1879
-
#612 Aha ez az Emergency 3 azaz ER 3! -
#607 Lacixx feladtad már? -
#606 Ez az ER 3 lesz? Mert az újságba úgy írják a címét? -
kisviku #605 Engem érdekelne a dolog, elején írtam is ide, de most várom, hogy megjelenjen...
Vagy le vagyok maradva?Esetleg már megjelent? -
Lacixx #603 Mivan kihalt a cset nagyon.Már senkit sem érdekel a gém? -
Lacixx #602 Az én tapasztalom az hogy mikor feltettem a peccset,akkor soxor kilépetta gémből hibaüzivel! De ez csak 1 ember,ha nektek jo akkor használjátok egézséggel :)) -
#601 és az www.emergency-3.de lapon van 1.02-es patch is de "még" nincs hozzá exe -
#600 egyéb ként a patch-t 1.01 érdemes felrakni sok mindent javit leírás www.emergency-3.de a nocd(em3.exe) a www.megagames.com baloldali menü pc fixes
-
Lacixx #599 :) Én is azzal szenvedek most, minden uthoz kell vinni egy helikopteres rendört,legalábbis én ugy csináltam meg. Éa utána már az jött h a bankba vannak! És é ott akadtam meg,nem nem akarnak kijönni hiáb küldök oda menekülőautót!!
Próbáld ki neked hátha jó lesz! -
#598 az amikor egy ürge kék transzporterből távcsövespuskával véletlenszerűen emberekre lövöldöz és elkell kapni. a várost nem lehet lezárni mert egyből mission vége a forgalmi dugó miatt. -
Lacixx #597 Melyik ez a küldetés nem is emléxem már....Ird le pontosabban! -
#596 mesterlövészes küldetés, hogy lehet lekapcsolni a fickót? -
Lacixx #593 Az egyetlen dolog ami zavar ebben a játékban, az a lassu töltések...Idegesito mikor nem tudsz egy részen továbbjutni és soxor kell loadingonlni,és sok időt elvesz.Mellesleg aki eljut a 14. pályáig az nagyon gyorsan szoljon mert elakadtam! -
#592 nos egy magyar forditása fontosabb dolgokról a küldetésekhez, tippekhez jó lenne! -
#591 Nem kettő,hanem három :D -
Lacixx #590 A picsába!!!!Runtime error-ral kilép az emergency..... a büdös picsába!! -
Lacixx #589 :)) Jó játokat akkor mind a 2 emberünknek! :)) Vmi help kell csak szojjatok.Since, hol jársz? -
#588 Hát Lacixx-nek hála én is, most az uszodás pályán járok valamit kezdeni kellene a generátorházzal, hogy ne robbanjon fel. -
Since #587 Laci szerintem csak mi ketten játszunk vele :-) -
Lacixx #586 Beolvastam a topickba,nem lehet rossz játék.Vki irt h gáz hogy ilyenekből játékot csinálnak..Sztem van benne valami,de a mai világba az ilyen dolgok nem számitanak, már csak az üzlet a pénz... stb.... Valahol ezt az oldalt is meg lehet érteni.Én is letöltöm majda gamét,addig marad az er3... -
#585 a topicot is én tartottam életben,de egyre kihaltabb. -
#584 mindjárt adok,mosst nagyon várom azt a játékot,de semmi hír még.. -
Keraly85 #583 Milyen Surviver-ről beszélsz?? Nem ismerem. Vmi cím, ahol meg tudom nézni? -
#581 -
Lacixx #577 Ott van a traffipiax.Amikor katttan,ugye lelövi a gyorshajtókat,azokat le kell tériteni és igazoltatni,de csak azokat!A fő bűnös meg le fog zuhanni a szakadékba és el kell kapni valamint a kocsibol ki kell szedni a söfőrt! -
#576 Tudna vki segíteni?
3. küldetés száguldozó soför mit és hogy kell? -
#574 ahh, szoval itt folyik tovább a patak, és nem szólsz -
#572 utána lehet hogy teccik
nem a szavazások alapján kell dönteni -
#571 előbb ki kell próbálni -
Since #570 Nekem tetszik és szerintem nagyon jó :-) Majd ha jön a Survivor akkor talán más lesz a véleményem, de egyenlőre ez a top -
Since #568 http://emergency-3.de/ -
Keraly85 #567 És honnan lehet letölteni Since? -
Since #566 Valaki csinált a játékhoz plussz küldiket? :-) -
Keraly85 #565 (Ja egyébkénz a Punisherről inkább ne beszéljünk, mert annak értelme nincs, csak ha van benned egy kis feszültség, akkor levezetheted a gyilkolással, mert gondolkodni azt egy cseppet sem kell!)
Reméltem, hogy mire visszaérek addigra meg lesz, de még mindig reménytelen -
Since #562 Hmmm kicsit elvont a srác :-) -
#561 érdekes felfogás.. -
#556 akkor sem vagyunk kíváncsiak a véleményedre hogy így szar emg úgy szar.eddi neked sem volt vele bajod.azt hittem megváltoztál,de úgy látom ez lehetetlen,soha nem fogsz.. -
#555 már nem
-
#554 eddig szeredted nem?:P -
#553 looool ember