Emergency 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akarok játszani vele,de nemtudok csak a szabad játékban,ott megha van egy gázrobbanás nem enged sok tüzoltóautot bevetni,csak vásárlási költséggel,igy meg kifogy a pénztárca 😊
ezzel véget is ért a küldi,de gafz lerása szerint,a betöltött mentést követõen
kijõttek
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Addig megvan,hogy bentvannak a lövöldözös ürgék a bankban!
/az örült mesterlövész-es pályánál/
kivülrõl utána a psyho is beszél velük,odaküldöm a menekülöautot a bejárat elé,de semmi!
Ott áldogálnak bent!
Lehet,hogy türelmetlen vagyok,ezért megkérdezném azt is,hogy lehetséges,hogy nem azonnal kezdenek akcióba?
leszoritanak az út szélére,pont a szõges útzár elé 😞(((((((((((((
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Itt ugye megkülönböztetõ jelzéseket használó mentõ jármûvekrõl van szó.
Hogy is szól a KRESZ? A lehetõ legtöbb utat kell biztosítani ezeknek a mentõalakulatoknak, ha használják a szirénát/villogót.Itt a játékban nem hogy nem farolnak félre az autósok, hanem mintha szándékosan is akadályoznák az elõrejutásunkat.
A másik gond, hogy ha megnézel a valóságban egy tûzoltóautót, lehet, hogy nagy darab, de baj esetén úgy megy 80-at, mint a sicc.Itt ezzel szemben jó ha 40-50 km/órás sebességgel haladnak.Mire odaérek a tûzhöz, már minden leégett.
Ez a játék valósághû dolgokon alapul, ezért szeretem annyira.Itt valódi, mindennapos eseményekrõl van szó.Ha egy picit még ezen is finomítottak volna, akkor lenne igazi!
Még mielõtt befut a vonat, készíts mentõosztagokat a pályaudvaron belül és egyet kívülre is.A több sérült úgyis bent van.Nem szégyen a többszöri nekifutás sem, én úgy csináltam, hogy megnéztem hol lesz a legtöbb sebesült és a közelébe telepítettem az osztagaimat.Tûzoltók, mentõsök,orvosok mind a helyükön voltak.Ha lehet, már úgy várd, hogy a tûzoltók kezében legyen a hidegvágó,tömlõ,stb.Ne kelljen perceket elpöcsölni azzal ,hogy kiválasztod, odasétál (persze komótosan),kiveszi és elmegy menteni.
A vonat ugye beleszalad a pályaudvari "utasellátóba" is, oda pl tûzoltókat vezényletem, kicentiztem, hogy ha jön a vonat, akkor a tûzoltókat ne sodorja el és így értékes perceket spóroltam meg.
Nem ismer valaki olyan modot vagy bármit, amivel meg lehetne oldani hogy pl csak az egyik "céget" (pl a rendõröket) irányítsam?
Ugyanis szívesen játszanék én azzal a résszel, mikor véletlenszerûen történnek az események a városban, de egy idõ után már nem lehet bírni az események kezelését (általában a fél város leég mert egyszerre 3-4 helyen is tûz üt ki vagy gázrobbanás történik). Lehetetlen egyszerre mindenre figyelni így meg állandóan restart van a dologból.
Másik. Megpróbáltam feltenni a full magyarítást (amiben az egységek is magyarosodnak (az egységek miatt kellett)), de a telepítés alatt olyan fájlra hivatkozik ami nem is létezik így megszakad a telepítés.
Ismertek jó magyar modos oldalt?
Köszi a helpet.
www.republiknet.hu
Ami utána következik,a két õrült mesterlevész,annál ha az uton megállitom a verdájukat kikerülnek egy pár másodperc mulva!
Ilyenkor mit csináljak?
Tudom,hogy a bank körül kell majd tevékenykedni,amikor tuszokat ejtenek,de én 4 helikoptert a kistérkép 4 sarkába állitottam,és ha arra szöknek el,akkor eléjük leteszem a gépet!
Na ilyenkor kikerülik a helit,minden fajta "erõszak" nélkül!
A bankos szituig meg nem akarok várni,de ha a kocsijukbol nem lehet kirángatni õket,akkor marad a bankos dolog!
Ilyennel nem találkoztam!
Nem nézlek hülyének,de az embert(tûzoltót,mentõt) ki kell jelölni,hogy legyen egy zöld kör!
Ja és ennél a kupolás balesetnél láttam a leirásban,ha egy tûzoltó sokat cipekedik,akkor "elfárad",és nem fog már tõbbet hurcolni semmit!
A vadászrepcsis pályánál,amikor a tüzoltóm "megmérgezödött",akkor nem volt hajlando veszitõvágoval senkit se kimenteni!
(amikor a mérgezés miatt nem volt fullon az életereje!Amikor meggyogyitottam orvossal,(fertõtlenités után),akkor már tette a dolgát!)
Nem ugy megy,hogy a kupolán belül önálló életre kelnek!
!SCANIA!Simply the best! \"Köd előttem, a többiek utánnam\"
most már megoldottam a kilépés gondot ugy hogy be démontulszoztam a 2es cd-t. De most a viziparkos balesetnél ha beküldök pl. egy buvárt a parkba akkor nem hajlando bemenni a vizbe vagy egy tüzolto sem tolná el a törmeléket. Nem csinálnak semmit csak futnak de azt se mindig...Mit kell csinálni? kösz
A sima alapdriverrel,amit a kártyához adtak,azzal nekem se indult el a játék,csak ha helyette egy Nvidia kártyát raktam be!
Nekem Ati Radeon 9600 van,de nem a gyári alap driverrel,hanem én leszedtem egy másikat,és azzal megy!
Amugy régebben Catalist volt a videokártya driver neve,amit leszedtem,most vmi omega van!
[email protected]
Elõre is kösz mindenkinek
sztem a videokártya nem birja!
Nekem is a san andreas-nál,ilyen hibaüzit ir ki,és akadozik is de nem mindig jön a hibaüzi!
Na mind 1!
tényleg nem lehet,hogy akadozik,vagy ilyesmi,ami a videokártyának nem tetszik?
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
Amikor a tanker belerohan az étterembe ott mit csináltatok hogy jó lett?mert én eloltottam a tüzet, elvittem a sérülteket elvontattam a tankert, kiszedtem az autobol és elvittem a sérültet...az összes feladat zöld de nincs vége.Mit kell még csinálni??
Nekem ez még új,és segitséget kérnék.
Leszedtem ,kicsomagoltam Winrarral,beraktam a Daemonba,elkezdte feltelepiteni magát,kérte a második CD-t.megkapta,majd az intro video telepitésénél valami transfer crc hibát irt ki és természetesen le állt.
Mit tegyek,hogy jó legyen?
Felmész a második emeletre,és kijelölöd a tûzoltót,ezután ráklikkelsz a törmelékre,ezután az ürge lehajol és változtasd meg a helyzetét a tûzoltonak!
Engedd el a törmeléket,és kész!
Ezután már csak a t.oltó vállán kell kivinned a sérültet!
kéne egy kis help,én már a második pályán elakadtam 😄 (a farmtüzes pályán)
eloltom a tüzet, elviszem a sérülteket,kimentem az embereket az égõ házból, de van egy ember a 2.emeleten,akire mindig azt irja ki,hogy csak akkor tudom elszálitani a sérülteket,ha a törmeléket eltüntettem,na azt hogyan kell eltüntetni?
Probáltam tüzoltóval,rendõrrel,mentõssel, azzal a vontató kocsival,de egyikkel sem ment.
THX elõre is
Ferencváros az életünk,érte mindent megteszünk, érte kész lennék feladni, mi eddig fontos volt nekünk !!! ALWAYS AND FOREVER FERENCVÁROS !!!
sztem semmivel sem jobb a 3-nál,csak uj pályák vannak benne,meg lehet,hogy egy kicsit szebb a grafikája,de sztem ugyan olyaonok pl.:az emberek,meg az autok,mint a 3-ban