Emergency 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szivesen visszaolvasok ha megmondod hol keressem mert 1077 üzenetbõl nehéz lenne megtalálni és sztem könnyebb ha segítene vki fõleg hogy itt egy csomóan már a 14. pályát nyüstölik.

Na mostmár a 14 es pályához kéne help 😊). Kérdezzetek bátran a többit megcsináltam zsirra. <#papakacsint>
sajnos én még nem tartok ott... de most sokat segítettek megpróbálom megoldani.
alert
Olvass vissza!

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

De valaki mostmár lééci segitsen VONAT KISIKLÓS pályán. Romok alatt van valaki?
TiPP LEZUHANT REPÜLÕS pályához : Elég ha a pilótát egy helikopterrel leemeled a toronyról, akkor nem kell bajlódni sugárveszéllyel a templom körül. Senki nem fertõz senkit csak a pilótát kell dekontaminálni.

Tudna vki segíteni a 6-os pályán(bungy jumping-os).
Néztem a sineken fetrengõ csajt de sehogyan se lehet a mérnökkel bazseválni mondom kihozom helikopterrel de azzal sem lehet csak ha személy megy érte akkor meg jön a vonat és paff elüti õket.Utánna elviszem a nõt is és a sérült emberkét is akit odaküldtem.
Utánna fennakadtam hogy hol az istenbe keressem a 2 lezugott emberkét a vizben de aztán az egyiket megtaláltam lejebb ott integet nekem..rögtön búvár és megyek érte.De nemtudok mert mindig mire ezt csinálnám addigra ,,Too many casualties" felirat fogad.
Mi a menete ezen a pályán a mentésnek vagy miket kell csinálni??
vhogy nemigazán tiszta.

Ha vki tud segíteni megköszönném!!!

Sziasztok lenne egy Hardware kérdésem! van egy Sound blaster 5.1 Hangkártyám ugyebár azon van Digitális Hang kimenet,mire tudom használni??
KURVA ELETBE
A mozis palya vegen szabalytalan muvelet. 😞

Javítás:

1. A hídépítõ autó után AZONNAL küldj egy tûzoltó repülõt a katonai repülõteret átszakító, az erdõben landoló, igen erõteljesen füstölõ roncshoz, és oltasd el vele!

Nem a katonai replõteret 😊, hanem csak annak kerítését szakította át 😊. És ott van rögtön egy roncs, de ez a fütölõs ez nem az, hanem ez lejjebb van az erdõben a fák között!

2. Már ott várja a salvage veichle, amit idõközben odaküldtél 😊, azonnal rápakolni, és elvinni!!

Nem a salvage veichle-re kell pakolni, hanem arra a platós valamire, a nevét nem tudom 😊
Sziasztok!

Egy kis segítség a autópályán buszon karambol és a lezuhant katonai repülõgép pályákhoz 😊

Autópályás:

Elsõ dolgod legyen a sárga technikai autó kiküldése, benne a technikussal. Menj el vele az elsõ lehajtóig, ott kiszállás, és szaladj vissza vele a pálya mellett (de a füves részen) az átívelõ tájékoztató lámpákig. Ott van egy kapcsoló, amit át tudsz vele kapcsolni, ekkor az út felett megjelenik a STOP felirat, így az autók megállnak. Egy rendõrrel menj oda, és a redirect utasítással tereld el õket, így szépen lehajtanak a kijáraton. Ha nem küldesz oda rendõrt, dugó lesz, és a küldetés sikertelenné válik. Ezalatt mentõautókkal (esetleg ITW-vel, ha van már azon a pályán) odamész a roncsokhoz. 1 db tûzoltóautó (szerkocsi) elég lesz, benne 2 tûzoltóval és 1 búvárral. A két tûzoltó közül egyikkel fogj neki kivágni a buszból a sérülteket (több sérült is van benne, elején is, hátulján is!), másikkal az autókat vedd kezelésbe. Legalább 4 orvos álljon készenlétben, a busztól balra a leghátsó autónál lévõ beteg sürgõs eset!! Oda rögtön küldj valakit, mert ha sorrendben haladsz a betegeken a busztól fogva, akkor õ meg fog halni. Ezalatt hívj egy salvage veichle-t, ami ki fogja emelni a vízbe repült autót, ugyanis a szalagkorlát át van törve, és egy féknyom vezet a vízbe. Küldd be a búvárt a vízbe, és 'dive' parancssal meg fogja jelölni az autót. Ekkor már ki tudod emelni a daruskocsival. Mintha abban is lenne valaki (aki ekkora valószínû meghal), ha van, akkor vágd ki. Amíg mindezzel foglalkozol, egy rendõrhelikopterrel és benne egy rendõrrel repülj az autópálya másik sávja fölé, és szállj le a balesettel egyvonalban a másik oldalon. A leállósávba fognak érkezni bámészkodók. Egyikük át fog szaladni az úton, és elütik... ezt elkerülendõ, a rendõrrel menj oda az összes bámészkodóhoz, és beszélj velük (NE tartóztasd le õket!! - semmilyen bûntényt nem követtek el azzal, hogy megálltak ott 😊 ), ezután értetlenkednek egy kicsit, és beülnek az autóikba, elmennek.

A roncsokat nem kell elszállítani, sem a buszt. Sõt, az utat sem kell letakarítani, a forgalmat sem kell visszaállítani! A feladat ezzel készen is van.

Katonai repülõs pálya:

Elsõ autó legyen amit kiküldesz, a hídépítõ autó. Lassan ér oda, addig tudod a többi jármûvet is kiküldeni. A hídépítõ autó után AZONNAL küldj egy tûzoltó repülõt a katonai repülõteret átszakító, az erdõben landoló, igen erõteljesen füstölõ roncshoz, és oltasd el vele! Rá fog zúdítani egy nagy adag vizet, a füst megszûnik. Ezután a misszió alatt folyamatosan ellenõrizd azt a roncsot, mert még egyszer biztos, hogy oltanod kell!! Ha sokáig játszol, akkor lehet, hogy még kétszer is hívnod kell a repülõt. Mást oda nem tudsz küldeni, mert nem tudják elérni a helyszínt. Ha a roncs begyújtja az erdõt, akkor véged van 😊, nem fogod tudni eloltani. És amikor már kigyullad az erdõ...hát ha 3-4 másodpercen belül nem küldöd ki a repülõt, annyira elhatalmasodnak a lángok, hogy nem fogja tudni eloltani. És csak 3 percenként jön újra, addig leég minden..... Ezért nagyon figyelj oda a roncsra, mihelyt meglátod, hogy füstöl, rögtön küldd is rá az oltórepülõt! (ha a repülõt hívod, akkor a pipára kattintás után megkapod a térképen az oltás ikont, úgy kattintsd jobb klikkel a roncsra - a repülõ ekkor fog jönni) A sérültekkel a következõképp foglalkozz: 2 mentõhelikopterrel repülj el a reptérre az irányítótorony mellé, és vedd kezelésbe az ott lévõ két sérült katonát. Más jármûvel nem tudsz odamenni, csak helikopterekkel. Ezalatt a hídépítõ felépíti a hidat a kis tisztásnál. Elsõ két jármû, amit idõközben kihívtál, és átküldöd a hídon, 2 fecskendõsautó legyen (lehet, hogy 1 is elég, én kettõt küldtem, ez mûködött). Száguldj velük az erdõ szélénél lévõ füstölõs roncshoz (közvetlenül a fák mellett van), és nyomasd a vizet rá. Ha nem érsz oda idejében, túlhevül, és begyújtja az erdõt...az eredmény itt is a fentebb említett dolog lesz 😊. Küldj még oda 1 szerkocsit 1 tûzoltóval és egy búvárral (tûzoltóból ne ABC ruhásat küldj, mert az nem tudja a kezébe venni a mentõvágót), és vágd ki a roncsból a sérültet. Ekkor kikerül a feketedoboz is, amihez technikust kell küldened. Ha nem fér oda hozzá, daruskocsival emeld ki (ha ki lehet). A darus autóra amúgy is szükséged lesz, mert igencsak mélyzöld-mélykék ott a víz egy foltban a part mellett. Ott van elsüllyedve a rakéta. Búvár be, merülés. Megjejöli, daruskocsival kiemeled, és a partra teszed. Már ott várja a salvage veichle, amit idõközben odaküldtél 😊, azonnal rápakolni, és elvinni!! Különben felrobban 😊
Hajós autót is hozz, a hajót helyezd a tóba. Valamint hozz ide is egy decontamination veichle-t 2 emberrel. A hajóba szállíts bele egy hordágyas egységet, egy dokit, és egy sugárvédelmist. Hajózz át vele a szigetre. A dokival vedd kezelésbe a földön fekvõ hapsit, a sugárvédelmissel meg fogd meg a csajt, és vidd vissza a hajóval a jármûhöz. Zsuppold bele, de vigyázz, a csaj ne érjen senki közelébe a parton! Mert azt megfertõzi. A doki, aki a beteghez ért, szintén fertõzött lesz, valamint majd a hordágyasok is, amikor áhtozzák a beteget. és a tûzoltó is, aki kivágja a roncsból a sérültet. Semmi baj, mikor végeztek a feladatukkal, egyesével szállítsd be õket a sugárvédelmis autóba, ott letisztulnak. Vigyázz végig, ne érjenek senkihez, és senki mellett ne menjenek el! Amíg a dokiék a kis szigeten vannak, a tûzoltót tudod is fertõtleníteni, illetve a sérültet is, akit kivágott a roncsból.
Mindez alatt foglalkoznod kell a pilótával is, aki a faluban van, a templomtornyon lóg az ejtõernyõjén 😊. Oda a következõ autókat küldd: kosaras tûzoltóautó 1 emberrel (ABC-ssel, ha lehetséges), rendõrbusz 6 rendõrrel, sugárvédelmis autó 2 emberrel, és egy mentõ orvossal - hordággyal. MIELÕTT bármit csinálnál, a rendõrökkel biztosítsd a templom udvarát (állj a templom sarkához az udvaron, és kertbõl a tömeget ne engedd kijönni (mutass nekik stop/send civilians-t ), valamint az utcán a járdákra is állj oda, és ott is mutasd ezt. Senkit ne engedj a templomudvar közelébe!! Ugyanis mikor leemeled a pilótát a tûzoltóval, és leteszed az udvarra, hogy a mentõs meg tudja gyógyítani, az ott lévõk oda fognak mászkálni, és széthordják a sugárzást. Ezt okvetlen meg kell akadályozni, mert ha elterjed, nem fogod tudni kezelni! Ezért kellenek a rendõrök. A pilótát rögtön tedd elõször a dekonteminálós autóba, és csak utána vidd az orvost hozzá. A sugárvédelmiseket tartsd készenlétben, nehogy mégis valaki odamenjen, és elkapja a fertõzést.
No odalenn a tónál is folynak az események 😊. A szigetrõl a beteget vidd vissza, és szépen, egyesével mindekit fertõtleníts, elõször a beteget, utána a dokit, satöbbi. És nézz rá a roncsra a reptér kerítése alatt az erdõben, ha füstöl, azonnal küldd a repülõt!!
Ha elszálítottál minden sérültet, akkor elvileg kész is feladat, mert ha nem üt ki tûz, más dolgod nincs is.
Sziasztok valaki legyen szíves küldje el a Kúpolás pálya mentését
mert ha elakarom menteni kilép(bugos) ha beküldömk a mérnõköt ,kilép hiba üzenettel,semmit sem tudok tenni 😞
Fenrir
egy mérnökkel az útleágazás elõtti nagy, pályainfó táblához mész ahol van a doboz, azt bekapcsolod vele, hogy fent kiírja, hogy STOP

egy rendört meg az infó tábla alá és egy kicsit elé teszel és kiadod neki parancsba, hogy terelje a forgalmat, így minden autó lelassít és jobbra, a mellékútra lemegy

A halál csupán a kezdet...

Szasza20
Hi All
Az lenne a kérdésem hogy a buszos pályán amikor egy ídõ után jõn egy autó azzal mit kell csinálni hogy megálljon , mer mindig beleütközik a balesetet szenvedett autókba<#confused><#confused><#confused>

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

mondok egy eygszerûbbet! a pálya leglején beállsz két rendõrrel a leálósávba és nem fognak megállni a kocsik. ha meg is állnak nem fognak kiszállni.
A baleset oldalán nem kell szórakozni a járókelõkkel (legalábbis easy-ben).

Emergency 1-3 leírás: http://gafz.atw.hu/EMindex.htm http://gafz.srv.hu/EMindex.htm

Fenrir
legegyszerübb ha fogod és a bámészkodókat a baleset oldalán letartóztatod és berakod a rendõrautóba

a másik oldalon meg elzavarod õket a 2 rendõröddel

Fenrir
menj el egy mérnökkel a gépházba ami az aquapark mellett van és kapcsold le a generátorokat, hogy ne legyen áram sehol sem

a gépház ajtaját egy fejszével felfegyverkezett tûzoltós üti majd be

démonigyerek
vagyis ma
már elfelejtettem hogy hajnali2 van

démonigyerek
holnap meglessz a game

Ja: és oda kell tenni a zsarut, ahol nyílás van az út menti korláton...

Emergency 1-3 leírás: http://gafz.atw.hu/EMindex.htm http://gafz.srv.hu/EMindex.htm

Ha az autópája túloldalára viszel helikopterrel egy rendõrt, akkor azzal az elsõ 3 megálló autóst elküldhated, a negyediket (amelyik elütteti magát) én biztos ami biztos alapon letartóztattam, de nem vittem sehova.

az a rohadt buszos karambolos felhúzott!!! elolvastam visszább mit kell csinálni és semmi! valakit elütnek osztjóidõ! de kit???? és hol??? vki segítsen már pls! ez a bug? elküldöm a megállós autósokat, lelállósávból terelem embereket, mentem a genyákat, és mindig elcsapnak vkit.

nekem a repülõsnél úgy tûnik kicsit bug gyanús. A sérültet is alig akarta kivágni a gépbõl, csak ugy ha közel volt hozzá akkor indult meg.
megpróbálom de nem tudtam kiemelni eddig még egyszer sem 😞
ezt az elõzõhöz :
A próbababán kívül persze! <#papakacsint>
Hali! Tipp feketedobozra: Próbáld meg kiemelni daruval valahova máshova. Move-olj közel hozzá majd ugy nyomj felemelésre ne a világ másik végérõl. A fegyver a víz alatt van, a pilóta fülkétõl nem messze, a partnál. Asszem sötétebb a víz ott.
DE a köv. pályára kéne nekem HELP. Vonatos. Temetnek a maguk alá a romok valakit? Mindenkit kivágtam, elvittem. Mi lehet?
meg tudná valaki mondani mit kell csinálni azon a pályán ahol a vonat katonai repülõ lezuhan? mert kimentek minden embert eloltom az erdõt de pl a feketedobozt nem tudom ,hogy kell felszedni a mérnöknél megjelenik az action gom de igy 1 másodpercre befagy minden és nem történik semmi... valaki segítsen pls!!! meg milyen fegyvert kell megtalálni? holtalálom meg a leszakadt fegyvert?
Sziasztok,nem értem azt a pályát ahol a fürdözöket kell kiszedni,1 eltávolitom a követ,rendben,be akarom vinni a búvárokat okés,de nem akar a vizbe menni és nem lehet a tûz oltókkal kihozni a betehógeket 😞 mit csinálok rosszúl?
100% lett, nem lett sérült. 😊

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

Elso probalkozasra 5 serult 2 halott 😉

Nem kell verni. En kiszalltam 3 rohamkocsival (ennyibe fer bele a tomeg) 1 vizagyuval... a Vizagyu lotte oket, 3 rendor egymas utan dobott konnygazt majd letartoztattam mindenkit. Senki nem serult meg. 99%

Már a következõ pályán verem a tömeget. 😊

Hivd vissza a kutyat. En 1 kutyaval kerestem meg mindenkit. Amint megtalalta visszahivtam es kuldtem mashova.

Sikerült. A kutya kiássa a sérültet. És a síléc az nyom, ahol van síléc ott van sérült is.

elakadtam pls help! azon a pályán ahol a katonaikísérlet kudarcba fullad... meg van a blackbox is de a mérnök nem akar kezdeni vele semmit... meg valami rakétát kell megtaláni vagy valami fegyvert de fogalmam sincs hol lehet... valaki tudna segíteni?
Kár hogy nem úgy oldották meg a tûz eloltását, mint a Fire Chief-be.<#nemtudom><#rinya><#falbav>

hát elõször aztcsináltam, hogy odavittem egy fire tankot, és 3 sima fecskendõs kocsit, meg két tûzoltót, körbeálltam a kocsit, aztán felrobbant, elkezdték oltani, de az olajon továbbterjedt tûz, és egész város felgyulladt.
De most sikerült, mielõtt még felrobbant volna, elkezdtem vizzel árasztani, és mikor jött a videó, nem keletkezett tûz😄
Easyn jáccom.

A sílécek azok nyomok? 😊

Fefe
Én össz-vissz 1 vízágyút + 2 tûzoltót küldtem ki és hibátlanul eloltották a kamiont

Hard-ban játszol vagy mi? Mindenkinél eloltották eddig a tüzet... Ugye sima fecskendõket vittél, nem páncélozottakat (mert azokból elég kevés víz jön...)?

Én kivittem 3-om fecskendõs tûzoltót meg egy vízágyút, ahogy elkezdem locsolni rögtön elalszik.

Mondom, hogy 3 tûzoltó autó oltott egy tüzet, de nem aludt el!
Meg a láng terjed az olajon is, azt meg nemlehet oltani.

Mert ha talál valakit a kutya pl.: a törmelékek alatt, akkor ott marad mellette és addig ugat ameddig el nem szállítom. De azon a részen ahol nagyon sok hó van, ott nem tudom hogy viselkedik, ahogy azt sem, hogy hogyan szedem ki a hó alól az embereket. De elõször is meg kellene találni. 😊

Azt tudom, hogy a kutya hogyan keres, de honnan tudom, hogy talált valakit? Nekem a hó alatt lévõk kellenek, nem azok akik a törmelékek alatt vannak. Ahol a hó van oda csak a kutya tud felmászni, más nem. Nyomokat én ott nem nagyon látok.

Fenrir
akár kirakhatsz tûzoltókat is védõfelszerelésben, tömlõvel a kezükben...én így csináltam, végigraktam az utat a tûzcsapoknál tûzoltókkal, hogy legyenek készenlétben...felrobbant a tartálykocsi és rögtön vagy 15 egység kezdte el oltani

persze a vízágyús tûzoltók elengedhetetlenek

nemtudom mit csinálsz 😊 kimész egy szeres kocsival az ut elejénél kivágod az arcot a kocsiból utána odamész a tartálykocsihoz abból is kivágod a sebesültet meg kihozod az étterembõl a sebesülteket... mindeközben a rendõrökkel elküldöd az embereket... miután mindenkit elvittél fel fog robbanni a tartálykocsi. de mivel készenlétbe áll 2 tûzoltó ez is megvan oldva... hazadobsz mindenkit és go 😊
En ugy csinaltam hogy mar az elejen kitoltam 3 vizagyut es folyamatosan (robbanas elott) agyuzak. Felrobbant es 20-30 masodperc mulva eloltottak.

mi a sz@rt kell csinálni azon a pályán, mikor a tartálykocsi belemegy az éterembe??!! Odakuldok 4 tûzoltóautót meg 2 tank oltóautót, és mire eloltanak egy fát, LEÉG A FÉL KÖRNYÉK, meg megpusztul az összes ember, azt vége a feladatnak!! Miért van ez?!?!?! miért nem tudják hamarabb eloltani?!?!

Kedves vagy. Amugy meg miert zavar? Dijat kapsz erte ha tied? Vagy kirakod a szobad falara hogy tied az 1000-s aztan gyonyorkodsz benne? Nem ertem.