Sudden Strike 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jól látszik, hogy már csak 2 tigris van a többi helyett pedig kapink két párducot és egy Jagdpanzer IV-es páncélvadászt:

Például a német kampány elején 5 tigrist kell feltölteni üzemanyaggal és eljuttatni a frontvonalba.
Ez az eredeti kép:

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Köszi!
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Két amerikai kampány van, mindkettõbe 2 db pálya van.
Orosz kampány szintén 2 pályás.
A japán kampány pedig egyetlen pályát tartalmaz.
Nevetséges! Látszik, hogy rohamtempóban készítették.
A netrõl lehúztam egy kampányt, amit a játékosok készítettek, abban 5 pálya van. Ezen kívûl még találtam 9 db single pályát is a játékhoz. Kipróbálgatom õket.
Ugyan ilyen kevés pálya van a többiben is.
Nálam gond van a német kampány második pálya után kilép a victory képernyõ után. Nem tölti a következõ pályát hanem a fõmenübe kidob.
Feltöltöttem két helyre a játék mentését. Innen 20 másodperc és megjelenik a gyõztél felirat. Megtenné valaki, hogy betöltené majd a ha indul a következõ pálya lementené a játékot?
Nálam még a v1.0 van. Vagy az a baj?
http://rapidshare.com/files/179431333/_3PALYA.rar
http://www.megaupload.com/?d=4DY33A3K
\"A kemény és kitartó munka idõvvel meghozza gyümölcsét... A lustaság azonnal!\"
ez mi? <#conf>#conf>
\"A kemény és kitartó munka idõvvel meghozza gyümölcsét... A lustaság azonnal!\"
Talán vagyunk vagy négyen ebben a topikban akik kipróbálták.
Mondjuk én is csak néhány próbáig jutottam, komolyabb játék még nem volt. Utoljára komolyan az elsõ demójával és a harmadik demójával (mivel 3 demója is megjelent ennek a 3. résznek) játszottam.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Annyira sok újdonság került bele (a készítõk szerint) az új patch-be (rengeteg új egység és egy komplett kampány is), hogy az 1.4-es patch-et õk már addon-nak nevezik, de ettõl függetlenül ingyenesen letölthetõ.
Másoknak valami tapasztalat?
Egy ilyen játékhoz képest elég kicsi a fórum. Azt hittem többen játszanak ezzel a játékkal. Gondoltam megnézem hátha látok némi jó ötletet.
Van aki már végig vitte a kampányokat?
Én grafikai hibával nem találkoztam. Addig játszottam az elsõ pályát, amíg az oroszok el nem érték a folyót, ahol már az általam irányított egységek voltak. Addig nem lépett ki.
már most jól kezdõdik<#wilting>#wilting><#szomoru1>#szomoru1>
Elõször is érdemes megnézni a verziószámot, ami 1.33-as.
Ez a kampányok listája. Nekem úgy tûnik, hogy egyetlen kampánnyal van több és ez a Harkovi kampány.
Ezt elindítottam és nagyon tetszik az elsõ pálya. Igazán élvezetes. Az egész térkép tele van német egységekkel és a pályát félbevágja egy folyó. A folyó egyik oldalán a saját egységeim vannak, a másik felén levõket meg a gép irányítja. Elkezdenek özönleni az oroszok és a gép egységeit támadják. Nekem a folyó túloldalán addig van idõm kiépíteni a védelmet, amíg a szövetséges egységek feltartóztatják az oroszokat.

Amíg a német, francia és angol verzió mérete majdnem teljesen megegyezik (343,1 mega) addig az amerikai verzió csak 335,4 mega.
Hamarosan megtudom :-)