Emergency 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És egyébként bocsi hogy nem válaszoltam, de nem csak netezni szoktam :-)

Akkor kamuztam...

Beniboy
Én is megosztanám veletek amint lehet akár sz*r nettel is!!!(nem úgy néz ki h szat a netje mert sokszor van itt a fórumon) Még ha német akkor is tudnátok vele jáccani! (a demo is német volt és kivittem)Szentem is kamul!! Remélem már ma-holnap fent lesz !!!
Ha nekem meglenne tuti amelett hogy egész nap játszanék,segitenék nektek valahogy megoldanám h mináél hamarbb fenn legyen vagy akármi.De ez a srác...tuti nincs meg neki!
Nem válsazol semmi ilyen kérdésre, sztem nincs meg neki a játék....Nem csinált screenshotot,nem mond semmit....tuti nincs meg neki
Since, te merre lax?
Keraly, minnyá megnézem neked.Csak éjszaka megálmodtam h ma fenn lesz, de sztem rosszat álmondtam 😊). Nah mind1 további jó várakozást, Since neked meg jo játékot...hol tartasz?
Ezt el se nem hiszem!!! Miért nem jön már????????
Kiadni kiadták már tegnapelõtt, csak még nincs fennt warezen :-)

TLD Robi
Na úgy látom,hogy még mindig nem adták ki😞<#rinya>

GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/

Nem találok vazze segíts!!!
Hali!Akármennyire kerestem nem találtam meg a er2 cdmet,de mondom keress neten végigjátszást,mert van! Csak nemtom most pontosan hol..
UI:a 3 még mindig nincs kinn!!<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>
Mit is írtál?? Azt mondtad, hogy még ma megírod, vagyis tegnap!!!
Nah a mai nap folyamán utoljára néztem meg az NFORCE-t, és nincs változás.Több reményt nem fûzök ehhez a hétvégéhez...lehet ha a crackerek nem dolgoznak hétvégén?? Vagy olyan védelem van rajta h nem lehet fel és széttörni a játékot?!?! <#wow3><#merges3>
Sirály lenne, ha jönne már a JÁTÉK!!!
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????<#nezze>
mafiahq
Már én is nagyon várom, nem igaz, hogy nem lehet Magyarországon forgalmazni.<#szomoru1>

A 3 majmot megtaláltam és odavittem a dokihoz. Utánna megjelent a labornál, ahova a 3 majmot kellett vinni egy majom. Nemtom, hogy azzal mit kell csinálni, vagy miért van az ott. Az a lényeg, hogy elvileg meg kéne gyógyítani a fertõzött embereket, de nemtom, hogy hogyan.
az az igazság h régen volt... Kérdezz,de sztem találsz a neten végigjátszást.... Mellesleg mégmindig nincs kinn a 3... <#szomoru1><#szomoru1>
És a 2-ben tudsz segíteni?
Jah, de persze nem lehet letölteni, csak az NFO fájlok vannak fenn. Tehát nem maga a game... Nforce
www.nforce.nl, ez egy kiadatási lista 😊) Itt minden megvan.Ameddig itt nincs fenn egy game,egy film vagy akármi,addig az az internethálón se lesz fenn!! Érdekes oldal nézegessed,én már csak 1x fogom este mert csak idegesitem magam!! <#confused><#confused><#confused>
Jöhetne már a játék!!!
Amúgy mi az-az nforce? Én nem ismerem.
FTP???
Én a 2-t kérdeztem, mármint ha nekem mondtad Laci. A majmos pályán akadtam el. Egyébként szerintem is jobb, hogy nagyobb, a kettõben csak azt nem szeretem, hogy nehezen lehet kijelölni az emberkéket.
Keraly, mit izgulsz ! <#vigyor3>Ugy se lesz meg senkinek egy ideig,már nem is várom.Ma már vagy 100x megnéztem az nforce-t és semmmi,már nem is idegesitem magam,majd kijön vmikor. Kitkat, sztem jo hogy nagyobbak az emberek,könnyebb irányitás miatt csinálták igy sztem.És jobb is.Az egyre már nem emléxem,azrét az jó pár éve volt...
Kit--Kat
d.e.m.ó.!!! de csak engem zavar, mást nem??
az 1-ben hogyan lehet túljutni a gátas pályán??? Ott mindíg megakadtam.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Mi-mi-miit mondtál?????
Megvan? Megosztod? Honnan szedted?
<#ijedt>
Kit--Kat
titeket nem zavar, hogy az emberek a jármûvekhez képest nagyok??:o

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Keraly85, játszottam én még hasonló progival is de nem emléxem a nevére...Ha eszembejut beirom.De szertnék mér az ER3 pláyáiról irni <#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>
Placko,téged meg honnan szalajtottak??Ki vagy te itt,eddig nem is látalak itt.Az egyik,a másik nem engedtem meg h hozzám szoljál!A harmadik akkor irok be mutogatos smiley-kat amikor akarom!Eddig jol megvoltunk nélküled...remélM többet nem látunk itt...A usereknek meg további jo várakozást...sajna nincs mit tenni én is ezt teszem...<#szomoru1>
Egyébként mi van még ilyen típusu játék, ami nektek tetszett?? Írjatok nekem egy pár game nevet: A Fire Chiefet ismerem.
Köszi.
Szerintem nem kéne ilyen drasztikusan fellépned!!!!! Te vagy az igazságosztó vagy mi???
Ha a két szemeddel <#guluszem1> rátapadsz a sorokra és elolvasod, akkor fel foghatod, hogy nem egy tuskó az emberke, aki írta, hanem csak poénkodik.
Szerintem!
PLackó
nem bírsz várni fél napot amíg fenn lessz warezon/dc-n?😛

PLackó
na ebbõl elég .szerintem nagyon gyorsan takarodj el az SG-rõl..
miért lenne kötelessége feltölteni?ne mutogassál mert eltöröm a kezed.

Na ja, ne játsz velünk, inkább hagyd, hogy milyátszunk vele, mármint az EM3-al. NAAAAAAAAAAAAAAAAA
Mondta h nem fogja feltölteni mer szar a nete,de sztem meg lehetne oldani csak akarni kéne nem itt szorakozni velünk hogy csorogjon a nyálunk!!! <#mf3><#boxer>
Beniboy
De igazuk van jó nekünk a német is! Lécci töltsed fe!<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>
Sienec, ha meg, van, akkor miért nem teszed fel? Jó nekünk a német is!!!! Ne legyél ilyen irigy!!!! Na VAZZEEEE. <#help>
Ne izgulj én is azt hittem, már tegnap.... de NEM!!!! 😞 Ki tudja még meddig kell várni,de azt hittem h a mai warez illetve ftp társaságok gyorsabbak....de csalódnom kell...Nah várakozzunk keményen..addig marad a COD UO multi....<#violent><#violent>
Beniboy
Én már azt hittem hogy ma már tolhatom vele!!!<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>
Beniboy
Ha vki észreveszi h valahonnan le lehet tölteni akkor írja ide a fórumra!
Since van msn-ed?
Én is láttam hogy elvileg amit irtal az amazon.de már tegnap szállitja,ez igaz.Annyira nem vágom a témát de nálunk mért nincsen akkor??Az ER3-t pedig eredetileg több nyelven fogják kiadni..én ugy tudom.Neked akkor cask nemet verzió van meg..Amugy hol lax?
Figyu elõbb írtam, hogy a nagykereskedések már elõtte egy két nappal megkapták, sõt, tudok olyan esetrõl akinek már hétfõ óta megvan de hallgatott róla :-) Hogy ez igaz-e azt nemtudom, annyit tudok hogy Németországban illetve Ausztriában Svájcban már mindekinek megvan :-) Én pedig honnan szereztem? Ez titok :-) Maradjunk annyiba hogy van német ismerõsöm :-)

Jahmost olvasom mit irtál...nekem a német verzió is jó lenne,azzal elkezdeném leglább!azt ird már le h honnan van meg??
Sziasztok! Since elhiszem h megvan, de engem az érdekel h nekem megvan-e, de NINCS 😞 És ha egyszer nem adták ki a játékot, akkor lehetetlen h valakinek is meglegyen, hacsak nem a cég tagja... És mint irtam amig az nforce-on nincs fenn,addig HUN-ba nem is lesz meg senkinek. Azt meg h neked emgvan...elhiszem, DE AKKOR TEDD FEL VALAHOVA!!!
Ha angol lenne megosztanám

Nemértek vele semmit mert német verzió...És hamarosan biztos kijön warezbe, és elég lassú a netem is

Magyarul most azt mondtad, hogy neked van meg???????
Miért nem osztod meg nekünk??????????????????
Ne legyél már ilyen kis IZÉ!!!!!