Children of the Nile

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali!
Akinek van működőképes magyarosítása, az legyen olyan jó és küldje el nekem privátba...
Köszönettel venném!...
Carmang
Helló! Ti mennyire találjátok hatékonynak a templomot?

Sziasztok!

Kérlek küld el nekem is a magyarosítást 😊

[email protected]
Kérlek benneteket, hogy küldjétek el nekem is a magyarítást!
Elõre is nagyon szépen köszönöm!
Email címem: [email protected]
Hellosztok, valaki el tudná küldeni a children of the nile enhanced wsition magyarosítását? Az e-mail címem:
[email protected]
Elõre köszi-.<#alien2><#alien2>
Sajnos még mindig nem találtam olyan városépítõs játékot ami legalább ennyire el lett volna találva mint a Children of the Nile.

Ha bárkinek valami észrevétele vagy építõ jellegû meglátása lenne, ne fogja vissza magát. Bár régi játék de a mai városépítõs játékokkal korrektül felveszi a versenyt. Szerintem ...

www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu

Küldj privátban egy mail címet és elküldöm csatolva, pár mega.

szia nekem megvan eredetibe minden szívesen venném a magyarosítást! úgy élvezhetõbb lenne! köszi Ani<#integet2><#taps>
Sziasztok!

Örömmel látom, hogy ezt a kicsit réginek mondott de annál élvezetesebb város építõs játék még mindig kíváncsivá tesz titeket is. Többen kértétek tõlem a magyarosítást mostanában. Kis türelmet kérek, éppen upgrade alatt van a fordítás, pár dolgot finomítani szeretnék benne. Pár nap és elküldöm nektek a folytatást. Addig ha van valami észrevételetek a játékkal kapcsolatban vagy élménybeszámolótok lenne, kíváncsian olvasnám.
Köszi.
Yag. <#hamm>

Szia.

Mint minden ebben a játékban is minden összefüggésben van egymással.

Az elején csak a négy tanult embered lehet. Õk jönnek ha építesz nekik házat és maradnak addig amíg megfelelõek az életkörülményeik. Ha növeled a hírnév pontodat (prestige - középsõ panel) akkor több tanult embered is lehet.
Javasolt legelõször Papnak építeni házat, kettõt. Be is költöznek, és elkezdenek "melózni". Egyiket küldd el tanítani, a másikat küldd el prédikálni. A gyógyítás majd késõbb fontos ha már betegeskednek az emberek.
A papok tanítanak, gyógyítanak és prédikálnak vagyis tartják a templomokban a szertartásokat és balzsamoznak is ha meghal valaki. Amíg egy pap el nem megy egy templomba addig az nem nyit ki, ergó nem tudnak imádkodzani az emberek a kedvenc istenükhöz számszerint ha jól emlékszem 14-en vannak. Tempom, nem szentély. A szentélyeket az emberek egyedül is látogatják, csak kissebb elégedettséget ad mint a templomok.
A papok csak nemeseket tanítanak elöször. Legyen minimum 4-5 nemesi családod a városban, hogy a családok tudják küldeni a nebulóikat az iskolába ahol a papok tanítják más mesterségekre õket. Irnoknak, felügyelõnek, parancsnoknak, papoknak, kereskedõknek ecetera.
Csak akkor tudsz újabb tanult embereket behozni a városba ha van elég prestige vagyis hírnév pontod. A hírnév pontokat építéssel ( felépítesz egy Mastabát vagy kis piramist) a térképen felfedezel más területeket, építesz szobrokat, sokat ... tehát növeld a hírnév pontod, akkor annyival több tanult embered lehet a városban.

Javaslom keress egy Children of the Nile - Enhanced Edition teljes verziót a neten, "vedd meg" és azzal tud mûködni az általam fordítgatott magyarosítás.
Én is ezzel a verzióval játszom így mivel más nem fordítja csak az alap 1,2 pachez volt egy jó fordítási alap, saját szórakoztatásomra tovább fejlesztettem 😊 és kell is még fordítanom, mert van mit. Az alap játék viszont érthetõ és a menük is készen vannak.

ha van még kérdésed írj. Ha erre járok segítek 😊)

Üdv. Yag.

De papot honnan szerezzek?

Ha jól emléxem (régen játszottam már), a papok nevelik ki az utánpótlást, azaz az elején a kezdõpapot állítsd be 100% tanítóskodásra. Meg persze kell hozzá pár nemeskölök is akiket egzecírozhat.
Felakartam tenni az Enchanted Edition patchet a Gamestaros játékomra de nem nem megy fel rá,nem megfelelõ verziót ír ki.Viszont a sima magyarosítás nem mûkszik vele.Nagyon tetszik a játék,de nem tudok rájönni hogy az istenbe kell szerezni papokat meg tanárt.Magyarosítás meg nem mükszik vele,így gõzöm sincs hogy mit kéne tennem hogy a templomban legyen melós meg a kórházban és a többi hasonló épületben,ahol tanult munkást kér.

Volt amikor nálam sem futott pedig az 1.2es pachen egy darabig ment.
Amióta a másik kieget használom, Enhanced Edition Pach az óta az "új" magyarosítással müxik.

Nem tudom, hogy nálam miért nem mûködik, semmilyen javítást nem tettem fel <#nemtudom>

Szia Yag!
...és hogyan megosztod másokkal is?
ha igen miképpen?
Üdv.

Tõlem 😛 .. magam szórakoztatására készítettem egyet a régibõl. Mûködik.

Az újabb magyarítás verziót honnan lehet letölteni?

Szia Vadóc96

Ha ezt a verziót tetted fel (CotN - Enhanced Edition Pach)
és a magyarításod a régi volt vagyis a magyarítás.hu verzió akkor lehet gondod. A két verzió nem ugyan azon a pac verzión fut így lehet kompatibilitási gond.

Sziasztok! <#wave>
Felraktam a játékhoz a magyarítást (a frissítéssel együtt), ami a magyarítás.hu-n van, de amikor elindítom a játékot az hibát észlel és kilép. A játék eredeti (gamestar-os). Volt már valakinek ilyen problémája? Nem tudjátok, hogy mi lehet a baj?

Egy kis érdekesség :

Ha épületeket pakolgatjátok egymás mellé, és többször is kiválasztjátok ugyan azt az épületet a listából egymás után, akkor rabdom másféleképpen fog kinézni ugyan az az épület.
Nemesi ház, rabszolga hunyhó, szentélyek, templom, tégla készítõ, farmer házakból van 2-3-4 fajta "eldugva" a menûben.
Tehát : Listából kiválsztod egymás mellé pakolod, elég egyformának tûnhetnek. De ha minden egyes épület lerakás után újból kiválasztod a listából ugyan azt, az épületet, akkor valószínû, hogy egy másik épület fajtát ad fel ugyan arra típusra. Így meglehetõsen választékosan lehet építkezni a városban 😊

Egy tipp aki nincs mindennel megelégedve.
Megjelent nem annyira régen egy update : Children of the Nile: Enhanced Edition Patch.

Pach tartalom:

Letöltés :
CotN - Enhanced Edition Pach

Nekem bejött. Valahogy jobban mozognak az emberek és az egész logisztika gördülékenyebb. Megszünt a buta szolga effektus, aki egy-helyben járt és próbálta követni mesterét. De nem sok sikerrel.
Az építkezések is sokkal gördülékenyebbek. Viszonylag gyorsan felépült a kispiramisom, ami folyamatos nyersanyag beszállítás mellett egy felügyelõvel szinte gördülékenyen felépült. A nyersanyag beszerzése a papok és szolgáik viszonya is javult. Szóval jobb lett na.
Egyetlen problematikája van : Nem jó hozzá az eddigi magyarítás.
Ennek okán saját felindulásból kénytelen voltam saját szórakoztatásomra egy Enhanced Edition Patch verziót készítenem az alap magyar fordításból.
Mivel ez a pach nem kezeli a magyar ékezeteket (legalábbis én nem tudtam rávenni hogy kezelje) így a fordítás újra be kellett pozicionálni és hamár belemerültem itt-ott ki is javítottam vagy pótoltam a hiányzó részeket. Mindent ékezet nélkül de hamar hozzá lehet szokni, hogy ékezethiányosan olvas az ember fia és lánya.

MartinP2 : Ez a plázázás jó megoldás lehet. Kipróbálom majd egy másik pályán.
Próbaképpen kiváncsi voltam, hogyan viselik és kezeli a lakosság a "vásárló utca" verziót. Ennek az a lényege, hogy egy 4 x akárhányas folyosót hozok létre ( két bolt egymás mögött elférjen, utca mind két oldalon õk meg középen árulnak mindenfélét. Ebbe a sávba telepítem a szolgáltatókat, boltosokat. Köréjük pedig a "lakosságot" A közboltosok mellé a farmereket, a luxus és köz boltosok vásárló utcáját a palota és nemesek közelébe húztam. Ebben a negyedben találhatóak a papok, munkafelügyelõk, irnokok, nemesek és mindenki aki igényel köz és luxus cikkeket is. A két társadalmi osztály közé meg a templomokat. Nem sokat cicóztam : húztam egy folyosót és rátelepítettem az összes templomot. Mind a 12 istenségnek építettem szentélyt, két nagy templomot és egy kissebbet. Ezekben igény szerint változtatom a szenteléseket. Idõnként a szentelt istenség szobrait átfaragtatom és már mehetnek is imádkodzani, kinek mire lészen szüksége.

Ha valaki ráveti magát erre a verzióra és igényt tart a hozzápasszíntható magyarosításra, írjon. Igény esetén átpasszolom.
Egyenlõre ennyi jutott eszembe.

koppim
Nem tud valaki magyarítást a Gamestaros verzióhoz?

Ami a magyarosíitasok.hu-nn van azzal nem jó.

yag köszi az infót hogy az 1.1-el megy...jó tudni...

a boltokról annyit hogy két módszer van hogy elégedettek legyenek és elég legyen...
- sok kisebb plázát csinálsz 10-03 kockánként (kerületenként) ahol minden boltból van egy darab...
- kevesebb (nagyvárosonként nálam 2-3) nagyobb plázát raksz ahol 2 vagy akár 3 ugyanolyan boltos is van de mindenbõl...ezt valahova a farmerek és a nemesi kerületek KÖZÉ kell rakni így senki nem panaszkodik sokat

a lényeg ebben a játékban a türelem...és hogy mérd az idõt...tényleg elmennek a világ végére boltolni vagy akármiért de akkor több idejük esik ki aludni mindíg ugyanannyit akarnak (lusták mi? 😊 ) úgyhogy muszáj a közlekedést csökkenteni és a hasznos idõt így növelni...

persze lehet a kettõt vegyesen is hogy a farmernegyedekbe kisebb boltrészeket (ugye nem kell luxusboltos) és a nemesi részekbe pedig nagy plázákat (általában nálam egy 4X4-es plázát vesznek körül boltosok 4 kijárattal)

hát nem tudom igazán nekem mindíg könnyû volt elégedetté tenni õket így...csak akkor anyáztak amikor nem volt áradás...nameg a hitük miatt...

a kórházakkal annyi hogy egy a szegényeknek egy a gazdagoknak kettõ közé a gyógyszertár...és mindenki heppy 😄

peppino...valszeg rossz helyre telepítetted...nézd meg...a játék fõkönyvtárát kell megadni asszem
hogykel felrakni a magyarositást probáltam de nem magyar
Szia shadar619

Azt vettem észre hogy gyakorlatilag a világ végire is elmennek egy kis nyersiért ha kell. A bolttal is nagyjából ez a helyzet, csak azt kell figyelni, hogy egy kisbolt mennyit képes termelni. Ha annál jóval nagyobb a kereslet akkor nem azért nincs a házakban, és ez miatt elégedetlen a ház népe, mert nem megy el odáig érte, hanem amikor elmegy éppen nincs belõle ...

nekem ez a magyarosítás van meg ... neked ?

Children of the Nile HUN _0.6.exe

Miert van az hogy felépitek sok házat és nincs benük senki, nincs emberem. Kérdés hogy jönnek maguktól vagy csak egy pályán bizonyos mennységü lehet
Lenne egy olyan kérdésem hogy milyen messze mennek el az emberek milyen messze kell tõlük rakni a kórházt meg az ilyesmiket
Hello
Valaki eltudná küldeni a magyaritást mert amit letöltök a magyaritasok.hu-ról azzal még elsem indul.
Sziasztok!

Idõnként elõveszem a játékot mert nagyon jó a hangulata és amikor kedvet kapok egy kis piramis építéshez akkor ez a legalkalmasabb rá 😊
Sajna tényleg nem egyszerü a játék. Elég nehéz egyensúlyba tartani a lakosság morálját és a gazdaságot. Nálam speckó állandóan lázadoznak és tüntetnek pedig kaja (szerintem) bõven van.
Azért azt már észrevettem hogy a kevesebb itt is több. Amióta kevesebb boltot teszek egy helyre azóta kevesebb az elégedetlen környékbeli. Talán mert kevesebb de jobb minõséget adnak el az iparosok ? 😊) A gyakorló pályán már sikerült felépítenem egy baró piramist ... de a küldetésekkel még küzdök.

Tapasztalat: Az 1.1 es pachel jól megy a magyarosítás.
Viszont az 1.2esel nálam állandóan kifagy.
A helpben találni magyarázatokat, bár valóban kevés sajnos. Szivesen olvasnék többet is róluk és arról miként integrálódnak a környezetükbe mert találtam már eddig is számomra meglepõ konstellációt. 😊))

Ha valakinek vannak még tapasztalatai a játékmenettel kapcsolatban szivesen olvasok róla 😊)

hát a hpteam-en de az most úgylátom nem mûködik...amúgy ennél sokkal frisebbet ne akarja...a játék végülis magyarosítva van csak hát a helpje télleg túl nagy...az azért nincsen meg...
Patch-al is mûködik a magyarosításod, ami a magyarosítások portálján találtam. Ennél írtad, hogy kb. 60%-os a fordítás, ennél frissebb hol lelhetõ fel?
Honnan lehet letölteni a teljes magyarítását a játéknak? Én a cd galaxisnál vettem meg, az ára 990 ft volt, múlt héten, igaz kézikönyv nem volt hozzá.
Nos üdvözlök mindenkit újra...nos a játék kétségtelenül nagyot alkotott a maga stílusában és még érdemes elõhalászni...

a magyarítást én írtam hozzá sajnos én nem tudtam a magamét patch-elni ezért a magyarítást nem tudtam kipróbálni hogy megy-e avval is de szerintem nem kelle ennek a játéknak javítás...(a legtöbb részt a szerkesztõben javítottak úgyis) nos maga a fordítás lezárult...a játék belsõ kezelõfelülete teljesen készen van még a tágyak nagyon nagyrésze is készen van ami hiányzik belõle az két dolog...
1:a szerkesztõ szövegei ugyanis a végére maradt és baromira utálom az ien gépszövegeket átírni
2:a súgó kb85%-a mivel lekezdtem de akkora hogy ez már nekem is sok és nem volt túlzottan sok visszajelzés hogy "csináld már" és idõm sincs már rá annyi.

"lerakom a farmer házakat..de nem jönnek" nos a farmerek a falusiakból lesznek de csak akkor ha van valaki akinek van farmja (ugyanis a farmereknek nincs saját farmjuk csak másét növesztik) ezek lehetnek a nemesek vagy a palotában élõ fõcsalád...ezeket rakj le és ha beköltöztek lesz farm...

a játékot asszem le lehet szedni torrentrõl bár én inkább arra ösztönözlek hogy vedd meg inkább (www.cdgalaxis.hu) asszem 1-2000HUF úgyhogy olcsó...és megéri...

mindenkinek további jó játékot!

grebber
Magyarítás mikor lesz teljesen kész??

Next PC upgrade: 2022

???? Nem reklámoztam itt semmit....Kölcsön kaptam egy haveromtól....
reaper4
persze bazz reklámozd csak a warez oldalt. grat 😞

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Szevasztok! Egyetértek hozzuk fel a témát újra.. :-))Most szereztem be...
Jók az elsö benyomások, de volna egy kérdésem: lerakom a farmer házakat..de nem jönnek..így nincsenek farmjaim.Valakinek van használható tippje?
Köszike !
Ha van kedvetek fel lehetne hozni megint ezt a témát, hátha más is játszik vele mostanában ! 😊

" Nézzétek meg a hpteam.dne.hu címet! "

Innen nekem csak a magyarítást sikerült leszednem.
Egy ismerõsõmnek innen sikerült leszednie.
wanadoo.atw.hu itt asszem még fent megvan ...

Próbáltam feltölteni a második javító pachet de akkor meg összeakad a magyarítással ..
Szerintetek csak pach nélkül lehet jól magyarítással együtt használni ?

Mellesleg szép és nagyon ötletes játék így ebben a 3D-s formában ... szerintem ilyennek kellene lennie minden városépítõs-menedzser játéknak. Kicsit nehéz és még nem értek benne mindent de asszem eddig ez a legélvezetesebb és hangulatosabb játék (a Cleopatra és Pharaoh mellett) amivel játszottam. Remélem lesznek még ehhez hasonló kiadások más korokra is.

Amiga

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

<#help><#help><#help><#help><#help>
Valakit kérnék szépen hogy mondja már meg honnan lehet ezt a k. játékot leszedni. Linkelje be vagy a torrent fail-t vagy az oldalt.
Sné Zsuzsa
ja amúgy nagyon baró a játék...csak a demo-val játszottam, de eléggé kitudtam már ezen is élni a kreatív jellemem :Ð

Canon 450 D

Sné Zsuzsa
hát ezt a tetves játékot sehonnan nem tudom leszedni...

Canon 450 D

Nézzétek meg a hpteam.dne.hu címet!

Sné Zsuzsa
Mondja már meg nekem vki, hogy aki játszott már ezzel a gamemel hogy tetszett?!? Láttam jó a zene, jó a hangulat, csak nehéz az egyszerû beállításnál is...érdemes letölteni?

(olyan játékot szerenék, ahol a fõ lényeg az építkezés és a városszépítés/fejlesztés...ami nyugis és háborúmentes)

Canon 450 D

Andra
Nagyon köszönjük!!!!<#worship>

\"Have A Little Faith....\" by Ovis

Titan
Hála néked!<#worship>

Üdv emberek!

Nos A JÁTÉKOT MOST ÉN FORDÍTOM A HPTEAM-en belül és elnézést mindenkitõl hogy azt mondtam hogy teljes a fordítás...ugyanis korántsem<#ejnye1>...eddig csak kétnaponta egyszer kétszer fordítgattam de mától minden nap nekiállok ha épp nincs életbevágó más dolgom...most épp a súgót csinálom azon kívül szinte minden kész van kivéve az editort...ha jól számolom <#rolleyes> akkor kb a suli kezdete és karácsony között elkészül editor fordítás nélkül...de érdemes figyelni a www.hpteam.dne.hu -t hogy minnél hamarabb letölthessétek...továbbá lehet írni az ottani fórumba is segítségért...szívesen segítek én már vagy 2-szer végigvittem és csináltam hozzá két pályát tehát a tapasztalat az megvan <#kacsint>
Oldal 1 / 3Következő →