1879
-
Brash #1679 Ez teljes magyarítás? -
Brash #1678 Megpróbálom!
Köszi! -
#1677 Gafz oldalárol a 2.0 magyarositás(ami nekem is müködik) -
Brash #1676 Valaki pls! -
Brash #1675 Sziasztok!
Most akkor melyik magyarítás működik a játékhoz? Linket tudnátok adni? A Magyarítás Portal-os nem működik, a telepítésnél hibát ír ki. -
#1674 a Vészhelyzet 3(Emergency 3) vagy a beillesztett kép?(ami mellesleg nem jelenithető meg) -
péter györgy #1673 ez a játék király????? -
#1672 Ne abban a menetirányu uton keresd a bámészkodokat,ahol a baleset van!
A másiki oldalon áll,egy ürge mellette a kocsija!
Ehhez csak rendőrségi helikopterrel tudsz eljutni benne egy jarddal!
A rendőrt kijelölöd,és a bámészkodot meg kell kérdezni!(buborékra kattintva)
Ekkor a szövegmezőben(fent jobbrol-balra futó szöveg) kiir vmi,ekkor beszáll a kocsiba és olajra lép!
Ekkor jol csináltad!
Mindig figyeld,hogy nem-e állmeg egy köv bámészkodó,ha igen,akkor őt is zavard el! -
Torta #1671 Nem tudja valaki, hogy a 5. pályán tömeges autópálya karambólnál miért nem tűnik el az a feladat, hogy el kell zavarni a bámészkodókat? Egy sincs már az úton és nem enged tovább :(((
-
#1670 ja és a roncsot is el kell szállitani! :DDDD
Tegnap este válaszoltam,annyira nem fogott az agyam :D -
Moszoka #1669 Nekem miért szaggat fent van az 1.3javitás is mégis,768 mb ram áll a rendelkezésére igaz csak 2.2-es procival szoljatok,ha van valakinek ötlete.Meghülyülök pedig teccik á. -
#1668 Felül irja ki a jármü szinét a szővegmező!(balrol-jobbra futo szöveg vagy forditva,már nemtom)
Ebben irja a "blue car" nevű részt!
Ekkor fog jönni az elágazás elött egy kék kocsi!
Eltereled a rendőrrel,utána feloldod az elterelést!
Ha kiirja,hogy black car,akkor fekete autó és kezded ujbol
El kell kapni a bűnözöt,aki kiugrik a kocsibol,lelövöd,és korházba vele!A roncsban még van vki,tüzzoltóval kiszeded,és ezt is korházba szállitod!
Ennyi!
Ja és az összes kiküldött csapatod vissza kell szállitanod,én ugy tudom,kivéve az utelágazásnál a yardot,meg az áthajtókapunál aki van! -
Vajda Gergely #1667 Hello!
Meg tudja valaki mondani, hogy mit kell csinálni a harmadik pályán. Valamilyen gyorshajtásról van szó.
Előre is kössz,
Help
Thx -
#1666 aki tud angolul,annak nem gond! -
#1665 Az a modos magyarositás, azt akárhányszór szedtem le az instaláláskór hibás volt.
A texturok müködtek de a szöveg néhol hibás(nem volt). -
Since #1664 Akkor maradjunk a németnél mert eredetileg németek készítették :)))) -
Andretti #1663 Minek magyarosítás? Angolul az igazi. A legtöbb fordítás hibás, és sokszor nem is helyes! -
#1662 feltettem a gamet meg a magyarosítás 2.0t mér akad ennyire? Gép:p4 3.2 ghz 512ddr Ati 9600 256 RAm.....nem kéne akadnia jah és Xpm van Home Sp1 -
#1661 Csumi :) Régóta játszom az Emergency vel szégyen mert most tölötm a 3at :D de nincs hozzá valami magyar MOD?Gafz magyarosításán kÍvül v. valami funpage? -
#1660 Én gamershell-en láttam róla ezt a képet.
De én azt mondom, hogy lehetne grafot ujjitani.
Ez az én véleményem. -
#1659 Emergency 4 - újra küzdenek a lánglovagok
"A mérsékelt sikerű, ám annál népszerűbb Emergency-sorozat sem marad folytatás nélkül, hiszen a Sixteen Tons ("tizenhat tonna / fekete szén...", bocsánat) ma megejtett bejelentése szerint a április 13-ik napján már magunk is lekoordinálhatjuk az első virtuális mentőakciót. A bejelentéssel együtt érkezett az első kép is, melyet ti is megtekinthettek - ígéretesnek tűnik a dolog annak ellenére, hogy csakúgy, mint az előző részek, ez is elég low-budget játék."
KÉP
infó: HC.Gamer -
#1658 nem a mozi körül van egy piros telofülke,és ott áll két ürge,ha közel mész hozzájuk rád lönek!Ezeket kell megsebesiteni,vagy megölni(távcsöves)és korházba szállitani öket!
De ezzel még nincs semmi a moziban rejtöző bomba hatástalanitásában!Rögtön mikor kezdödik a game,a szerelöt oda kell küldeni a rejtett bombához széka alatt piros pötty villog!
-
Exterior #1657 Sziasztok, a mozisban hogy kell elkapni a tetteseket? először azt hittem, hogy az aki le akar pattintani, hogy hagyj békén as tűzzel foglalkozzál, vagy valami ilyesmit mond... -
gafz #1656 Több elmerült hordó is lehet... -
Exterior #1655 Sziasztok, szóval megvan az összes hórdó, de nincs vége, emert még nem teljesítettem azt, hogy hozdd el az összes dioxidos hórdót...megtaláltam azt ami elsüllyed...az megvan... -
#1654 nálam se látszik csak a bal felsó sarokban a piros x fehér kockában -
#1653 bannerre rákattintva ott a magyarítás, viszont nálatok sem látszik a banner hanem csak a körvonala? -
#1652 Hát elvileg itt van!/alul/
Gafz oldalárol persze :)
UI:Gafz! Vhogy megkéne bütykölnöd,a fenti linken a v2.0 magyarositást!
Mert nekem semmi mentés,vagy futtatás nem jön fel! -
QBE #1651 HEllÓ!!! B.Ú.É.K.!!!
nem Tudna mondani valaki 1 linket ahonnan tudok leszedni magyarosítást,mert nagyon kéne!
Előre is köszi! -
gafz #1650 A búvár csak ott hajlandó merülni, ahol a hordó van. Ha elúszik felette, akor meg fog fertőződni, na ott lehet merülni. De ha ügyes voltál, lehet 1 hordó sincs elmerülve (easy-ben ha jól emlékszem 14 hordó van). A hordókat nem kell elszállítani, elvannak azok a mólón... :) -
Exterior #1649 És mivel lehet elszállítani a hordókat?:) -
Exterior #1648 Hehe, megint elakadtam, a töntetős pályán...Már minden megvan, de a hórdókat nemtom a búvárokkal megkeresni...szóval nincs funkciógomb, amivel tud merülve keresni... -
#1647 Nem baj,ugyse vmi top 10 ez a topik,és olvasni valot is legalább adsz nekem :)))))))))))
-
Exterior #1646 Hu, de jó, erre is rájöttem, bocsi, hogy fölöslegesen írogatok:) -
Exterior #1645 Az halt meg, akit kiemeltem a vízből...amugy a köv pályán vagyok, most meg a másik ugrót nem találom...az egyik megvan, amelyik jól látható a mentőcsónakkal megmentem, de a másik??? -
gafz #1644 Ha gyors vagy mindenki megmenthető. -
#1643 ahozz a kis jelzövalamihez egy daru kell,és a jelzést a daruval kell felhuzni,itt emeli fel a verdát!
És melyik fószer hal meg neked?
-
Exterior #1642 Jó, rájöttem...de a fószer mindenféleképpen meghal? -
Exterior #1641 Sziasztok!
Nekem is a buszos pályával van gondom, én a patakban lévő kocsit nem találom...beküldtem egy búvárt, lemerült, visszajött, de azon kívül, hogy feljött egy ilyen kis jelzővalami, semmi nem történt...pedig már szinte mindent/mindenkit elszállítttam...előre is köszi a segítséget... -
#1640 Hány fuldoklót mentettél ki?