Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Voltam zárás előtt. _______________
Émmeg az elõzõ listán rajta sem voltam, pedig Achilles elõtt voltam egy 10 helyjel, aztán vhogy csak lemaradtam. De végül is tök mindegy.
Megnézem ezen rajta-e vagyok.
Zetorg: mért nem játszol annyit mostanában?
Ha ettõl megnyugszik a pici profista lelked én szivesen leírom a beállításokat amiket SG-n használok (máshol ne próbáld ki ezt az interpet mert ott vagy 66 vagy 33, nem pedig 50-es az in mint itt)
rate "20000"
cl_updaterate "80"
cl_cmdrate "80"
cl_smooth "0"
cl_interp "0.0200"
cl_interpolate "1"
cl_cmdbackup "2"
De ezek igazából semmire nem jók, csak megnyugtatják az embert, hogy nem a config a gonosz.
Voltam zárás előtt. _______________
kicsit kevesebbet játszok, mint nyáron 😊
FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000
A megszavazott beállításokkal újraindult a statgyûjtés.
FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000
Nézzetek meg 1 videót!
Ja és Fleko tudom hogy azt fogod mondani hogy azt sem tudom hogy mi az a csalás de ez nem igaz mert bróbáltam csalni és bannoltak!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
-ban ott eltalálja a gépemen meg nem miért van ez??
Valahol azt olvastam, hogy az a jó, ha az nulla. Nálam idõnként 4-re is felmegy, de általában nulla?
A szerverek között bizony van különbség, fõleg a tickrate miatt, ami azt állítja, milyen gyorsan mozognak a csomagok szerver és játékos között. Az SGnek az átlagnál magasabb ez, tehát itt jobb a helyzet, de jobb netkapcsolat is kell.
Egyébként nem érdemes mérgelõdni azon, hogy milyen lövéseket ad be a játék, ez van sajnos, el kell fogadni.
Szerintem CSak2209 arra gondol amire én is, hogy kétszer fejbelövök valakit MP4-el, õ visszalõ egyszer MP4-el, én meg is nyúvadok ahogyan illik. Miután meghaltam nézem az illetõt a spectátorban, csupa vér a feje és él virul maradt vagy 50 HP-je,. Az SG.HU-n is van ilyesmi, nem csítel, az illetõ, csak valami nem stimmel a configban. Létezik-e erre valami finomítás ? Vagy valami ami mindenki számára természetes, aki nagyon nyomja, csak nekem nem . Esetleg valami szerverfüggõ beállításról is szó lehet, mert vannak olyan szerverek, ahol szinte alig tudok lelõni valakit, megunom a folytonos halált, azt hogy az utolsó háromban vagyok amikor a TAB-ot megnyomom, átmegyek egy másik szerverre, ugyanúgy játszom, ugyanabban a stílusban és az emberek meghalnak, ha rájuk lövök, és hirtelen az elsõ harmadban találom magam a STAT ban.
Hogy van is ez ????
Tudja valaki??