1879
-
#678 ha kell nekem van egy türhető angol fordításom még Lacixx-től kaptam adj egy email címet és majd küldöm -
#677 hello
a start menüből -
Lowhiyou #676 Sziasztok! Köszi meg van a pílóta, de még a pályának legalább egyszer neki kell zuhannom, a német sajnos nem nagy erősségem, a sógort próbálom szervezni, de az meg a magyarral áll "hadilábon". Engem többen hülyének néznek, hogy "ezzel" játszom, de különösebben nem zavar. Egyik haveromat talán sikerül megfertőznöm vele. -
#675 hogy lehet pályát szerkeszteni nekem a német verzió van meg és nem tom hol kell?! -
#674 ja és http://emergency-3.de/portal/index.php lapon vannak modok és rajongók által készített küldetése is, valameddig végigjátszás de csak németül de a mellékelt képek is sokat segítenek -
#673 biztos azért mert német a game, talán ha itthon is lehet majd kapni és honosiva is lesz akkor talán jobban beindul -
Lowhiyou #672 Hello! Köszönöm, megpróbálom.
Nagyon kihalt a fórum, ennyire rétegjáték?? -
#671 hello!
a pilota a templomtornyon lóg kosaras kocsival mentsd meg!
ja és vigyázz az erdőtűzre a reptérnél -
Lowhiyou #670 Sziasztok! Megint elakadtam, most a vadászrepülős pályán. Ha valaki tud legyen szíves segítsen. Nem igazán látom át a helyzetet, néhány fickót sikerül kimentenem, de rövid idő után, a pilóta halott jelszóval kivág. Aki ismeri a pályát, légyszí segítsen, minden teendő érdekelne. Köszike. -
#669 eljutottam addig de nem sikerül megoldani, de azt a fájlt ami a küldetések sikerét, százalékát tartalmazza átszerkesztettem úgy, hogy az összesküldetés szerepel és így betöltéssel lehet azokat is választani, de azok még keménybbek pl: erdőtűz, vegyiüzemtűz egyiket sem sikerül megoldani még ha száz kezem lenne se, biztos van vmi trükk sajnos a német oldalon csak a 12. küldetésig van a végigjátszás :)) -
#668 warezt nem nagyon akartam erőltetni de dc-n milyen fáljnévre kereshetnék rá? -
Lacixx #667 Nm!Ha valaki eljut a 13as pláyig szoljon!! THX -
Lowhiyou #666 Köszi Lacixx! Király. Ennyire benga voltam, nem is jutott eszembe, hogy a házban is lehet valaki. a kutya meg ugye hiába kereste. Mégegyszer köszi szépen a segítséget. Szasz -
#665 íjj,franc. -
#664 2... -
#663 torrent?lehet megpróbálom ha tényleg csak 1 cd -
#662 nemtudom... nekem 2 nap alatt simán lejött torrentről... -
#661 valaki egyéb?:P
mert neten sem találom hogy letölteném -
Lacixx #660 Nem lehet kapni Mo-n. Továbbra is hangsulyozom hogy csak nálam lehet megkapni igen magas áron! -
#659 ehh......
amúgy más néven voltam ezelőtt regisztrálva :P -
#658 eredetiben végül is már lehet kapni valahol?a cd-galaxis-nál? -
#657 legalább nem lessz off meg flém áradat. -
#656 ehh,én itt mióta vagyok házigazda?:)
-
Lacixx #655 Szeva! Az a baj hogy igy pontosan nem tudom hogy melyiket hagytad ki. De van 1 sejtésem. A palya elején ahol megjelennek az egységek, ott van egy ház ahol álnak az emberek, vidd oda a daruskocsit és ott lesz! Ha még ezt eddig enm tetted. De én is ezzel baszkódtam egy ideig! De mindent csak logikusan! -
Lowhiyou #654 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni Emergency 3-al kapcsolatban. A lavinás pályán, fogalmam sincs hányadik, egy ipsét nem találok, és ugye addig nem enged tovább, míg élve vagy halva el nem viszem. A kocsiból kiszedem a fickót, a daru is szed néhányat, a kutyák is kivakarnak öt-hat embert a hó alól, de egyet mindig hiányol. Ha valaki tud, legyen szíves segítsen. Előre is köszi. -
Lacixx #653 Hat igen, ennyit a mocskos hazudozokrol!
Szivesen, és jó játékok,ha kérdésed van irj!
Bárkinek segitek akinek tudok,bár csak a 13. páláyig jutottam,mert nincs időm sajna mostanában vele játszani! -
#652 Na köszi lacixx!
Felvilágosítom a többieket is h lacixx 1200Ft-ért adta fel 500FT+postaköltség ami 700Ft!! -
Lowhiyou #649 Sziasztok! Srácok, csak egymással vagytok elfoglava, vagy néha a játékról is lehet olvasni? Segítséget szerettem volna kérni, ha játszik itt valaki egyálatlán az emergency-vel. -
#648 Nick: csuhi [Üzenet küldés]
Csillagjegy: ismeretlen
Életkor: ismeretlen
Neme: ismeretlen
Regisztráció időpontja: 2005. 02. 14.
Üzenetek száma: 2
Hmm 7 napja...ez már jó ideje? -
#636 hm -
#631 emuleról szedte németorszgba má kijött -
#630 Release Date: March 2005 -
#629 Aham. Az már reális ár. De neki eredetibe van meg a játék, vagy mi? Mert még warezon sincs. -
#627 Nekem 500Ft+postaköltségért adta nem 4000Ft-ért!!
2CD-s a Játék! -
atwe #626 Lacixx szerintem ted fel a atw ingyen fel lehet teni 500 mb
nagyon kéne
hány cd-s -
#624 Az szép... Másoltat annyiért? És szerintem ki se adták? Mikor adták ki? -
#619 Lacixx: Nekem is elküldenéd ha szépen megkérlek? -
#616 Ezt nekem írtad?
Engem is érdekelne a játék. -
#614 Te szerencsétlen! Ki se adták még!!!
Köszike. Akkor nem nyitok neki topikot. -
#613 Sziasztok honnan lehet letőlteni fizetős oldal is jó segitsetek Légyszives!!