399
Sudden Strike 3
  • Axon
    Nekem daemon tools pro-val sikerült elindítanom. Simán bemountolod a dvd képet és telepítés után már indul is.

Én eddig egyetlen skin packet ismerek, ahhoz pedig van readme amiben benne van a telepítése, ami roppant egyszerű:

Before installing, you SHOULD make a back up of your ****
    **** ModelTextures.pack file ****
    **** Just uncompress all files in ./Sudden Strike 3/Media/ ****
    **** Launch routine skin.bat, it will copy all new skins in ****
    **** ModelTextures.pack file.

Ezek szerint bemásolod a skin pack tartalmát a /Sudden Strike 3/Media/ alkönyvtárba, majd pedig elindítod a skin.bat nevű file-t. Ennyi, kész is van.
  • Glory81
    ja még annyit szeretnék hogy amiket letöltök skinpack azokat hova kell bemásolni vagy ilyesmi?
  • Glory81
    Sziasztok!Szeretném vki segitségét kérni ha vki tudja hogyan kell elinditani a sudden strike 3 clonedvd-procyon verzitó irjon már légyszives!köszömöm
  • Axon
    Hibajavításokat tartalmaznak. A patch-ekhez adott readme-ben biztos benne van, hogy mit javít a patch.
    A próbához gondolom simán elég az 1.0-ás verzió.
  • Smithwarden
    1.0 es az 1.4 kozott az uj kampanyokon kivul mi a kulonbseg?
    Mert ha nincs sok akkor lehet kiprobalnank par haverral az alap 1.0-at (ezt foleg a nodvd crack miatt).
  • SewerRat
    Akkor kipróbálom. Köszi szépen.

A rövid kampány tényleg elég frusztráló...
  • Axon
    Sajnos nem hosszú a topic így hamar végig lehet futni.
    A lényeg:
    - Alapjátéknak 4,7 giga méretű a lemezképe, de a játék maga csak 500 mega, de a lemezkép mindenképpen szükséges a játék indításához.
    - 1,4-es patch a legfrisebb a játékhoz, ami egy új német kampányt is tartalmaz.
    - törés a játékhoz csak az 1.0-ás angol verzióhoz van, de az orosz nyelvű verzióhoz van törés az 1.0 1.1 1.2 és 1.3-as verzióhoz is
    - Az 1,4-esre felpatchelt verzióban összesen 6 kampány van, de minden kampány csupán 2 pályát tartalmaz, a japán kampány pedig csak egyet. Ez szörnyen lehangoló, még akkor is ha igen hosszú idő megcsinálni egyetlen pályát is.
    - A játékhoz letölthető egy remek textúra patch amitől a német tankok terepszínűek lesznek. Ezen kívűl letölthető egy felhasználók által készített német kampány amiben 5 pálya van és ezen kívül lehúzható még kb. 10 darab single pálya, amit szintén a játékosok készítettek.
    - A közösség viszont aktív (sajnos nem nálunk) így a külföldi fórumokon sorra készülnek a remek textúra patchek minden ország egységeihez, láttam készülő új egységeket. Szóval várhatóak új komplett modok a játékhoz.

Csak azt tudom mondani, hogy első próbálkozásra nem sokakat fog meg, viszont el kell vele kezdeni komolyabban játszani, mert ennél a játéknál lassan jön a szerelem, de később annál tartósabb lehet.
  • SewerRat
    Le tudnátok írni pár szóban, hogy milyen a játék? Milyenek az addonok? Ahogy olvasgattam az előző részek jobbak voltak:)
  • Axon
    Csak egy apró hírecske.
    Elkészült a crack az 1.3-as patch-hez.
    Értelmét nem látom, mivel már ezer éve kint van az 1.4-es patch, ami elvileg véglegesnek lett szánva.
  • Hecker007
    az igaz hogy az 1,2,RW-hez nem fontos a legújabb DX csak hát akinek újabb gépe van annak ajánlott az újabb driver és DX
    am P1-es gépben nincs 3D csak 2D ezért a DX oda szinte fölösleges
  • Axon
    Egyrészt igazad van, másrészt a Sudden Strike 1, 2 és a Resource var egyáltalán nem igényli a legújabb drivereket és a Directx-et. Ha jól emlékszem a játék még a Directx7 korában jészült és egy TrioS3-as (kb. 10 éves kártya) kártyán is szépen elfut. Haveromnál a mai napig egy PI-es 200 MHz-es 32 MB ram-os win95-ös oprendszeres gépen megy az első rész. Talán azon még directx5 van.
  • Hecker007
    akinek nem megy egyik sudden se vista alatt az valamint nagyon rosszul csinál, nekem mindegyik megy mindenféle szenvedés meg emulátorozás nélkül még az x64-es vistán is
    DX9.0-át például nem árt feltenni(mindig a legújabbat belőle)
    meg a VGA stb. driverből is a legfrissebbet érdemes használni Vista alatt

Hawk: minden megy Vista alatt is, legfeljebb a nagyon-nagyon régi DOS-os játékok nem, de azokhoz meg van emulátor hogyha valakinek nagyon kell
  • Axon
    Ott a pont! :-)
  • Hawk06
    Mi szeretnek az emberek a vistába?
    Magas gépigény,nem megy semmi rajta..minden software-t ujra kell vásárolni neki..tiszta pénzcsalás..egy zseb kaka.
  • Axon
    Nincs.
    Kell hozzá az eredeti 4,5 gigás .mdf file, amit daemon toolsba kell bemountolni. Csak így hajlandó elindulni.
  • Charly
    1.0 müködik a 1.4 hez van no cd?
  • Axon
    Nem tudom. WinXP alatt nem volt vele semmi gondom, két gépen is szoktam tolni. Dobd ki a szemétre a Vistat, oda való.
  • Charly
    A 3 meg azt irja vistára hogy IdMap.bin File open error ez mi lehet??:(
  • Axon
    Már mások is panaszkodtak, hogy Vista alatt egyik sudden strike játék sem megy (Forever, Sudden 2, Hidden Stroke 2, stb.).
    Használj XP-t. Akár emulátorban is jó. Pl. Vmware, vagy Virtualbox.
  • Charly
    Sziasztok tudom kicsit off de a sudden 2 őt hogy lehet vista alatt müködésre bírni?Válaszotokat előre is köszönöm.
  • jagger
    Köszi az infót Axon. Akkor nekem is le kell szednem sürgősen a kampányt :)
  • Axon
    Szemből:

• Axon
    Ez pedig az 1.4-es verzióval készült kép.
    Jól látszik, hogy már csak 2 tigris van a többi helyett pedig kapink két párducot és egy Jagdpanzer IV-es páncélvadászt:

• Axon
    Ez a textúrapatchelt kép:

• Axon
    Az a helyzet, hogy az 1.4-es verzió a kampány pályáin is változtatott.
    Például a német kampány elején 5 tigrist kell feltölteni üzemanyaggal és eljuttatni a frontvonalba.
    Ez az eredeti kép:

• tomcsa4
    Köszönöm! Akkor ki is próbálom a játékot.
  • Axon
    3 nehézségi fokozat van (easy, regular, hard). Én regularon tolom, de így nem túl nehéz. Na mondjuk ész nélkül így sem szabad belerohanni az ellenséges tűzbe, de megfelelő páncélos támogatással megtűzdelt gyalogság szépen tud haladni.
  • Axon
    Kipróbáltam egy tigerkommando nevű single pályát. Na itt aztán garmadával adja a tápos egységeket. Az elején rőgtön kapunk egy maust, két Jagdtigert, meg egy rakás királytigrist és tigrist:

• tomcsa4
    Látom Te még tolod a játékot. Egyet kérdeznék, az alapjáték mennyire nehéz? Én egy közepesen ügyes játékos vagyok, tehát a medium általában még éppen jó nekem más RTS-ekben.

Köszi!
  • Axon
    A kampány az német kampány és elég ígéretes:

• Axon
    Utána néztem. Tényleg 2 pálya van mindkét német kampányban.
    Két amerikai kampány van, mindkettőbe 2 db pálya van.
    Orosz kampány szintén 2 pályás.
    A japán kampány pedig egyetlen pályát tartalmaz.

Nevetséges! Látszik, hogy rohamtempóban készítették.

A netről lehúztam egy kampányt, amit a játékosok készítettek, abban 5 pálya van. Ezen kívűl még találtam 9 db single pályát is a játékhoz. Kipróbálgatom őket.
  • Axon
    Nagyon úgy néz ki, hogy azért van a 2. pálya után vége a német kampánynak, mert csak 2 pálya van a német kampányban...
    Ugyan ilyen kevés pálya van a többiben is.
  • Axon
    Kipróbáltam a mentésedet és engem is ugyanúgy kidob a menübe a győzelem felírat után.
  • jagger
    Feltettem az 1.4 patchet de a probléma továbbra is jelentkezik. :(
  • jagger
    Akkor addig letöltöm az v1.4 patchet és ha nem sikerülne akkor felteszem talán úgy menni fog.
  • Axon
    Már van hozzá 1.4-es patch is. Szerdán tudom kipróbálni a mentésedet.
  • jagger
    Hello,

Nálam gond van a német kampány második pálya után kilép a victory képernyő után. Nem tölti a következő pályát hanem a főmenübe kidob.

Feltöltöttem két helyre a játék mentését. Innen 20 másodperc és megjelenik a győztél felirat. Megtenné valaki, hogy betöltené majd a ha indul a következő pálya lementené a játékot?

Nálam még a v1.0 van. Vagy az a baj?

http://rapidshare.com/files/179431333/_3PALYA.rar

http://www.megaupload.com/?d=4DY33A3K
  • beyczy
    na úgy látom ez csak az 1.4-es patch egy másik elnevezése...

• beyczy
    Sudden Strike: The Last Stand
    ez mi?
  • Fishbone
    Basszus a mostani pálya amit nyomtam az összesen 12 óra volt... párszor vissza kellet töltenem is :S Ez egy nehéz pálya volt... :)