235
Playboy game
  • Ben C
    micsoda kockajáték
  • leslieboy
    a www.gamespot.com ról!
  • taylorp
    Honnét szedjem le a patch-et? Köszi
  • leslieboy
    a patch telepítése után telepíted a cracket
    a gamecopyworld.com ról
  • zotyka
    hogy kell feltenni a patch-et úgy, hogy ne írja ki, hogy tegyem be a korrekt cd-t?
    előre is köszi
  • powerdozer
    Opp, bocsi a smile-ért, valami vigyori izét akartam, nem ezt a mutogatósat!
  • powerdozer
    Oh már párszor megtörtént!!!
    De lássatok csodát, megoldottam.
    Újratelepítettem vagy 6x, felraktam patchet, semmmmmmmmi!!!!
    És annyi a baja volt ennek a dögnek hogy 1024x768 feletti felbontástnál PROGRAMHIBA, tehát most 1024x768-as felbontásnál szuperul működik magyarosítással eggyütt!!
  • leslieboy
    Nwm jó?Akkor töröld le,és telepítsd újra!Más tippem már nem nagyon van!!
  • powerdozer
    Nem hiszem el, fent a patch és semmi, ha mentésből visszatöltök és rámegyek az építés ikonra vége: a program hibát észlel ezért leáll!!
    A patch-ot a pcdomeről töltöttem: North American patch 1.
  • leslieboy
    Az minden hibát javít az intron kívül!
  • powerdozer
    Nem, most töltöttem le, azt megpróbálom hogy segít-e valamit!!!
  • leslieboy
    Feltelepítetted a patchet?
  • powerdozer
    Szóval, feltettem a magyarosítást: és hát magyar nem lett semmi, nagyobb baj az hogy most meg kiakad, a visszatöltés után a progi kiírja hogy:" a program hibát észlel ezért leáll"!!!
    Leszedtem a magyarosítást, és újratettem a gamest, a probléma látszólag megszűnt és egy pár óra játék után kb 6 mentettem, kiléptem ,majd kicsit később újra neki akartam állni a gamesnek, sajna ismét programhiba!!! Tehát nem a magyarosítás volt a hibás, de akkor mi a gáz? Ötlet?
  • Sheva
    hát nem valami nagy wa ist das....
  • powerdozer
    Jaja, meg is találtam, megnézem, hátha amihez nekem kell pont eléglessz!!!
  • Sheva
    van már magyarosítás csak nem 100%-os...
  • powerdozer
    Hali!
    A játék nagyon szupi, de sajna én már az elején elakadtam, nem tudom
    hogy a nyavajába kell megvenni a Photomasinát!!!
    JA egy magyarosítás kéne, néztem a magyarítások.hu-n hogy készükőbe van, de hogymikorra!?!?!?!
  • leslieboy
  • Sheva
    a legkirább mikor az ágyon pózolnak a cicák!!!! :DDD
  • leslieboy
    Itt van pár kép!És ezek még a régi gef4mx-en készültek!
    playboy képek,saját GEF4MX440!!!
  • leslieboy
    A patch segít,de a grafika nincs olyan,mint a sims 2!Azonban kárpótol a fényképezés,ott elég kidolgozottak a lányok!És szuper pózokat tudnak!
  • Johnny23
    Sziasztok!

Leszedném,csak az bizonytalanított el,hogy a tesztben eléggé lehúzták a grafikát,ez mennyire igaz? (pl. jobb ,mint a Sims2 graf?)
    Azt irták elég kevés poligonbol vannak összerakva a karakterek ??!!!

Illetve segít vmit ezen a 1.01-es patch??
  • Sheva
    köcce
  • leslieboy
    Szívesen!
  • Sheva
    ez nekem segített!!! :DDD
  • leslieboy
    Testalkatot a sportszerekkel lehet,(pl:súlyzó,szobakerékpár..),intelligenciát a könyvekkel,számítógéppel,sármot az egyéb eszközökkel(pl:zongora,tánc,fürdőszobaeszközök,tükör..)A híresség növelése két dologból lesz:
    1.Szervezz partykat!(minnél nagyobb hírességeket hívsz,annál magasabb arányban növeli!!)
    2.Készíts egyre színvonalasab újságot!(a színvonalt az 5 nyusziábra mutatja az újságnál.Minél több nyúl van ábrázolva,annál magasabb a színvonal!1 a legkisebb,5 a legnagyobb!)
    Remélem segítettem!
  • Zoleeex
    Csátok van egy olyan kérdésem, hogy a testalkatot és a sármot növelni, és, hogy lehetek híresebb
    plz segítsetek!

Zoleeex
  • Sheva
    MEGÉRI HIDD LE NAGYON KIRA JÁTÉK NEKEM NAGYON BEJÖN!!! csak kéne majd a teljes magyarosítás, amit már nagyon várok!!!
  • KeKKSZike
    Hát nem tudom... Majd még gondolkozom rajta! Csak attól félek, hogy megint leszedem és az is rossz lesz, akkor felrobbanok! :D
  • leslieboy
    Ér az annyit,hidd el!
  • KeKKSZike
    Köszi! Hát lehet, hogy annyit NEM ér a játék! :D
  • leslieboy
    crc hiba,ami azt jelenti,hogy az a cd hibásan lett letöltve,amin a data2.cab van!Ha jól emlékszem,akkor a 2es cd!A megoldás letölteni a hibás cd-t újra,de szerintem töldsd le mind a kettőt újra!
  • KeKKSZike
    Itt a Print Screen! Köszi a segítséget!

• Sheva
    Első Playboyos Magazinom!!!
  • Sheva
    jó játék csak még sokat nem tudok belőle!!!
  • Sheva
  • Sheva
    bakker feltettem a magyarositast oszt nem is magyar..az menübe meg nem lehet átállítani!!! valaki help!!!!
  • Sheva
  • leslieboy
    Talán az segítene,mert ilyennnel még nem találkoztam!
  • KeKKSZike
    Sziasztok!
    Remélem, hogy valaki fog majd tudni nekem segíteni! Amikor elkezdem telepíteni a játékot,akkor olyan 70% körül bejön nekem egy FATAL Error... Le OK-zom és utána a telepítés leáll, kilép! Miért van ez? :O Találkozott már valaki ilyennel? Screenshot-ot rakjak be?