Extra kis méretű, körkörös nyomtató a Samsungtól

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hé, emberek, a Holdra léptünk!!
(Dumb&Dumber)

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

Ja hát aszt észre sem vettem, de most hogy mondod...

Ugysem, hogy oda van irva? 😊)

Ez állat!!! Ha csak a képet láttam volna papír nélkül a büdös életben nem jöttem volna rá, hogy ez 1 nyomtató!

peteragoston
b****a meg a róka...
küldjetek eggyet!

gz8
Ezért írtam a 8-ast

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Tök jó ötlet.

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

RelakS
Belül nem üres, ott van a nyomtatófej szvsz, meg egyébként is, ha jól megnézed, abba a szürke gyûrûbe kell a papírt berakni

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

gz8
Megnéztem... De te is megnézted? %-)

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Tetsuo
Qrvayo! Hajrá Samsung!

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

PetruZ
Nézd már meg jobban azt a képet...
gz8
Belül persze nincs semmi, ugye? Akkor mi nyomja oda a papírt a külsõ henger belsõ hengerpalástjához?

biztos van valami kallantyú vagy a gombok egyike ami vagy felnyitható vagy megnyomható és egyensúlyozás nélkül egyszerûen belehelyezhetõ

Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.

bobka
micsoda problémák..

bobka.uw.hu

mér, tökjó! 😊

Amennyiben a képen lévõ papir A4es, akkor az a lyuk van vagy 6-8 centi átmérõjû, szóval nem lehet tul nehéz :>

Nethyrrea
hát nemtom de így elsõre kb annyira láccik könnyûnek berakni a papírt mint 3 méterrõl kulcslyukba hugyozni 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Egy mobil nyomtatón nem a lapadagoláson van a hangsúly 😊 De biztosan nem nehéz...
Macc
Es vajon mennyire lehet konnyu belerakni a papirt? lapadagolas nuku... Amugy teccik😊