235
Playboy game
  • leslieboy
    Hajrá!!
  • Duddits
    Készül a magyarítás....
  • leslieboy
    www.gamecopyworld.com!Mindig van itt!
  • Eszter
    Sziasztok.
    Valaki tudna nekem egy működő cracket küldeni? Megköszönöm.
    Felraktam a játékot, másolnám át és kiirta, hogy nem olvasható
    Na köszi.
    Vagy esetleg hol találok hozzá ilyet...
    [email protected]
  • leslieboy
    Azért jó lenne,ha az ilyen nyomdafestéket nem tűrő dolgokat kerülnénk!Jó lenne ha inkább arról szólna a téma ami!Mellesleg köszi a magyarítás helyét SZLÁJDER!
    Egy kérdés:A magyarítás a patches verzióra való,és ettől használható még a money trainer??
    Hopp ez kettő lett!!
  • SZLÁJDER
    Te hülye balfasz!

Akkor ez mi a faszom???!!!

Örüljél bazdmeg!
  • SZLÁJDER
    Ja én is válaszolok!

Bekaphatod a faszodat!

• leslieboy
    Hát erre tényleg nem!
  • Netti666
    Asszem erre nincs szükség.
  • joe69
    valaszoltam a kerdesedre, egyebkent pedig
  • SZLÁJDER
    De magyar végigjátszás akkor is jól jönne a -hoz!
  • SZLÁJDER
    Kérdezni azért még csak lehet, egyébként meg tévedsz mert már készül hozzá fordítás!
  • joe69
    eltalaltad
  • SZLÁJDER
    Nincs esetleg hozzá egy magyar nyelvű végigjátszás, vagy magyarosítás?
  • cenobite
    SZÁZ!

(ték) hm....
  • leslieboy
    A területi,és nyelvi beállításokat USA-ra!De nekem az 1.1-es patch felrakása után eltűnt ez a hiba,és az F3-mas is!!
  • SZLÁJDER
    Köszönöm!
  • Netti666
    Ja, leslieboy! Miket állítottál be, hogy elmúljon a fame bug?
  • Netti666
    Szia! Így tudod megcsinálni ezeket: Centerfold: vegyél fel egy fotóst ha nincs és egy playmate-et. A playmate-re rákattintva a menüpontok közt ott lesz a "Request centerfold" (tipp: ha jó képeket akarsz, barákoztasd össze a fotóst az alannyal!). Article: ahoz kell egy publisher és egy íróasztal, amit csak a felső emeleten tudsz megvenni. Szintén rákattintva ott lesz, hogy "Ask to write article". Interwiew: ezt érdemes híresebb emberkékkel csinálni. Ha van publishered, akkor már tudsz interjút kérni. Asszem ennyi lenne. Ja, és tudsz csináni sok pénzt, ha letöltöd valahonnan a Trailer programot! Majd meglátod milyen hasznos lehet! Csá!
  • SZLÁJDER
    Hello!!!

Elakadtam!!

Még nagyon az elején!A januári számot megcsináltam és most a februárit kellene. Ezek nincsenek még meg: interwiev, article, centerfold! Nem tudom hogy kell megcsinálni. Amikor rányomok hogy ask to do interwiev nem jön össze semmi. Már sokmindenkivel beszéltem el is ment a lóvém rendesen!

Valaki segítsen!!!
  • leslieboy
    Hi hi!Nem fog ma az agyam!Szóval 800*600!Próbálj drivercserét,vagy codecet!
  • leslieboy
    Bocsi!600*800!Félreírtam!
  • leslieboy
    Hát nem tudom,de nekem egy Gef 4 MX! vidáman viszi 600*600-on teljes részletességgel!Nem lehet,hogy driver problem?Szerintem próbálj drivercserét!!
  • Waterhorse
    Na most akartam kipróbálni a játékot, de vidikártya és hangkártyagondjai is vannak. Van, hogy egyszerűen el sem indul, akkor amikor a tényleges játékot tölti be, kifagy a widowsba. Néha azzal a hibával, hogy érvénytelen laphibát okozott a IVIAUDIO.AX fájlban. Van olyan is, hogy elindul, de a hang beakad, van, hogy a hang jó, viszont még mindíg ott van az a probléma, hogy a fű nem látszik csak feketeség van a helyén. Próbáltam állítani a felbontást, az sem segített, felraktam egy frissebb videokártya drivert, akkor nem indult el egyáltalán még az introk és a menű sem. Radeon 7000-em van, ez még elvileg beleférne a követelményekbe, mert amúgy jól fut, kicsit sem akad vagy valami. Idegesítő, és számomra érthetetlen, hogy egyszer jó, egyszer meg nem. A Fű sem mindíg fekete, mert bizonyos szögben ha ráviszem valakire a mutatót láthatóvá válik, és építkezésnél is.
  • Netti666
    Aki nem tudna róla, van egy patch a www.playhef.com-on!!! Nekem megldotta az F3 problémát, állítólag a fame bug-ra is jó. Mellékelem a readme filet:

Playboy: The Mansion (TM) README
    02/11/05
    Version 1.01

For more information on the Playboy: The Mansion(TM) game, visit
    the official website at http://www.playhef.com

Patch #1 defects addressed:

User is unable to select characters when playing the game on video cards that do not support multi-texturing.

Pressing F3 during a photo shoot, to go to the wardrobe editor, produces a crash on video cards that do not support hardware accelerated skinning.

Going into the Mansion Menu when the user has set the video resolution higher than 1024x768, causes a crash.

Users playing the North American version, with Windows OS region settings for a country other than the United States, have various strange bugs. These include squashed breasts on some characters, not being able to gain fame, and corrupted text on the Magazine Menu.

Having more than 9 saves, causes the game to potentially overwrite older save games.
  • leslieboy
    örülök!
  • Netti666
    Köszi leslieboy, sikerült!
  • joe69
    ja, playhef-en vegre valaki valaszolgat a tomegnek

most kotor2-zom, aztan meg mar feledesbe fog merulni a jatek, kar mert vegignyomtam volna...
  • leslieboy
    Szívesen!
  • Xattika
    Kösz leslieboy működik...
    Csak láma voltam
    Már kipróbáltam mindent!
    THX
  • Duddits

Azt a Singlesbe lehet!
  • leslieboy
    Mindenki figyelmébe!A fame bug megszűnik,ha a nyelvi és területi beállításokat Egyesült államokra állítod!!Én már leteszteltem,és már másfél csillagom van!!Már csak az F3 problémát kell megoldani!!
  • littleNorbi
    lehet benne b*szni ?
  • isten666
    az a baj hogy nem vagyok angolos de nagyon jo játék ha valaki tud hozzá kodokat az irja már meg
  • leslieboy
    Írj,hogy sikerült-e!?
  • Netti666
    Köszi! Ki is próbálom.
  • leslieboy
    Nem csak nekik,hanem a volt? barátjukkal is össze kell boronálni!!
    Nálam Blaze Starr volt!A trükk,hogy meghívod a barátnőidet,és őt is egy partira,majd a két lányt megkéred,hogy beszéljenek vele!Nem sikerül elsőre(nekem csak 3*ra sikerült),de türelem..A biztonság kedvéért én a 3. alkalomnál már ott is maradtam beszélni,és csak akkor mentem el,amikor már rendben volt!Persze lehetnek más lehetőségek is,de ez remélem segít!
  • leslieboy
    Centerfoldot egy playmate-tel tudsz csinálni!Én ennél úgy oldottam meg,hogy egyet felbéreltem a rooster screennél!
  • Xattika
    Én már a második őályán sem tudok centerfold-ot csinálni mert nincs ott a menüpontok között...
    Mi lehet a baj?
    azonkívül már minden megvan...
  • Netti666
    Hello! Lécci valaki segítsen! A 4 mission végén vagyok és egyetlen egy dolog hiányzik hogy továbbmenjek: a barátnőim jó kapcsolata. Hiába lettek már a legjobb barátnők, nem fogadja el mint goal. Help mí! Már tiszta ideg vagyok tőle!!! Köszike:Netti