18
-
ORF #18 Hmmm... hát akkor én a világ legnagyobb vinyójában fogom tárolni az adatokat....
A FASZOMBAN ! -
HSZ #17 De legalább jóllakott 8)) -
dez #16 Hmm, még mindíg a "4 bit" van odaírva? Pedig ez nem kis baki, úgymond személélteti a cikkíró és a szerkesztő hozzáértését (avagy annak mély hiányát)... Vagy már késő javítani? -
#15 ez kész :))
ilyen pihentek nem lehettek ... vagy csak én vagyok már kicsit fáradt mer nem alszok 2 napja ? -
dez #14 i. :D -
#13 Mi van akkor, ha a hörcsögöm felfalja a vinyóm? -
valaé valaé ná #12 mér, a műanyag megpenészedik ? -
tajfun #11 A qtya utan a vinyot is meg kell etetni. -
#10 Ha elavul a szegények majd megeszik. -
wowbagger #9 i. Bocsi, de a ZettaCore a kép szerint csak 2 bitet tárol...
ii. Mi lesz majd, ha a szerves anyagok miatt egy hónap alatt elrohad a vinyó, vagy épp megpenészedik? -
#8 Nemsokára egyenesen az agyaba nyomhatod a kilobájtokat! -
HSZ #7 az ujjas témáról jutott eszembe... Csajokkal meg majd mehet a filecsere 8)))))))))))))) -
#6 Mmm és majd kapható lessz mindenféle ízben.Én epreset veszek majd.
A fölső képen azok a karikák biztos banánkarikák tehát a banánosak jönnek ki először. -
#5 jaja... magyarul megeheted a gepedet, ha mar nincs mas otthon... hordozhato vinyonak meg mondjuk jo lesz a huvelykujjam. -
Keroo #4 ...es mondjuk a fogyókúrához nem lesz ajánlatos az 1 terrabyteos vinyó mert túl sok benn a kalória, elég lesz csak a fél terrás is... -
#3 loálé! -
#2 atyaisten, mi lesz ha megjelennek ezekre az új vírusok? lehet beadni az antibiotikumot a vincsinek, ha súlyos az eset, befektetjük az intenzívre... -
#1 kicsempészek melóhelyről egy csirkecombban pár tera infót :D