511
Hűségről őszintén....
-
#310 hát ez tényleg nem kutya :) -
G_ArchAngel #309 Oszkár, az izzószemű házipamacs:DDD -
#308 Kutya is jöhet, legalább ínséges időkben lesz kutyamájpástétomra igény ! Akár az indiánoknál. Saját kutyánkat is mindig azzal nyugtatom, hogy ha rossz lesz, megy a levesbe ! :DDD -
#307 azt hittem macskája van :) -
G_ArchAngel #306 tartalmas élet rulez:DDD -
#305 Azon lehet segíteni ! Kibucot alapítunk aztán haller ! Én meg a mostani pasid keresi a pénzt, Peet vigyáz a kölkökre [mer rendes], te meg elköltöd amit kerestünk a világkörüli magánútjaidon ! Na ?!! :DDD -
G_ArchAngel #304 jaja, és van 3 gyermeke, és 1 kutyája is:)))))))
[HAZUDIK - CSAK EGY FEHÉR KUTYASZERŰSÉGE VAN!]] -
#303 házas vagy????? -
#302 Namost neked én nem tettem, sazl. ?!! De tudod mit, ha hozzácsapódsz te is jöhetsz ! Persze csak ha szereted a szerepjátékot a LANpartykat és aludni ! :DDD -
#301 Mer már házas vagyok. :D De csak azért! :o) -
peet69 #300 igaz nem házasságra :))) -
peet69 #299 nekemmár tett ajánlatot :))) -
#298 -
#297 Látod, ha például hozzámjönnél, meg tudnám neked mutatni mi az én tűréshatárom, s a tiédet is jól megfeszegethetnénk (Csak ha TE is akarod ! :DDD) ! :DDD -
G_ArchAngel #296 szerintem nem lehet általánosítani: kapcsolat és meberfüggő, kinek mik a tűréshatárai... -
#295 Tőle akarom hallani.
Amúgy valakivel pont vitám volt a témában ezért nyitottam.
(aljas hűtlenkedő az illető) -
#294 vagy a párját akarja vele baszogatni -
G_ArchAngel #293 arra, hogy tudni akarod, mik az elfogadható határok és ránk foghasd, hogy tőlünk hallotad, hogy "ez még belefér":))) -
#292 Pontosan mire gondolsz? -
#291 ha egy nő a hűségről érdeklődik, félre akar lépni... -
#290 na ez az, se aki kihúzzon, se aki kirugdosson, szó szerint egyedül kell kimásznod, utána meg betemetni a gödröt -
#289 annyit beszéltek a piáról hogy lassan megszomjazok :) -
#288 jajó akkor nem! -
#287 szerintem jobb ha valaki kirugdos a gödörből, mint ha kihúzna :) -
#286 Ezt most nekem? -
G_ArchAngel #285 kicsit egyre jár az agyunk:)
hiába, az alkohol teszi:) -
#284 vagy mondjam úgy, a halál logikátlan ? -
#283 Na átkeresztelem a topkot Csernusra. -
G_ArchAngel #282
Hűségről őszintén....
Témaindító: MIMACSKA
no comment...
-
#281 nem, nem tenném meg 2.-jára, mert tudom, hogy van másik megoldás, még ha nagyon-nagyon nehéz is
és már azt is tudom, hogy a kiváltó okokat hogyan lehet megelőzni, így nem kerülhetek (elméletben) megint abba a mély, sötét gödörbe, aminek az alján az ember nagyon sokáig inkább feladná, de az aprócska fény erősebb ott fenn -
#280 a kérdés az megtennéd e másodszor is? ha igen akkor tényleg nulla vagy, ha nem akkor az első se volt komoly csak egy kétségbe esett segély kiáltás..... -
#279 mind1, 0 vagyok, ez van, rég túlléptem rajta, de letagadni nem fogom, még ha kiközösítéssel jár is, ahogy akkor is járt jóval nagyobb tételben -
#278 akkor van remény, hogy engem se, azaz nem tetted volna
igaz nem ölt meg az a nő senkit, de egy szakítással nem lehet előásni a mélyen nyugvó szuicid hajlamait senkinek -
#277 na az ilyet megértem és nem ítélem el -
#276 na és aki pont emiatt nem bírja megtenni ?
egyszer bárkiben elszakadhat az utolsó szál is -
#275 ++++++++ sokminden -
#274 ez is érthető
meg a fickó, aki a szomszédunkban a kolbászfüstölőbe kötötte fel magát, egy évben meghalt az anyja, két testvére, mer az egyetlen gyereke (felesége és apja korábban), nem bírta a szenvedést
meg én se sokáig, mikor le kellett vágnom, és meghallgatni a halálhörgést, mikor újra levegő ment a tüdejébe -
#273 Számomra ezért nullák!
Önző önsajnáló senkire sem gondoló alakok. -
#272 aznap szakított a barátnőjével. -
#271 biztos megvolt az oka rá, egy kísérlet nem olyan apróság, amit csak úgy a fejébe vesz az ember és hopp, akkor holnap megteszem, nagyon nagy ok, vagy hosszú negatív dolgok sorozata kell hozzá, meg is volt