Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Str33tFight3r
Ember, All Seeing Eye!!!!!!!!!!!

Phoenix007
Sziasztok! Hosszú kihagyás után újra csézni próbáltam, de nem nagyon találok magyar szervert. Csak az obinetest, de az meg jelszavas. Mondjatok nekem valami magyar szervert plz!

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

janos666
Jobb verziót szerzel be ami nem közel 1 éves hanem updatelt?
FAQ-t olvasol?
cheater.

Slayerboy
Aszt tudom, hogt nem eredeti, de hoty tutom mekoldani hoty mûkötyön? <#idiota>

Voltam zárás előtt. _______________

Borg: Köszi, az megoldás.

Émmeg az elõzõ listán rajta sem voltam, pedig Achilles elõtt voltam egy 10 helyjel, aztán vhogy csak lemaradtam. De végül is tök mindegy.

Megnézem ezen rajta-e vagyok.

Zetorg: mért nem játszol annyit mostanában?

janos666
Okos gyerek vagy. Nemrég én is végigpróbáltam az összes valamirevaló csítet egy VAC-os német szerveren hogy kitomboljam és ezzel lecsengessem a steamheckem hamis VAC2 profilja nyújtotta "hatalomérzetet" és átálhassak eredeti accountra. (Jól összehaverkodtak velem és gondolom az anyámmal is mire jött egy admin és demot vett rólam hogy kibasszon örökre, de addigra én is meguntam <#idiota>) Ha ilyenre vetemedsz nézz elõtte szét...

Ha ettõl megnyugszik a pici profista lelked én szivesen leírom a beállításokat amiket SG-n használok (máshol ne próbáld ki ezt az interpet mert ott vagy 66 vagy 33, nem pedig 50-es az in mint itt)

rate "20000"
cl_updaterate "80"
cl_cmdrate "80"
cl_smooth "0"
cl_interp "0.0200"
cl_interpolate "1"
cl_cmdbackup "2"

De ezek igazából semmire nem jók, csak megnyugtatják az embert, hogy nem a config a gonosz.
akkor nem eredeti.

Slayerboy
Sziasztok, mi van akkor, ha beírom a consolba, hogy bot_add és ezt írja ki: Error: Creating Bot0 failed??Segítsetek Pls.

Voltam zárás előtt. _______________

Zetorg
az elõzõ listán én voltam az elsõ, majdnem 10k fraggel, most meg 31., 1781-gyel <#whatever>

kicsit kevesebbet játszok, mint nyáron 😊

Szega87
megnéztem és vicces hogy a tesom neve van a 6. helyen 1.39es kdvel ami még 1 hónapja enyém volt 1.44el és a mostani accom a lista alján de legalább 1.67el <#nevetes1> Miítõl van az hogy az elõzõ lista 30X emberes ez meg most 80X emberes ?

Szega87
SOK SERVERT ISMEREK , DE AZ SZÁMOMRA MINDEN SG-vel kezdõdik és fejezõdik be <#finom>

Lord AnonymouS
<#eljen><#kacsint>

FTF&#178;@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000

Némi motivációként közlöm, hogy a stat reset megtörtént, és az eddigi kikerült az sgteam hq-ra.
A megszavazott beállításokkal újraindult a statgyûjtés.
Lord AnonymouS
Gratulálok. A lényeg, hogy ne csalj és hogy minden olyan dolog, ami elõnyhöz juttat másokkal szemben, az csalás. Csak a gyakorlás maradt és max a rate beállítás, ha nem az SGn játszol, ott nemkell, automatán beállítja.

FTF&#178;@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000

Lord AnonymouS
Ok bocs, akkor kiírni, nem tud mivel, de van rá parancs. Egyébként tényleg mindegy mi az, egyszerûen állítsd be a rateket és kész. Itt találsz segítséget!

Nemismer. Jómunkásember!
Lord AnonymouS
Bocsi, de más szervert nem ismersz? :-D

Szega87
na jó nem jött senki gamelni , én meg meguntam szal megyek dod-ozni <#email>

Azért néha te is elbújhatnál mögötte, amekkora ökörségeket írsz 😄
Szega87
Szépen kérlek titeket vlki jöjjön serverre gamelni , mer újraraktam a csét és kipróbálnám most jó-e?!

Ha ennyire egyhangú a vélemény róla, akkor kirakom a szerverrõl.
ööö, sg-n?

attiGT
VPOP

Mindenfélén...
Csak2209
Melyik servereken szoktaatok játszani?

Csak2209
Jah én is ezt vallom<#vigyor3>

Úgyis utálok kisérletezni, legalább több idõ jut játékra.
Csak2209
Ja és nézzetek meg 1 1.6 videót ott csalnak rendszeresen mert a célkereszt körül van 1 fehérpont amit belehet állítani hogy fejtre vagy testre állítsa a célkeresztet!
Nézzetek meg 1 videót!
Ja és Fleko tudom hogy azt fogod mondani hogy azt sem tudom hogy mi az a csalás de ez nem igaz mert bróbáltam csalni és bannoltak!

Neked semmit nem kell allitani, egyszeruen jatsz a kapcsolatod altal megengedheto legmagasabb ratekkel, igy minden adatot megkapsz amit a szerver kuld akarmennyi is a ticrate.

5w0rdf15h
Wazz figyelj már oda párszor leírta h nem lehet most mit okoskodsz annyit?? nem lehet és kész ennyi, inkább gyakoroljá, gyakoroljá ennyit tudunk ajánlani és nem kell megjegyzéseket tenni, egyáltalán örülj h próbáltak segíteni, de amin nem lehet azon nem lehet és kész, innentõl vége END

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Csak2209
jó ok abba hagyom de adj érthetõ magyarázatot hogy neki beadja ,nekem nem!

Aki negy ev alatt ilyen szintre jut el hogy tavolrol sem ismeri a jatekot.. Mar bocs de nevetseges amiket irogatsz.

A tickrátát nem kiiktatni szeretném, hanem kiiratni, tehát látni. Hátha szinkronba lehetne hogy, valahogyan az én cliensparancsaimmal, a server beállításait. Tehát összehangolni szeretném a gépeket. Van-e valami consolba beírható parancs amivel lekérdezhetõ a server oldali tickráta?
Csak2209
Na úgy teszel mintha te olyan királyul tolnád!!Meg hogy én olyan szarul tudod innentõl meg van a véleményem rólad!

Lord AnonymouS
Felejtsd már el a configot nagyon kérlek, mielõtt itt jópáran leugatnak és jönnek az ellenõrök szidni minket, hogy szemetül viselkedünk mindenkivel.

Csak2209
mert az milyen server de nekik be adja nekem nem!! És ez nem jó játék kérdése hanem config!

Semmi baja a hitboxoknak, nem fognak segiteni ezek a beallitasok, inkabb loj le par100 botot naponta, azzal tobbre mesz mint az ide beirogatott dolgaiddal..

Csak2209
Neten mennyire van elcsúszva a hitbox? Láttam kb 1 hónappal elõbi fúrumban hogy vannak hitbox parancsok, most nem tudom mik azok. Valami cl_... 0.1 . és ha ezt beállítjuk akkor nem csúszik el annyira a hitbox legalábbis ezt írják!És nekem nem csúszik el ez a hitbox vagy a többieknek???

Mert te gyengen jatszol o meg profi, semmi kulon beallitast nem hasznalnak ezek a jatekosok, egyszeruen megtanultak kezelni a fegyvereket. Plusz nem szar serveren jatszanak mint a mo-n levok 90%-a.

Lord AnonymouS
Az nem config, hanem csalás vagy egyszerûen jobbak az RBTsek nálad. Olyan config nincs, hogy mennyit sebzõdj vagy hogy pontosan lõj, ezeket felejtsd el.

Lord AnonymouS
a tickrate az egy beállítás, nem kiiktatható, félreérted a dolgot, olvasd el még1x mit írtam

Csak2209
Én arra gondoltam a configgal kapcsolatban hogy pl: vannak olyan parancsok hogy pl pontos lövés!Mert van olyan hogy awm-ezek és kiugrok rárakjom a scópot rárövök az emberre, lövök és mellé megy! De a css videókban pl: RBT online
-ban ott eltalálja a gépemen meg nem miért van ez??

A Tickráta kiiratására van valamilyen parancs? Ha be lehet tudni milyen a server gyorsasága talán elõbb utóbb akad valami megoldás erre a bosszantó dologra. Talán itt jöhetnének be a ráták állításai a megengedett kereteken elül persze. Mi az a Cooke,- vagy valami ilyesmi, mert emlékezetbõl írom - ami nálam az FPS, PING és más értékek alatt jelenik meg?
Valahol azt olvastam, hogy az a jó, ha az nulla. Nálam idõnként 4-re is felmegy, de általában nulla?
Lord AnonymouS
Sebzõdésre nincs configban beállítás, az csalás lenne, és nem lehetséges vagy nagyon nehéz és a szûrõ kiszúrná. Ha az smg mp4re gondolsz, akkor annak a sebzése olyan, hogy akár két fejestõl sem hal meg valaki, az tény, ez csak egy olcsó és gyors fegyver, nem erõs. Bele kell még számolni azt is, hogy az illetõnek lehet sisakja, ami sokszor a puskáknál is 100 alatt sebzést ad be.
A szerverek között bizony van különbség, fõleg a tickrate miatt, ami azt állítja, milyen gyorsan mozognak a csomagok szerver és játékos között. Az SGnek az átlagnál magasabb ez, tehát itt jobb a helyzet, de jobb netkapcsolat is kell.
Egyébként nem érdemes mérgelõdni azon, hogy milyen lövéseket ad be a játék, ez van sajnos, el kell fogadni.

Csak2209
Lesz valamikor lan vagy WCG vagy Clp winter vagy valami ilyesmi??

Helló Mindenkinek!

Szerintem CSak2209 arra gondol amire én is, hogy kétszer fejbelövök valakit MP4-el, õ visszalõ egyszer MP4-el, én meg is nyúvadok ahogyan illik. Miután meghaltam nézem az illetõt a spectátorban, csupa vér a feje és él virul maradt vagy 50 HP-je,. Az SG.HU-n is van ilyesmi, nem csítel, az illetõ, csak valami nem stimmel a configban. Létezik-e erre valami finomítás ? Vagy valami ami mindenki számára természetes, aki nagyon nyomja, csak nekem nem . Esetleg valami szerverfüggõ beállításról is szó lehet, mert vannak olyan szerverek, ahol szinte alig tudok lelõni valakit, megunom a folytonos halált, azt hogy az utolsó háromban vagyok amikor a TAB-ot megnyomom, átmegyek egy másik szerverre, ugyanúgy játszom, ugyanabban a stílusban és az emberek meghalnak, ha rájuk lövök, és hirtelen az elsõ harmadban találom magam a STAT ban.
Hogy van is ez ????
Tudja valaki??
Lord AnonymouS
Nem, csak pl, hogy milyen lövéseket ad be, hova kell lõni stb. Konkrétat most így nem tudok mondani, ez gyakorlat. Én is már 1.2 óta játszom.

Csak2209
ja az lehet,de mik azok a bugok? Textura hibák vagy mi?

Csak2209
Kb 4 éve csézek:1.0 1.6 most Source de nem tudom miért nem adja be!!<#falbav>
De Te piszkáltad a configodat?? Ha igen akkor miket állítottálát?? Nem a rate-re gondolok!