Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zetorg
ATI kupon = bronz verzió, amiben csak HL2 és CS:S van.

ha neked van benne HL1 meg CS 1.6, akkor szerencsés ember vagy 😊

Áruld el nekem, mit kellene kezdenem a monológoddal, ha egyszer a szervernek nincs baja?
Napi 1-2x ujraindul? Fenéket.
2 hónapos uptimeja volt tegnapig, amikoris map bug miatt lehalt.
És azóta sem volt semmi baja.
k9duli
Szerintem azzal hogy napi 1-2x ujraindúl a szerver, mert elfáratt a vas vagy egyéb problémák, az még nem gáz.Néhányan ugy írjátok be ezt a jelenséget, mint ha égszakadás földindúlás lenne.2perc és ujra indúl azt lehet játszani tovább.Nem war megy ezen a serveren, hanem csak publikolás...Bármelyik servernél van ez a jelenség.És ha nem is a server indúlt újra hanem a neteddel volt gond... Azzal a kijelentéssel, hogy a haver és pont akkor esett ki a serverrõl, még semmit nem bizonyítasz.Hiszen lehet hogy ugyan annál a szolgáltatónál vagytok.És tegyük fel hogy tényleg a severrel volt gond, akkor szerinted milyen megoldás lehet arra, hogy egyszerre csak ujra indúl, és semmi hardveres hiba vagy leterhelés nincs.Én kábé 4napja voltam a serveren és semmi ujraindulás nem volt pedig 3óra hosszát játszottam egyhuzamba.Na mindegy akkor szóljon valaki ha mindenki ki esik 30percenként a serverrõl.Mert az már problémának mondható.

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

Hozegrun
Na látod, ennyivel megoldottad a dolgot! <#levele><#gunyos1><#falbav><#conf><#guluszem1><#boxer>

Kezdőknek van szerencséjük!

Majd ha végre legalább 1 ember veszi a fáradságot, hogy hozzá is tudjon szólni érdemben a szerver dolgaihoz, akkor talán értelme is lesz az ilyen monológoknak.
Ez kb olyan, minthogyha kátyús úton mennél a zastaváddal, és közben az autószerelõdet szidnád a zötyögésért.
Nagy tevedes! Nekem az ATI kuponos hl2 accal siman lehet 1.6-t tolteni, sot hl1-et is!
OrioN the S
Nálam is voltak ien problémák ,de nem naon izgatott kikerestem a szervert és connect! Mondjuk tegnap is észrevettem ,hogy pár emberkét kitaszított és egybõl visszajöttek. Kb. minden mapon 1 ien embert láttam.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Hozegrun
Yah, s azt is had fûzzem hozzá, hogy semelyik (igen yol olvasod) semelyik másik serveren nem találkoztam hasonló hibákkal mint az sg-n. S most ne gyere nekem azzal, hogy akkor menjek máshová, mert nem a server tökéletessége, vagy tökéletlensége miatt játszom itt, s ezt te is tudod! S azt is hogy mért!

Hozegrun
Aha! na hát idehalgass! A netemnek nincs semmi baja, soha nem is volt. A szolgáltató képzeld el nem tököl semmit a routerrel, s érdekes, hogy nem csak nálam, hanem x más embernél is ugyanazok a problémák vannak mint nálam. Azt hogy nagy gázok vannak képletesen értettem, bocs érte. Tudod nekem meg abból van elegem, hogy ha valami van, és szólunk akkor le vagyunk ugatva. Mindán qurva kis hibát meg tudsz nézni? Arra esetleg nem gondolsz hogy a server oldali nettel lehet valami? Én nem értek hozzá, de azért nem kéne mindig a kliensekre fogni ha valami van. Ez is gép, az is gép, ergo egyik sem tökéletes. S ha egyszerre jelentkezik több embernél is ugyan az, akkor az mért a kliens oldal hibája? Taníts mester! <#worship>

Hozegrun
S nem is azt mondtam, hogy nem megy a server, hanem azt hogy valami bibi van vele! S ha yol eméxem az elmúlt idõben mûár volt néhány ilyen próbléma!

Figyelj, kissé elegem van már abból, hogy mindenki az apró cseprõ szociális problémáit a szerverre keni.
Én látom a konzolt, én férek hozzá a szerverhez, látnám ha baja lenne. NINCS. Tegnap is csak a bugos map miatt halt ki.

Az hogy a neted szar, vagy a szolgáltatók tökölnek routerrel pl, és szakadsz, arról kurvára nem a szerver tehet. Szal abba kéne hagyni az ilyen "nagy gázok vannak" stílusú károgásokat.
Hozegrun
Aha! S akkor azt mivel magyarázod, hogy (na most erre nem tok konkrét idõpntot mondani) kb egy órával ezelött meg Italyn ugyan ez a Connection problem kezdett égni, néhány másodperc és Koltent meg engem is tök egyszerre vágott ki a server?! Yah, s jelzem, hogy ez az akadás mindenkinél megvolt! Na ne mond nekem, hogy ez egyéni probléma!

Egyéni probléma, a szervernek nincs baja, ugyanugy megy.
Hozegrun
Eh! 18:26-ot akartam írni, sorry! Mellényomtam!

Hozegrun
Na, akkor most szólok, hogy 18:56-kor kivágott a server Connection problem felirattal. Elötte elkezdett ugrálni a kép, megállt, remegett, s ez lett a vége! Bnet volt még ebben az idõpontban rajtam kívûl Fec_ , Anonima, TEK, s Kolten, meg lehet õket is kérdezni! Nagy gázok vannak skacok!

Hát nekem volt helmetem az biztos. Hogy neki volt e...
janos666
Gyanús hogy abban az m4 párbajban õ vett Helmetet is te pedig nem, vagy pedig õ 2 hitbõl lõtt fejre 139dmg-t. <#mf1>
Én P90-et is próbáltam, azzal sem ment. Volt olyan, hogy 4x12 damaget lõttem egy elõttem álló emberbe, 50 golyóból.
Utána meg egyszer szereztem m4-et, és a CT-nek is az volt. Fejbelõttem 79 damage, õ fejbelõtt 139 damage.

CT-bõl meg simán ment utána a dolog, P90-el is lelõttem akit akartam. Szal a két oldal között van különbség.
Hozegrun
Yoyo, csak azt nem értem, ha tudja mindenki, akkor mért kellett anno... S mért csak most kezdünk el foglalkozni a dologgal. Lehet meg kellett várni míg egy-két "nagyobb" ember is elkezd szívni miatta?

fruhwirth
nekem van 2...de azok HL1esek

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

bodesz
nincs valakinek felSleges sima CS accja ? 😛 esetleg befizetném SMS webre ha odaadja meg ha úgyse kell neki 😄...

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

urbijoe
ezt mondtam nemrég én is neked hogy ne találnak a golyok de nem hitted el

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Guer
ezzel csak azt akartam mondani hogy ezt régota tudja szinte mindenki csak sokan most döbbennek rá

OrioN the S
Lehet?

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Zetorg
ez az, de a HL2-höz nem adnak 1.6-ot, amirõl te beszéltél. 😊

melorin
? Most ez nem a HL2-höz adott Counter Strike topic?

[HFRT]Fecni MOMO Man RBR Fan

Legjobb füstben ugrálva lõni vele vakon, akkor tuti bead mindent.

OrioN the S
Azé kell rángatni mint egy állat 😄

Lord AnonymouS
<#eljen> T-knél az AK a hibás, én is utálom, 2 golyó kilövése után úgy el kezd szórni, hogy az hihetetlen, csak messzelövésre jó.

FTF&#178;@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000

Lord AnonymouS
Ha esetleg a nickképedet nagybetûs JÁNOSra változtatnád, valaki úgy is hívna :-D

FTF&#178;@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000

OrioN the S
Én is ugáztam régen ,de közbe csak röhögtem (lehet megbolondult) Sztem ez ellen nem lehet mit tenni! SUXX

Hozegrun
Ezt most baj, ha nem értem?

Guer
igen ez nagyon meglepö....

Hozegrun
Na erre most nem is tudom mit mondjak. Régen ezt pofáztam nektek állandóan, de csak le lettem tolva miattta, hogy hülyeség, meg ilyen nincs. Na... Most legalább saját bõrötökön is tapasztalhatjátok!

fruhwirth
nemtom mé lehet...bár én utálom az AKt és nem tok vele lõni, talán ezért...azzal csak TEK tud...

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

Szega87
fej fej melett haladva versenyeztünk melyikünk a szarabb 7 /22 je is volt mind1künknek emlékszem , sõt elején ct voltál azt én szóltam plz jer át , azt együtt szívtunk . Nem értem hova a régi skillem és miez a 2 hete tartó tartós 0.96 os kd ami már szégyen <#falbav><#falbav><#falbav>

Nem is ez az igazán érdekes, hanem az, hogy egyeseket miért NEM érint.

Azokat ugye, akik simán 1-1 lövéses fejesekkel irtják végig a mapot, míg mindenki más egy szaros hitet nem tud bevinni ha céloz, csak ha összevissza lõdöz.
OrioN the S
Jah az érdekes volt ,de én már az ieneken csak röhögni tudok nemtom mé ien ez a cs! <#nemtudom>

janos666
Hányszor mondjam hogy tegezzetek már Jánosnak, ez csak egy kibaszott nicknév amit így utálokvisszaolvasni. <#idiota>

A dust egy CT map és nem hiszem hogy lehetne ilyen bug egy mapon ami csak egy adott csapat tagjait de kollektíven sújtja.

Nekem ma valami más bajon volt. Nézd vissza a logot milyen szépeket írtam utánna a következõ mapon is. Net_graphot nézve 35-40 körüli ping, stabilan 0 choke és általában 0, néha 1-re felugró loss. De telejesen olyan volt a játék mintha 200ms pingel toltam volna. Semmit nem változtattam a konfigon tagnap óta, pedig látahattad te is Borg hogy nem voltm kifelyezetten béna cs_officen és nem is panaszkodtam.
Pl. általában fejmagasságban tartott célkeresztel futok és ha sarokhoz közelítek odateszem egy kicsit kinetebb a fordulótól a pöttyöt. Most ha kifordult valaki ugyanúgy rálõttem mint máskor de nem is kapott hitet. Jött tovább, futott még vagy 2m-t mellettem mire lõni kezdett. Én is lõttem végig, már a tár majd kifogyott de õ ölt meg. Máskor meg kifutott valaki egy ajtón mikor épp bambultam, utánnapukkantottam egyet a levegõbe és MEGHALT fejessel bazdmeg mikor 3 méterrel a háta mögé néztem a földre! Vagy Oriont is megláttam futni, de mire becéloztam már rég túljutott a sarkon és takarásba került, ekkor durrantottam egyet utánna a falra hogy forduljon vissza és rendezzük le az ügyet, ne kergetõzzünk DE MEGHALT fejessel. Még rizsázhatnék, hogy tunkolom a fejét 30cm-rõl és jobbkéz, balkéz, 4 hit féltárból, de iszonyat poén volt na. Végül jobbnak láttam kilépni a játékból mielõtt odáig jutok hogy földhözvágom az egeret.
Secure connection failed vagy valami ilyesmi hibát kapok...

urbijoe
van ps2-öd?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Zetorg
biztos a vízerek elhelyezkedése miatt 😄

Szerintem a dust mapon valami igen el van kurjantva.

kb 10 kört nyomtam T oldalon, eredmény: 10/30. Egy golyó sem talált, 0 hitek folyton, vagy 3-15 damage max.
Átálltam CT-be, és ott meg felhoztam 20/30-ra magam simán, ugy, hogy talált ahova lõttem.

És utána ugyanerre panaszkodott janos666 is.
Fec meg eleinte CT volt, már vagy 30-1 fraggel, aztán átállt T-be és szépen "ledolgozta" magát 30-2x-re.
Zetorg is CT volt, ilyen 20-1-el lépett ki kb.
Mi meg terrorban a végére játszottunk vagy 25-1-et.

Szal valami a T oldallal nagyon nem stimmel ott. Rusholhattunk ahogy akartuk, csak kaptuk a fejeseket könnyedén, mielõtt még egyátalán megjelent volna az ellenség.
Szega87
http://www.sierra.com/product.do?gamePlatformId=1867
Nézzétek meg mer sztem tök jó game , szép grafika stb , csak xboxra meg ps2re

Csak veled nem emiatt. Ez ugyanis egyedi hiba, csak ezzel a mappal.
Ezt nem tudtam. Ha nem Ano volt fenn akkor nem tudom ki, sokadjára meghosszabbított dust2 volt amugy, kb 8 felé. Akkor az adminhibáztatásért sorry, de köcsög akkor sem esett jól 😊
Álnevezni meg nem szoktam, ez a név maradt bent, nekem nincs takargatnivalóm.

AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D

Szega87
megyek , csak betöltöm a fingószagú gránátot meg a fokhagyma párlatlövelõt 😊

janos666
Csatlakozom.
Szega87
nyogodj meg azt frissits és neked is kiirja hogy not responding 0/18 😊