Sudden Strike 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szoktunk, de nem is vonz. 3D egy stratégiai játékhoz nem kóser nekünk.
Jó ksi resource War csak semmi más. Hawk nagyon jól halad. Átmentünk történész stílusba, mintsem játék moddoló stílusba. A játszhatóságot szem elõtt tartjuk de ez csak az effektekre vonatkozik és a hangulatra. Az összes többi dolog nem fog hasonlítani egyik RTS-re sem. Nem mást csinálunk min tbetápláljuk a computerbe a valós dolgokat és lesz amilyen elsz: pontosabban valós. Amit nem lehet szimulálni ott tapogatózunk.
Igazából ez világháború modellezõ game lesz mintsem RTS. 😄
Nem lesz pl. 100 tankból álló roham (a pályák méretbõl adódóan nem reális egy másfél kilóméteres szakaszon 100 páncélos felbukkanása. Továbbá a sudden nem alkalmas méreteihez képest sem átfogó hadmûveletekre. Maximum zászlóalj szintû egységekkel mûködhet (Ami olyan 400 emberke)
Na majd mesélek, most megyek melóba.
Jó ksi resource War csak semmi más. Hawk nagyon jól halad. Átmentünk történész stílusba, mintsem játék moddoló stílusba. A játszhatóságot szem elõtt tartjuk de ez csak az effektekre vonatkozik és a hangulatra. Az összes többi dolog nem fog hasonlítani egyik RTS-re sem. Nem mást csinálunk min tbetápláljuk a computerbe a valós dolgokat és lesz amilyen elsz: pontosabban valós. Amit nem lehet szimulálni ott tapogatózunk.
Igazából ez világháború modellezõ game lesz mintsem RTS. 😄
Nem lesz pl. 100 tankból álló roham (a pályák méretbõl adódóan nem reális egy másfél kilóméteres szakaszon 100 páncélos felbukkanása. Továbbá a sudden nem alkalmas méreteihez képest sem átfogó hadmûveletekre. Maximum zászlóalj szintû egységekkel mûködhet (Ami olyan 400 emberke)
Na majd mesélek, most megyek melóba.
What you want? Total War! Yes we want: Total War! What we want: Fucking War!
Igaz, vannak "bosszantó" dolgok a game-ben. De, ne felejtkezzünk el az ún. tapasztalati szintrõl. Ha ugyanis az megközelíti, illetve eléri az 1.000-t, akkor már hasonlít ahhoz, amit az életben is nyújtottak a különbözõ egységek. A jármûvezetõket is lehet pl. helyettesíteni az ún. csavarkulcsos emberkékkel. Arról nem is beszélve, hogyha elég ügyesek vagyunk, akkor az "ellen" jármûveit - lövegeit is megszerezhetjük magunknak. Szerintem, ettõl is jó a SS3, igazi stratégiai game!<#taps>#taps>...
"A Sudden 3-at is oroszok fejlesztették, ezért itt is szándékos lehet a német tankok gyengítése."
Így már érthetõ....köszi Axon
Így már érthetõ....köszi Axon
Remélem nem annyira OFF a téma (bár úgy tudom hogy A blitzkrieg 2-nek külön topicja van ezért elnézést kérek...)
Blitzkrieg 2 (páncélosok sebzési adatai)
JS 2 : 190
T-34/85 : 130
Panzer IVH : 77
Panther G : 95
Tiger I : 125
Tiger II : 135
Sherman firefly : 95
M26 : ~150
Sherman: ~80
T-34/76 : ~89
Emlékezetbõl írtam le szóval lehetnek benne apróbb tévedések.Azért az gondolom érzékelhetõ hogy nem csak a Sudden Strike 3-nál szurták el a sérülés modelt...azért kicsit zavaró amikor egy T-34/85-ös tûzerõben simán lealáz egy Tigris I-t vagy egy Panthert és a királytigris tûzerejével kb egyenértékû <#ejnye1>#ejnye1> ...Na mind1 az az érzésem hogy a sudden 3 sérülés modellje is orosz termék... <#fejvakaras>#fejvakaras>
Blitzkrieg 2 (páncélosok sebzési adatai)
JS 2 : 190
T-34/85 : 130
Panzer IVH : 77
Panther G : 95
Tiger I : 125
Tiger II : 135
Sherman firefly : 95
M26 : ~150
Sherman: ~80
T-34/76 : ~89
Emlékezetbõl írtam le szóval lehetnek benne apróbb tévedések.Azért az gondolom érzékelhetõ hogy nem csak a Sudden Strike 3-nál szurták el a sérülés modelt...azért kicsit zavaró amikor egy T-34/85-ös tûzerõben simán lealáz egy Tigris I-t vagy egy Panthert és a királytigris tûzerejével kb egyenértékû <#ejnye1>#ejnye1> ...Na mind1 az az érzésem hogy a sudden 3 sérülés modellje is orosz termék... <#fejvakaras>#fejvakaras>
Üdv!
Én is találkoztam egy bosszantó hibával amikor egy Achilles I C páncélvadászt próbáltam oldaról kilõni egy Jagdtigerrel...Miután sikerült oldalról ellõnöm s lánctalpát dühödtem tapasztaltam hogy viszonylag közelrõl nem tudtam egy lövésbõl kilõni.
Valóság:
Az Achilles I C páncélvadász oldal páncélozása 19-25mm 90-52 fokban döntött páncélzat volt.
A Jagdtiger páncélvadász a GYENGÉBB!!! páncéltörõ lõszerrel 1000m-rõl simán kijukasztotta a 30 fokban döntött 143mm vastag páncélzatot.Értem én hogy a páncélzat dõlés szöge illetve a pc. törõ lövedék becsapódási szöge is számít de akkor is simán el kellene bánnia egy 19-25mm-es oldalpáncélozással.
még idegesebb lettem amikor egy rakás mûszaki egység ugrott ki a lövészárkokról és simán javítgattak amellett hogy a fejük fölött 128mm-es páncéltörõ lövedékekkel kináltam a javítás alanyát (Achilles I C) és még csak egy karcolás sem eset rajtuk.És most jön a slussz poén amíg a legénységem betöltötte a löveget addigra az Achillest teljesen megjavították.
Tovább szídom a sérülés modellt...szerintem a tigris és panther tûzereje nem megfelelõ ugyanis egy sherman oldal vagy homlokpáncélzatán a két német tank lövedékei bármilyen becsapódási szög esetén átment 2000m távolságból...nem kellett 2-3 lövés egy sherman kilövéséhez max ha nem találták el...de a játékban találat esetén is 2-3 lövés kell egy sherman elpusztításához (tiger vagy panther páncélos esetén).
Amúgy a sudden strike 3 az egyik kedvenc játékom de a sérülés modellel itt komoly gondok vannak.Mondjuk azt meg kell hagyni hogy a Blitz 2-nél ugyanez a helyzet de ott tudatosan az oroszok javára kerekítették a sebzés rendszert...
Én is találkoztam egy bosszantó hibával amikor egy Achilles I C páncélvadászt próbáltam oldaról kilõni egy Jagdtigerrel...Miután sikerült oldalról ellõnöm s lánctalpát dühödtem tapasztaltam hogy viszonylag közelrõl nem tudtam egy lövésbõl kilõni.
Valóság:
Az Achilles I C páncélvadász oldal páncélozása 19-25mm 90-52 fokban döntött páncélzat volt.
A Jagdtiger páncélvadász a GYENGÉBB!!! páncéltörõ lõszerrel 1000m-rõl simán kijukasztotta a 30 fokban döntött 143mm vastag páncélzatot.Értem én hogy a páncélzat dõlés szöge illetve a pc. törõ lövedék becsapódási szöge is számít de akkor is simán el kellene bánnia egy 19-25mm-es oldalpáncélozással.
még idegesebb lettem amikor egy rakás mûszaki egység ugrott ki a lövészárkokról és simán javítgattak amellett hogy a fejük fölött 128mm-es páncéltörõ lövedékekkel kináltam a javítás alanyát (Achilles I C) és még csak egy karcolás sem eset rajtuk.És most jön a slussz poén amíg a legénységem betöltötte a löveget addigra az Achillest teljesen megjavították.
Tovább szídom a sérülés modellt...szerintem a tigris és panther tûzereje nem megfelelõ ugyanis egy sherman oldal vagy homlokpáncélzatán a két német tank lövedékei bármilyen becsapódási szög esetén átment 2000m távolságból...nem kellett 2-3 lövés egy sherman kilövéséhez max ha nem találták el...de a játékban találat esetén is 2-3 lövés kell egy sherman elpusztításához (tiger vagy panther páncélos esetén).
Amúgy a sudden strike 3 az egyik kedvenc játékom de a sérülés modellel itt komoly gondok vannak.Mondjuk azt meg kell hagyni hogy a Blitz 2-nél ugyanez a helyzet de ott tudatosan az oroszok javára kerekítették a sebzés rendszert...
Elõször is hol tartatok a mod készítéssel? Melyik verzió jön és milyen állapotban van?
Másodszor a sud3-ban igazából mindegy mi lövi a teljesen mindegy milyen tankod. A crewek hullanak mint az õszi legyek.
A sud3-hoz nem szándékoztok modot készíteni? Egyáltalán szoktatok vele játszani?
Másodszor a sud3-ban igazából mindegy mi lövi a teljesen mindegy milyen tankod. A crewek hullanak mint az õszi legyek.
A sud3-hoz nem szándékoztok modot készíteni? Egyáltalán szoktatok vele játszani?
Axon! Ezt úg yhívják APCBC lõszer. Armourt Piercing Ballistic capped. Az új modunkban is lesz ilyen. Ha a tigrist közelrõl lövöd ilyennel akkor igen,. meghalhatnak benne az emberek. Sõt mondk durvábbat. Sima AP lövedékkel is tudsz belsõ sérülést okozni. Ugyanis ha egy sima páncéltörõ becsapódik, akkor ha nem is üti át a páncélt, a becsapódástól a páncél belsõ oldalán leválhatnak páncéldarabok és azok nagyon fájnak a crew-knak.
Ha láttad a finn Tali-Ihantala címû fiolm filmnet, ott láthatd ezt. A T-34/85 rálõ a finn Stug III-r azsembõl. És bár nem töri éát a Stug homlokpáncélját, a belül leváló vasdarab beleáll a finn crew kezébe.
Igen, a suddenben volt sk bug, ezeket úg ylátom megtartották. A 85 mm-es szvjet ágyú az amcsi 76 mm-eshez hasonlatos. A 122 mm-es szovjet ágyú pedig csak 1000 méteren fejti ki hatását. Míg a 88-as akár 1500, 2000 méteren is.
Ha láttad a finn Tali-Ihantala címû fiolm filmnet, ott láthatd ezt. A T-34/85 rálõ a finn Stug III-r azsembõl. És bár nem töri éát a Stug homlokpáncélját, a belül leváló vasdarab beleáll a finn crew kezébe.
Igen, a suddenben volt sk bug, ezeket úg ylátom megtartották. A 85 mm-es szvjet ágyú az amcsi 76 mm-eshez hasonlatos. A 122 mm-es szovjet ágyú pedig csak 1000 méteren fejti ki hatását. Míg a 88-as akár 1500, 2000 méteren is.
Üdv Axon!
Ez is bosszantó egy hiba...no de az is nagyon zavaró ha Tigris vs Sherman féle harcból nem érezhetõ számottevõen a Tigris tûzerõben megmutatkozó fölénye.Ebbõl a szempontból a Blitzkrieg 2 szerintem jobb volt bár ott az orosz tankok mint például a T-34/85 és a JS 2 sebzése el lett túlozva.Elég idegesítõ volt hogy a T-34/85 páncéltörõ képessége a Tigris II hosszú csövû 88-asával vetekedett a JS-2 pedig még az M26 tûzerejét is leiskolázta.Ez nem igazán tükrözi a valóságot...
Ez is bosszantó egy hiba...no de az is nagyon zavaró ha Tigris vs Sherman féle harcból nem érezhetõ számottevõen a Tigris tûzerõben megmutatkozó fölénye.Ebbõl a szempontból a Blitzkrieg 2 szerintem jobb volt bár ott az orosz tankok mint például a T-34/85 és a JS 2 sebzése el lett túlozva.Elég idegesítõ volt hogy a T-34/85 páncéltörõ képessége a Tigris II hosszú csövû 88-asával vetekedett a JS-2 pedig még az M26 tûzerejét is leiskolázta.Ez nem igazán tükrözi a valóságot...
Remek játék, de nagyon kevesen játszanak vele.
Számomra a legbosszantóbb hiba benne, a jármûvek személyzetének sérülése. Egyetlen találattól is maghall a tankban 2-3 ember, azután meg mûködés képtelen. A legbosszantóbb, mikor megindítasz egy tankcsatát és 10 másodperc után a tankok 90% ott áll használhatatlanul, mert meghalt benne a legénység, holott a páncélzatunk szinte sértetlen. Ezeket a tankokat aztán a többi szépen kilövi.
Számomra a legbosszantóbb hiba benne, a jármûvek személyzetének sérülése. Egyetlen találattól is maghall a tankban 2-3 ember, azután meg mûködés képtelen. A legbosszantóbb, mikor megindítasz egy tankcsatát és 10 másodperc után a tankok 90% ott áll használhatatlanul, mert meghalt benne a legénység, holott a páncélzatunk szinte sértetlen. Ezeket a tankokat aztán a többi szépen kilövi.
Üdv!
Nem rég próbáltam ki a sudden strike 3-at és nekem nagyon tetszett a game.Örömmel látom hogy vannak új textúrák...remélem az patchek javítanak a sérülés modellen mert ez volt (legalább is szerintem) az ss sarkallatos pontja.
Nem rég próbáltam ki a sudden strike 3-at és nekem nagyon tetszett a game.Örömmel látom hogy vannak új textúrák...remélem az patchek javítanak a sérülés modellen mert ez volt (legalább is szerintem) az ss sarkallatos pontja.
Igy igaz...Innen pl. letölthetõ...torrent.eval.hu
Nincs neki. Kell hozzá a lemez kép és azt kell bemountolni a daemon tools-ba. Azt felismeri eredeti lemeznek és elindul. Nagy elõnye, hogy simán fel tudod tenni a legújabb patchet is.
helló valaki eltudná kuldeni nekem a Sudden Strike 3 crack jét? nagyon fontos volna thx.
Company of Heroes
A,iket itt leírtál, azokat már én is leírtam, itt sõtt képeket is raktam be az új kampányokról, pályákról, textúra modokról.
Természetesen...<#taps>#taps>...Valami elõzetes infót - azé - mondhatnátok...
Próbáld ki a mi modunkat majd ha készen lesz! Lesz magyar campaign is! XD Már tuti.
Hááát,...ja... Azért egy pár infót mondanék. A SS3 1.4-s verzióhoz le lehet tölteni pl. kettõ német hadjáratot (a 389.inf.div.-t és a West Front 44-45). Ezekben külön-külön 4-5 küldetés van, és még 15 különbözõ "sp" pályát, ill. az egységek kinézetét (textura file-t) is meg lehet változtatni. Azért ez - annyira - nem kevés...Bizton állítom, hogy nem sétagalopp egyik pálya sem, fel kell kötni a gatyát rendesen...Egyébként az elõzõ részekhez hol találok pl. letölthetõ pályákat?
Kíváncsi lennék hányan játszanak ezzel a játékkal Magyarországon. Szerintem max. 10-en, azok is legfeljebb egy héten egyszer. Szerintem is többet érdemelne, bár úgy látom, hogy nem csak nálunk ilyen lanyha az érdeklõdés. Az elõzõ részekhez ömlött a rengeteg pálya és mod, ehhez meg mod szinte egyáltalán nem, pálya is 1-2.
Emberek! Ne engedjük kihalni ezt a topicot!!!Többet érdemelne a sudden strike!<#violent>#violent>...
Vélemények, észrevételek, tapasztalatok...<#email>#email>...
Vélemények, észrevételek, tapasztalatok...<#email>#email>...
Nos, megvan a megoldás emberek!... Az -AXON- által belinkelt oldalról csak úgy lehet letölteni, ha elõtte regisztrálsz. Az pedig nagyon egyszerûen megy (név, email, jelszó)...Nagyon élvezetesek a különbözõ módok és pályák!...Ajánlom mindenki figyelmébe, minden SS rajongónak "kötelezõ" darabok...
Hogyan tudnám mégis megszerezni?... Nagyon fontos lenne, kérlek segítsél benne. Bármilyen megoldásban benne vagyok!!!...
AXON - Sajna nem sikerül letölteni a belinkelt oldalról (downloads error)...Esetleg nem ismersz másik forrást?...Imádom ezt a játékot, nagyon és feltétlen szeretném az új pályákon és küldetéseken gyõzelemre vinni a panzerjeim...Remélem számíthatok rád, köszönöm!...
Campaign-nal az Allied campaign in Europe-nel, az elso kuldeteskent el kell elvileg foglalni vagy semmisiteni a 200mm-es nagy parti agyut, de barmit csinaltam, hiaba vettem korbe semmi, nem foglaljak el a katonaim es szetloni sem tudtam semmivel.
Plussz van ennel a kuldetesnel hogy -"capture the howitzers"- elegge be tudtam nyomulni, ilyeneket sem latok sehol.
Valaki aki megcsinalta, vagy valami tipp?
Plussz van ennel a kuldetesnel hogy -"capture the howitzers"- elegge be tudtam nyomulni, ilyeneket sem latok sehol.
Valaki aki megcsinalta, vagy valami tipp?
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Letoltheto jo skineket es modokat hol tudok talalni neten?
Nekem daemon tools pro-val sikerült elindítanom. Simán bemountolod a dvd képet és telepítés után már indul is.
Én eddig egyetlen skin packet ismerek, ahhoz pedig van readme amiben benne van a telepítése, ami roppant egyszerû:
Before installing, you SHOULD make a back up of your ****
**** ModelTextures.pack file ****
**** Just uncompress all files in ./Sudden Strike 3/Media/ ****
**** Launch routine skin.bat, it will copy all new skins in ****
**** ModelTextures.pack file.
Ezek szerint bemásolod a skin pack tartalmát a /Sudden Strike 3/Media/ alkönyvtárba, majd pedig elindítod a skin.bat nevû file-t. Ennyi, kész is van.
Én eddig egyetlen skin packet ismerek, ahhoz pedig van readme amiben benne van a telepítése, ami roppant egyszerû:
Before installing, you SHOULD make a back up of your ****
**** ModelTextures.pack file ****
**** Just uncompress all files in ./Sudden Strike 3/Media/ ****
**** Launch routine skin.bat, it will copy all new skins in ****
**** ModelTextures.pack file.
Ezek szerint bemásolod a skin pack tartalmát a /Sudden Strike 3/Media/ alkönyvtárba, majd pedig elindítod a skin.bat nevû file-t. Ennyi, kész is van.
ja még annyit szeretnék hogy amiket letöltök skinpack azokat hova kell bemásolni vagy ilyesmi?
Sziasztok!Szeretném vki segitségét kérni ha vki tudja hogyan kell elinditani a sudden strike 3 clonedvd-procyon verzitó irjon már légyszives!köszömöm
Hibajavításokat tartalmaznak. A patch-ekhez adott readme-ben biztos benne van, hogy mit javít a patch.
A próbához gondolom simán elég az 1.0-ás verzió.
A próbához gondolom simán elég az 1.0-ás verzió.
1.0 es az 1.4 kozott az uj kampanyokon kivul mi a kulonbseg?
Mert ha nincs sok akkor lehet kiprobalnank par haverral az alap 1.0-at (ezt foleg a nodvd crack miatt).
Mert ha nincs sok akkor lehet kiprobalnank par haverral az alap 1.0-at (ezt foleg a nodvd crack miatt).
Akkor kipróbálom. Köszi szépen.
A rövid kampány tényleg elég frusztráló...
A rövid kampány tényleg elég frusztráló...
Sajnos nem hosszú a topic így hamar végig lehet futni.
A lényeg:
- Alapjátéknak 4,7 giga méretû a lemezképe, de a játék maga csak 500 mega, de a lemezkép mindenképpen szükséges a játék indításához.
- 1,4-es patch a legfrisebb a játékhoz, ami egy új német kampányt is tartalmaz.
- törés a játékhoz csak az 1.0-ás angol verzióhoz van, de az orosz nyelvû verzióhoz van törés az 1.0 1.1 1.2 és 1.3-as verzióhoz is
- Az 1,4-esre felpatchelt verzióban összesen 6 kampány van, de minden kampány csupán 2 pályát tartalmaz, a japán kampány pedig csak egyet. Ez szörnyen lehangoló, még akkor is ha igen hosszú idõ megcsinálni egyetlen pályát is.
- A játékhoz letölthetõ egy remek textúra patch amitõl a német tankok terepszínûek lesznek. Ezen kívûl letölthetõ egy felhasználók által készített német kampány amiben 5 pálya van és ezen kívül lehúzható még kb. 10 darab single pálya, amit szintén a játékosok készítettek.
- A közösség viszont aktív (sajnos nem nálunk) így a külföldi fórumokon sorra készülnek a remek textúra patchek minden ország egységeihez, láttam készülõ új egységeket. Szóval várhatóak új komplett modok a játékhoz.
Csak azt tudom mondani, hogy elsõ próbálkozásra nem sokakat fog meg, viszont el kell vele kezdeni komolyabban játszani, mert ennél a játéknál lassan jön a szerelem, de késõbb annál tartósabb lehet.
A lényeg:
- Alapjátéknak 4,7 giga méretû a lemezképe, de a játék maga csak 500 mega, de a lemezkép mindenképpen szükséges a játék indításához.
- 1,4-es patch a legfrisebb a játékhoz, ami egy új német kampányt is tartalmaz.
- törés a játékhoz csak az 1.0-ás angol verzióhoz van, de az orosz nyelvû verzióhoz van törés az 1.0 1.1 1.2 és 1.3-as verzióhoz is
- Az 1,4-esre felpatchelt verzióban összesen 6 kampány van, de minden kampány csupán 2 pályát tartalmaz, a japán kampány pedig csak egyet. Ez szörnyen lehangoló, még akkor is ha igen hosszú idõ megcsinálni egyetlen pályát is.
- A játékhoz letölthetõ egy remek textúra patch amitõl a német tankok terepszínûek lesznek. Ezen kívûl letölthetõ egy felhasználók által készített német kampány amiben 5 pálya van és ezen kívül lehúzható még kb. 10 darab single pálya, amit szintén a játékosok készítettek.
- A közösség viszont aktív (sajnos nem nálunk) így a külföldi fórumokon sorra készülnek a remek textúra patchek minden ország egységeihez, láttam készülõ új egységeket. Szóval várhatóak új komplett modok a játékhoz.
Csak azt tudom mondani, hogy elsõ próbálkozásra nem sokakat fog meg, viszont el kell vele kezdeni komolyabban játszani, mert ennél a játéknál lassan jön a szerelem, de késõbb annál tartósabb lehet.
Le tudnátok írni pár szóban, hogy milyen a játék? Milyenek az addonok? Ahogy olvasgattam az elõzõ részek jobbak voltak😊
Csak egy apró hírecske.
Elkészült a crack az 1.3-as patch-hez.
Értelmét nem látom, mivel már ezer éve kint van az 1.4-es patch, ami elvileg véglegesnek lett szánva.
Elkészült a crack az 1.3-as patch-hez.
Értelmét nem látom, mivel már ezer éve kint van az 1.4-es patch, ami elvileg véglegesnek lett szánva.
az igaz hogy az 1,2,RW-hez nem fontos a legújabb DX csak hát akinek újabb gépe van annak ajánlott az újabb driver és DX
am P1-es gépben nincs 3D csak 2D ezért a DX oda szinte fölösleges
am P1-es gépben nincs 3D csak 2D ezért a DX oda szinte fölösleges
Egyrészt igazad van, másrészt a Sudden Strike 1, 2 és a Resource var egyáltalán nem igényli a legújabb drivereket és a Directx-et. Ha jól emlékszem a játék még a Directx7 korában jészült és egy TrioS3-as (kb. 10 éves kártya) kártyán is szépen elfut. Haveromnál a mai napig egy PI-es 200 MHz-es 32 MB ram-os win95-ös oprendszeres gépen megy az elsõ rész. Talán azon még directx5 van.
akinek nem megy egyik sudden se vista alatt az valamint nagyon rosszul csinál, nekem mindegyik megy mindenféle szenvedés meg emulátorozás nélkül még az x64-es vistán is
DX9.0-át például nem árt feltenni(mindig a legújabbat belõle)
meg a VGA stb. driverbõl is a legfrissebbet érdemes használni Vista alatt
Hawk: minden megy Vista alatt is, legfeljebb a nagyon-nagyon régi DOS-os játékok nem, de azokhoz meg van emulátor hogyha valakinek nagyon kell<#wink>#wink>
DX9.0-át például nem árt feltenni(mindig a legújabbat belõle)
meg a VGA stb. driverbõl is a legfrissebbet érdemes használni Vista alatt
Hawk: minden megy Vista alatt is, legfeljebb a nagyon-nagyon régi DOS-os játékok nem, de azokhoz meg van emulátor hogyha valakinek nagyon kell<#wink>#wink>
Mi szeretnek az emberek a vistába?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Magas gépigény,nem megy semmi rajta..minden software-t ujra kell vásárolni neki..tiszta pénzcsalás..egy zseb kaka.
Magas gépigény,nem megy semmi rajta..minden software-t ujra kell vásárolni neki..tiszta pénzcsalás..egy zseb kaka.
Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"
Nincs.
Kell hozzá az eredeti 4,5 gigás .mdf file, amit daemon toolsba kell bemountolni. Csak így hajlandó elindulni.
Kell hozzá az eredeti 4,5 gigás .mdf file, amit daemon toolsba kell bemountolni. Csak így hajlandó elindulni.
Nem tudom. WinXP alatt nem volt vele semmi gondom, két gépen is szoktam tolni. Dobd ki a szemétre a Vistat, oda való.
Már mások is panaszkodtak, hogy Vista alatt egyik sudden strike játék sem megy (Forever, Sudden 2, Hidden Stroke 2, stb.).
Használj XP-t. Akár emulátorban is jó. Pl. Vmware, vagy Virtualbox.
Használj XP-t. Akár emulátorban is jó. Pl. Vmware, vagy Virtualbox.