73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • kifli
    aha, na ezt nemtudtam, köszi :)
  • Spészgószt
    a "K" értelemszerűen bármi lehet...
  • Spészgószt
    nem "0" kell hanem ---- bind "k" "cancelselect" ez lép ki mindenféle menüből ami bent van épp a HUD-on !
  • xHeDex
    options>keyboard itt megtalálod
  • kifli
    de nekem eddig jó volt :(
    (a buymenüböl, meg a csapatválasztómenüböl kilép 0-ra)
    hogy bindeljem át? pl bind "k" "0"?
  • gereee93
    Sziasztok az lenne a kérdésem. hogy elfelejtettem az accountom mega kódot és rámegyek, hogy nemtudom a nevet utána az email címre. Aztán beis írom az email címet de semmitsem küldenek.:D Valaki tud tippet adni?
  • xHeDex
    nálam se működött sose, úgyhogy én egyszerűen átbindeltem egy másik gombra.
  • kifli
    mitbasztam el hogy se admin menüből, meg sehonnan nem akar kilépni a 0 lenyomására? olyan mintha megse nyomnám :/
  • HTS s3rg1nh00
    az utolsó alkalommal amikor resetelték a jelszavad,akkor mi volt az...
  • pLau
    Please also enter the *answer* to the following question into the 'Secret Answer' field of the same dialog:

What did customer support last reset your passphrase to?

az a baj értelmezni sem tudom h mit kéne beirnom
  • solo
    Ahha, vágom.Akkor viszont azóta nincsen ez a dolog, mióta van az email megerősítés, meg a sok acc lopás.
  • pLau
    de nemis kérdez mást csak h accnév azt már toljais h secret answer meg verification code
  • solo
    Jelszó emlékeztetőnél azt nyomjad, hogy semmit se tudsz kivéve a mailed meg az accneved, és semmit se fog kérdezni asszem ezen kívűl.
  • pLau
    elfelejtettem a jelszavam-.-" kértem emlékeztetőt, de ezt kaptam titkos kérdésre... ez mit jelent mit kell beirnom?
    What did customer support last reset your passphrase to?
  • Trubi15
    Eredeti csak éppen az accountom bannolva van :D hát oké megnézem megkeresem hol van ez a blob izé de eddig nem volt semmi pobléma nem vágom..
  • solo
    1. Ha eredeti, akkor clientregistry.BLOB -ot, és a appupdate.blob ot töröljed.
    2. Ha nem a fent leírtak, akkor vedd meg, vagy a legjobb megoldás, mint mindig a pacsteam nél, rakjad újra.
  • Trubi15
    Szevasztok van egy problémám valami hülyeséget ir a steam semmit nem csináltam vele de ilyen fasságot ir ezt : Steam.exe (main exception): CMultiFieldBlob(pSerialized): Partial field header at end of record
  • kisbesi
    Köszi a segítséget
  • Lacccca
    Nem csak azt irja ki....picit értelmezd a hibaüzenetet.

Amúgy segítek, töröld azt a fájlt, vagy nem menj olyan szerverre ami sv_pure 1 be üzemel normális white list nélkül.
  • fook
    szedd le az elején hangokat ? /próbűáld meg egyből mégegyszer , nekem pályákat csak 2x-ra szedi le :d /
  • kisbesi
    Sziasztok
    Mért van ez hogy egyik magyar szerverre se tudok kapcsolódni mert ezt a hibát írja
    game_sounds_manifest
    nem tudjátok mi lehet a probléma
    Előre is köszönöm a válaszokat
  • Spészgószt
    na nem baj legalább zabáltam egy jó sülthekket...az többet ért mint ez...
  • Spészgószt
    baz+ mire elolvastam meg rákérdeztem hogy kell addigra 15 lett a #&#@>#<&#@-ba
  • armageddon666
    Volt ez az eventes update, és akkor jöttek, hogy 2,49€ a játék... 2 órán keresztül. Aztán normál ár... utána volt megint egy ilyen, akkor már 2,50€ mert az előző ár miatt majdnem csődbe mentek!! (vagy ilyesmi xD persze nem komoly :) csak ilyen hülye szöveg... bírom a stílusukat :D) aztán most megint 2 órás 2,49€...

Ez viszont már az utolsó! "Final countdown"

Aztán ki tudja :)
  • armageddon666
    még 15 percig van.
  • kifli
    janem 2.-éig annyi és 2 óránként váltakozik vagy valami ilyesmit olvastam :)
  • kifli
    énmá megis vettem, asszem 2 óráig annyi, 2,49 juró font meg dolcsi váltakozik vagy valami ilyesmi :)
  • Spészgószt
    de ez hogy vagy mi? Nem csak az a helovínes szarság annyi vagy nov2ig annyi????
    2,5 eurót megér.... :D
  • kifli
    steamen tf2 ~700ft :)
  • armageddon666
    Szerintem innen senki nem tesz fel warezkérdést olyan topicban, ahol ki van emelve a bannerban, hogy ne tegyünk fel warezkérdéseket... általában szokott lenni wareztopic...

itt nincs :)

plusz, az anti-cheat itt erőteljesen eredetihez kötött, a szerverek már annál kevésbé, és már úgy is rengeteg csaló van, szal persze hogy nem akarja az ember, hogy legyen még 1 potenciális csaló :)
  • kifli
    nembiztos hogy aki itt írogat mindenkinek megvan, csak nem jön a honnanszedjek le textúrapakkot meg stb warez kérdéssel, hanem tiszteletbentartja hogy itt a warez nem szívesen látott téma...
  • Spészgószt
    Menjé warez fórumba ilyeneket kérdezgetni.....
    Itt mindenki szánt rá annyit hogy eredetije legyen így ne csodálkozz ha nem szívesen látott vendég vagy!
  • HTS s3rg1nh00
    idézet bannerből:
    A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK! ELLENKEZŐ ESETBEN BÜNTETŐPONTOT KAPSZ.
    van még kérdésed?
  • solo
    Én nagoyn halkan megsúgom, hogy használj -et, és azzal egész faszán lehet tolni.
  • Spongya08
    Kössz .BMEG

Normálisan irok nektek ti meg bunkó gecik vagytok.
    Remélem nektek is gondotok lessz valameik játékkal és ugyanigy fognak seiteni.
  • Spészgószt
    Consolban alulról a negyedik sor !!!

Zsó abban már high vagy mi.....
  • fook
  • xHeDex
    parancsolj
  • Mozzanat
    http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.php?a=556&k=26
    Innen letölthedet mi ezzel nyomjuk nagyon király.
  • Spongya08
    Tudnátok linke adni??
    Olyan CSS ről ami mükszik is?
    Mert nincs pénzem játékokra meg azért fölösleges megvennem hogy kiprobáljam...