73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Soulstorm #70022 Esetleg a Realtek HD Audio nem szólhat közbe?
Bár ez fura, hogy ventri jó.. ez meg nem. -
Soulstorm #70021 Igen bevillan.. és a voicenél is max hangerőre van téve minden. -
xHeDex #70020 a boost az nem oszt nem szoroz, max ha nincs bent akkor halkabban hallják.
a voice_enable 1 pedig mind a ki, mind a beviteli hangot engedélyezi, szal azt ird be @ Soulstorm.
Amúgy bevillan az a kis (alapból) sárga ikon a pénzed fölött amikor nyomod a gombot? -
Veddfel a hangot maxra cs be, meg tedd rá a boostot.
Meg talán voice_enabled 1, de az asszem csak bejövő ahngra van tiltás-engedélyezés. -
Soulstorm #70018 Hello all!
Ötlet rá, hogy miért nem hallják a többiek CS Sourceban amikor benyomom voice gombot?
Pedig ventrin és mindenhol máshol működik a mikrofonom, csak itt Source ingame nem hallanak a többiek.
Választ előre is köszi -
Köcsög xDDDDDDDDDDD
kezdem néha azthinni, hogy kicsit ferde hajlamú vagy, pedíg tudom, hogy nem...de lehet, hogy Bara csak álca volt? xDDD -
főleg hogy utána van hová dugni a kezed melegedni. -
hiszek neked :D -
Főleg Soloé. nekem elhiheted :) -
Emberi popsi. -
szövetpad a legjobb :) -
szerezz valahonnan egy sima plasztik lapot.
-
Igen, golyós van, de golyó nincsen, szal a z orrommal nyomom a wasd-ot, és egyik kézzel lövök, másikkal a kis görgőket tekerem az egérbe xDDDDDDDDDDD
Am nem, lézeres van.Csak sajna felkopott az asztal, ahol baszkuráltam, mert ilyen rohadt vékony lakkréteg volt rajta..És néha pontatlan..
Mert az egérpad az lugzuzs! xD -
Mé most golyós van????
Az jó ha pörög akkor csak tunkolni kell körbe és osztani a hedit:DDD
csak nyomva kell tartani a centerview-et
-
jaja, ilyen régen nekem is volt az optikai egérrel.. -
SzocsA #70007 nálam az egér tényleg csinál olyat hogy elkezdi körbe pörgetni a karakter hol gyorsan hol lassan! közbe hozzá se kell nyúlni az egérhez!! -
Köcsög 
-
inkább várd meg a tesztet használat előtt :D -
Azé van a pincébe NÁLAD !
-
Szellemileg sérült embereken még nem tesztelték 

-
Jaja. -
ha több van akkor ; közé ?
-
bazz ha a gondolataitokkal irányítanátok a játékot... huhh... ijesztő lenne... káosz... de aláznék a jó öreg keyboard+mouse kombóval :) az tuti :D -
Jó hogy nem az az új cuccosod van, amikor a gondolataiddal irányítod a gépet.: D
Bár, most jut eszembe, felhozom a pincéből, és belövöm a fejed:|
-
Kikapcsolod a monitort! 
Te már igazi pro vagy ha úgy akarsz játszani!
Kifli: Én már csak filmet nézni kapcsolom be a monitort meg esetleg megnézni a rankot
, a CSS-hez fölösleges...így tuti nem vakulok, 1000000FPS-em van és a Logitech (aim) elvégzi a melót, a mozgást meg az automata billentyűzet!
-
(K) -
Blindelni? Csukd be a szemed vagy igyál metanolt...
Bindelni meg bind "karakter" "buy fegyvernév" -
bind f1 "buy ak47"
* galil; (Defender)
* ak47;
* scout;
* sg552; (Krieg)
* awp;
* g3sg1; (Terrorist auto sniper)
* famas; (Clarion)
* m4a1;
* aug; (Bullpup)
* sg550; (Counter-terrorist auto sniper)
* glock;
* usp;
* p228;
* deagle;
* elite;
* fiveseven;
* m3; (Shotty)
* xm1014; (Auto shotty)
* mac10;
* tmp;
* mp5navy;
* ump;
* p90;
* m249;
* primammo;
* secammo;
* vest; (Kevlar)
* vesthelm; (Kevlar and Helmet)
* flashbang;
* hegrenade;
* smokegrenade;
* nvgs; (Nightvision)
* defuser;
-
konzolba: bind billentyű item
pl.: bind F1 m4a1 -
hogy lehet blindenli a vásárlást ? -
x22shop-ból lehet rendelni :) -
xHeDex #69991 én is szeretnék ilyen egeret meg monitort
-
nekem a moitorom olyan hogy átlátszanak rajta az emberek, az egér meg olyan hogy folyamat pörgök, a billentyűzet meg olyan hogy folyamat floodol :) -
az jó... nekem ilyen kaki nvidia van, ami nem jeleníti meg a falakat, viszont 9001FPSem van!!
fejrerántás az integrált hangkártyába van integrálva :$
-
jó, de neked az ati aim edition van :D -
Borg #69987 Nekem ATI-m van, és még fejre is ránt a fegyverem ha elém dobnak egy flasht, nemhogy bevakuljak. -
nem, én vakulok atival (ati 9800-al meg 4850-el is vakultam, jövőhéten szerintem 5770-el is fogok :D) -
SzocsA #69985 jó de a CODban hiába fordulsz el ott ugyanannyira bevakulsz!
és még a mozgásod is lassított felvétel lesz!
és azt is mondták hogy akinek ati karija van nála nincs flash ha szemközt dobod csak egy villanás lesz és ennyi! ez igaz?
-
jajj hát ezzel az emberrel játszottam, egy csicska ember, először haverommal voltak ketten én egyedül, kör elején mondja havernak áljon át hozzám mert hogy ő túlerőbe van kettönk ellen is, átált haver, azt először belőtt minket folyamat, mi meg leszartuk meg röhögtünk csak folyamat (olyan 3 kor értem haza és nem voltam magamnál taljesen :D) aztán elkezdtük belövöldözni és olyan kurva ideges lett mint az állat :D
Ja aztmondta mi csalunk a saját szerverünkön, meg hogy nehogymár mi lőjük le mikor ő a klánjával megverte a team hungaryt, aztán duzzogva lelépett :D -
anti flash, anti smoke