235
Playboy game
-
#194 Playboy: The Mansion Gold Edition
Most láttam az Nforce-on!
-
BeeQua #193 Sziasztok!
Nekem a Playboy-The Mansionhoz kellene sürgősen teljes magyarosítás!
Lécci akinek megvan küldje el a [email protected] címre!
Előre is köszi! -
#192 Töltsd le az angolt... -
iceman001 #191 Hi!
Nekem vmi német nyelvű van meg, és folyton regisztrálni akar, de a játékot nem tudom elindítani, csak a regisztráció jön be. Nem tudok németül, ezért foggalmam sincs mit csináljak.
Lécci vki segítsen. -
edeleny #190 Lehet,hogy nem jot szedtem le,819 Mb telepitö,es aktivalasi kodot ker. -
#189 Nem kell hozzá serial. Nem is tudom miért kér. -
#188 Serialt?? -
edeleny #187 Up? -
edeleny #186 Sziasztok,tud nekem segiteni valaki,serial kellene,letöltöttem,hiaba irom felül a NOCD crackal,nem indul,ha meg nem irom felül,serialt ker.Tudnatok segiteni?THX -
zood #185 segitsetek kárlek hogy kell munkát vállalni???
hogy kell végig vinni az első pályát??? -
#184 nem egy nagy szam ez a jatek ;] -
#183 Playboy játék kiegészítő
captainm - 2005.05.19. 00:42 - 0 hozzászólás
Az ARUSH Publishing és a Groove Games bejelentette a Cyberlore Studios berkeiben készülő Playboy: The Mansion kiegészítőt, mely a Party Pack elnevezést kapta. A cuccos nem mutat túl sok újat, leginkább új karaktereket, küldetéseket és a híres Playboy partikat igyekszik testközelbe hozni nekünk. Megjelenési dátum egyelőre nincs. -
#182 nem tudom már nem játszok a játékkal...a dhl.net -ről szedtem talán! -
wamp #181 Szia!
És te melyik trainert használod, ugyanis nekem nem működik. -
#180 a játék főkönyvtárába és működni fog...nekem is úgy működött! de nem sokat használtam mert minek kell itt csalni??? -
wamp #179 Sziasztok!
Tud valaki abban segíteni, hogy a money trainert hova kell rakni ahhoz, hogy működjön is?
+
melyik money trainert érdemes használni? Az interneten találtam legalább háromfélét -
#178 Nincs mit! -
Ozééé #177 Óóóh... köszi!
Ezek szerint nem volt elég kitartó! De egy bulit szerveztem, és nyomkodtam rájuk a Make INTRODUCTIONS-t és... nah, mindegy próbálkozok tovább...
És köszönöm leslieboy... -
#176 Mert a közös barátjukkal is ki kell békíteni őket!Az meg is van írva az infóknál! -
Ozééé #175 Elakadtam a negyedik küldetésnél!
Egyetlen egy pont van hátra: PATCH UP GIRLFRIENDS!
Értem az angolt, ki kell békíteni a két buxát, de hogyan???
Már annyira békések, hogy egymást nyalják falják, de a küldetés nem akar kipipálódni! :(((
SEGÍTSETEK PLEASE! -
#174 ha letörölted,akkor semmi!Újra kell kezdened! -
taylorp #173 a 3. kész, az első kettő nem akar összejönni. Nincs meg az esszé, lehet újat írni valahogy? -
#172 Az ott van alapból a meglevő részek közt! -
taylorp #171 Hogy tudok Heffel esszét készíteni? -
#170 Na 4 es..
1.Feladat:a következő számba rakd be hef essay-ét is!
2.3 alkalmazottal alkíts ki valamilyen kapcsolatot.
3.Adódott 2 alkalmazottad közt nagy viszály.Ezt kétféleképp oldhatod meg!Kirugod az egyiket,vagy kibékíted őket!(ha békítesz,mond az rgyiknek follow,majd kattints a másik félre,és válaszd az introduce,utánna valamelyik kapcsolattipust(álltalában az üzleti jön be,de sikerült nekem már baráti is.Kicsit ismételgetős türelemmunka!)
Remélem segített!További jó játékot!! -
taylorp #169 Szia! Már biztos unod a hülyeségeimet, de légysz segíts egy picit! A 4. misszióból már csak az első három feladat nincs kész. Az egyik a Publish Playboy Philosophy. Fogalmam sincs hogy csináljam. Előre is kösz. -
#168 Nem haragszom,csak az van,hogy ehhez nem árt az angol tudás! -
taylorp #167 Ne haragudj. Sajnos nem vagyok perfekt angol. Eddíg ment, innét nem. Azért köszi -
#166 Ne sértődj meg,de akkor mindig írjam,hogy mi a feladat?Ha a mostaniakat nem érted,akkor a késöbbieket mégúgyse!Anogol tudás nélkül csak a freeplay ajánlott!(tán még az sem!) -
taylorp #165 Tudnál segíteni a 4. pályán mit kell csinálni? -
taylorp #164 Köszi. Ezt már letöltöttem, de telepítésnél azt írja ki, hogy a parancsikonokat nem lehet létrehozni. Ilyenkor mi van? -
#163 Magyarosítás
csak úgy mondom -
taylorp #162 A 3. kész van, de a negyedik még gázabb :((. Jó lenne valami magyarosítás. -
#161 Ok!További sok sikert! -
taylorp #160 Már rájöttem közben. -
taylorp #159 Köszi a segítséget, de először is mi az a celeb? -
#158 először 2 celebet fogadj a partin a belső körbe!Ezután bérelj egy nyuszit,és egy playmatet.Utánna gyere össze az új playmatel(elég a make outig!).Ezután csinálj egy újságot,a belső kör segítségével.Utánna a belső körben üzletelj valakivel(strike-discuss deal).Utánna válassz ki két szimpatikus csajt,rakjad a belső körbe,és kérd barátnődnek őket!(make girlfriend)Remélem segítettem! -
taylorp #157 Köszi. Elakadtam a 3. pályán. Live your life. Nem tudom mit kell csinálni. Please help me! -
#156 Az passz!Nem próbáltam! -
taylorp #155 Köszi megvan. A magyarosítás viszont valami miatt nem megy.