235
Playboy game
-
Ben C #154 micsoda kockajáték -
#153 a www.gamespot.com ról!
-
taylorp #152 Honnét szedjem le a patch-et? Köszi -
#151 a patch telepítése után telepíted a cracket
a gamecopyworld.com ról -
zotyka #150 hogy kell feltenni a patch-et úgy, hogy ne írja ki, hogy tegyem be a korrekt cd-t?
előre is köszi -
powerdozer #149 Opp, bocsi a smile-ért, valami vigyori izét akartam, nem ezt a mutogatósat! -
powerdozer #148 Oh már párszor megtörtént!!!
De lássatok csodát, megoldottam.
Újratelepítettem vagy 6x, felraktam patchet, semmmmmmmmi!!!!
És annyi a baja volt ennek a dögnek hogy 1024x768 feletti felbontástnál PROGRAMHIBA, tehát most 1024x768-as felbontásnál szuperul működik magyarosítással eggyütt!! -
#147 Nwm jó?Akkor töröld le,és telepítsd újra!Más tippem már nem nagyon van!! -
powerdozer #146 Nem hiszem el, fent a patch és semmi, ha mentésből visszatöltök és rámegyek az építés ikonra vége: a program hibát észlel ezért leáll!!
A patch-ot a pcdomeről töltöttem: North American patch 1. -
#145 Az minden hibát javít az intron kívül! -
powerdozer #144 Nem, most töltöttem le, azt megpróbálom hogy segít-e valamit!!! -
#143 Feltelepítetted a patchet? -
powerdozer #142 Szóval, feltettem a magyarosítást: és hát magyar nem lett semmi, nagyobb baj az hogy most meg kiakad, a visszatöltés után a progi kiírja hogy:" a program hibát észlel ezért leáll"!!!
Leszedtem a magyarosítást, és újratettem a gamest, a probléma látszólag megszűnt és egy pár óra játék után kb 6 mentettem, kiléptem ,majd kicsit később újra neki akartam állni a gamesnek, sajna ismét programhiba!!! Tehát nem a magyarosítás volt a hibás, de akkor mi a gáz? Ötlet? -
#141 hát nem valami nagy wa ist das.... -
powerdozer #140 Jaja, meg is találtam, megnézem, hátha amihez nekem kell pont eléglessz!!!
-
#139 van már magyarosítás csak nem 100%-os... -
powerdozer #138 Hali!
A játék nagyon szupi, de sajna én már az elején elakadtam, nem tudom
hogy a nyavajába kell megvenni a Photomasinát!!!
JA egy magyarosítás kéne, néztem a magyarítások.hu-n hogy készükőbe van, de hogymikorra!?!?!?! -
#137 -
#136 a legkirább mikor az ágyon pózolnak a cicák!!!! :DDD -
#135 Itt van pár kép!És ezek még a régi gef4mx-en készültek!
playboy képek,saját GEF4MX440!!! -
#134 A patch segít,de a grafika nincs olyan,mint a sims 2!Azonban kárpótol a fényképezés,ott elég kidolgozottak a lányok!És szuper pózokat tudnak! -
#133 Sziasztok!
Leszedném,csak az bizonytalanított el,hogy a tesztben eléggé lehúzták a grafikát,ez mennyire igaz? (pl. jobb ,mint a Sims2 graf?)
Azt irták elég kevés poligonbol vannak összerakva a karakterek ??!!!
Illetve segít vmit ezen a 1.01-es patch?? -
#132 köcce
-
#131 Szívesen! -
#130 ez nekem segített!!! :DDD -
#129 Testalkatot a sportszerekkel lehet,(pl:súlyzó,szobakerékpár..),intelligenciát a könyvekkel,számítógéppel,sármot az egyéb eszközökkel(pl:zongora,tánc,fürdőszobaeszközök,tükör..)A híresség növelése két dologból lesz:
1.Szervezz partykat!(minnél nagyobb hírességeket hívsz,annál magasabb arányban növeli!!)
2.Készíts egyre színvonalasab újságot!(a színvonalt az 5 nyusziábra mutatja az újságnál.Minél több nyúl van ábrázolva,annál magasabb a színvonal!1 a legkisebb,5 a legnagyobb!)
Remélem segítettem! -
Zoleeex #128 Csátok van egy olyan kérdésem, hogy a testalkatot és a sármot növelni, és, hogy lehetek híresebb
plz segítsetek!
Zoleeex -
#127 MEGÉRI HIDD LE NAGYON KIRA JÁTÉK NEKEM NAGYON BEJÖN!!! csak kéne majd a teljes magyarosítás, amit már nagyon várok!!! -
#126 Hát nem tudom... Majd még gondolkozom rajta! Csak attól félek, hogy megint leszedem és az is rossz lesz, akkor felrobbanok! :D -
#125 Ér az annyit,hidd el! -
#124 Köszi! Hát lehet, hogy annyit NEM ér a játék! :D -
#123 crc hiba,ami azt jelenti,hogy az a cd hibásan lett letöltve,amin a data2.cab van!Ha jól emlékszem,akkor a 2es cd!A megoldás letölteni a hibás cd-t újra,de szerintem töldsd le mind a kettőt újra! -
#122 Itt a Print Screen! Köszi a segítséget!
-
#121 Első Playboyos Magazinom!!!
-
#120 jó játék csak még sokat nem tudok belőle!!! -
#119 -
#118 bakker feltettem a magyarositast oszt nem is magyar..az menübe meg nem lehet átállítani!!! valaki help!!!! -
#117 -
#116 Talán az segítene,mert ilyennnel még nem találkoztam! -
#115 Sziasztok!
Remélem, hogy valaki fog majd tudni nekem segíteni! Amikor elkezdem telepíteni a játékot,akkor olyan 70% körül bejön nekem egy FATAL Error... Le OK-zom és utána a telepítés leáll, kilép! Miért van ez? :O Találkozott már valaki ilyennel? Screenshot-ot rakjak be?