Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha neked van benne HL1 meg CS 1.6, akkor szerencsés ember vagy 😊
2 hónapos uptimeja volt tegnapig, amikoris map bug miatt lehalt.
És azóta sem volt semmi baja.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Kezdőknek van szerencséjük!
Ez kb olyan, minthogyha kátyús úton mennél a zastaváddal, és közben az autószerelõdet szidnád a zötyögésért.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Én látom a konzolt, én férek hozzá a szerverhez, látnám ha baja lenne. NINCS. Tegnap is csak a bugos map miatt halt ki.
Az hogy a neted szar, vagy a szolgáltatók tökölnek routerrel pl, és szakadsz, arról kurvára nem a szerver tehet. Szal abba kéne hagyni az ilyen "nagy gázok vannak" stílusú károgásokat.
Utána meg egyszer szereztem m4-et, és a CT-nek is az volt. Fejbelõttem 79 damage, õ fejbelõtt 139 damage.
CT-bõl meg simán ment utána a dolog, P90-el is lelõttem akit akartam. Szal a két oldal között van különbség.
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000
FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Azokat ugye, akik simán 1-1 lövéses fejesekkel irtják végig a mapot, míg mindenki más egy szaros hitet nem tud bevinni ha céloz, csak ha összevissza lõdöz.
A dust egy CT map és nem hiszem hogy lehetne ilyen bug egy mapon ami csak egy adott csapat tagjait de kollektíven sújtja.
Nekem ma valami más bajon volt. Nézd vissza a logot milyen szépeket írtam utánna a következõ mapon is. Net_graphot nézve 35-40 körüli ping, stabilan 0 choke és általában 0, néha 1-re felugró loss. De telejesen olyan volt a játék mintha 200ms pingel toltam volna. Semmit nem változtattam a konfigon tagnap óta, pedig látahattad te is Borg hogy nem voltm kifelyezetten béna cs_officen és nem is panaszkodtam.
Pl. általában fejmagasságban tartott célkeresztel futok és ha sarokhoz közelítek odateszem egy kicsit kinetebb a fordulótól a pöttyöt. Most ha kifordult valaki ugyanúgy rálõttem mint máskor de nem is kapott hitet. Jött tovább, futott még vagy 2m-t mellettem mire lõni kezdett. Én is lõttem végig, már a tár majd kifogyott de õ ölt meg. Máskor meg kifutott valaki egy ajtón mikor épp bambultam, utánnapukkantottam egyet a levegõbe és MEGHALT fejessel bazdmeg mikor 3 méterrel a háta mögé néztem a földre! Vagy Oriont is megláttam futni, de mire becéloztam már rég túljutott a sarkon és takarásba került, ekkor durrantottam egyet utánna a falra hogy forduljon vissza és rendezzük le az ügyet, ne kergetõzzünk DE MEGHALT fejessel. Még rizsázhatnék, hogy tunkolom a fejét 30cm-rõl és jobbkéz, balkéz, 4 hit féltárból, de iszonyat poén volt na. Végül jobbnak láttam kilépni a játékból mielõtt odáig jutok hogy földhözvágom az egeret.
kb 10 kört nyomtam T oldalon, eredmény: 10/30. Egy golyó sem talált, 0 hitek folyton, vagy 3-15 damage max.
Átálltam CT-be, és ott meg felhoztam 20/30-ra magam simán, ugy, hogy talált ahova lõttem.
És utána ugyanerre panaszkodott janos666 is.
Fec meg eleinte CT volt, már vagy 30-1 fraggel, aztán átállt T-be és szépen "ledolgozta" magát 30-2x-re.
Zetorg is CT volt, ilyen 20-1-el lépett ki kb.
Mi meg terrorban a végére játszottunk vagy 25-1-et.
Szal valami a T oldallal nagyon nem stimmel ott. Rusholhattunk ahogy akartuk, csak kaptuk a fejeseket könnyedén, mielõtt még egyátalán megjelent volna az ellenség.
Nézzétek meg mer sztem tök jó game , szép grafika stb , csak xboxra meg ps2re
Álnevezni meg nem szoktam, ez a név maradt bent, nekem nincs takargatnivalóm.
AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D