Sudden Strike 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
crack kell hozzá?
\"A kemény és kitartó munka idővvel meghozza gyümölcsét... A lustaság azonnal!\"
What you want? Total War! Yes we want: Total War! What we want: Fucking War!
Amúgy SP-ek is készülnek szép számmal. Már vannak kicsi pályák, nagy pályák, darálós pályák, kommandozós pályák...
Magam is leírtam, hogy az elsõ pályát próbáltam ki 10 perc erejéig. Az RW topikból meg csak látszólag tüntem el, de folyamatosan olvasom amit írtok. Mostanában csak a multimecsekrõl beszéltek, ahhoz meg nem igen tudok hozzászólni, mivel jómagam nem multizok.
Axon! Haladunk ezerrel ami modunkkal is... Vagy ennyire elcsábított a sudden 3, hogy teljesen eltûntél a RW topicból?
Megkerestem, letöltöttem, telepítettem, elindítottam a demot, és erre mit ír ki? Demo date expired!!!! És nem tudom kipróbálni se... Ez amúgy a 270 megás demó változat, a 126 megás változat el se indul ^^ Ezek után nem csodálkozom, hogy a teljes verzióval se tudok játszani.... ^^
Egy kis segítség kéne nekem ezért gondoltam, hogy beírok hátha valaki tud valamit. 😄
Na szóval nem akar menni a játék. Addig jutok el, hogy bejön a játék elejénél a kép a Sudden Strike 3 felirattal és elkezd tölteni majd kidöb egy hibát. A játék továbbra is töltés jelet mutat de a gép nem keres semmit. Valami IDMap.bin fájlt keres a "Media\GUI\MainMenu\" mappába.
De megnéztem és ott nincs ilyen fájl sõt még a telepítõfájlban sincsen benne mert ott is megnéztem. Fogalmam sincs, hogy mi lehet a baja.
Egyébként Vista-t használok de nem hiszem, hogy ez a baja. 😄
Elõre is köszönöm mindenkinek!
Bye!
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
Neked változik valami ha a detail csúszkát better-rõl faster-re állítod?
Nemrég szereztem meg a játékot és pont ugyanabba a problémába ütköztem, mint a demóval. Iszonyatosan szaggat a játék, hiába állítom a grafika csúszkát "faster"-re. Van valami mód arra, hogy kézzel be lehessen állítani a grafikát, mert ahogy látom nem sok hatása van a csúszkának, pont ugyanannyira szaggat mint "best"-en....
Konfigom: 1,6-os core duo (laptop), 2g ram, mobility X1600 128mb
Köszi!
Jujj: ismét jó hírek: aki oda volt a sudden 2-ért, és játszott a gép pályákon, az nagyon fog örülni: az RCM 2.7-ben jópár sudden 2-s pálya meg lesz modernizálva... Valós egységekkel (tehát nem lesz Panzer I és Királytigris egyszerre egy fronton), és RCM-ben...
Jó mi?
Kettõ pályát megcsináltam már: az orosz campaign második és 3. pályáját...
Most jön 1943-as haditecnikával az a pálya, ahol német tankokkal kell áttörni egy orosz fronton.. na az milyen durva lesz RCM-ben... hamarosan lesznek screenshotok is...
A Blitzkriegben magától menõ tankok, azért teszik mert reagálnak a közelükbe kerülõ ellenségre. Véleményem szerint ez nagyon jó, így mert roppantul idegesít ha csak áll egy egység, miközben mellette dúl a harc.
A Call of Duty-ban a nyolcszögletû kerék az egy grafikai probléma és te mondtad, hogy nem igazán a grafika számít egy játékban. Másrészt ezekben a játékokban mindent háromszögekbõl képeznek le és ha kerekebb kereket akarnak, akkor sokkal több háromszögre lett volna szükség és a játék megjelenésének idõpontjában a gépek még nem igazán bírták volna a feltápolt grafikát.
A csontvázak pedig mágiától mozognak és a mágiához még izom sem kell :-)
Vagy a Brothers in arms, ahol egy M3-as Stuart két lövéssel kivégez szembõl egy Stug III. G-t.
Jajj még vannak ám nagy játékokból kedvenceim, amik tönkreteszik a játékot:
Blitzkrieg: maguktól mennek a tankok... mintha valami távirányítós jármûvek lennének...
Brothers In Arms: közvetlen közelrõl, oldalról Panzerfausstal 4 lövéssel tudok kivégezni egy Panzer IV F1-et! majdnem meghaltam a röhögéstõl amikor ezt láttam...
jajj: Call Of Duty:
nyolcszegletû kereke van a teherkocsiknak! LOL
Másik kedvenc ebbõl a "csodából": egy M7 Priestet 2 ember kezel... LOL
harmadik kedvencem a Call Of Duty nevû történelmietlenségbõl: a Shertman tank tetejérõl géppuskázok harc közben... Az egy légvédelmi géppsuka és akkor használták, amikor a konvojt kellett védeni... amúgy sokszor le is szerelték a harckocsikról, mert gyakorlatilag nem sok haszna volt...
Operation Flashpoint: ha kitaposom tankkal a fát, akkor mint egy papírlap, úgy dõl el... Ha fának megyek, olyn mintha egy üvegtáblába mennék bele...
Heroes Of Might And Magic: a csontvázak gyalogolnak, mikor nincsenek is izmaik... LOL
Tehát kedves Gábor ha az új Suddenrõl ez a véleményed, akkor egyetértek vele dnagyjából, de a sudden II-t és resource Wart ne szidd... Inkább tölts le mindkettõhöz pár Mod-ot és majd csodálkozni fogsz...
Nem tudom, hogy vagytok vele de én imádok korai haditechnikával játszani... Végül is ne tévesszen meg senki az egységek mérete, mert kicsiben ugyan de ugyanaz a játék mint a késõbbi pályákon. Pl. a 37 mm-es ágyú az olyan mint 1944-ben a 75 mm-es...
N ade mindegy... engem továbbra is az zavar, hogy az egységösszeállítás nem korhú és zavaros kicsit...
A grafika nem számít, mert nem attól jó egy játék h milyen a grafikája...
Benyomások:
Játék közben nagyobb robbanásokkor megál 1-2 másodpercre a játék.
Ehhez társul az elavult grafika.
A hadjáratok legkorábban 1944-ben kezdõdnek. Multiplayerben nem lehet gépi játékost betenni.
Elsõ német pálya: a fél térkép televan az egységeinkel, kapásból 7 db Tiger I-essel kezdünk. Aztán jön az ellenfél és az állandó szaggatástól élvezhetetlenné válik a játék.
Összegezve tehát egy kalap sz@r lett a játék. Újabb ócska orosz játékot kaptunk tehát.
Multit hogy lehet játszani hamachival?
Ha körülnézel a google-n, akkor hamar megtalálod a Pro Agent verziót is.
A setup.exe-t elindítod, és telepíted, majd ha a telepítés kész, akkor a daemon tools-ba bemountolod a gamecopyworld-rõl letölthetõ 20 megás cdképet és ezután már indíthatod is a játékot.