Emergency 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát ennél a pályánál,én meg untam a játékot,tényleg én is annyit probálkoztam már,hogy kész!
De csak épp hogy bevillan az energiája már nyomhatsz is rá hogy tegyék a mentõbe és irány a korház.............!!! (Ebben nincs olyan hogy korházba szállítás közben belehalt sérüléseibe.<#nevetes1>#nevetes1>
Ezt úgy érted,h pl vannak a váróteremben kb 10en sérültek,akkor ne kezdjem el gyógyítani õket,hanem 1bõl vitessem õket el? :)
Glory, Glory Man. United!
Az a titka az egésznek hogy épp hogy szállítható állapotba kerüljenek a sérültek! És folyamatosan kell õket elszállítani (elõször én is padlón fölvittem az energiájukat de így nem sikerült)
Az tényleg egy szívás.Nekem is csak egyszer sikerült.Szoptam vele vagy tízszer, nekem is mindig túl sok halott volt, aztán csak összejött.
Ez sztem egy bug volt,mert tényleg nem votl semmilyen tûz :|
2. megperóbáltam,már mniden simán ment.
Most a vonatbaleset-i pályán tartok,ahol a vonat vezetõ nélkül maradt.
Nah itt fel is adtam,megpróbáltam mindent,kb már 15 sérültet elszállítottam,utána meg kiírja,h túl sok a halott-->>Pálya újrakezdése....
:(
Már nem volt több ötletem,kb 15 mentõt küldtem,mindenkit majdnem ellátam,de ígyse sikerült!
2. megperóbáltam,már mniden simán ment.
Most a vonatbaleset-i pályán tartok,ahol a vonat vezetõ nélkül maradt.
Nah itt fel is adtam,megpróbáltam mindent,kb már 15 sérültet elszállítottam,utána meg kiírja,h túl sok a halott-->>Pálya újrakezdése....
:(
Már nem volt több ötletem,kb 15 mentõt küldtem,mindenkit majdnem ellátam,de ígyse sikerült!
Hátha magyar verzio fent van neked,akkor nézd meg a feladatokban a játékban,amikor kiir egy feladatot,és ez elött a mondat elött,van egy piros vagy egy zöld kis négyzet!
Ha pl ez van:piros négyzet Olsd el az összes tüzet!
Ez azt jelenti,hogy még vhol mindig kell lennie tüznek/lehet az egy kis kukatüz is!Ha egy kis tüz sincs akkor a mondat elött zöld négyzet lessz!
Én amugy a törmelék alá rekdt emberek is ugy találtam meg,hogy kijelöltem egy darut,és a törmelékmél mozgattam össze-vissza a kurzort,ha kijelzi a "Felemelés" ikont,akkor felemeltem,vagy van alatta sérült,vagy nincs,de asszem az összes embert el kell szállitani a korházba!(halottakat/élöket,és a két bünözöt is)
Amugy a bünözök egy telefonfülkénél állnak!
Ha pl ez van:piros négyzet Olsd el az összes tüzet!
Ez azt jelenti,hogy még vhol mindig kell lennie tüznek/lehet az egy kis kukatüz is!Ha egy kis tüz sincs akkor a mondat elött zöld négyzet lessz!
Én amugy a törmelék alá rekdt emberek is ugy találtam meg,hogy kijelöltem egy darut,és a törmelékmél mozgattam össze-vissza a kurzort,ha kijelzi a "Felemelés" ikont,akkor felemeltem,vagy van alatta sérült,vagy nincs,de asszem az összes embert el kell szállitani a korházba!(halottakat/élöket,és a két bünözöt is)
Amugy a bünözök egy telefonfülkénél állnak!
Persze megint elakadtam.
Itt tartok a mozirobbanás után...kiürítettem a mozit,elfogtam a 2 tettest,felrobbant a mozi,a 3 sérültet megmentettem a törmelék alul,de a tûzet nem tudom eloltani!!!
Vagy elolottam minden tüzet,és mégis azt írja,hogy még nincs kész a feladat...
Mi lehet a gond?
Itt tartok a mozirobbanás után...kiürítettem a mozit,elfogtam a 2 tettest,felrobbant a mozi,a 3 sérültet megmentettem a törmelék alul,de a tûzet nem tudom eloltani!!!
Vagy elolottam minden tüzet,és mégis azt írja,hogy még nincs kész a feladat...
Mi lehet a gond?
Kössz. Sikerült :))
Még kezdõ vagyok/voltam,nem tudtam h ilyenre is figyelni kell.
Most már kb a 10. pályán tartok,amikor az a Mozirobbantás vagy mi történik<#eljen>#eljen>
Még kezdõ vagyok/voltam,nem tudtam h ilyenre is figyelni kell.
Most már kb a 10. pályán tartok,amikor az a Mozirobbantás vagy mi történik<#eljen>#eljen>
Ahoz egy sárga szerelö kocsi kell egy szerelövel!
Keresd meg az utelágazás elött azt a nagy táblát,amire halványan rá van irva 3x a Stop felirat!
Ott van mellete egy kis doboz,amin egy sárga "pötty"villog!
A szakival oda kell menned és ki kell kapcsolni,hogy a táblán villogjon a Stop felirat!Ekkor az összes autos lassitani fog!
Egy rendörrel a tábla alá kell álnod,és tereld el a forgalmat az elágazásra!
A többi lépés megy?
Keresd meg az utelágazás elött azt a nagy táblát,amire halványan rá van irva 3x a Stop felirat!
A szakival oda kell menned és ki kell kapcsolni,hogy a táblán villogjon a Stop felirat!Ekkor az összes autos lassitani fog!
A többi lépés megy?
Valaki pls segítsen!
Most kezdtem el a játékkkal játszani,és az AUTÓPÁLYÁS résznél tartok.
Egyik feladat,h megelõzzem az újboli baleseteket,nah odateszek 3 rendõrt,h elterelje,megállítsa a forgalamt,stb... de mégis jön az a kibasz**** kocsi,és belémjön..h kell megállítani akkor a forgalamt?
Most kezdtem el a játékkkal játszani,és az AUTÓPÁLYÁS résznél tartok.
Egyik feladat,h megelõzzem az újboli baleseteket,nah odateszek 3 rendõrt,h elterelje,megállítsa a forgalamt,stb... de mégis jön az a kibasz**** kocsi,és belémjön..h kell megállítani akkor a forgalamt?
Már rájöttem mindenre magamtól,hogy hogyan rakjak bele.
Csak azért hogy ne válaszoljatok.
Csak azért hogy ne válaszoljatok.
Mindeszt kösz,de ezt irja ki amikor a "ModInstaller.exe"-t:
"The mod package is corrupted"
Mit tegyek?
"The mod package is corrupted"
Mit tegyek?
http://clanerz.pjfxhosting.de/em3/index.php?file=Download&op=description&dl_id=98
http://goo.gl/gd6Zi5
ehezz szolva:#1609
A harmadik csoka a hid pillérjéhez közel egy kidölt fa alatt van!
odakell menni a daruval,vagy kijelölöd a darut és a fánál mozgatod a kurzort,meg fog jelenni a "felemelés" ikon!
Utána a folyon keresztül 1 tüzoltó motorcsonakkal vidd el!
A harmadik csoka a hid pillérjéhez közel egy kidölt fa alatt van!
odakell menni a daruval,vagy kijelölöd a darut és a fánál mozgatod a kurzort,meg fog jelenni a "felemelés" ikon!
Utána a folyon keresztül 1 tüzoltó motorcsonakkal vidd el!
Helló!
Az amikor buggilnek, ott hol van a másik jumper?
Hidon egy,és a tónál egy, a harmadik?
Az amikor buggilnek, ott hol van a másik jumper?
Hidon egy,és a tónál egy, a harmadik?
na hogy ne keresgélj!
Szoval ahoz egy sárga szerelö kocsi kell egy szerelövel!
Szoval ahoz egy sárga szerelö kocsi kell egy szerelövel!
Helló!
Az autópályás részen,amikor térképet olvas a buszsofõr.
Ott hogy õrizzem a helyszint mert jön a parasz.
Elõre is kösz.
Az autópályás részen,amikor térképet olvas a buszsofõr.
Ott hogy õrizzem a helyszint mert jön a parasz.
Elõre is kösz.
Én csupán a Challenge mód illetve a Never end game-ben nem értem, mi értelme van, hogy megvegyük a járgányokat sok-sok pénzért.
Meg lehetett volna úgy oldani, hogy pénzt kapok az életmentésért, azaz egy-egy misszió elvégzéséért és ha veszek játmûvet a bázisomra, akkor legalább ne számítaná fel a "kiszállási" díjat.
Meg lehetett volna úgy oldani, hogy pénzt kapok az életmentésért, azaz egy-egy misszió elvégzéséért és ha veszek játmûvet a bázisomra, akkor legalább ne számítaná fel a "kiszállási" díjat.
Ciao mindenkinek! Az a problémám lenne hogy letöltöttem a Los Angeles MOD-ot De nem találok hozzá Mod installert! Légysz valaki segítsen.
Megy a #1 verzió is...
Emergency 1-3 leírás: http://gafz.atw.hu/EMindex.htm http://gafz.srv.hu/EMindex.htm
Vak vagyok itt van fönt hehe
Sziasztok! van ehez valami magyaritásféle?
Én is beszoptam az autópályát.Már rendõrségi kordont húztam fel hátha segít.
De most olvasom a megoldást.Sárga autó.Köszi srácok.
Sziasztok
FORZA MILAN
De most olvasom a megoldást.Sárga autó.Köszi srácok.
Sziasztok
FORZA MILAN
én is tegnap szedtem le és nagyon tetszik most épp ott tartok mikor egy illegális gyorsulási verseny van... annyira nem figyeltem a tûzre h úgy elszabadult h nem tudtam megfékezni :P
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
sokféle variáció:
1)Az Emergency3 honlapja
2)Warez honlapokon,is biztos hogy van!
3)A Pc CD-ket árusitó boltokat is felkeresheted
pl.:Media Markt stb vagy a Westend City-be is szétnézhetsz,ott tuti van!
1)Az Emergency3 honlapja
2)Warez honlapokon,is biztos hogy van!
3)A Pc CD-ket árusitó boltokat is felkeresheted
pl.:Media Markt stb vagy a Westend City-be is szétnézhetsz,ott tuti van!
Hello! Szeretném megszerezni a gyári programot esetleg valaki megirná vagy hol lehet megvásárolni, minden lehetõség érdekel.
Az tény,hogy a jármûveken lehetne "igazítani",de alapnak nem rosz!
A korházas dolog,nekem személy szerint,nem tetszik a "mentõzést" mint olyat szertem letudni azzal,hogy elkûldöm a "bázisra",oszt oldják meg! <#hawaii>#hawaii>
A korházas dolog,nekem személy szerint,nem tetszik a "mentõzést" mint olyat szertem letudni azzal,hogy elkûldöm a "bázisra",oszt oldják meg! <#hawaii>#hawaii>
Nem rossz, talán a jármûveken egy kicsit igazitani lehetne, de a kórházos megoldás nagyon jó.
makett.tk
Egy templomtornyon lóg, mert fennakadt az ejtõernyõje...
Emergency 1-3 leírás: http://gafz.atw.hu/EMindex.htm http://gafz.srv.hu/EMindex.htm
Ki tudja hogy kell megcsinálni azt a pályát amikor egy repülõ rakétával lezuhan?
Mert nekem megvan minden csak nem tudom hol van a 2. pilóta.Mert az elsõ benn volt a pilóta fülkében kiszedtem meggyógyítottam de a 2. nem tom hol van.VALAKI SEGÍTSEN!!!
Mert nekem megvan minden csak nem tudom hol van a 2. pilóta.Mert az elsõ benn volt a pilóta fülkében kiszedtem meggyógyítottam de a 2. nem tom hol van.VALAKI SEGÍTSEN!!!
19. küldetésrõl semmi? Szomorú... :)
egy szerelõvel menj egészen a sineken a pálya másig végébe ahol majd megállítja a vonatot a jelzõkészülék! Addig senkivel ne mentsél senkit! (esetleg ked hidat építeni afolyóra, de a sineken lvõ csávohoz ne kezd el menni mert akkor jön a vonat! ha már biztosítottad avonatot, mentheted!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊