Emergency 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Melyik ez a küldetés nem is emléxem már....Ird le pontosabban!
Az egyetlen dolog ami zavar ebben a játékban, az a lassu töltések...Idegesito mikor nem tudsz egy részen továbbjutni és soxor kell loadingonlni,és sok idõt elvesz.Mellesleg aki eljut a 14. pályáig az nagyon gyorsan szoljon mert elakadtam! <#help>#help><#help>#help>
A picsába!!!!Runtime error-ral kilép az emergency..... a büdös picsába!! <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
😊) Jó játokat akkor mind a 2 emberünknek! 😊) Vmi help kell csak szojjatok.Since, hol jársz?
Hát Lacixx-nek hála én is, most az uszodás pályán járok valamit kezdeni kellene a generátorházzal, hogy ne robbanjon fel.
makett.tk
Laci szerintem csak mi ketten játszunk vele :-)
Beolvastam a topickba,nem lehet rossz játék.Vki irt h gáz hogy ilyenekbõl játékot csinálnak..Sztem van benne valami,de a mai világba az ilyen dolgok nem számitanak, már csak az üzlet a pénz... stb.... Valahol ezt az oldalt is meg lehet érteni.Én is letöltöm majda gamét,addig marad az er3... <#eljen>#eljen>
Milyen Surviver-rõl beszélsz?? Nem ismerem. Vmi cím, ahol meg tudom nézni?
<#eplus2>#eplus2>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ott van a traffipiax.Amikor katttan,ugye lelövi a gyorshajtókat,azokat le kell tériteni és igazoltatni,de csak azokat!A fõ bûnös meg le fog zuhanni a szakadékba és el kell kapni valamint a kocsibol ki kell szedni a söfõrt!
ahh, szoval itt folyik tovább a patak, és nem szólsz<#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nekem tetszik és szerintem nagyon jó :-) Majd ha jön a Survivor akkor talán más lesz a véleményem, de egyenlõre ez a top
http://emergency-3.de/
És honnan lehet letölteni Since?
Valaki csinált a játékhoz plussz küldiket? :-)
(Ja egyébkénz a Punisherrõl inkább ne beszéljünk, mert annak értelme nincs, csak ha van benned egy kis feszültség, akkor levezetheted a gyilkolással, mert gondolkodni azt egy cseppet sem kell!)
Reméltem, hogy mire visszaérek addigra meg lesz, de még mindig reménytelen<#rinya>#rinya>
Reméltem, hogy mire visszaérek addigra meg lesz, de még mindig reménytelen<#rinya>#rinya>
Hmmm kicsit elvont a srác :-)
akkor sem vagyunk kíváncsiak a véleményedre hogy így szar emg úgy szar.eddi neked sem volt vele bajod.azt hittem megváltoztál,de úgy látom ez lehetetlen,soha nem fogsz..
Megjelent 2 új misszió mód a játékhoz akit érdekel az letöltheti...
Szerintem ez nem a vészhelyzet 3 mert akkor azt írták vón ki! nem?
De van egy ER nevû játék ami oasféle dokis meg korházas ugyhogy szentem ez a dokis játék!
De van egy ER nevû játék ami oasféle dokis meg korházas ugyhogy szentem ez a dokis játék!
SLM MSN: [email protected]
Jó napot mindekinek visszatértem :-) Végre van egy kis idõm játszani a game-el éjjel nappal melózom...
Visszatérve a cdgalaxisra...Ez nem lehet az emergency 3 játék magyarositása.Vagyis érted.Nem hogy magyar,még a német nyelven kivül semmilyen formában nem jelent meg!A tárgyalások már gongodlom folyamatban van aülföldi cégekkel,remélM a magyarokkal is.De a nemzetköziveriót márc elejére tervezik kiadni. Ugyhogy egyenlõre marad a német! De az se rossz!!!!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
ok, ezen belül hol olvastad?? mert én nem látom sehol
És mikor??? Lehet, hogy csak én vagyok tudatlan, de mi az a cdgalaxis?? Az nagyon király lenne, ha jönne.
sziasztok! a cdgalaxis új katalógusában már szerepel JÖN! felirattal és magyarul <#wink>#wink>
makett.tk
ja tényleg THX,hogy figyelmeztettél.Akkor folytatom a buszos pályát,amit kb. 10-szer kezdtem újból 😊<#nevetes1>#nevetes1>
GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/
szóljatok ha kijött angolul akkor leszedem én is
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Minek ujra átvinni a páylákat?A save megmarad...<#eljen>#eljen>