Emergency 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez teljes magyarítás?

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

Megpróbálom!
Köszi!

Valaki pls!

Sziasztok!
Most akkor melyik magyarítás mûködik a játékhoz? Linket tudnátok adni? A Magyarítás Portal-os nem mûködik, a telepítésnél hibát ír ki.

Tarajos Sül
a Vészhelyzet 3(Emergency 3) vagy a beillesztett kép?(ami mellesleg nem jelenithetõ meg)
ez a játék király?????
Tarajos Sül
Ne abban a menetirányu uton keresd a bámészkodokat,ahol a baleset van!

A másiki oldalon áll,egy ürge mellette a kocsija!
Ehhez csak rendõrségi helikopterrel tudsz eljutni benne egy jarddal!
A rendõrt kijelölöd,és a bámészkodot meg kell kérdezni!(buborékra kattintva)
Ekkor a szövegmezõben(fent jobbrol-balra futó szöveg) kiir vmi,ekkor beszáll a kocsiba és olajra lép!
Ekkor jol csináltad!
Mindig figyeld,hogy nem-e állmeg egy köv bámészkodó,ha igen,akkor õt is zavard el!
Nem tudja valaki, hogy a 5. pályán tömeges autópálya karambólnál miért nem tûnik el az a feladat, hogy el kell zavarni a bámészkodókat? Egy sincs már az úton és nem enged tovább :(((

Ezt érdemes megnézni (és meghallgatni): http://www.bugyimirklityko.hu/

Tarajos Sül
ja és a roncsot is el kell szállitani! :DDDD
Tegnap este válaszoltam,annyira nem fogott az agyam :D
Nekem miért szaggat fent van az 1.3javitás is mégis,768 mb ram áll a rendelkezésére igaz csak 2.2-es procival szoljatok,ha van valakinek ötlete.Meghülyülök pedig teccik á.<#rinya>
Tarajos Sül
Felül irja ki a jármü szinét a szõvegmezõ!(balrol-jobbra futo szöveg vagy forditva,már nemtom)
Ebben irja a "blue car" nevû részt!
Ekkor fog jönni az elágazás elött egy kék kocsi!
Eltereled a rendõrrel,utána feloldod az elterelést!
Ha kiirja,hogy black car,akkor fekete autó és kezded ujbol

El kell kapni a bûnözöt,aki kiugrik a kocsibol,lelövöd,és korházba vele!A roncsban még van vki,tüzzoltóval kiszeded,és ezt is korházba szállitod!

Ennyi!

Ja és az összes kiküldött csapatod vissza kell szállitanod,én ugy tudom,kivéve az utelágazásnál a yardot,meg az áthajtókapunál aki van!
Hello!
Meg tudja valaki mondani, hogy mit kell csinálni a harmadik pályán. Valamilyen gyorshajtásról van szó.
Elõre is kössz,

Help
Thx
Tarajos Sül
aki tud angolul,annak nem gond!
bricsi01
Az a modos magyarositás, azt akárhányszór szedtem le az instaláláskór hibás volt.
A texturok müködtek de a szöveg néhol hibás(nem volt).

Akkor maradjunk a németnél mert eredetileg németek készítették :))))

Minek magyarosítás? Angolul az igazi. A legtöbb fordítás hibás, és sokszor nem is helyes!

I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!

Peck
feltettem a gamet meg a magyarosítás 2.0t mér akad ennyire? Gép:p4 3.2 ghz 512ddr Ati 9600 256 RAm.....nem kéne akadnia jah és Xpm van Home Sp1

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

Peck
Csumi :) Régóta játszom az Emergency vel szégyen mert most tölötm a 3at :D de nincs hozzá valami magyar MOD?Gafz magyarosításán kÍvül v. valami funpage?

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

bricsi01
Én gamershell-en láttam róla ezt a képet.
De én azt mondom, hogy lehetne grafot ujjitani.
Ez az én véleményem.

FrezeR
Emergency 4 - újra küzdenek a lánglovagok

"A mérsékelt sikerû, ám annál népszerûbb Emergency-sorozat sem marad folytatás nélkül, hiszen a Sixteen Tons ("tizenhat tonna / fekete szén...", bocsánat) ma megejtett bejelentése szerint a április 13-ik napján már magunk is lekoordinálhatjuk az elsõ virtuális mentõakciót. A bejelentéssel együtt érkezett az elsõ kép is, melyet ti is megtekinthettek - ígéretesnek tûnik a dolog annak ellenére, hogy csakúgy, mint az elõzõ részek, ez is elég low-budget játék."
KÉP

infó: HC.Gamer

Tarajos Sül
nem a mozi körül van egy piros telofülke,és ott áll két ürge,ha közel mész hozzájuk rád lönek!Ezeket kell megsebesiteni,vagy megölni(távcsöves)és korházba szállitani öket!
De ezzel még nincs semmi a moziban rejtözõ bomba hatástalanitásában!Rögtön mikor kezdödik a game,a szerelöt oda kell küldeni a rejtett bombához széka alatt piros pötty villog!

Sziasztok, a mozisban hogy kell elkapni a tetteseket? elõször azt hittem, hogy az aki le akar pattintani, hogy hagyj békén as tûzzel foglalkozzál, vagy valami ilyesmit mond...
Több elmerült hordó is lehet...

Emergency 1-3 leírás: http://gafz.atw.hu/EMindex.htm http://gafz.srv.hu/EMindex.htm

Sziasztok, szóval megvan az összes hórdó, de nincs vége, emert még nem teljesítettem azt, hogy hozdd el az összes dioxidos hórdót...megtaláltam azt ami elsüllyed...az megvan...
Tarajos Sül
nálam se látszik csak a bal felsó sarokban a piros x fehér kockában
PLackó
bannerre rákattintva ott a magyarítás, viszont nálatok sem látszik a banner hanem csak a körvonala?

Tarajos Sül
Hát elvileg itt van!/alul/
Gafz oldalárol persze :)

UI:Gafz! Vhogy megkéne bütykölnöd,a fenti linken a v2.0 magyarositást!
Mert nekem semmi mentés,vagy futtatás nem jön fel!
HEllÓ!!! B.Ú.É.K.!!!

nem Tudna mondani valaki 1 linket ahonnan tudok leszedni magyarosítást,mert nagyon kéne!

Elõre is köszi!
A búvár csak ott hajlandó merülni, ahol a hordó van. Ha elúszik felette, akor meg fog fertõzõdni, na ott lehet merülni. De ha ügyes voltál, lehet 1 hordó sincs elmerülve (easy-ben ha jól emlékszem 14 hordó van). A hordókat nem kell elszállítani, elvannak azok a mólón... :)

Emergency 1-3 leírás: http://gafz.atw.hu/EMindex.htm http://gafz.srv.hu/EMindex.htm

És mivel lehet elszállítani a hordókat?:)
Hehe, megint elakadtam, a töntetõs pályán...Már minden megvan, de a hórdókat nemtom a búvárokkal megkeresni...szóval nincs funkciógomb, amivel tud merülve keresni...
Tarajos Sül
Nem baj,ugyse vmi top 10 ez a topik,és olvasni valot is legalább adsz nekem :)))))))))))
Hu, de jó, erre is rájöttem, bocsi, hogy fölöslegesen írogatok:)
Az halt meg, akit kiemeltem a vízbõl...amugy a köv pályán vagyok, most meg a másik ugrót nem találom...az egyik megvan, amelyik jól látható a mentõcsónakkal megmentem, de a másik???
Ha gyors vagy mindenki megmenthetõ.

Tarajos Sül
ahozz a kis jelzövalamihez egy daru kell,és a jelzést a daruval kell felhuzni,itt emeli fel a verdát!
És melyik fószer hal meg neked?
Jó, rájöttem...de a fószer mindenféleképpen meghal?
Sziasztok!
Nekem is a buszos pályával van gondom, én a patakban lévõ kocsit nem találom...beküldtem egy búvárt, lemerült, visszajött, de azon kívül, hogy feljött egy ilyen kis jelzõvalami, semmi nem történt...pedig már szinte mindent/mindenkit elszállítttam...elõre is köszi a segítséget...
Roolcsy
Hány fuldoklót mentettél ki?

A hordokat összeszedtem, az a küldetési listában zölden világít, csak még mindig azt írja ki, hogy mentsem meg az összes fuldoklót. Én már bug-ra is gyanakodtam de már ötször csináltam meg és mindig ugyanaz a probléma.
Roolcsy
Nekem is 4 fuldoklóm volt! A hordókat össze szetted???

Rash87
Nekem csak 4 volt :|

Glory, Glory Man. United!

Hiába keresem nem találóm a fuldoklót,már mindenkit mentõvel elvittem és még sincs vége a küldetésnek!
Tarajos Sül
jo kérdés!

Sztem a kigyuladt hajo környékén,nézelödjél,és ha fuldoklot veszel észre,küld oda a tüzoltosági motorcsonakot!
Ezek után ürisd ki a parton,és ha kell fertötlenisd,utána el lehet engedni öket!
Valaki segítsen!
A 10. pályán tartok, a kikötõi tüntetésesen. A problámám az, hogy azt írja ki mentsem meg az összes fuldoklót. 4 fuldokló az elsüjedt hajón megvan meg az is aki a nagyról ugrik bele a vízbe késõbb. Van még egyáltalán fuldokló? Ha van akkor hol?
Köszi elõre is!
A mobil kórház és a szabvány mentõkocsi között az alapvetõ különbség, hogy a mentõkocsiban kell,hogy legyen orvos, aki életben tartja az egy fõ beteget, de a mobil kórházban nem kell orvosnak tartózkodni, elég oda bepakolni, ráadásul asszem 9 fõ beteget tud szállítani.

Rash87
Én úgy csináltam,h odarendeltem kb 20 orvost <#buck>
És mindenkit gyorsan elláttam.és úgy szállítottam el.

De most megpróbálom úgy,h hívok vagy 4-5 ilyen mentõ buszt,és vele megpróbálkozok <#vigyor3>

Glory, Glory Man. United!

Roolcsy
Amennyit csak tudtam elvittem! nem azt mondom hogy nem lett halottam! De haláluk után is elszállítottam.

Tarajos Sül
ja én ugy csináltam,hogy 1 mentöt a sérülthez küldtem 1 pillanat,és feldobtam a hordágyra,beraktam a menöbe,egy ujabb sérülthez küldtem a mentöt,egy pillanat,és azt is vitték el hordágyon!be a mentöbe,amikor már megtelet a mentökocsi akkor utnak inditottam!

Ti amugy a romok alol,és a vagonokbol is kiszeditek a sérülteket?
Vagy Te pl kiszedted?Vagy csak simán a látható sérültet mentetted meg?