1879
-
#718 Csak kikell tenni a partra. Egy elvan súlyedve a part mentén azt se felejsd el. buvárral felderíted daruskocsival kiemeled és vége is a pályának. -
tom280 #717 Valaki segítsen! Nem tom hányadik pálya. A hajóról lepotyogtak hordók, amiket kimentettem a vívből és utána nem tudok velük mit csinálni! mi a rákot kell? Hogy a fenébe kell elszálítani? -
#716 Olvass már vissza LÉTSZIVES! Fél oldallal lejjeb írtam azt, hogy most készítjük. -
tom280 #715 Ja, meg azt akarom kérdezni, hogy azon a pályán, ahol a demonstráció van, ott a hordókat el kell vinni? Ha igen, akkor mivel?
Előre is köszi. -
tom280 #714 Hi mindenki.
Van már valahol magyarositás már fenn? -
#713 Létszi adjatok valami szakszótárt vagy valami hasonlót ilyen baleseti tárgyakhoz, meg baleseti dolgokhoz. A magyarosításhoz kellenne. Nem tom a pontos nevét pár dolognak, és hááát nem ártana -
#712 A játékban egy valami zavar de nagyon. Már többször előfordult olyan bug ami hatására lehetetlen volt megcsinálni a pályát és ez miatt kezdhettem újra . De azért lassan de magabiztosan haladok már "csak" 6db pálya van hátra, de egyre keményebbek is. Most éppen egy vasúti szerencsétlenség szívat. -
#711 Na sikerült továbbjutnom végre. -
livin #710 kocce -
#709 Motorcsonakba beülteted a dokit és a hordágyat cipelőket és úgy már menni fog. -
livin #708 Hi!
Sajna en meg ott nem jarok (amugy sikerult a buszos palya thx a segitseget), de a buszos utanni palya megint nem megy :( amikor leugranak az ugrokotellel.A vasuti sinrol meg a vizbol kimentem az embereket de ahol daruval kell felemelni a fat azt az emberket nemtom sehogy kihozni a kovek mogul.Esetleg ha emlekszel meg ra akkor megkoszonnem ha leirnad mit hogyan kell csinalni thx elore is. -
#707 Segítség kellene elakadtam a mozi robbantásos pályán a bombát kéne megtalálni de nem találol. Ha a mozi meg felrobban akkor anyni sérült van, hogy nem tudom elég gyorsan korházba küldeni őket és így elvesztem a pályát. -
#706 Valaki esetleg nem tud még1 Rippelt verziót? -
#705 Csáó!
Találtam egy RIP-es verziót!
www.opgamez.net -
#704 Daruskocsival -
#703 És a fa alól hogy tudom kiszedni?
-
#702 amugy jó a játék? -
#701 1 van a vasúti hídon, 1 van a kidölt fa alatt, 1 meg fuldoklik a vízben -
#700 Sziasztok a ugróköteles pályán hol van a 3. ember?a vízbe nem találom:(
-
#699 Búvárral kell megkeresni a vízbe lővő kocsit és a benne lévő embert. -
livin #698 oks es thx megprobalom de ha nem sikerul akkor meg kereslek (amugy a vizben levo embert nem is lattam) meg1szer thx -
#697 asszem a 2vel jáccottam..ugye az jó rég jelent meg ugy 2 éve kb??
Ha ez annak a folytatása akkor megnézem :D -
#696 Akkor az rendbe van.Akkor már csak az embereket kell kimenteni a kocsikból és a buszból. Ja meg a vízből. Majd elszállítani a roncsokat. Meg az autópálya túlsó oldalára ahol hiányzik a korlát küldj egy helikoptert és tégy rendet a bámészkodók között. -
livin #695 Tablakat?? Tobbi is van? Mert 1-et bekapcsoltam es leiranyitottam a forgalmat a kis utra. -
#694 Forgalmat árírányítottad a szálső sávba ami levezet az autópályáról? Mérnőkkel bekapcsoltad az autópályán lévő figyelmezető táblákat? -
livin #693 Thx de aszem nemjot irtam az 5. palyaval van gondom ahol az autobusz van felborulva allandoan the onlooker was struck by a vehicle uzenettel van vege es kezdhetem elorol de mar a monitornak -
#692 senki nem használt közületek még pályaszerkesztőt ha vki mégis lécci segíccsen hogy kell
pls -
#691 Az első feladat a gyorshalytókat átirányítani a parkolóba. Ha jól emlékszem 1 rendőr van az elágazásba azon jobb klik majd kiválasztod azt a lehetőséget amivel átírányítja a kocsikat a parkolóba. Elvileg a 3. gyorshajtó rálő a mélőberendezésre majd balesetet szedved és elkezd menekülni a faluba. Küld egy kocsit dugig rendőrrel a felülkáró túlsó oldalára és kapd el a veled szembe jövő hapit. Elvileg enyni a pálya. -
#690 Nah, elkedztem haverral fordítani a játékot. Ha akar valaki segíteni, írjon privit. -
livin #689 -
livin #688 Hi!
Valaki irja mar le mit kell pontosan csinalni az autopalyas resznel pls. -
Thanatos #687 oks, azóta már bejött nekem is, mongyuk én leszedtem máshonnan -
#686 Torrent... Nekem bejön -
#685 lehet h hülye kérdés de tuggya itt valaki h hogyan kell használni az editort?
mert én it má összevissza nyomogattam mindent és maradt a térháló!
-
#684 Üdv segítség kéne, hogy tudom az autópályán leállított forgalmat újraindítani? Vagy megakadályozni a dugó kialakulását? Az 5. pályán a buszbaleset miatt kellet leállítanom a mérnőkkel. De ha újra elindítom a forgalamt akkor a következő kocsi belerohan a többibe és kezdhetem előlről. -
Thanatos #683 #681 :)
amugy mi ez a link? mert nem jön be :/ -
#682 Emergency 3 - Hoodlum (új verzió) -
Thanatos #681 énis találtam egy türhető angol forditást :) -
#680 Elküldöd akkor nekem a játék vagy már nem??
Amúgy itt egy torrent link... -
#679 ohh nekem küdheted
[email protected]
ide