Emergency 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PLackó
nah,tényleg könnyû volt,csak kicsit fura volt a kezelése a Fire department után.még nem játszottam az emergency sorozattal,de most már értem,köszi.

mafiahq
Én végigtoltam az 1, 2. részt is nagyon tetszett mind2! (Habár a vészhelyzet 2 ben az utolsó 25. küldi ami a bonus na azt nem tudtam megcsinálni amikor ufok támadnak😊)

A 3. rész mikor jelenik? kihagyhatatlan lessz!!<#pias>

Valaki megtudja osztani a 2. részt? :-)

PLackó
thx

Nekem anno nagyon tetszett az E2, csak sajna elhagytam a cd-t megpróbálom leszedni valahonnan hátha fennt van valahol :-) Elõtte természetesen lecsekkolom a demót :-)

A demóban elakadsz?

No, vigyél a helyszinre egy rendõrautót 2 rendõrrel.Egyikkel zárd le az utat ahmerrõl az autók jönnek, a másikkal távolíts el minden felesleg embert az útból.Kísérd odébb õket.
Jöhet a mentõ, egy orvos, két mentõkocsi, két hordágyas.Az egyik sebesült,amelyik az úton fekszik lásd el az orvossal, a másik a sportkocsiban van, de elõbb, riaszd a tûzoltókat (2 emberrel).Kezd el poroltóval eloltalni a füstölgõ kocsit, aztán a feszítõvas/hidegvágóval szedjétek szét a kocsit így a sérültet ki lehet szedni.
Ezen idõ alatt az orvos az egyik beteget már olyan állapotba hozta, hogy el lehet szállítani.Vidd haza, irány a másik sebesült.Várj míg felgyógyul egy kicsit aztán azt is vidd el a helyszínrõl.A legvégén jöhet a roncsszállító, emeld fel vele a roncs sportautót és vidd el.
Mission Complete!

Egyszerû....

Breki33
aha vártam az angol demo-t
PLackó
egyáltalán nem tudok németül..

PLackó
rögtön elakadtam.hiába hívok ki mindenféle entõ,rendõr,tûzoltóegységeket,nem akarják eloltani a tüzet.vagyishogy a fütölõ autót.a sebesültet elszállítottam.
help!

PLackó
de te meg december 1. jén voltál utóljára,vagy már akkor készültél a szilveszterre?😛

Breki33
de vedd számításba, hogy volt egy szilvester P
PLackó
felraktam,megyek megnézem.remélem nem lessz olyan nehéz mint a fire chief 2 demó,fõleg mert ez is német.

Beniboy
ja
PLackó
ez is német?😞

PLackó
én még le sem töltötte😉
majd most..

Beniboy
Nekem a demo fél perc után kilép mi lehet vele?
Beniboy
hú de hamar írtatok ez azt jelenti hogy nézitek a fórumot
PLackó
mostanában te sem!<#ejnye1>
😊

Breki33
de én P
PLackó
Meg a Fire Department 2 Topicba sem jön senki!Ott uppolok vagy 1 hónapja.

Beniboy
huh de kihalt ez a fórum
<#szomoru1>
Beniboy
azt olvastam 2005 január 21-én jön ki
TDK
az 1 lavína volt Placko

AMD 2500Mhz,512ddr,ati 9800pro

No, végig is nyomtam a demot.Nem volt nehéz, a feladat madnem ugyanaz mint a második rész elsõ küldijében.
Szépnek szép maradt a játék, most már teljesen "háromdés", lehet forgatni a képernyõt ami nagy elõny, nagyítás ki-be,stb minden van.
Ahogy észrevettem, az egységek kiküldése is egyszerûbb, nem kell állandóan a bázisra menni és onnan válogatni, amíg persze megy az idõ.Teljes leírás van az egységekrõl plusz a személyzetrõl is, az ikonok nagyok, láthatók és végre könnyebben lehet pozicionálni is.
Sajnos elõzõ részeiben gondom volt az apró tereptárgyakkal melyeket még nagyítóval is alig-alig lehetett észrevenni.Itt nem találtam ilyet (jó persze az elsõ küldiben nincs is).De pl. a második részben amikor gázcsapot kellet megtalálnom és elzárni....hát nem kívánom senkinek részletezni azt a sok szitokszót... 😊

Na végre ezt is folytatják.
Habár az elõzõ részei számomra nehezek voltak, bár igaz én mindig a gyönyörködés miatt ba*tam el az idõt.
Viszont az irányítása szánalmas volt.Remélem itt jobb lesz.
Mindjárt lent van a demo.

Beniboy
nekem kilép a mission közepén
Azt lehet tudni hogy milyen hosszú lesz a game? Mert az elözõ rész nagyon rövidke volt..

http://www.3dgamers.com/games/emergency3/downloads/
Beniboy
AZ király honnét tehet leszedni?
DEMÓÓÓÓ????
Charly
Nagyon ott van a játék próbáljátok ki megéri!

Charly
Sziasztok kijött hozzá egy németnyelvü demó!

Beniboy
De már szerintem November végén lele lehet tölteni
jah december elején jön ki ha igaz amit írnak :-)

Beniboy
Na Milyenek?
Beniboy
2004.12.03
Lehet hogy December elején adják ki?
Beniboy
szerintem a megjelenés idejére utalhat
EOX
Tessék:

Retteketet

Beniboy
stone
Nincs még hivatalos bejelentés sem.

Beniboy
e mit jelent ezenaz oldalon találtam!
Beniboy
Erscheinungstermin: 03.12.2004
Beniboy
Remélem minél elõbb kijön?
Nincs valahol kisfilm ? DEMO ?
FrezeR
wow!

Beniboy
Tök Jó lesz
Nem is tudtam hogy lesz 3dik része!
Egész jó lesz ahogy a képekbõl láttam!
Nekem meg van az 1 és a 2 is.
Azoknál már csak jobb lehet!?
stone
Na még 1:

A feelingje teljesen ott lesz mint a 2-nek.

FrezeR
cool képek már nagyon várom én is😊 remélem azért, hogy még idén kijön

I.C.ram
Igen, a WTC-t lavina rombolta le 😊
stone
Szerintem lavina utáni katasztrófa, elég szépek a képek😊
A megjelenésre nem sok esély van, a hivatalos oldalon még dátumot sem találtam😞

PLackó
az ott lent nem a wtc romjai?
egyébként én is várom a játékot.Fire Chief-et is nagyon szerettem.