Sudden Strike 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Panzer IV-esnek volt 10-féle válozata, a Panzer III-nak meg 12, plusz egyéb speciális verziók, amiket viszonylag nagy számban hazsnáltak. De ott van a Sherman harckocsi. Legalább 30 verziója volt és a legekevesebbet hazsnált verzióból is volt mondjk 500 db. A legtöbbet használtból (M4A3, meg vagy 20000). Erre mit kapunk az arcunkba? Maust meg Tortoise-t, meg T-28-at. Bezzeg a franciákon kívül új népet sem raktak bele a játékba... Ja meg ott is volt sok tank, amikbõl sokszáz darab volt: R-35, R-39, H-35, H-39, D-2, FCM36... ezeket valahogy elefelejtik...
What you want? Total War! Yes we want: Total War! What we want: Fucking War!
Men of War-ral is az a baj hogy oda is a prototípusokat rakják befele a ténylegesen harcoló egységek helyet...
Errõl a Tortoise-rõl még nem is hallottam.
Azért szörnyû látni, hogy egy negyedkész játékot, hogyan próbálnak rohammunkában félkésszé tenni.
Tortoise? a Prototípusa készült el. Amcsi T-28 sosem állt hadrendben. mausból állítólag egyet bevetettek. Sztálin 3-as meg a berlini parádén vonult végig másujban a háború befejezésekor.
Azért szép képek, de igazából a sudden bája hiányzik belõle. Hol vannak a kedves kis házikók? A kis lego-ember szerû emberkék?Mi ez a csúnya, monoton matt zöld közeg amin az egységek mászkálnak?
Nem szabad lett volna még kiadni ezt a játékot.
Egyébként a játékban miért nincs ilyen remek zoom? Ott nem lehet ennyire jól ránagyítani az egységekre. Remélem az addonban már majd lehet.
Elárulom, hogy a tapasztalatok azt mutatták, hogy a németek által alkalmazott nagy számú és változatú páncélvadáész és rohamlöveg sem volt képes teljesen ellátni a harckocsi szerepkört, amire kényszerítették õket. A Bisonok (vagy régebbi változataik a Panzer I alvázra szerelt sig tarackok) csakis gyalogsággal karöltve, egy-két darabos kisegítõ alakulatként játszottak szerepet. Pl. Salvaje harkovos pályáján egy darab Sig kapott helyet. De az én Francia kampányomban is csak egy darab van belõle.
egy 1.31-es patchet azért tegyél rá, úgy javítva van már néhány bug, de sajnos ami benne volt az elõdökben abból sok minden hiányzik ebbõl a részbõl<#rinya>#rinya> de ha egyszer kijön az addon amit ígértek akkor már talán ezt is lehet tényleg suddenstrike-nak nevezni<#vigyor>#vigyor>
Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"
Egy kép az 1.31 patch + textúra patch kombóval:

\"A kemény és kitartó munka idõvvel meghozza gyümölcsét... A lustaság azonnal!\"
http://thepiratebay.org/tor/3936008/Sudden_Strike_3_CLONEDVD-PROCYON
Végig olvastam az egészet amit írtatok a SS3-ról, én is erre a véleményre jutottam, valahol a fejlesztés alatt elveszett a varázs.
Nem is tudom, hogy van-e belõle dobozos verzió. Úgy hallottam, hogy eddig csak fizetõs letöltõs verzió van belõle.
Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"
A multit jó ötletnek tartom.<#eljen>#eljen>
Azért egy Resource war modder ne szólja már le a Suddent, te kis rosszcsont! Meg hát azért mi szenvedünk a realitással eleget. Már a harmadik telibevert lengyel teherautót próbáljuk ki, hogy minél jobban hasonlítson az igazi Polski Fiat 601L-re. <#beka2>#beka2>
Inkább zúzzunk egy MP-t péntek este papa, oké? Tönkre szeretnélek verni az 1. Lengyel Páncéloshadosztállyal, amiért a múltkor megszoptattál. <#violent>#violent>
\"A kemény és kitartó munka idõvvel meghozza gyümölcsét... A lustaság azonnal!\"
De: az összes új rész lényegében semmit nem tett hozzá a játékhoz, egykaptafa lett az egész, maximum jöttek az új egységek hogyaszondja végre bennevan a meg a 2x.-ik módositott Panzer IV-es is. Szóval elfelejtették az innovációt a fejlesztõk, csak hámozták a rókáról a bõrt. Ez persze csak az én meglátásom, és nem is kivánom lehúzni a játék egyik részét sem, fõleg nem kritizálni azt, akinek tetszik és szivesen nyomja.
Van akinek bejön, van akinek nem. Úgy tûnik a többségnek nem, legalábbis itt szerény kis országunkban.
én kipróbáltam ezt a játékot de szerintem nagyon rossz lett, még mindíg szívesebben játszok az elsõ részével, pedig az azért sokkal csúnyább vagy close combat-al az meg azért grafikailag egyáltalán nincs a toppon :)
Na nagyjából kipanaszkodtam magam.:D
Sosem hittem volna, hogy az egykori legendának a folytatása ennyire hidegenhagy mindenkit.