73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • xNoodlex
    Küldtem nekik kérelmet a password resetre mondjuk nem erre hivatkozva, de az eredeti cd kulcsot a tokról beszkenneltem nekik, majd meglátjuk.
  • PunkZoli
    jhjhfkkv
  • xHeDex
    yup!
    nem tudom de te hogy vagy vele, de én ha meghallom hogy a flash nekicsapódik a falnak és jön felém reflexből elfordulok szal a flash kb ennyit ér ellenem. Sír is a sok publáma hogy én mért nem vakulok és jön a perma bann a noflash miatt
  • Spészgószt
    Mindenki tudja hogy a titkos kérdést/választ ÉRDEMES megjegyzni (felírni) mert azon bukik minden!!!! A steamban is nagybetűvel felhívják rá a figyelmet, pont úgy mint "NE MOND EL SENKINEK A JELSZAVAD" ennek ellenére senki nem tudja a titkos választ és a jelszót is elárulják...
    De ha visszább keresgélsz, akkor volt olyan is aki minden nélkül "visszakapta"!
  • xNoodlex
    Miért foglalkoztok ezzel a gyerekkel? Hagy sírjon, ha annyira akar... Inkább segítsetek az én kérdésemben pls! :)
  • Spészgószt
    Miért kell mindenért sírni??? Szocsa te ide csak sírni jársz, menjé a "meghallgatunk lelkisegély" topicba! ILYEN A JÁTÉK ÉS KÉSZ! Szokj hozzá! A flash vaku meg kurvára függ attól, hogy ki hogy és milyen helyzetben, mi mögött és merre van! Amúgymeg alap hogyha látod honnan jön akkor még vakon is oda tudsz lőni (tunk) aztán vagy beadja vagy nem! Másik alap, hogy flash után NEM rohanunk egyből, mert ott az imént említett dolog, a másik meg hogy lehet még te is vakulsz ! Meg egy ügyesebb ct amint meghallja a topogást és a biztosító seg kattanást lelő a gecibe a flashel a kezedben még el se tudod dobni!!
    Legjobb móka ilyenkor befutni és a sok tehetetlen granyóval futót lámpát lehentelni!
  • Lacccca
    A titok abban van hogy nem szerencsétlenkedünk meg pánikolunk mikor kapjuk a flasht hanem amint látunk valamit támadunk aztán vagy bejön vag nem. A látunk valamit az meg nem azt jelenti hogy tiszta a kép hanem hogy jönne vissza a körvonalak.
  • SzocsA
    waron is használod?
    elfordulok én is de akkor is vakulok és nem fél másodpercet!
  • xHeDex
    noflash FTW! nekem is van.
    amúgy arról hallottál hogy elfordul?
    #69771 legózZ (2 z-vel)
    #69772 persze hogy van. beírja a háziállata nevét
  • SzocsA
    office ct én vagyok legközelebb az garázsajtóhoz amint felnyílt kidobtam flasht a fa ls az épület sarka közé pont egy T elé amint elvillant ezt megismételtem közben kimentem balra a sarokba eldurrant a flash ép akarok elindulni jön a T és fejbe lő.

ctbe dust 2 őn An vagyok jön röviden a kő mögött van 4 flasht rádobunk egyesével közben megyünk felé mind a kö mögé esik nem le a lépcső mellé az utolsó flash meg rajta posszan szét, a társam rövid sarkánál van a kő előtt, megfordul és úgy megy felé, mert akkor villant el az utolsó flash.
    amint eldurrant a gyerek feláll a kő mögül és fejbe lő mindkettőnket!

ezzel van a bajom

én vakulok 4-6 másodperceket ők meg semmit! mintha kikapcsolták volna ezt az efektet vagy mi
  • xNoodlex
    Régebben megvette havert a CS-t, de mostanra sikerült elfelejtenie a jelszót. Na akkor retriveing lost account.... és meg is érkezik a "verification code", csakhogy az a baj, hogy ott van még egy secret answer is, arról pedig szintén semmi fogalma hogy mit adott meg. Egyébként a secret question a háziállatára vonatkozott, de biztos, hogy nem a háziállata nevét adta meg...
    Van erre valami megoldás?
  • Lacccca
    HA ennyire nem megy sztem legóz
  • xHeDex
    jaj bazki ne sírj már annyit
  • kifli
    ja benyomtam a duble speedet :D
  • SzocsA
    a szemem káprázik vagy csak úgy látom hogy a gyerek gyorsabban oldalaz mint én. AWPvel!egyik faltól elmegyek a másikig addig ő ezt 2× csinálja meg! ugyanakkora falszélesség mellet
  • armageddon666
    de ezek tuti skilles szerverek :( engem csak a lowok banolnak...
  • xHeDex
    Parancsolj
    Olyan szervert keress ahol föntvan pár klántag és élvezkedj
  • armageddon666
    IPt... banoltatni akarom már valahonnan magam :D jóérzés xD
  • Julius Caesar
    HETA szerver a kedvencem most. 20/12-es stat nekik olyan álom, hogy aimmal gyanúsítanak :D
  • CheAteR88 #69963
    mert volt benne sikered hogy elkúrd őket....
  • CheAteR88 #69962
    np én 1 kör után már wh-s voltam és lett volna admin fent tuti kapom:)
    2. kör má jött az aim:D
  • xHeDex
    nekem is kell nekem is kell !!!44!!4!!!!44444444
  • Julius Caesar
    Már fent vagyok azon a listán, és a levelet is tovább küldtem, amiért pénzt kap az etióp nyomi kislány, különben holnapig én is lebénulok.
  • Spészgószt
    Akkor hajrá!
    De csak akkor fogadd el az ajánlatot, ha felírnak a listára is, amelyiken szereplő emberek között Bill Géc szétosztja a vagyonát......
  • Julius Caesar
    Tudom, de egyszer jelentkezett egy rendes admin, kérte a jelszómat és a user nevemet, és megígérte hogy feloldja a bant és jóváír egy l4d-et
  • Spészgószt
    vigyázz mert a windowsodat is törli a VAC ha észre vesz egy custom skint!
  • Szega87
    ilyenért nem
  • solo
    Azokat agyon hype olnak.
  • Julius Caesar
    Töltöttem le egy KM2000-es kés skint. Ez az első skinem, sosem csaltam. Ugye nem szűri ki VAC és nem ad bant?
  • armageddon666
    Ha őt kibasszák mert csal akkor mit csinálnak azokkal akik tudnak is játszani? :D
  • Mozzanat
    ANYÁD HOGY VAN ZOLIKA:)
  • solo
    Innan is kibasszák a csít miatt XD
  • PunkZoli
    ahol mute van, és csak játszani kell?
  • solo
    De te seggtitán..Nemérted, hogy a wéhá meg az alyim az csalás?
  • armageddon666
    honnan nem? :D
  • PöRöLY
    Császtok! Lenne egy kis problémám. Játék közben álltalában 150-160-as az fps-m, kb 5 percig. Aztán leesik 30-re, majd 5 perc múlva megint megy föl 150-re, és így megy tovább.Már mindent megpróbáltam és semmi javulás nemtom mitől lehet. Plz segítsetek.
    Köszi előre is.
  • Mozzanat
    Hallod faszkalap a star wars sero az nonsteamos és nagyon gyökér adminok vannak,ki is banoltak onnan.:)
  • Nivea
    mert ismerös voltál csak nem tudtalak hova tenni!:)
  • OrioN the S
    :D

azon kifakadtam, ahogy hirtelen neztel, hogy most mivan :D
  • Borg
    de izgi :P