211
Lányok a volán mögött
-
#131 Ha nem céges az autó, akkor mehetnek a levezsbe.... :)
Ha meg kitartanak emellett az őrült nagy baromság mellett, akkor meg egyszerűen a Kicsid parkolt oda vele, és kész. pölö ment téged meglátogatni a munkahelyre. Ez már tényleg csak részlet kérdés. De szvsz nincs ma Magyarországon az a bíróság, amelyik azért mert valaki belemegy a szabályosan parkoló autómba, engem büntetne meg. Ez kész röhej. a helyedbe úgy b@sztam volna ki mind a 2-őt, hogy csak na, meg megemlítettem volna a zaklatást, mint bíróságon felmerülő lehetőséget :PPP -
Vlala #130 Ha még nem únjátok, folytatom a sztorit:
Tegnap bejött a terepjáró tulaja a melóba, egy ügyvédkülsejű fickóval. (Könnyen meg lehet ismerni, nem volt gerince.)
Felvázolták a tényállást, miszerint jogtalanul használtam az autót, és nem volt megbízásom az autó tulajdonosától (Kicsimtől, hehe), hogy oda parkoljak. A bírósági tárgyaláson ezen indoknál fogva szét fognak szedni.
Most még elkerülhetem, ha fizetek. Van még kérdésem?
Csak egy volt: Fészket ne rakjak?
-
#129 És szólj, hogy nem ártana egy témán belüli keresőmotor sem, nagyban megkönnyíthetné az emberek dolgát. Nem kéne a sok szpemet végigolvasni. :DDDD -
#128 Ne a gumiban!!! -
#127 miért a gumiban? -
Vlala #126 OK, megyek, és nyitok egy "Bugos az esgé!" topicot a Gumiban... -
#125 Hiba van a mátrixban... -
#124 Télleg!
Van ilyen másik topic is, ahol nem tudtam megnézni a legelső hozzászólást, mert nem lehetett lapozni! :)
Sztem valami bibi van a rendszerben! -
#123 Nekem 150 volt korábban, most 250. De így sem látszik az eleje... -
#122 #26 az uccsó -
#121 de még a fejlécben sem... -
#120 Nem jelenik meg lapozási lehetőség a fejlácben... -
Vlala #119 Nincs "következő oldal" a lap alján?
Igen: tessék rákattintani
Nem: valami gubanc van... Hányas az utolsó? -
#118 A beállításoknál be lehet állítani, hogy mennyi üzi jelenjen meg egy oldalon! (nekem 200, de a #4 nem látszik) :) -
Vlala #117 Váalszlevél:
"Kedves uram,
Kérem, miután tisztázta a gépkocsija ideiglenes vezetőjével (nem a jó modorú úriemberrel, hanem a hölggyel) a baleset körülményeit, szíveskedjék álláspontján változtatni, ellenkező esetben kénytelen leszek Önre állítani a barátnőmet. Tisztelet nélkül:
akláírás
dátum
Elküldjük? -
Vlala #116 A következő oldalon van. -
#115 WTF? Hogy tudsz a 4-es hsz-re válaszolni? Nekem meg sem jelenik. -
#114 mondjuk illene rá számítani, hogy az előtted haladó mégsem megy át, az előtted haladónak meg illet volna tudni, mi történik a háta mögött -
Vlala #113 Aham, nagyon kezdő padawan vagyok még...
-
#112 "A fene sem gondolta, hogy ilyen kavarások lesznek!
" - hosszú az út amíg megtanuljuk: az emberi g*ciség határtalan. És ne bízz senkiben! -
Vlala #111 Remélem, bár vannak tapasztalataim az ellenkezőjével.
Nem foglalkoztunk fényképpel, kicsengette a pénzt, aztán elengedtük. A fene sem gondolta, hogy ilyen kavarások lesznek!
Remélem, Isten szólt belőled :-)
Igen, az emberi fejlődés legnagyobb gátja, hogy pénzért nem lehet sütnivalót venni. Tele lennénk okos magyarokkal :-) -
#110 Ez az ügyvéd dolog elég szar, több tanútok is van, sz@rt sem fognak érni az ügyvédek. Kamutanúval nem mennek semmire. Nagyon komoly büntit kapnak, ha a T. bíróság előtt próbálnak hazudozni. -
#109 Fényképet csináltatok? Ilyenkor alapdolog a fénykép!
Ááááá, nekem is volt tavaly gázolásos, cserbenhagyásos esetem. Engem ütöttek el, de megúsztam (kibanagy mákostésztám volt).
Az ügyintéző (kihallgatáson) rendőr elkezdett kérdezgetni. Én jól mondtam el mindent, pont úgy, ahogy a tanúm is. A faszi simán elkezdett hazudni(nem szívesen írom le, de dzsipó volt), hogy ő nem is jött nekem, nincs is bajom...ha nekem jött volna a nagy kocsijával, akkor nem lenne lábam. Na erre azt monjda a rendőr, hogy pedig a tanúk mást mondanak...
A faszi: nekem is van tanúm, több is, kérdezze csak meg őket, úgy is azt fogják mondani, hogy nem mentem neki semminek.
Na erre bepöccent a rendőr. És elkezdte szopatni a faszit, hogy tudja-e, hogy a tanúk nagyon könnyen megtörnek, egy-két keresztkérdés rutinból, és vége. Hamis tanúzás. Cserbenhagyásos gázolás esetén. Erre beparázott a faszi, és elkezdett hebegni-habogni, de akkor már ő is kb az igazat próbálta mondani, de nem ismerte el, hogy nekem jött.
Még lerajzoltuk a szitut. Aztán helyszínre ki. Mondanom sem kell, hogy tök szart rajzolt le. Még jó, hogy tanultam műszaki rajzot! Ő meg elég buta faszi volt, tipikusan az a "vállalkozó", aki elkezd valamit csinálni, és gyorsan meggazdagszik, csak észhez nem jut a pénzével. -
Vlala #108 Jó, nekünk tanúink vannak, ő hoz néhány ügyvédet, kamutanúkat - egyenlőtlen küzdelem...
a zsaruk rövid úton távoztak, amikor megtudták, hogy szemmélyi sérülés ninsc, és nem kívánunk feljelentést tenni. Azt azonban még látniuk kellett, hogy a parkoló autónak mentek neki, és nem ültünk benne.
Fizetni? Meg sem fordult a buksinkban! -
#107 nektek vannak tanuitok, neki nincsenek + ha voltak kint zsaruk akkor annak van valami nyoma biztos, szal nehogy fizessetek. -
Vlala #106 Fejlemény: Kicsimnek tegnap jött egy levél, amelyben leírják a "gallytörő", az 16000+ÁFA, és a Bíróság" szavakat.
Nah arról van szó, hogy kiderült: nem is a fickóé volt a terepjáró, és a tulajnak úgy adta be, hogy mi mentünk neki.
Ezért kaptunk a tulajtól egy levelet, hogy amennyiben a hajlot gallytörő javítási költségeit, ami 16000 ft+ÁFA, nem térítjük meg, a bírósághoz fog fordulni, és nekünk annyi.
Név, cím, telefonszám.
Választelefon: kötötte az ebet a karóhoz, hogy igenis mi mentünk bele, és neki nincs annyi pénze, hogy minden héten ilyen barmok miatt (kb. ezen a ponton kapott egy virtuális tökönrúgást) javítani kelljen az autót (Neki se' a legyek hordták össze a terepjárót.)
Kicsim meg akarja találni a fickót, nem lennék most a pali helyében... -
Vlala #105 Figyu, ennyit megér... nem árt, ha az emebr jó munkakapcsolatot tart fenn a kollégáival! -
#104 Grat! :) Ez így egész jó megodásnak hangzik, főleg a 7végi sörözés :P -
Vlala #103 Na jó, nem csigázom tovább az érdeklődést:
(a tévében ilyenkor már bemondják, hogy rengeteg jó megfejtés érkezett, atzán kihúzzák három boríték közül az egyiket :-) )
A rendőrök - feljelentés hiányában - mentek a dolgukra, személyi sérülés nem történt, és őket sem hívta senki, morális Szervünk örül, ha nem kell dolgoznia, csak nyálaskodni az Astrából.
A fickó látta, hogy a két tanúm nem enged, ezért ismét a pénztárcába nyúlt, hogy mindneki 10 eFt-ért felejtsen el mindent, Kicsim megkapta volna a 30-at, és mindenki megy Isten hírével.
Azonban - ahogy az ilyenkor lenni szokott - egy-két telefon hatására egyre többen jöttek ki munkahelyemről, és azt mondták, ők is látták az ablakon keresztül (tombol a magyar virtus), így olcsóbb lett a tulajnak kifizetnie a 100ezret a autóra (kedvesek vagyunk, elkísértük az ATM-ig), a "tanúkat" pedig 7végén meghívom egy-egy sörre, az egész el van felejtve... -
Vlala #102 Csiga...csiga...csiga... -
#101 Navárjatok! Tegnap pontmegin'éppen ugyanarra jártam... -
100
-
#99 Még el sem meséltem a #87 utáni napomat. Ugyanaz a kereszteződés, ugyanarról, ugyanarra megyek. Most az egyik szemböljövő be akarta előzni a jobbrakanyarodókat, hogy ő balra elhúzzon az én sávomban... Majdnem nekemjött szemből (én egyébként ilyenkor egy balkanyar után vagyok). -
Vlala #98 Akkor már nyugodt voltam, amikor leírtam, különben tele lenne káromkodással...
Tudod mit? Még ne áruljuk el. :-)
kisErik: azt azért tegyük hozzá, hogy az autó sem nagy összeg, 100ezerért bárhol kapsz ilyet. Ez már totálos, bontóban adnak 20-30-at az elejéért, MÉH-ben egy kicsivel kevesebbet.
Felelősségbiztosítás volt, az egyenlő a kalap szőrrel...
-
#97 Ha 2 tanud van, akkor már nyert ügyed is. Ha van biztosításod, akkor meg kifizeti az a kárt, szal a helyszínin kis pénz a lehető legrosszabb megoldás. Főleg 30 ezer. Ez nevetséges összeg. -
#96 És te felszaladtál beírni sg-re a történetet?
Mi lett??? :) -
Vlala #95 Tegnapig volt kis barátnőmnek autója...
Az eset: az autó parkol a munkahelyem előtt, egyszercsak szólnak kollégáim, hogy valaki lezúzta, a sofőrt ott tartották (természetesen el akart menni, úgy kellett eléjük ugrani...)
Kimegyek, a teljesen tropa farú autó mellett egy sablon plázacica a barátjával, meg a kissé behajlott gallytörős terepjárójukkal.
A fickó mindent vállalt, ő volt a hibás, hátra nézett és valahogy elfordult a kormány, így mehetett bele, sajnálja, kifizeti, satöbbi.
A baj az, hogy nem ő vezette a járgányt, két szemtanú szerint is a lány ült a kormánynál.
A rendőrök persze azonnal ott voltak, csak tudnám, honnan az anyámból kerültek oda.
Na játsszunk.
Nem mondom el, mi történt, de kíváncsi vagyok, ki mit tenne a helyemben.
1. Vwezessük félre a rendőröket, és hagyjuk az egészet, vigyük el a pénzt? (30 ezret adott volna helyben, kp-ben - abból már autó nem lesz)
2. Erőltessük a dolgot, hátha ki lehet csikarni a teljes összeget? (Ha a tanúk vallanak, azzal két embert is elintézhetünk - a lányt és a barátját) -
#94 -
Vlala #93 Túléltem, bár egy-két helyzetben (busz elé padlógázzal körforgalomban, mert ő ment egyenesen) nem fogadtam volna magamra.
Hangsúlyoznám: semmi bajom a női vezertőkkel! Csak olyan aranyos volt a sztori (és a lány), gondoltam, leírom.
Ha azt mondanám, hogy a nők nem tudnak vezetni, akkor
1. hazudnék,
2. a jelenlévők úgyis mindig kivételek...
3. úgysem mondok ilyet, egy 2.0-nak ilyet nem illik mondani... -
#92 pfff, jajjj :)))