399
Sudden Strike 3
  • Axon
    A skinpack letölthető innen.
  • Axon
  • Axon
    Még két kép kedvcsinálónak:

• Axon
    Ugyanezek szépre festve:

• Axon
    Újabb szürke egységek:

• Axon
    Ugyanez új skinnel:

• Axon
    Eredeti szürke festés:

• Axon
    Elkészült az első skinpack a sudden strike 3-hoz.
    Készítettem néhány képet.
  • mcs10
    nekem is csak a sima megy,
  • Axon
    Ki akartam próbálni én is az új patch-et. Feltelepül, de aztán már nem tudom indítani a mini image-s megoldással. Nekem eddig csak az 1.0-ás verzió indult el.
  • mcs10
    1.31 es internetional patch mértem működik?

crack kell hozzá?
  • beyczy
    van a játékhoz map editor?
  • HunButyok
    Hát igen, de amig nem kapunk komplett segítséget muszkaföldről, addig hiába minden. Azt sikerült kideríteni, hogy bele kell mászni a játékba teljesen... de remélem, hogy meglesz az is.
  • Axon
    Ennek a sok SP pályának már mindenképpen akkor lenne igazi értelme, ha egy (vagy több) kampányba össze tudnátok gyurni őket. Így ki lehetne majd adni az RCM 3.0-t 1-2 teljes kampánnyal egyetemben. Na az biztos visszacsábítana jó sok régi motorost egy próba erejéig.
  • HunButyok
    Oké, akkor megnyugodtam.
    Amúgy SP-ek is készülnek szép számmal. Már vannak kicsi pályák, nagy pályák, darálós pályák, kommandozós pályák...

• Axon
    Láthatod kedves generallom mennyire pörög ez a topik :-)
    Magam is leírtam, hogy az első pályát próbáltam ki 10 perc erejéig. Az RW topikból meg csak látszólag tüntem el, de folyamatosan olvasom amit írtok. Mostanában csak a multimecsekről beszéltek, ahhoz meg nem igen tudok hozzászólni, mivel jómagam nem multizok.
  • HunButyok
    Tessék megvenni eredetiben, úgy biztosan működik , nemcsak kalózkodunk és kalózkodunk .

Axon! Haladunk ezerrel ami modunkkal is... Vagy ennyire elcsábított a sudden 3, hogy teljesen eltűntél a RW topicból?

• Axon
    Már privátban is részletesen leírtam mit kell tenni és ebben a fórumban is többször leírtam én is és mások is mit kell tenni.
  • zolo93
    szasztok!Nos,3x töltöttem le a ss3-at 4.4GB.nem nyitja meg sem a daemon,sem az alcohol.Van egyebek között egy 543 megás részami mükszik,de mint a többieknek,lefagy betöltés közben.Az a kérdésem,hogy a 4GB progi is kell a müködéséhez,vagy elég a fél gigás?Hogy tudom megnyitni a 4 gigásat,ha az összes virt.megh.-tóm cd képben ismeri fel,de sehogy nem tudom megnyitni!
  • Axon
    Nekem a mini image-el mindig elsőre elindul. Mondjuk én még nem raktam rá egyetlen patch-et sem. Állótalg patchelés után fordulnak elő problémák az indításnál.
  • selmeczi2 #179
    Ha letöltitek a mini-image-t innen, akkor azzal a játék indítható (a félgigás is!). Ne tévesszen meg senkit sem, hogy elsőre, másodikra, harmadikra, negyedikre, ötödikre, hatodikra, hetedikre, nyolcadikra is kéri az eredeti lemezt behelyezni! Nekem valamikor első, valamikor harmadik, de valamikor nyolcadik "Ismét"-re indítja el a játékot.
  • selmeczi2 #178
    A game ugyanúgy nekem sem megy. Nekem nem a dvdrip van meg, hanem egy "izósított"!
  • Wini
    Nahát ez vicces, gondoltam, hogy amíg megoldást keresek a problémára, és esetleg várok valakire, aki használja a játékot és a fórumot is olvassa, addig letöltöm a demot és megnézem, hogy érdemes-e az időmet áldoznom erre a játékra.
    Megkerestem, letöltöttem, telepítettem, elindítottam a demot, és erre mit ír ki? Demo date expired!!!! És nem tudom kipróbálni se... Ez amúgy a 270 megás demó változat, a 126 megás változat el se indul ^^ Ezek után nem csodálkozom, hogy a teljes verzióval se tudok játszani.... ^^
  • Wini
    Ha valaki lenne olyan kedves és megosztaná a fájlt, akkor nagyon hálás lennék! De e-mailben is jöhet a [email protected]!
  • Wini
    Nekem XP-m van és ugyan ezt a hibát kapom. Nincs valakinek meg ez a fájl véletlenül? ^^ (IDMap.bin)
  • Simaji
    Cewa mindenki!

Egy kis segítség kéne nekem ezért gondoltam, hogy beírok hátha valaki tud valamit. :D

Na szóval nem akar menni a játék. Addig jutok el, hogy bejön a játék elejénél a kép a Sudden Strike 3 felirattal és elkezd tölteni majd kidöb egy hibát. A játék továbbra is töltés jelet mutat de a gép nem keres semmit. Valami IDMap.bin fájlt keres a "Media\GUI\MainMenu\" mappába.

De megnéztem és ott nincs ilyen fájl sőt még a telepítőfájlban sincsen benne mert ott is megnéztem. Fogalmam sincs, hogy mi lehet a baja.

Egyébként Vista-t használok de nem hiszem, hogy ez a baja. :D

Előre is köszönöm mindenkinek!

Bye!
  • Hecker007
    áhh ide nem volt értelme screenshotozni, nem sok a különbség, annyi hogy faster-en nincs a víz animálva meg nincs rajta az a szép csillogás, meg nincs talán blur effect, amúgy nemsok, kb 10 fps-el csökent az átlag hogyha fasterre raktam meg nagy mapnál nem akadt mikor mozgattam a térképet, úgyhogy a grafikát ebben nagyon nem lehet állítani, ezen változtathatnának, bár nekem 24-25 fps-alá nem szokott leesni úgyhogy engem annyira nem zavar, bár 1-2 efectet szívesen kikapcsolnék énis belőle
  • Zsolo007
    Köszi!
  • Hecker007
    őszintén megmondom hogy ehez a beállításhoz még nemis nyúltam, de megnézem, rakok egy frapsot, és csinálok 1-2 screenshotot best meg fast állapotról, 1024-es felbontásban ha úgy jó, de ha kell csinálok nagyobban is
  • Zsolo007
    Itt most alapvetően nem azon van a hangsúly, hogy mennyire gyenge vagy sem a gépem, hanem arról hogy gyk. nincsenek grafikai beállítási lehetőségek..

Neked változik valami ha a detail csúszkát better-ről faster-re állítod?
  • Hecker007
    nem értem, nekem sincs über super gépem mégse szaggat a játék elviselhetetlenül, mondjuk mikor iszonyú sok egység mozdul akkor kicsit belassul, de még az sem vészes, mondjuk laptop nem játszani van kitalálva
  • Zsolo007
    Próbálkoztam egy adagot vele, bogarásztam hivatalos fórumon (kicsit fura, hogy a világon senki sem zavar ott, hogy nem lehet a grafikát finomhangolni, valami nem tetszik nekem itt....lehet csak a warez verzióval van valami) és semmit sem találtam, szal ment az egész a kukába.
  • Axon
    Nem tudok róla, hogy lenne hozzá valami konfig buherátor vagy .ini file átírási lehetőség.
  • Zsolo007
    Bocs 9800...
  • Zsolo007
    Jah igen...ahhoz képest hogy a minimum követelmény 9600-as ati. Kíváncsi lennék hogy akkor azon mennyire fut...
  • Zsolo007
    Ezt észrevettem, azt viszont nem értem hogy lehet az hogy legjobb grafikán hogy nézhet ki pont ugyanúgy a játék mint legrosszabbon. (ha annyit meg tudnék tenni, hogy kikapcsolom az árnyékokat már normálisan futna, de ennyi lehetőségem sincs). Nem lehet valahogy regisztriben megbabrálni a beállításait? (konfig fájlt nem találtam)
  • Axon
    Sajnos szörnyen optimalizálatlan a program. A te konfigod bizony kevés neki. Jóval erősebb vasat igényel. Mármint nem a játék igényli, hanem a programozói hozzánemértés.
  • Zsolo007
    Sziasztok!

Nemrég szereztem meg a játékot és pont ugyanabba a problémába ütköztem, mint a demóval. Iszonyatosan szaggat a játék, hiába állítom a grafika csúszkát "faster"-re. Van valami mód arra, hogy kézzel be lehessen állítani a grafikát, mert ahogy látom nem sok hatása van a csúszkának, pont ugyanannyira szaggat mint "best"-en....

Konfigom: 1,6-os core duo (laptop), 2g ram, mobility X1600 128mb

Köszi!
  • HunButyok
    Igen én mondtam hogy nem a garfika számít egy játékban, de a lövöldözős játékokban nem árt ha élethű a dolog... Egy stratégiai játékban azért ez nem fontos annyira...

Jujj: ismét jó hírek: aki oda volt a sudden 2-ért, és játszott a gép pályákon, az nagyon fog örülni: az RCM 2.7-ben jópár sudden 2-s pálya meg lesz modernizálva... Valós egységekkel (tehát nem lesz Panzer I és Királytigris egyszerre egy fronton), és RCM-ben...

Jó mi?
    Kettő pályát megcsináltam már: az orosz campaign második és 3. pályáját...

Most jön 1943-as haditecnikával az a pálya, ahol német tankokkal kell áttörni egy orosz fronton.. na az milyen durva lesz RCM-ben... hamarosan lesznek screenshotok is...
  • Axon
    Többnyire teljesen egyetértek veled, csak pár apróságra reagálnék.
    A Blitzkriegben magától menő tankok, azért teszik mert reagálnak a közelükbe kerülő ellenségre. Véleményem szerint ez nagyon jó, így mert roppantul idegesít ha csak áll egy egység, miközben mellette dúl a harc.
    A Call of Duty-ban a nyolcszögletű kerék az egy grafikai probléma és te mondtad, hogy nem igazán a grafika számít egy játékban. Másrészt ezekben a játékokban mindent háromszögekből képeznek le és ha kerekebb kereket akarnak, akkor sokkal több háromszögre lett volna szükség és a játék megjelenésének időpontjában a gépek még nem igazán bírták volna a feltápolt grafikát.
    A csontvázak pedig mágiától mozognak és a mágiához még izom sem kell :-)