511
Hűségről őszintén....
-
#391 Elvitték a klingonok. -
#390 Vanő Isten ??? -
#389 Tuvok eltünt :( -
#388 casz -
#387 reggelt -
#386 Na jó mst már tényleg csak arról nem volt szó, hogy milyen tampont használtok :o -
#385 Meg vannak csendes emberek, akik elszüttyögnek, ők jók tölteléknek. -
#384 Emberfüggő. Ha van egy nagyhangú fickó (like me) a partyban másik nagyhangú már nem mindig fér meg vele. Bár nálunk erre van ellenpélda. Ha lány is van (mint nálunk), akkor az moderál annyit a fiúkon, hogy többen is lehet kultúráltan játszani. -
#383 sikerült ezt a topic-ot is szét OFF-olnunk endesen :) -
#382 ha sokan voltak 1-2 játékost mindig lemészároltam :) -
#381 ja 5 ember az jó 4 játszik 1 mesél ha több van az már kavarodás -
#380 Mi 5-7-en szoktunk nyomni. -
#378 Pont jó, 2-5 játékos, plusz egy DM, ez az ideális. -
G_ArchAngel #377 lehet, hogy az lennék, de ez kisváros - előfordulhat, hogy sokan játszanak, de nem ismerem őket, heverokkal 3-an meg nehéz:) -
#376 Ugyan én 3x-es vagyok, de very-aktív játékos mindmáig ! -
#375 nem -
G_ArchAngel #374 talán olvastam róla, de semmi nem jut eszembe...
nem magyar? -
#373 CyberPunk2020-at ismeritek? -
G_ArchAngel #372 már nem:)
régen volt, szép volt, jó lenne - nincs rá idő:)
(csak ehhez a négyhez konyítok: M.ó.k.u.s., Shadowrun, StarWars, Ad&d) -
#371 Te Angyi ! Te nem vagy véletlenségből szerepjátékos ?!!! -
#370 Úgy viszont nem nagy élvezet.... -
G_ArchAngel #369 én meg közben rájöttem, hogy fejhallgaóval hallgatok zenét, akkor kitudom nyitni az ajtót:)
[MERT OKOS] -
#368 Jaja ! Új kérómban MINDEN szobában JetCool splitklíma, pedig földszint és 40 centi tégla ! Kell az ! -
G_ArchAngel #367 szerinted itt van? egyedül a nappilban van split-szar-klíma, de nem nyitom ki az ajtót, mert a többiek nem díjazzák Bryan Adams-t...(pedig jó)...
és akkor nyugtattak: minek neked klíma: kő ház, hideg falak - persze, azok hidegek, de van két bazinagy ablak ahol ömlik a meleg... -
#366 itt is mocsok meleg van nem tudok kimenni cigizni -
#365 Haggyad má én itt ülök üveg/fém koporsóban, no légkondi és gürizek ! Szerinted ?!! -
G_ArchAngel #364 inkább HŐSÉGRŐL!
-
#363 Na eltértünk a témától ! Szal. mi a véleményetek a HŰSÉGRŐL ?! -
G_ArchAngel #362 majd csinálok fotókat, de most dög meleg van, az egyém is a virágoskertben alszik a bokrok alatt:)) -
#361 Meg mi Pöstön vagyunk, itt kicsit más a kutyasétáltatás néhol. -
#360 A bassethound nagyot tud harapni. A barátomnak van, hát nem semmi, rajtam már kiprónálta a fogait párszor, csak úgy. -
G_ArchAngel #359 nálunk az utcában van 4 überkutya: a többi nyugdíjasok nyugdíjas korú kutyái...
Dotti: 4 éves bobtail szuka
Füles: 1,5 éves bassethound szuka
Fruzsi: 7 éves boxer szuka
Teo: 2 éves golden kan
ők együtt játszanak régóta a gyerekekkel (2-12 éves korig), soha nem volt gond, a szülők sem szólnak, egyedül a szart kell takarítani utánuk, hogy a kicsik ne tapossnak bele:) -
#358 Nálunk is próbálkozik vele ne aggódj ! -
#357 Nem rólad van szó. Ti kezdtétek krit"izé"lni a mifelénk dúló kutyatartási szokásokat. :DDD -
#356 Tuti. -
G_ArchAngel #355 és én mire tartsak munkakutyát?
szőlőszedésre? -
#354 Vigyázni kell kikkel engeded össze a kutyádat ! -
#353 de úgy mókásabb ha közben a kutya szájában vergődik -
#352 Az a te kutyád. Ez meg munkakutya. -
G_ArchAngel #351 szerintem kutya nélkül is sikerül:)