a mondatban, hogy megölöm magam ha elmegy. Eszemben se!! Piszok szar lenne de elmúlna.
-
#254 "Túlságosan szeretem ahoz, hogy nélküle éljek."
Tessék, erről próbáltam itt makogni délelőtt ... és az érvágás is ehhez lenne köthető, az előző párommal is így voltam, ezért akartam azt, amit, túlságosan szerettem, de azok után, amit velem csinált nemhogy azt nem érdemelte meg, hogy megcsaljam, vagy szemenköpjen, de tudomást sem veszek a étezéséről, és kár lett volna egy ... olyan ... miatt kinyírni magam, életem (utolsó) nagy hibája lett volna ."
elöbb kéne gondolkozni aztán vágni/ugrani..... -
#253 Jó én befejeztem. -
#252 *létezés -
#251 "Ha a párom lenne hűtlen hozzám asszem megbocsájtanám."
Már megtettem 1x ...
"Túlságosan szeretem ahoz, hogy nélküle éljek."
Tessék, erről próbáltam itt makogni délelőtt ... és az érvágás is ehhez lenne köthető, az előző párommal is így voltam, ezért akartam azt, amit, túlságosan szerettem, de azok után, amit velem csinált nemhogy azt nem érdemelte meg, hogy megcsaljam, vagy szemenköpjen, de tudomást sem veszek a étezéséről, és kár lett volna egy ... olyan ... miatt kinyírni magam, életem (utolsó) nagy hibája lett volna . -
#250 Nem tudom. Ellentétben veled nem vagyok mindentudó. Nem tudom minek kellene történni ahhoz, hogy megtörténjen, nem tudom mit csinálnék....
Ha a párom lenne hűtlen hozzám asszem megbocsájtanám.
Túlságosan szeretem ahoz, hogy nélküle éljek.
Nem tudom nem tudom és nem tudom. -
#249 mind1 -
#248 de a hűtlenségre van ?
... -
#247 és ő gondolom kinyírni se akarta magát -
#246 Tovuk=kovuT csak visszafelé -
#245 Számomra erre nincs mentség. -
#244 nézd meg a Star Trek topic-ot, ott azt mondta ő az. -
#243 A tuvok az a tuvok. Ő meg valami kovul vagy hasonló csak a tuvokot használja a logojában. -
#242 még ha ismernéd a körülményeket ... -
G_ArchAngel #241 szerintem ez nem Tuvok, az a srác normálisabb, beszélgettem vele!
szerintem vmi fake-állat szórakozik a nickjével... -
#240 ennyit a logikáról és a hegyesfülről, csalódtam benned ennél értelmesebbnek tartotalak..... -
G_ArchAngel #239 Te kész vagy!
call 555-CSER-NUS! -
#238 És büszke vagy rá. Gratulálok.
Ez a mérce? Ezért vagy te jó ember mi meg nem?
Mert meg akartad ölni magad???
Mégiscsak veled van a gond. -
#237 Úgy, csak hányingerem lett ezért nem folytattam .
És a tériszonyomról se tudtam addig, míg ki nem akartam ugrani a 6.-ról -
#236 "csíkoztam már be a csuklómat ..." ezt úgy érted megvagdostad az ereid -
#235 Az az én nevem, olvass a sorok közt .... vagy esetleg visszafelé ....
Attól, hogy te tapasztaltabbnak tartod maga nem jelenti azt, hogy én nem lehet az, pláne hogy egyáltalán nem is ismersz, és nem is írtam volna le a véleményemet úgy, hogy képtelen lennék tartani magam az elveimhez, eddig senki nem halt bele abba, ha hűséges volt a párjához, de engem még az se érdekel, csíkoztam már be a csuklómat ... -
#234 Na most meg már biztos is vagyok benne, hogy nincs kedvem veled beszélgetni!
Te nem tudsz olvasni a sorok között????? MOND!!!
Mind, ahányan most itt írogattunk hűségesek vagyunk a párunkhoz, csak uram bocsá talán egy kicsit tapasztaltabbak.
Ezért nem mondjuk azt, hogy soha!!! Mert nem tudjuk mit fog hozni az élet.
Ha ezt képtelen vagy megérteni csak sajnálni tudlak.
Amúgy meg használod egy másik fórumozó nickjét a logodban. -
#233 Őőőő, szerintem "kissé" félreértessz minket. Senki nem győzköd, hogy nem lehetsz jófiú. Pusztán ne lepődj meg, ha néha nem fog menni és nem kell hamis illúziókat kergetni és olyan önképet felépíteni magadról, ami könnyen romba dőlhet egy szép napon. -
#232 Nem gondolod, hogy elég aljas dolog arról győzködni, hogy tehetek bármit bárhogy az életben, akkor sem maradhatok semmiképp hűséges ??! Amíg az ember maga dönti el, hogy hűtlenkedik vagy sem, addig én magam fogom eldönteni, hogy én fogok-e, és tudom magamról, hogy nem fogok, ha késsel szúrkálnak meg akkor se . Nem verek át olyat, akinek annyi mindent köszönhetek az életben, nincs olyan elvem, hogy ha ő megcsal, akkor én is, vagy ha ő bunkó (lesz) velem, akkor én is . Sőt, nem fogom letagadni a múltamat, akármi is változik meg, szidják csak mások az exüket, a hülye haragjuk elhomályosítja a szép emlékeket, megérdemlik, hogy átverjék őket ugyanúgy, ahogy ő tette mással .
Úgyhogy nem kell kiröhögni valakit, aki fiatalabb és céltudatosabb, mindenkinek vannak elvei, csak van, aki be is tartja, és ez nem kortól függ ... -
#231 Mé ??? Illik hozzád, olyan macskás !