Nem matrózmese az óriáshullám
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Én lengyelországban nézem, ugyhogy muhahahhaahhahaa 😊
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
#27 azok a TeRRoRiStA hullámok! 😄
"A "Freak Wave" jelenségrõl szóló dokumentumfilmet múlt hét pénteken láttam a BBC PRIME tvcsatornán 😊"
kérlek szépen a címe "Freak Wave"...
megnyugodtál? 😊

ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
szerintem csak azért nem esett még áldozatul egy hordozó ennek, mert sokkal de sokkal kevesebb van belölük, mint a tankerekböl,meg nagy hajokbol.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...

Renault magnum http://kamionszim.hu
Menjenek mar a jo edes anyukba!! Meg hogy globalis felmelegedes!? Az a rohadt sok elsul;yedt hajo szoritja ki a vizet😊)))))
végre találtak egy valamit ami érdekes és már megint "régi" lett
az egy hét az még szerintem nem sok
esetleg kép sellõkrõl? 
http://www.bbc.co.uk/science/horizon/2002/pics/munchen800hi.jpg

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
érdekes, errõl még soha nem hallottam. Kicsit marha soknak tûnik nekem ez a szám.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
És mingyá jönnek a sellõk, az óriás tintahalak, meg a szirének bizonyítása

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
A "Freak Wave" jelenségrõl szóló dokumentumfilmet múlt hét pénteken láttam a BBC PRIME tvcsatornán 😊
Volt bizonyítékuk is, elég érdekes mellesleg hogy qvantummechanikát is be kellett vonni a tesztelésbe 😊.
"Három hét alatt 10 olyan óriáshullámot észleltek, melyek magassága meghaladta a 25 métert. "
Ez így igaz... 30 méteres hullámok létezhetnek, míg a korábban fenntartott ún. lineáris modell szerint amit a hajótársoságok használnak világszerte csak 15m a maximum, 10'000 évente lehetett volna csak egy 30m hullám. Ezt cáfolták most meg és megmagyarázza pl az ún. Viharsarok és a "100 éves hullám" környeretében található sorozatos hajószerencsétlenségek okát. Vagy a 70es évekbeli Münich(München) eltûnését.
" A Bremen és a Caledonian Star hídjának ablakait 30 méteres hullámok zúzták be az Atlanti-óceán déli részén. "
A doksi filmben is ezeket hozták példának.
A hullámok érdekessége(mellesleg a filmbol idezek egy csomo infot nem szoszerint) hogy ezek az óriáshullámok nem haranggörbe alakúan közelítenek meg frontálisan hanem mint egy a vízfelszínre merõleges vízfal...ezért olyan veszélyesek.
Mellesleg a Bremen es a Caledonian Star is mind2 sarkköri luxusturista hajó, szal jól felszerelt 😊
Érdekes a téma...csak Sg szokas szerint új szenzációként kezeli...