Sudden Strike 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi az infót Axon. Akkor nekem is le kell szednem sürgõsen a kampányt :)
Axon
Szembõl:

Axon
Ez pedig az 1.4-es verzióval készült kép.
Jól látszik, hogy már csak 2 tigris van a többi helyett pedig kapink két párducot és egy Jagdpanzer IV-es páncélvadászt:

Axon
Ez a textúrapatchelt kép:

Axon
Az a helyzet, hogy az 1.4-es verzió a kampány pályáin is változtatott.
Például a német kampány elején 5 tigrist kell feltölteni üzemanyaggal és eljuttatni a frontvonalba.
Ez az eredeti kép:

Köszönöm! Akkor ki is próbálom a játékot.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Axon
3 nehézségi fokozat van (easy, regular, hard). Én regularon tolom, de így nem túl nehéz. Na mondjuk ész nélkül így sem szabad belerohanni az ellenséges tûzbe, de megfelelõ páncélos támogatással megtûzdelt gyalogság szépen tud haladni.

Axon
Kipróbáltam egy tigerkommando nevû single pályát. Na itt aztán garmadával adja a tápos egységeket. Az elején rõgtön kapunk egy maust, két Jagdtigert, meg egy rakás királytigrist és tigrist:

Látom Te még tolod a játékot. Egyet kérdeznék, az alapjáték mennyire nehéz? Én egy közepesen ügyes játékos vagyok, tehát a medium általában még éppen jó nekem más RTS-ekben.

Köszi!

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Axon
A kampány az német kampány és elég ígéretes:

Axon
Utána néztem. Tényleg 2 pálya van mindkét német kampányban.
Két amerikai kampány van, mindkettõbe 2 db pálya van.
Orosz kampány szintén 2 pályás.
A japán kampány pedig egyetlen pályát tartalmaz.

Nevetséges! Látszik, hogy rohamtempóban készítették.

A netrõl lehúztam egy kampányt, amit a játékosok készítettek, abban 5 pálya van. Ezen kívûl még találtam 9 db single pályát is a játékhoz. Kipróbálgatom õket.

Axon
Nagyon úgy néz ki, hogy azért van a 2. pálya után vége a német kampánynak, mert csak 2 pálya van a német kampányban...
Ugyan ilyen kevés pálya van a többiben is.

Axon
Kipróbáltam a mentésedet és engem is ugyanúgy kidob a menübe a gyõzelem felírat után.

Feltettem az 1.4 patchet de a probléma továbbra is jelentkezik. :(
Akkor addig letöltöm az v1.4 patchet és ha nem sikerülne akkor felteszem talán úgy menni fog.
Axon
Már van hozzá 1.4-es patch is. Szerdán tudom kipróbálni a mentésedet.

Hello,

Nálam gond van a német kampány második pálya után kilép a victory képernyõ után. Nem tölti a következõ pályát hanem a fõmenübe kidob.

Feltöltöttem két helyre a játék mentését. Innen 20 másodperc és megjelenik a gyõztél felirat. Megtenné valaki, hogy betöltené majd a ha indul a következõ pálya lementené a játékot?

Nálam még a v1.0 van. Vagy az a baj?

http://rapidshare.com/files/179431333/_3PALYA.rar

http://www.megaupload.com/?d=4DY33A3K
beyczy
na úgy látom ez csak az 1.4-es patch egy másik elnevezése...

\"A kemény és kitartó munka idõvvel meghozza gyümölcsét... A lustaság azonnal!\"

beyczy
Sudden Strike: The Last Stand
ez mi? <#conf>

\"A kemény és kitartó munka idõvvel meghozza gyümölcsét... A lustaság azonnal!\"

Basszus a mostani pálya amit nyomtam az összesen 12 óra volt... párszor vissza kellet töltenem is :S Ez egy nehéz pálya volt... :)

Axon
Szerintem sem olyan rossz a játék, mint ahogy az a köztudatban él. Mindenesetre ennek a topiknak a forgalmán is le lehet mérni a hazai érdeklõdés a játék iránt.
Talán vagyunk vagy négyen ebben a topikban akik kipróbálták.
Mondjuk én is csak néhány próbáig jutottam, komolyabb játék még nem volt. Utoljára komolyan az elsõ demójával és a harmadik demójával (mivel 3 demója is megjelent ennek a 3. résznek) játszottam.

Eagle16
Sikerült elindítani. Csak felraktam az alapjátékot, rá az 1.31-es patchet és utána az új addon-t. Hasonlít a Blitzkrieg-re, csak sokkal nagyobbak a pályák. Amúgy tetszik, órákat el lehet lenni egy pályával is, és nagyon sokféle egység van. A grafika csak másodlagos, ilyen stílusú játékhoz nem is kell jobb :)

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
Most már értem, köszi a választ. Akkor letöltöm ezt az addon-t és vetek rá egy pillantást.

Axon
Ezek az egységek az új 1.4-es patch-ben vannak benne.
Annyira sok újdonság került bele (a készítõk szerint) az új patch-be (rengeteg új egység és egy komplett kampány is), hogy az 1.4-es patch-et õk már addon-nak nevezik, de ettõl függetlenül ingyenesen letölthetõ.

Eagle16
Ez pontosan melyik addon? Nem követem az eseményeket, csak megtetszettek ezek az új egységek :)

Hecker007
felrakom énis a gamét újra, meg rátolom a teljes addont+skin patchet meglátom milyen lesz, énis valami jó kis modra várok mert így elég fura az egész játék :S

Axon
Nem voltam teljesen pontos. A #219-es beírásomban a FG_fertige_Skins pack telepítése után szúrtam be képet, most pedig a KBS_Skin_Pack_v101 nevû textúra patchet telepítettem. Ha lényeges különbséget találok, akkor szúrok be képet.

Axon
Azért a játékot érdemes megtartani mivel elkezdték készíteni hozzá a modokat, amiket azért érdemes lesz megnézni. Közben kijött a textúra patch következõ verziója, amelyben már terepszínû minden jármû, de még a katonák alsógatyája is :-)

Hecker007
le kell szedni a sok gigás image fájlt azt berakni daemon toolsba és utánna simán megy, eddig senkinek nem volt ilyen baja hogy nem tudta volna elindítani, de nemhiszem hogy sok örömöd lesz a gaméban, én letöröltem az elsõ 2 küldi után annyira szar volt

Nem tud senki segiteni?
Hogy lehet elinditani az 1.4 patchal a játékot?

Na, tapasztalat az 1.4-es patch-el, a tankra még mindig nem száll fel a katona, valamint a tankok sérthetetlenek :S
Másoknak valami tapasztalat?

na egy kérdés! Hogy a pokolba tudom a katonákat a tankra ültetni?

köszi

Axon
Tartalmazza.

Az 1.4-es patch az tartalmazza az elõzõ patch-eket is? Vagy fel kell tenni az összeset?

Axon
Kijött a végleges addon. Most húzom, remélem hamarosan ki tudom próbálni. Ez elvileg 1.4-esre patcheli fel a játékot.

Sziasztok!
Egy ilyen játékhoz képest elég kicsi a fórum. Azt hittem többen játszanak ezzel a játékkal. Gondoltam megnézem hátha látok némi jó ötletet.
Van aki már végig vitte a kampányokat?

Hecker007
megpróbálom majd újrarakni mert így nem megy, nem tudom mi lehet vele, de 4-5 perc után halott

Axon
Akkor egyetlen kampányt raktak bele, de az szerencsére egy német kampány.
Én grafikai hibával nem találkoztam. Addig játszottam az elsõ pályát, amíg az oroszok el nem érték a folyót, ahol már az általam irányított egységek voltak. Addig nem lépett ki.

Hecker007
hmm érdekes ez az addon, elindítottam az új kampányt, elõször egy szép grafikai hibával találkoztam, ahol áll a két kübelwagenem ott egy nagy fehérség van alattuk, máshol nem volt ilyen, játszok kb 3 percet és utánna kilép a játék hogy egy egységet nem talál a játék könyvtárában....
már most jól kezdõdik<#wilting><#szomoru1>

Hecker007
így néz ki a kampány lista az addon elõtt

Hecker007
rendben megnézem, úgyis fel kell rakjam most az egész játékot

Axon
Mielõtt feltelepítenéd a béta addon-t, nézd már meg az eredeti kampányokat, mert már nem emlékszem, hogy hány is volt és mi volt a nevük. A #254-es beírásomban már az addon kampányaival kiegészült kampánylista látható.

Hecker007
holnap felrakom énis a bétát, és készítek néhány képet

Axon
Egyetlen képet készítettem.
Elõször is érdemes megnézni a verziószámot, ami 1.33-as.
Ez a kampányok listája. Nekem úgy tûnik, hogy egyetlen kampánnyal van több és ez a Harkovi kampány.
Ezt elindítottam és nagyon tetszik az elsõ pálya. Igazán élvezetes. Az egész térkép tele van német egységekkel és a pályát félbevágja egy folyó. A folyó egyik oldalán a saját egységeim vannak, a másik felén levõket meg a gép irányítja. Elkezdenek özönleni az oroszok és a gép egységeit támadják. Nekem a folyó túloldalán addig van idõm kiépíteni a védelmet, amíg a szövetséges egységek feltartóztatják az oroszokat.

Axon
Na próbáltam elindítani és kéri az eredeti cd-t, így kijelenthetem, hogy az ingyenes addon-on is van védelem.

Axon
Másik "érdekesség" hogy van amerikai és angol verzió. A méretük is különbözik 8 megával. Vajon mi lehet a különbség? Vajon nincs benne vér, vagy horogkereszt, esetleg nem szaladgálnak meztelen nõk a csatatéren?
Amíg a német, francia és angol verzió mérete majdnem teljesen megegyezik (343,1 mega) addig az amerikai verzió csak 335,4 mega.

Axon
Roppant kíváncsi vagyok rá. A nevébõl sejthetõen ez 1.4-es verzióra patcheli fel a játékot. Na de! A játékon eddig védelem volt. Ezt pedig elvileg egy ingyenes addon lesz, aminek ingyenes a béta verziója is. Akkor most el fog tûnni a védelem a játékból?
Hamarosan megtudom :-)

Axon
Megjelent az addon open béta verziója.
Letölthetõ például innen.