Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szega87
a kibaszottul hülye módon lõle nálam = a TK , na persze ha látom hogy kezdõ meg újjak a skinek neki akkor azér hagyom az ilyeneket majd a jõvõbe megtorlás nélkül , mer hát azér itt belül érzõ szív dobog <#pias>

janos666
Én legtöbbször a forgivet nyomkodok, kivéve ha kibaszottul hülye módon lõneke le 80+hp-ról, mármár szándékosnak látszóan. Olyankor csuklóból ölöm is meg ha amúgy is szarul állok. Bár megint más mikor épp jó napom van és végigrohanok 3 ellenségen P90-el, mennék tovább, erre egy táram rámlõ vagy 83dmg-t. Megesik hogy jól fejbemosom érte. <#idiota> De aztán meg írom is hogy öljön meg, ehelyett megbocsát és vioceben kezd anyázni.
janos666
Nem, én is hagytam volna a témát ha nem kell megvédenem Lala nevû játkostársunk.
Gyenge pl a jelzõfény, vagy a 30% cash elvétele.
A többi mind durvább...
Szega87
egyetértek

Szega87
amúgy mi a "legdurvább" bünti és mi a "leglágyabb"? Szvsz punishment a legdurvább , gyenge meg a részleges vakitás

ez nem jo reklam.

janos666
Jah, jó béna voltam, lõni nem tudtam hirtelenjében norecoil után rendes Cs-ben. De az is fura volt hogy nem bukdácsoltam a mapon mint wh-val. Nameg a flesh is vakított... <#idiota>
Azért bünti és bünti között is van különbség. De a te dolgod, hogy kinek mit adsz.
Szega87
nem tom ki hogy van vele , de minél tapasztaltabb leszek , egyre jobban idegesítennek a TK-k , eddig annyira nem zavart , ritka volt a punishment mint a fehér holló , de mostmár gondolkodás nélkül nyomom valamelyik büntit , attól független hogy barát vagy semleges <#alien2>

Mondjuk ezt aláírom, hogy miután SG-re bejöttél Lala néven, már tuti nem cheateltél 😄
janos666
Elõbb szerkesztéssel a hsz végére akartam írni még valamit, de végül rövidnek láttam rá az idõt ezért copyztam az üzit, visszavontam és újraírtam. De most így meg erre a magyarázó hsz-re lett szükség vagyis ugyanott vagyok spamban. <#idiota>
janos666
Félreértés. Én Lala néven mentem némethonba akciózni kb 1 hete és másnap elfelejtettem átrni a nevem ezért 2 kört Lala néven játszottam SG-n is. (már tiszta játékkal) Mikor meglátam hogy játszik Lala nevû játékos is a szerveren elnézést is kértem tõle hogy egyszer én is használtam ezt a nevet, mitöbb erkölcsileg megkérdõjelezhetõ cselekedetekre. 😊

Tegnap miután felraktam egy eredeti Steamet és bejelentkeztem az eredeti Hl2-es accountommal érdekességképp le akartam futtatni egy GCF validationt, neme hibásak a fileok, mert a legutólsó update után már egy steamheck sem tudja rendes updatelni a fileokat (rég volt CS:S update, nekem még Stemupdate elõtt updatelt a játékon ezért tudtam eddig is játszani). Meglepetésemre szépen kifagyott a validation 80% körül így septiben töröltem is a újra a steamet de most már a GCF-ekel együtt. Ma reggel vakon (monitor nélkül) bekapcsoltam a gépet hogy töltse le mire hazaérek. Errefel valamiért nem indult el magától az updatelés, csak mikor most 2X rákattintottam a Games ablakban hogy játszanék. Érdekes, mert mindíg el szokott indulni a letöltés Steam-el együtt.
Zetorg
írt is 😊

Szega87
lol , egy derék teammember , nem baj értékeljük igyekzeted <#nevetes1> Sorry de télleg fenn van már a cyclebe

k9duli
Pedig esküszöm mintha most írtál volna jános😊

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

k9duli
Meggyóntál és most feloldozlak bûneid alól😊
Ámen!

macleod2005
Császtok.Nekem megvan erdetiben is a source te több havernak nincs azért leszedtük a dark steamot hogy játszunk vele lanba de azt irja ki hogy a fiókod használatban van és nem engedi.Probáltam vele netre is kinézni de ugyan az a helyzet.Van vmi megoldás rá hogy a drarksteammal neten és lan ban egyaránt lehessen játszani? Hallotam olyat hogy ha van cd kulcsod és azt beregeled neki elvileg kienged ebbe mi az igazság? Köszi elõre a választ

k9duli
Ha nem tévedek ez már fent van a serveren😊

M@TriX
nem néz ki rosszul, persze béta, de érdemes megnézni, hogyha kijön a végleges akkor foglalkozzunk-e vele.

de_dam

Képek&Letöltés

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

k9duli
Húú de sok hsz 1 nap alatt!
Meg így a végére kezd izgalmas lenni😊
Üdv Godfather!Rég voltál itt.Hirtelen csak ugy eltüntél.

Igen nagyon szidta hetfo este/ejjel mindenki Lalat.
Nem volt egyszerû.

AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D

Zetorg
érdekes a tényállás... :\

Lord AnonymouS
Láttam Kretén szerveren és ott majdnem bannolták.

FTF&#178;@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000

5w0rdf15h
Télleg tegnap aztecon naon gyanús volt a Lala nevû gyerek mivel kb 20-1el kezdte a mapot ameddig én láttam!!!

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Nem akartam eddig beleszólni, mert Janost még sosem láttam akár csak cheat gyanús helyzetben sem. Sõt, õ szólt mindig, ha valamire figyelni kellett a tört steamek kapcsán.

De Lala néven õ játszik, a múltkor bejött SG-re is úgy. Szal akkor most mi van?
Lord AnonymouS
SGn meg magyar szervereken szokott játszani egy Lala nevû gyerek, ugye az nem te vagy, mert elég cheatgyanús a gyerek.

FTF&#178;@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000

En sehol sem irtam, hogy szorakozom ilyesmikkel, egyszeruen csak figyelemmel kovetem egy listan levo accountok allapotat.

janos666
Most mondja hogy szerinte mi így is alaposak voltunk. Ha a Hl1-es accot nem tiltották le mikor végigtoltam minden steamhecket itt SteamDown, Dark/Cue/Scream-Steam, akkor ez a Hl2-es majd csak bírja rendes steammel 1-2 évig, utánna meg 5 euróért vehetek majd másikat. <#idiota>
Mellesleg ha már bejelentkeztél így akkor teljesen mindegy hogy reinstalálod-e a windowst.
urbijoe
akkor lehet hogy nekem is jobb lenne egy WIN reinstall?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

janos666
Grat Fleko. Ha a mágjához csalogatsz és jól alámdobálod a fahasábokat amit még nitrometánnal is bepermetezel, majd várod hogy gyújtsa már meg valaki utánna ne vald már be hogy te is szórakozol ilyesmikkel, mert hiteltelen ember leszel. Így is sok neked az a pár kitüntetés. Na jó, tudom hogy azért csináltad mert tudtad hogy én erre vágyom. (mármint a lincselést) <#idiota>
Szerencsés vagy te is, CD-key-es accot ritkán tiltanak le. Az üres accountjaim nekem is legyalulták, de nem gyakori hogy Hl1-es v agy Hl2-es accot törölnek egy kis warezért.
urbijoe
én megkerestem a regisztribe a szoftverek-nél a steam bejegyzéseket és töröltem utána meg futtattam egy regisztri cleaner-t

Nem hiszem, hogy barmit is csinalnanak ha nem hasznalsz vele ilyen programokat, accountjaim kozott van tobb honapja source alol vacbannolt hl1-es, es semmi, de egy hl2-es accra toltott hl:source-ert mar volt disable pl.

janos666
A steames és steamheckes mappákat töröltem, de van egy csomó kulcs aminek az értékében szerepel a Steam vagy akár a DrakSteam szó. Ilyen windowsos cachelések meg logok, nameg parancsikon, jaés ott van a legtöbbet futtatott startmenüablakban, ilyesmik.
urbijoe
én mikor megvettem kitöröltem minden steam-es cuccot a regisztribe is megkerestem a bejegyzéseket és kitöröltem

janos666
Csak Source játékok alól amikre amúgy sem jogosít fel. Így jár az aki pont akkor megy szórakozni és németeket butítani mikor pedig illene megvárni hogy legyen új mirror az új FIX-ed verzióhoz.
urbijoe
akkor most bannolták a hl1-es accod?

janos666
Tényleg Fleko, ha most letörlöm az összes steamheck filet mappástól és csakis a GCF-eket mentem le, nagyjából kitörlöm a registry szemeteket (HellBoss-os kulcsok, ilyen is van? 😄D) majd felrakok egy legális steamet akkor tuti tiszta lappal kezdek a Valvénál és nem vesznek elõ valami registryhulladék (a windowsos memorimanageres logokat nem fogom egyesével megkeresni) vagy IPlog miatt az új accountom kapcsán?
janos666
Nem, még screenshotokat is villogattak emporióék fórumában errõl mikor az elsõ verzió kijött, egész addig amíg le nem zárták a topicot mert már cheateket is linkelni kezdtek. Most áttúrtam a release notest és az új verzióban nem csak annyi volt hogy "Cheatfree. VAC will not detect if you use any cheat" hanem a mondat végére volt biggyesztve egy "improved" szón is, mert ugye updatelgetik a VAC2-t is. A bypass pedig megbukott a legutólsó ütõs kis Steam updatekor, többek közt most már a GCF updatelés sem megy egy heckel se. (fõleg hogy nem az eredeti szerzõ updatelte hanem Maddox gányolta össze azt amit legutóbb kiadtak, nem bírom azt az embert, de nem is kell már tovább bírnom a képüket, mondjuk talán egy kicsit fog hiányozni) De így hogy ezt a cheatfree cuccot is épphogy beszoptam (márha vesztettem valamit) már semmi nem köt oda.
Biztos, hogy az a 'vac baypass' a cheatdetektalasra vonatkozott, es nem csak valami feltudjmenniaszerverre dolog?

janos666
Hehehe, pont jókor hoztam fel a témát. Figyeltem én hogy volt egy FIX a VAC bypassos klienshez, de mivel mûködött eddig is és a description csak egy indítási hibaorvoslással bõvült nem érdekelt (rosz volt a link és nem vártam vele). Mégis Ban-olta a VAC CS:S és HL2😄M alól a Hl1-es accot és a legutólsó DarkSteamet még nem csinálták meg rendesen (Maddox gányolta össze, nem VAC bypassos) így most dobom is el ezt a HL1 accountot meg a Steamhecket. Mehetek jól takarítani a registryt, nehogy ezt meg litiltsák itt steamheckért még a végén.
Viszont jó kérdés hogy magáért a VAC bypassos kilensért bannolt a VAC vagy a német akcióért. Fasztudtja, de nem is érdekes már.
pedig ha van rendes accod akkor nyugodtan kitolhatnad mindenhol a jatekelmenyed hatarait amig van ra lehetoseged.

janos666
Rendszeresen bejelentettem angolul a chetbe hogy 'elnézést, csak cheatet tesztelek.' De hiába hergelsz, nem megyek magyar szerverre ilyeneket mûvelni, még Obira se. A hl2 topicban ráhelgeltetek a német akcióra, de nincs isten hogy most rávezess egy magyar megmozdulásra, még akor se ha jösz velem Lala haverja néven. 😊
Akkor nyugodtan mehetnel magyar szerverre is ilyen obinetes 13evesek koze, ott legalabb rohoghetnel a sikongatos anyazasokon amit kapnal, es nem csak a fake statod lenne az egyetlen extra.

janos666
Ahogy mondod. Németül tudok 5 mondatot ami 4 év alatt rámragadt gimnáziumban másodnyelvként. Én faluhelyre születtem Vit. Tóth F. János néven és ezért valahogy még él bennem a nemzeti érzés is. (véltelen sem vagyok hugarista, csak finoman értsd...). Ezen felül õk nem ismernek és soha többé nem is látnak engem, Lalát. Mellesleg röhögtek õk is.
Másik alibim hogy: "Szerberadmin vagyok, így kötelességem tesztelni a cheateket hogy felismerhessem õket." Tudod... <#idiota> Amúgy viccet félretéve tényleg tanúlságos volt.
😞

azé gyere fel ha tudsz... 😊
Phoenix007
Hja igen... na azt nem használtam soha, mindig találtam anélkül is. No kipróbálom.
Na meg amúgy lanon próbáltunk elõször játszani, de azt írja, hogy steam ticket expired. Ezzel mit lehet csinálni?

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Zetorg
meguntam...talán
néha fölmegyek, szétaláznak, mert ugye a gykorlat elveszett, aztán kilépek 😊

szerinted mi a kulonbseg egy nemet es egy magyar szerver kozott? talan nem tudsz nemetul es ott nem erted amit irnak?

janos666
Az vagyok, nem tagadom. De szerintem épp annyira mérvadó az a kijelentésem hogy kipróbáltam németek közt, mint hogy magyar szerverre sosem mennék fel velük és már le is töröltem minden nyomukat. Mindkét kijelentés hitelességét ugyanúgy csak a nevem támasztja alá, és enélkül is azt hisztek rólam amit akartok. Hittek már ezelõtt is cheaternek mikor magamhoz képes is jól toltam máksorozatok közepette.

De igen, attól tényleg egy bödös cheater lettem örökre, gyere kövezz meg! <#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>