1879
-
#878 A játék angol verziója televan bug-al már jó pár megkeserítette az életem. Többször kellet újrakezdenem a pályát. -
#877 Nézd meg a #829-et hátha megfelel. -
#876 Vajon mi történik ha a mérnök nem ér időben a kapcsolóhoz?
hát vmi ilyesmi fog történni
egész élethű h mikre nem gondoltak a készítők -
mardal #875 A demostrálós küldetésen szerintem soha sem fogk túljutni mert ezt a két dolgot nem tudom megcsinálni:rescue all drowning persons,transport all injured and dead persons to the hospital.De már senki sincs ott.Ha valaki tud erre valmilyen orvosságot adni azt nagyon megköszönném mert jó volna továbbmenni. -
#874 Hajóval csináld meg nekem ugy sikerült
-
#873 A bungee jumpingos missionben azt a csávót amelyikről fel kellett emelni a fát hogy lehet kiszedni onnan? Semmivel sem férek hozzá a szikláktól. -
#872 hát én nem tom én monyuk személy szerint nem peccseltem (nekem a német van meg) -
#871 De csak a némethez. Ha tévedek adj linket plz!!! -
#870 mi van itt bug paranoija érdekes nekem a buszos pályán sem volt semmi bug
maragyatok má a bugokkal
ha meg télleg az akkor kiadtak má 2 peccset -
mardal #869 A hajórol is ki kell menteni az embereket?Mert már kb 70perce játszok a küldetésen és nem tudom befejezni.Nem lehet hogy bug? -
#868 Nem tudok betenni képet. a folyó parton van egy fa amit sziklák veszenek körül. Majdnem a híd pillére alatt van. hozol egy daruskocsit majd kiválasztod és végigpásztázod a terepet, hogy hol lehet felemelni valamit. -
#867 irány regelni;) -
#866 Wanadoo warezen asszem fennvan -
#865 de kéne már ez a játék
olyan csábító ahogy itt beszéltek róla.. -
mardal #864 Igen kiszedtem mindegyiket. -
#863 Betudnál tenni egy képet hogy hol pontosan? Néztem már mindenhol de sehol se találom -
#862 Egy fa alatt. -
#861 A 6. pályát a bundzsi dzsámpingosnál hol van a másik ember aki a vizbe esett? Egyik a to közepén van, a másik merre? HELP :) -
#860 A vízben elsülyedt hordott is kiemelted a partra? -
#859 A templom toronyról is leszedted a pilótát? -
mardal #858 Miért van az hogy a demostrálós pályán mindekit kiszedtem és a hordókat is és mégsincs vége a küldetésnek.Van valakinek megfejtése rá? -
St@n #857 tom280:
Hozzál keresőkutyát, mert a romok alatt szoktak lenni hullák. Meg lehetőség szerint próbáld meg elkapni a robbantót is. Nem nehéz megtalálni, fekete cuccban van és lövöldöz -
St@n #856 -
St@n #855 Csákó!
12-es pályát megcsinálta már valaki? Vadászgépes téma, a roncsból kiszedtem az ürgét, a 2 katona is le van ápolva, nukleáris töltet meg fekete doboz is megvan, 2 fertőzött csóka is kész de a második pilótát sehol sem találom. Kereső kutya nincs, a katonák meg asszongyák, hogy kiszállt a roncsból... -
#854 Amúgy készülget... -
#853 Honnét tudod, hogy az a nevem?? Ismerlek? -
#852 Hé emberek a buszos pály tök 1 szerü nálam csak 1 gáz volt amiért ujra kellett kezdenem a pályát túl kevés rendőrt küdtem a másiik oldalra és azért futott ki a muksi de olyan voltam h nem mentettem mindegy 73 % lett ja meg az idő azér mer filóztam h elkügyem e az emberkéket haza vagy ne (civileket)
-
tom280 #851 A mozsi pályán mit kell csinálni a robbanás után? A tüzet eloltottam. Nemtudom mit akar a police helikopterrel. Még azért kűzdök vele, de valaki segílyen.
Köszi. -
#850 Sztem megfogod és bilincsbe vágod őket rendőrre és valahol a pályától messzebbi szakaszon őrzöd őket ugy h nem engeded el a bilincsből de sztem ne vitt el a bázisra Őket lehet h az a baj + nézd végig és mindenhonnan takaritsd el az embereket! én nemtom monyuk nálam is ez volt a baj csak én mire megcsinálltam volna beszart a gépem aztán most kezdhetem Úból mostmeg má nemsok ledvem van jáccani vele habár most unatkozok ugyhogy asszem nekiállok
(Ja és mellesleg sztem 1-2 embernek nem ártana 1 kicsit visszaolvasni lehet h már a problémáját megoldották) -
rayman2003 #849 hogy lehet elküldeni bámészkodot? -
mardal #848 Azon a pályán ahol demonstrálnak, miután kiszedtem a hordókat és elvittem az embereket miket kell még csinálni?Valaki tud segíteni? -
DePreSsZYo #847 Nem vágom h lehet őket onnan elküldeni? én bebasztam az összeset a rendőr kocsiba..de akármit csinálok bejön a #842 látható kép. -
#846 Mafia, hogy áll a magyarítás?:-) -
DePreSsZYo #845 Köszi.
"Elküldeni az útról a nézelődőket (bugos szar)" Na ezt nem csináltam meg :) -
#844 Azt irta: Egy szemlélődőt elcsapott egy jármű!
azon a pályán ezeket kell csinálni:
Lezárni (biztosítani) a balesetes autópályarészt.
Elirányítani a forgalamat.
Elküldeni az útról a nézelődőket (bugos szar)
Kiszedni mindenhonnan seérülteket, elvinni kórházba.. -
Fox44 #843 Ugyan ennel a palyanal akadtam el en is! -
DePreSsZYo #842 Ilyenkor mit csináljak, sry nem vágom az angolt.
-
#841 a 14 küldetésre tud vki megoldást? -
#840 Igen? Jó tudni. És az mikor jön? -
Fox44 #839 Akkor most van patch az Angol verziohoz vagy nincs?