73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • fook
    steamről jah :P:D
  • xHeDex
    attól még letöltheti
  • fook
    Az a probléma hogy nem megvetted.. :/
  • xHeDex
    írásos szövegeket
  • xNoodlex
    Mi meg REMÉLJÜK, HOGY EL TUDOD OLVASNI A BANNERBEN LÉVŐ ÍRÁSOS SZÖVEGEKET.
  • Borg
    előre is szívesen
  • Spongya08
  • Spongya08
    Csáó
    Azt szeretném kérdezni hogy tudnátok-e segiteni?
    Az a problémám hogy letöltöttem a CSS-t belépek a gamebe és a consolba kiir valami ilyesmit "invalid ip address kiir egy ip-t"
    És ezt be X elem rámek hogy find servers és csak a favoritsnál hozz be szerokat az internetél meg atöbbinél nem.

Előre is köszi REMÉLEM TUDTOK SEGITENI ,
  • xNoodlex
    Ha a steamesek 10 nap után se válaszoltak a levelemre küldjem a következőt vagy várjak még hátha..?
  • Lacccca
    Azé jól toltuk azt meg kell hagyni :)
  • Lacccca
    És mit kapunk?
  • Spészgószt
    az miazmmi?
  • Borg
    Gratulálok a Face Team-nek a kiscsillag jelölésükhöz :D
  • solo
    Ugyan ez van tényleg:]
    Multkor pacsteam en megnéztem, hogy akkor most mégis mi-hogy.És volt nem 1x, hogy szerintem az ember fekve befért volna saját maga, meg a hitbox közé: D
  • armageddon666
    Ez már hihetőbbnek hangzik. Azért még áll a kérdés, másodvéleményt meghallgatok, jöjjön alternatíva.

--

nem mondtam hogy már tökéletes, de korántsem ilyen durva a helyzet... egyébként ha a TF2es hasonló videót megnézed, lövésnél szinkronizálja a hitboxot a modellel. Tehát ha a hitboxra lősz nem lesz találat, de ha a modellre, akkor odarakja a hitboxot és lám fejlövés.
  • Kandurex
    Dehogy régi...még mindig ugyan ez van :))
  • Kandurex
    Lagos, choke -os kapcsolat, a szerver nem kap elég információt, és úgy mond megpróbálja az előző állapot (meglévő koordináták) alapján megsaccolni, hogy hol lehet a karakter, nem kielégítő behatárolásnál egyszerűen a minimál sebzés határ alá szorítja a találatot, gondolom tapasztalta már mindenki, hogy beragadt emberek 2-4X annyi találatot is kibírnak. Legalább is az 1.6 -be még így ment.
  • armageddon666
    egyrészt ez nagyon régi, és már nem ilyen tragikus a hitbox helyzet...
    másrészt ez is csak mozgó célpontoknál jött elő, és én állókról (guggolókról) beszéltem...
    harmadrészt a szar hitbox nem ad magyarázatot a 95 dmgre...
  • Kandurex
    Ez egy ilyen játék,..sajnos

• armageddon666
    Kérdés:

Hogy lehet úgy elkúrni egy szervert, hogy az AWP folyamatosan 95-100 (110-150 helyett) között sebez testre (fejre is csak 300 470 helyett), illetve a hitreg annyira el van szúrva, hogy tisztán lövi egymást 2 helyben guggoló ember, és egyik sem hal meg?
  • armageddon666

Ez jóó :D
    NeoTokyoval játszottam, és volt egy csávó aki szintizett játék közben :D nagyon menő volt :D
  • solo
  • gergobaby
    Hát nagyon nem :)
  • slimslim
    hülyeség. jobb ha élőben énekelsz magadnak...
  • xNoodlex
    Engem se igazán érdekel, hogy mit állít be, csak ne írna mindig hibaüzit, hogy rosszul van beállítva.
  • xHeDex
    pont erről van most szó
  • gergobaby
    Sziasztok! Szoktam látni, hogy néha emberek benyomnak zenéket ( nem adminok), és ugy látszik mintha a mikrofonba beszélnének de megy teljesen tisztán a hang... Ezt hogyan lehet megoldani? Bindeléssel?
  • Spészgószt
    google a te barátod is! Amúgymeg minek akarnám én más hangjait! Csinálj magadnak sokkal nagyobb poén! Amúgy szerencsére a legtöbb szerveren már szankcionálják a használatát (kick/ban) hál'istennek!
  • fook
    van valakinek hlss-es hang pakja ?:)
  • Soulstorm
    Ja oks! :D Azt hittem valami nagyon lámi kérdést kérdeztem pedig. ^^ (ezt aztán szépen leírtam -.-")
  • xHeDex
    csak sima Hede mert valaki lenyúlta és ratyi ikszeket kellett beraknom, amúgy az egy hivatkozás akart lenni
  • Soulstorm
    Köszi köszi, nálad meg mi a gond Hedex? :)
  • fook
    ..vagy console ..
  • Szega87
    vagy siman ikon parancssorba
  • fook
    jobb gomb steamen a csére , set launch options oda : -console
  • xHeDex
    ...
  • Soulstorm
    Na semmi ötlet erre a voice-os problémámra? :(
    Továbbá az érdekelne még ha alapjáraton mikor belépek CS: S-ba és nem hozza elő a console-t akkor milyen bill. kombinációval hozható elő?
  • GaBenc
    De figyelembe veszi. Úgy állítja be a nettedet. De mivel úgyis átírod (rate, cl_cmdrate...) így teljesen mind egy mit állítasz be.
  • Spészgószt
    sosem néztem még! És az amúgy mire jó??? Me hogy kurvára mind1 mivan beállítva az is biztos! Max ha letöltesz valami gamét...de szerintem akkor sem azt veszi figyelembe, meg annyi hogy adatokat küld a steamnak hogy kinek milyen nete van otthon....
  • xNoodlex
    Másnál is elfelejti a steam az internet sebesség beállítást?