511
Hűségről őszintén....
-
#350 tudsz utánna fotózni, vizi madarat :) -
G_ArchAngel #349 lehetne, ezért nem kellene dísztavak mellett sétálni vele, mert kacsát, lúdat, hattyút kiakar hozni a vízből... -
#348 az enyém ezeket csak akkor csinálja meg ha kedve van hozzá :) -
#347 ja, de szerintem bezárva tartani akkor se szabad -
#346 És kint is van egész álló nap. Kisebb korában bent volt, mert az előző "gazdái" ahhoz szoktatták, de megszoktattuk kintre (nem volt 1xű). -
G_ArchAngel #345 nekem nem kell bohóc: ül, fekszik, marad, lábhoz jön, visszahozza az apportfát, és feláll, hogy a lábát a vállamra tegye...
ennyi, nekem nem kell több... -
#344 az nem vadázs kutya lenne? -
#343 A husky szerencsére halvány benne, inkább juhász. Ez a szerencséje, mert így talán nevelhető. -
G_ArchAngel #342 ez golden retriever, nem munkakutya! vakot tud vezetni vagy embert keresni a romok alatt, de szinte magától megtanul mindent: a miénk ki-be járkál, tudja kezelni a kilincset és a tolózárakat, reggel behozza a Népszabadságot, az összes gyerek idejár játszani az utcából a szülők idehozzák a kölykeiket, hogy az ebédből maradt csontokat a Teonak adják! -
#341 nem feltétlenül kell végig futnia, amúgy meg akkor is jobb ha kint van szabadon a kertben mint bezárva. -
#340 Nálunk a kutya a gaszda :DDD -
G_ArchAngel #339 Na resteljél öcsém, nekem társ a kutya és nem szolga! -
#338 L*faszt ! Apám kutyakiképző volt határőrségnél, évtizedeken át aranyérmes kutyái voltak, de sosem sétáltatta őket. A kutyának dolgozni kell, főleg ha munkakutya. Addig meg rohadhat kennelben ! Ez nem öleb, meg hobbykutya. El kell vinni megfuttatni, de nem pórázon sétáltatni, mint egy pincsit.
A miénk még kicsi ahhoz, hogy kiképzőhöz járjon, ezért anyámra van bízva, nála van, ő játszik vele, eteti és nevelgeti (végülis az ő kutyája), de egy évesen megy az iskolába, nincs kecmec.
Nehéz volt rászoktatni, hogy nem én vagyok a főnök, de most már kezdi felfogni. A kutya soxor automatikusan a legerősebbet, legdominánsabbat és általában a férfit választja gazdának, de ezt utána meg lehet változtatni nála. -
#337 -
#336 az ilyen kis dögök amúgy sokkal hamarabb harapnak mint egy normál kutya. -
G_ArchAngel #335 a kertvárosi részben még elbóklászik mellettem, de a belvárosban megkell kötni, nem minden ember toleráns, és az a gond, hogy múltkor is majdnem kihozta a dísztóból a hattyút...:))) -
#334 kutyatobig -
#333 EZ a veszélyes pázzé:
-
G_ArchAngel #332 azért mert minden este sétálunk, te lám(p)a, ha kertes házban laksz az nem mentesít attól, hogy sétálni vidd a kutyát: neki a szaglászásra szüksége van, olyan mintha híreket olvasna :) -
#331 nem szabad, Husky-nak is kell a napi 10 km különben bekattan, ilyet kikötni barbárság + agresszív lesz tőle -
#330 Márminthogy lelöki az embereket akik útban vannak ?!! :DDD -
#329 És igenis nadon feszéjes :DD
-
#328 Kertes házban minek is póráz. Azonban a mi mostani kutyánkat kidobták, úgy fogadtuk be és a nevelése bírt némi hiányosságokkal, úgyhogy kénytelen voltam láncot venni hozzá, mert bizonyos esetekben már csak ez használ. Németjuhász husky keverék, úgyhogy teljesen őrült, nem tud leállni, ha egyszer bevadulja magát, semmi sem érdekli, na ilyenkor megy utána láncra, az nevelő hatású. -
#327 az enyém szereti a főtt zöldségeket :) -
#326 de az nem német dog volt, amúgy német dog pont a batár mérete miatt nagyon jó vakvezető kutya. -
G_ArchAngel #325 az enyém meg azt hiszi, hogy mindent megtud enni amit mi is:)
...aztán mióta kaprot tettem a tápjába már nem olyan elvakult:))) -
#324 ja persze csak tudod a malamut az egyik legönfejűbb kutya, közelebb van a vérvonala a farkashoz mint a többinek. -
#323 Dehonnem ! Nagybátyáméknak volt nemrégenig egy német dogjuk, az NEKEM (közel 190 centimmel) a hónom aljáig ért lazán pihenve és simán csak arrébb lökte az embereket ha útban voltak, barátságosan, de határozottan. Öhömmm. -
G_ArchAngel #322 aham, pl. 2 évesen látott először pórázt:)
sőt a nyakszőrzete miatt nyakörv sem szokott lenni rajta...
persze az ágyam mellett alszik, de szigorú vagyok!:))) -
#321 Az én kutyám meg van győződve róla, hogy ő ember! :DDD -
#320 de az biztos hogy egy kutya hűségesebb mint a legtöbb nő szal... -
#319 édes :DDDDDDDDDDDDDDD -
#318 A kutyának tudni kell ki a főnök ! Lehet édesgetni, de ha próbálkozik akkor azonnal meg kell torolni ! A falkában tudnia kell a rangsort, ehhez ragaszkodik. -
#317 sokkal nagyobb nem lehet :) -
#316 enyém békés és lökött, a tied túl szigorú, biztos rosszul bánsz vele -
#315 Nem rossz ! Hiába no, mégiscsak a MÉRET A LÉNYEG ! -
G_ArchAngel #314 és ha jól lakott a tiéd Oszival, akkor talán az enyémnek elég lenne a tiéd - tízóraira:)))
-
#313 De a tiédnek nézd meg milyen kicsik a lábai és milyen nagy a feje ! :DDD -
#312 enyém megenné :) -
#311 Nnna ! Ne szójjábe ! Igaz még a keresztlányomra, a barátokra és a barátnőkre és a családomra is kell időt szakítani, nameg végestelen-végig dolgozom, építkezek, miegymás, de ezek az álmaim ! Mer' mindenkinek van egy álma !!! :DDD