1879
-
#552 még mindig ezzel a szarral foglalkoztok?
a punisher sokkal jobb -
Since #551 Megjelent 2 új misszió mód a játékhoz akit érdekel az letöltheti... -
#550 lehet hogy korán örültem?
de a fire captain 2 se lesz rossz game a demójából itélve! -
#549 Szerintem ez nem a vészhelyzet 3 mert akkor azt írták vón ki! nem?
De van egy ER nevű játék ami oasféle dokis meg korházas ugyhogy szentem ez a dokis játék! -
#548 -
#547 uz -
#546 Angol verzió lesz! NEM német! -
Since #545 Jó napot mindekinek visszatértem :-) Végre van egy kis időm játszani a game-el éjjel nappal melózom... -
Lacixx #544 Visszatérve a cdgalaxisra...Ez nem lehet az emergency 3 játék magyarositása.Vagyis érted.Nem hogy magyar,még a német nyelven kivül semmilyen formában nem jelent meg!A tárgyalások már gongodlom folyamatban van aülföldi cégekkel,remélM a magyarokkal is.De a nemzetköziveriót márc elejére tervezik kiadni. Ugyhogy egyenlőre marad a német! De az se rossz!!!! -
#543 baloldali menü
új árlista 2005.02.01 -
Keraly85 #542 ok, ezen belül hol olvastad?? mert én nem látom sehol -
#541 Online shop www.cdgalaxis.hu
a mikort majd levélben megkérdezem -
Keraly85 #540 És mikor??? Lehet, hogy csak én vagyok tudatlan, de mi az a cdgalaxis?? Az nagyon király lenne, ha jönne. -
#539 az jó -
#538 sziasztok! a cdgalaxis új katalógusában már szerepel JÖN! felirattal és magyarul -
#537 ja tényleg THX,hogy figyelmeztettél.Akkor folytatom a buszos pályát,amit kb. 10-szer kezdtem újból :) -
#536 sajna az csak márc. elején jelenik meg :(( -
#535 szóljatok ha kijött angolul akkor leszedem én is -
Lacixx #534 Minek ujra átvinni a páylákat?A save megmarad... -
#533 Tudtátok? hogy a torrent "jelenti" ha valaki használja, a megfelelő rendőrségi szervnek. -
#532 Na szerintem hozzá látok az uninstallhoz.És újból át kell vinnem a pályákat.:( -
#531 :) -
Since #530 Hogyne lenne crack a patchez :-) VAN! :) -
Keraly85 #529 Ezt a kérdést ted fel légyszi mégegyszer! -
ppeti66 #528 SEGÍTSETEK!!!
Letöltöttem torrentől, de van ilyen h cd1 meg cd2 könyvtár, ebbe 001-től 051-ig fájlok, kicsomagolom, akkor csak simán átmásolja az egészet, és ha meg összeilleszteni meg akkor hogy? milyne kiterjesztésbe? vagy hogy ?????
SEGÍTSETEEEEKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#527 Bocs nem tudtanűm hogy nem jó!! -
#526 Ja ja számtech órán voltam épp.Csak nem gimi hanem kéttanításnyelvű szakközép.Nekem meg van a game.Nagyon KIRÁLY! -
#525 Te meg gimis számtech órán vagy? :) Én is henyélek, de még nincs meg a játék :( Távoktatásos fősuliba járok :) -
#524 Kabd be te kis ********.Te már otthon vagy és henyélsz meg játszol.De majd ha haza megyek akkor kapsz.... -
#523 Próbálta valaki a torrentet, mert nekem tegnap este begyorsult, már60% - nál van egy nap után -
Keraly85 #522 DC-n melyik hub-on van fent?? Tud valaki segíteni? -
#521 A Gamecopyworld-ön még nincs fennt, de oda ki szokták tenni. -
#520 De a patch-hez nincs crack? -
#519 én is sajna:( -
Lacixx #518 -
Lacixx #517 Tehetem ujra az egész gamét.... -
Lacixx #516 BAZZEG! A PATCHOT NE TEGYÉTEK FEL!!! Mer utána nem indul el, ugye kéri a cd-t. Utána visszacrackeltem, ed állandóan lefagy az er3 hibaüzivel!bocs h későn irom.... -
#515 ááááááááááááá föltettem a patchet és most nem megy a game :( -
#514 És miket tesz bele vagy mit javít?
-
#513 Az Emergency 3 61%-ért el egy német lap tesztjében!