399
Sudden Strike 3
-
#239 Na azt a beásott vadásztigrist nem lehet könnyű kifüstölni szemből rohamozó shermanokkal :-)
Egyébként a játékban miért nincs ilyen remek zoom? Ott nem lehet ennyire jól ránagyítani az egységekre. Remélem az addonban már majd lehet. -
#238 Jagdtiger:
-
#237 Stug IIIG:
-
#236 3 új német egység a készülő addonban:
Jagdpanther:
-
#235 Én a Sig-et a csatamezők sorozat franciaországi csata részében láttam. A Sig takarásában lopakodott vagy 10 német katona. Egy kb. 3 emeletes társasházból rájuk lőttek, mire a Sig rögtön odapörkölt. Rögtön leomlott a fél épület. Szóval egészen hatékonynak tünt :-) -
HunButyok #234 Hiába 4 Bison. Gyakolatilag harckocsi szerepkörre még 20 Bison is kevés.
Elárulom, hogy a tapasztalatok azt mutatták, hogy a németek által alkalmazott nagy számú és változatú páncélvadáész és rohamlöveg sem volt képes teljesen ellátni a harckocsi szerepkört, amire kényszerítették őket. A Bisonok (vagy régebbi változataik a Panzer I alvázra szerelt sig tarackok) csakis gyalogsággal karöltve, egy-két darabos kisegítő alakulatként játszottak szerepet. Pl. Salvaje harkovos pályáján egy darab Sig kapott helyet. De az én Francia kampányomban is csak egy darab van belőle. -
#233 Na jó, de ott nem egy, hanem 4 bison van. Annyi már letarolta a komplett vöröshadsereget :-) -
#232 jó de a játék készítői itt se tanultak történelmet :):) -
HunButyok #231 Frontális támadás bisonnal gyalogság nélkül... Tényleg érdekes játék lett. A Bison nem harcolt önállóan, mivel nem harckocsi volt, csupán egy harckocsialvázra szerelt gyalogsági tarack. Mint pl. a sIG-33.
-
#230 hát egy renoválás ráférne -
#229 Talán csak madárkaka van rajta ;-) -
#228 még a textúrák javíthatók házilag is esetleg -
#227 annak a háznak szép textúrája van -
#226 Meg a Sturmtigert is:
-
#225 -
#224 Beletették a Bisont is:
-
#223 Maga az addon leírása jól hangzik, csak nem tudom, hogy fel tudja-e rázni a csalódott rajongó tábort. Nézd meg ezt a topikot mennyire "pezseg". Véleményem szerint az addon után is hasonló lesz a helyzet, még akkor is, ha már egy tényleg remek játékot sikerülne is kiadniuk. -
#222 sok sikert hozzá
egy 1.31-es patchet azért tegyél rá, úgy javítva van már néhány bug, de sajnos ami benne volt az elődökben abból sok minden hiányzik ebből a részből de ha egyszer kijön az addon amit ígértek akkor már talán ezt is lehet tényleg suddenstrike-nak nevezni -
#221 Elszántam magam,ki fogom próbálni a sudden striek 3at.:D -
#220 itt tekerjetek figyelmesen lefele lesz egy infó benne egy hivatalos addonról ami rengeteg mindent javít a játékban -
#219 Végre sikerült újra lehúznom a 4,7 gigás cd képet. Ezt bemountolva a daemon tools pro-ba, már elindul az 1.31-esre felpatchelt játék is. Ezek szerint a gamecopyworld-ön levő mini image sajnos nem jó a patchelt játékokhoz, így sajnos tárolni kell ezt a böszme nagy cd képet is:
Egy kép az 1.31 patch + textúra patch kombóval:
-
#218 1.3-hoz sincs még map-editor? -
#217 Nekem is ez a verzió volt meg, de mivel ez egy 4,4 gigás lemezkép és maga a játék telepítője 500 megás, ezért kimásoltam belőle az 500 megás setup.exe-t és töröltem a 4,4 gigás lemezképet. Ezután a gamecopyworld-ről letölthető néhány megás miniimage-el indítottam. Tökéletesen is működik az 1.0-ás verzióval, de sajnos a patchekkel már nem. nemrégen újra elkezdtem lehúzni a 4,4 gigás dvd képet torrentről, most kb. 1,5 gigánál jár. Majd egyszer leér, de valahogy nem sürgős... -
#216 "valahol a fejlesztés alatt elveszett a varázs"
Jól megragadtad a probléma gyökerét. -
zeewolf #215 Van egy változat ami megy paccsolás után is (1.31) CLONEDVD-PROCYON, DAEMON Tools Pro 4.10.0218 IDE drive-ba mountolva. Azt hiszem ezt töltöttem le régebben:
http://thepiratebay.org/tor/3936008/Sudden_Strike_3_CLONEDVD-PROCYON
Végig olvastam az egészet amit írtatok a SS3-ról, én is erre a véleményre jutottam, valahol a fejlesztés alatt elveszett a varázs. -
werpelethy #214 Thx -
#213 Tudtommal sehol.
Nem is tudom, hogy van-e belőle dobozos verzió. Úgy hallottam, hogy eddig csak fizetős letöltős verzió van belőle. -
werpelethy #212 Hol lehet megvenni a játékot kishazánkban? -
HunButyok #211 Hawk, gyere msn-re! -
#210 Kipróbáltam az 1.2-es patch-hez készült orosz crack-et. Sajnos ez sem működik. Pont úgy viselkedik, mint az 1.0-ás verzióhoz készült orosz crack. Megjelenik a töltő képernyő és forog a kis óra a végtelenségig. Szerencsére az esc gomb megnyomására kilép. -
#209 Tisztelet a kivételnek. -
#208 Én nem leszóltam a suddent,sose tenném,a sudden az egyik legrealistikusabb rts.Csak kipanaszkodtam magam a sudden 3al kapcsolatba.;D
A multit jó ötletnek tartom. -
HunButyok #207 Hawk!
Azért egy Resource war modder ne szólja már le a Suddent, te kis rosszcsont! Meg hát azért mi szenvedünk a realitással eleget. Már a harmadik telibevert lengyel teherautót próbáljuk ki, hogy minél jobban hasonlítson az igazi Polski Fiat 601L-re.
Inkább zúzzunk egy MP-t péntek este papa, oké? Tönkre szeretnélek verni az 1. Lengyel Páncéloshadosztállyal, amiért a múltkor megszoptattál. -
#206 Nincs. Az majd csak az addon-ban lesz, ami elvileg - de tényleg csak elvileg - áprilisban jelenik meg. -
#205 van a játékhoz map editor? pls. -
lammaer #204 Nagyon szerettem az SS1-et, órákon keresztül tudtam bibelődni egy pályával, rendezgetve az egységeket, szervezve a védelmet, parancsnokokkal előrelopakodva egyesével leszedni a látótávolságba kerülő egységeket, lopkodni az ágyúkat stb.
De: az összes új rész lényegében semmit nem tett hozzá a játékhoz, egykaptafa lett az egész, maximum jöttek az új egységek hogyaszondja végre bennevan a meg a 2x.-ik módositott Panzer IV-es is. Szóval elfelejtették az innovációt a fejlesztők, csak hámozták a rókáról a bőrt. Ez persze csak az én meglátásom, és nem is kivánom lehúzni a játék egyik részét sem, főleg nem kritizálni azt, akinek tetszik és szivesen nyomja.
Van akinek bejön, van akinek nem. Úgy tűnik a többségnek nem, legalábbis itt szerény kis országunkban. -
#203 azért van kivétel :)
én kipróbáltam ezt a játékot de szerintem nagyon rossz lett, még mindíg szívesebben játszok az első részével, pedig az azért sokkal csúnyább vagy close combat-al az meg azért grafikailag egyáltalán nincs a toppon :) -
#202 Ez a ss3 nekem ilyen grafikával(ugyanez van a Starcraft 3al,AOE IIIal,Warcraft 2vel Stronghold 2vel és még sorolhatnám) meg ilyen egységelosztással(10ember 10páncélos) sz**t se ér a mai kölykök pedig lesz**ják az ilyen játékokat hiába nekük való grfikai elemek.Jobban jártak volna ha készítettek volna egy jól felfejlesztett 2ds játékot amiben legalább single playerbe is max 10000 egységet lehet használni a halvány 1000 helyett ami 128x128asnál nagyobb mapoknál mit sem érnek.A jól felfejlesztett alatt ilyesmiket értek:a repülök tudnának magasabban és alacsonyabban repülni amit természetesen a játékos tudna irányítani,a magasságok szerint kéne használni a légvédelmi eszközöket,időjárás meg éjszakák és nappalok váltakozása ezek segítségével lehetne használni 100000000... féle stratégiákat,éjszakai támadás,bombázás stb...a bombázók és szállítórepülők gépfegyverei nem dísznek lennének,a repülők sebzésének teljes ujradolgozása,motortalálak benne lévő emberek meghalása stb,meg az ilyesmik megoldása hogy egy szembejövő tanknak a hátábalősz az ágyuval és még sorolhatnám...
Na nagyjából kipanaszkodtam magam.:D -
mcs10 #201 ebben teljesen igazad van! mindenki már ilyen fos szerepjátékokkal nyomja........... -
#200 200. beírás.
Sosem hittem volna, hogy az egykori legendának a folytatása ennyire hidegenhagy mindenkit.