1879
-
yozsee #838 Na végre! 86millió újrakezdés után végre megjelent a menü a kutyás csávónál így megtudtam csinálni. Kész rejtély hogy eddig miért nem volt... -
#837 Megkaptam nagyon szépen köszönöm -
#836 Figy a kutyával nemcsak oda kell menni! a kutyát el is kéne engedni :D -
#835 A patch (már kettő is van) miért csak német verzióhoz van? Vagy csak én nem találom az angolhoz? Esetleg kompatibilis? Nem hinném. Jó lenne már, mert rengeteg nagyobb hibát is javít. -
#834 Angol -
#833 Ezer hála minden szenvedő nevében, müxik -
#832 Akkor bug. Ha a kutyás emberrel oda mésza kor a jobb gombbal az emberen eltudod engedni a kutyát keresésre. -
yozsee #831 Odamegyek a kutyával és nem történik semmi. Minek kéne lennie? A kutya nem csinál semmit, jobb egérgombra menü se jön be hogy lehetne valamit választani... -
#830 Hát mondjuk ahol sílécek lognak ki a hóból -
#829 http://dlh.net/chtdb/chtdl.php?lang=ger&id=31885 itt egy 100% savegame, bármelyik küldetést választhatod. Sorban is mehetsz, amelyik nem megy kihagyhatod... -
Aranylo #828 Bocsi a cim
[email protected] -
Fox44 #827 Angol nyelvu! Ha van akkor honnan tudnam letolteni? -
Aranylo #826 Valaki elkuldene nekem is a 6. palya kezdesenek menteset?!
Elore is koszi!!! -
yozsee #825 Valaki mondjon már egy helyet a lavinás pályán ahol tuti a hó alatt van egy csákó! Egyszerűen nem találom egyiket se a kutyával! Lehet hogy nálam is bugzik? -
#824 az egy másik játék...annak az a neve ER, ennek meg Emergency 3 :))) nagy különbség..de tényleg :D
az a filmről van, ez meg egy folytatásos -
#823 ez angol nyelvü game vagy német? -
#822 Ez igen, már meg is kaptam -
#821 Újabb bug az 5. pályán, 282 szer játszom ezt a pályát már minden bámészkodó nevét tudom, sőt már bemutattak a családjuknak is de mégsincs vége soha a küldetésnek.
Most a változatosság kedvéért a búvár baszik kitenni a bólyát, anélkül meg a daru nem tud emelni.A kutya ott ugat, jelzi a helyet ez meg csak pacsál a vízben, eddig legalább ő tudta a dolgát.
Tehát ha valami jótét lélek nem venné a szívére, hogy agyvérzést kapjak nyomja már át a 6. pálya kezdését a 13579@vipmail címre.
Köszi -
Fox44 #820 Udv! Van Patch a Emergency 3-hoz? -
#819 pill 11-es pálya
-
#818 Hanyadik pálya mentése kell vagy mi a pálya neve? -
#817 Korházba lehet operálni??? Mert én régen olyan képeket láttam!
Tessék nézni a Vészhelyzetet! Most jön. -
#816 Kutya a mentőknél lévő telepjáró hoz jár. -
#815 Nos én még a robanás előtt odarendeltem néhány tűzoltó autót így nem volt gond vele. -
mardal #814 De nekem egyik egységnél sincs kutya.Hol találom meg? -
#813 Kutyával. -
#812 De ha te megcsináltad elkérhetném a mentését? -
mardal #811 Kösza segítséget sikerült megoldani a problémát.Még egy kérdésem volna, a lavinás pályán mivel lehet megkeresni az eltünteket?Előre is thx. -
#810 És azzal a rengeteg tüzzel mit csináljak?????????????????????????? -
#809 Nem muszály hatástalanítanni a bombát. Felrobanás után kimentesz midnenkit és úgy is teljesíthető a pálya. -
#808 Akkor nem tudom. -
#807 de nem tudják hatástalanittani kevés az idő -
#806 Szerinted miért mondtam!? Tudtommal van benne. -
#805 Próbáltam az nem jó -
#804 biztos a mérnök lesz a sárga kocsival.
a 6. pálya elejét valaki nyomja már át nekem is légyszi
[email protected] -
mardal #803 Kösz szépen ki is próbálom.Remélem már jó lesz. -
#802 Szerintem nincs is a progiba tüzszerész
-
#801 Melyik a tüzszerész???
-
#800 campaign, continue campaing és akkor a legutolsó be nem fejezettett kezdi előlről. -
mardal #799 Az újrakezdést csak úgy csináltam hogy a mentést töltöttem be újra.Teljesen újrakezdeni egy küldetést hogy lehet?