Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez a játék azért bukott ekkorát, amiért az elõdje is. Mert a Tribes1 egy isten game volt, ami külföldön még több rajongót szerzett még az internet gyerekkorában, mint a CS elsõ bétái. Csak a következõ részekkel nem tudták felvenni a versenyt az eredetivel.
Pár hónapja amúgy az sgteam keretében 1-2 emberrel Tribes1-eztünk, indítottam szervert, és bejöttek. Csak sajnos mivel ez idõigényes stratégiai fps, és nem hentelõs game, gyorsan el is sorvadt az érdeklõdés iránta.
A Tribes1-hez amúgy a mai napig többszáz szerver fut világszerte, és bármikor eljátszok vele órákat, még mindig fentvan a gépen. Grafikailag olyan mint a CS1, csak kb fényévekkel fantáziadúsabb (fõleg a Renegades moddal).
Anno volt magyar klán Tribes1 és 2-ben is, a 2-ben a HTD-vel még az euro ladderen is fentvoltunk kb 15-en, néhány meccs erejéig. Utána gyors oszlásnak indult a nép, a sok bug miatt.
A tribes1 viszont a mai napig tökéletes, meg a vengeance sem rossz (valami újfajta UT motoron van már), csak a gameplay-t túlzottan lebutították az UT féle hentelésre benne. Van 100mb videom hozzá, majd lehet felteszem a hq-ra.
Help valaki! A problem a következõ: serverre belépéskor letölti az összes ott található hangot, de valami okbol kifolyólag ezeket a játékban már nem hallani lejátszáskor, se úgy ha más játsza le, se úgy ha mint admin én játszom le.. mi lehet a gond?

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

k9duli
Az tényleg elég gyenge map.Dust feeling de minek!Ha dust feelinget akar az ember akkor megy a Dustokra.Nagy torony jó, de ha van már egy ultra kemper akkor jó hogy sosem akar lemászni, és ha nincs admin akkor játékélmény a spectelõk számára 0.
Az egész jó rész a mapban az amikor rohangál az ember a falak és dobozok között az ellenre kapkodva puska csövét.Hm, de hát ez szinte minden mapban megvan😄

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

k9duli
Kicsit off téma, de látom te hoztál létre annak idején egy Tribes:Vegance topikot.
Most jutottam oda hogy kiprobáljam és valami iszonyat pro game!De itt magyarországon iszonyat kevesen tolják.Azt sem tudják miez.Hogy bukhat egy játék ekkorát ha ilyen jó PFFF!!..Külföldön pedig igen elismert bizonyos körökben.
Ajánlok egy moviet ami bemutatja hogy mi az hogy ut2004 nem is igazán jó game.A movie olyan jól van megcsinálva hogy tök mindegy hogy ismered a játékot, mert iszonyat élvezettel lehet megnézni ujra is ujra.Itt-230MB
Off vége és éljen a CSS!

Guer
az egy szutyok map
sima iceworld kéne nem ilyen tulspirázott sz*rok...

köszi Borg
Lord AnonymouS
"Nem azzal kezdtem, hogy "basszátok má meg a rohadt szar servert kezdjél már vele valamit" , hanem szóltam, hogy valami nem stimmel. De persze mindent így föl kell fújni, és az embert tök hülyének beállítani! Okos!"
A hibás témába most nem szólnék bele, de egyetértek Hozé ezen mondatával!

FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000

Ez az aim battlefield ritkitja a népet rendesen 😊
Full szerverbõl elég hamar átment 2 fõsbe.

Ha megveszed, akkor tudod neten játszani. Nem kell hozzá más.
sziasztok! teljesen kezdõ vagyok, inkább leszek C.S. téren. az lenne a kérdésem, hogy ha megveszem a C.S. Source-t, akkor azt tudom majd neten játszani, vagy kell a HL 2 hozzá? vagy hogy mûxik ez az egész, mi kell, mi nem?
k9duli
A 4gh képletesen, ugy mint nekem 3200+ közbe csak 2200mhz.A pentium megfelelõje.
De majd ha feljön msnre akkor megkérdezem pontosan, mert már rég mondta, én meg öreg vagyok, és felejtõs.

OrioN the S
<#nemtudom>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Hozegrun
Megbeszéltük Borggal, nem kérünk hszt!

Kezdőknek van szerencséjük!

Hozegrun
Yah igen, és egyszerre két emebrnél szarik be a kábel a házban, a többieknek meg valami más hibájuk van! LOL! Nem azzal kezdtem, hogy "basszátok má meg a rohadt szar servert kezdjél már vele valamit" , hanem szóltam, hogy valami nem stimmel. De persze mindent így föl kell fújni, és az embert tök hülyének beállítani! Okos!

4-re?
Én ilyet 2500Mhz-en láttam eddig max. De az is asszem mobile barton volt.
OrioN the S
<#wow2><#taps>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

k9duli
Ha jól emlékszem 2,5bartont 4re😄

Mert milyen van neki?😊
k9duli
Hát olyan meghúzott procival nem csodálom😄

Mondom, nekem még nem volt ilyenem.
TEK-et meginterjúvoltam, mert õ szokott szakadozni, azt mindig látom no steam logonnal. De neki a gépe fagy aztmondja, vagy a netje bont folyton.
Én meg a múltkor fényes dusttal lerontottam 1.1-re, most meg vissza 1.19-re 😊
bazz de nem ment nekem semma 😞
le is ment a kd ratiom 3 alá
asszem végem, kiugrok a zablakon 😊

najó éjszakát/reggelt
fruhwirth
mondjuk ez a Connection Problem dolog tényleg elõjött ma délután cs_galeria-n vagy micsodán...mondjuk vársz 1 percet,fõzöl egy kvt, nyújtózol, nyomsz egy connectet és visszaenged. Hol itt a probléma? Amúgy Borgot védve én nem 1 serveren láttam már ezt (KRTN,lemming,OBinet, sõt,volt 1 idõszak,amikor a 2 Smalla is behalt), és errõl tényleg Borg tehet a legkevésbé. Idegesitõ lehet midnig õt csesztetni ezekkel. Ugyis újraindul és ugyis ki fog fagyni újra meg újra...

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

fruhwirth
amúgy Borg, tényleg mindig megtalálom a legsötétebb zugokat pl Newportbeachen is😊

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

fruhwirth
nekem nuke-on sose megy:\

OrioN the S
Hát geccs! Most is voltak érdekességek ,de hibátlan volt a mai játék! 😊 Sztem most jól lehetett hentelni.

k9duli
Olyan mindig van.Mindenki nem lehet elsõ.Csak könyebb más dologra hárítani a saját bénaságát.Énis ilyen vagyok néha...

Ma pl siman ment a loves, nukest meg newportot is hoztam 2.0 k/d-vel.
Persze ma is volt olyan, aki meg panaszkodott...
k9duli
lol hát akkor nálad van a hiba!!!Útolsó mondatoddal kezded ezt a sok blablat akkor már meg is lenne hol a hiba.Én meg azt hittem hogy server restart miatt sírsz.

Megjelenes utan aktivaltam ugy emlexem...
Connection problemem nekem is volt, ha visszaemlékszel még screenshotokat is csináltam róla.

Tudod mi volt a gond?

Kábelt kellett cserélni a házunkban, amin a telefon jön be. Az ADSL modemem ugyanis 1-1 másodpercekre elvesztette a link jelet mindig, és ettõl megkergült a CSS. Irtam a valvenak is róla, akik egybõl visszairtak rá, hogy a CSS biza megbolondul ilyen apró cseprõ link problémáktól is, amit pl simán netezés közben észre sem veszel.

2 hete megjavították a kábelt, és azóta egyetlen egy problémám sem volt. Na ehhez mit szólsz? Csodák csodájára nem a szerver miatt volt... jéé...
OrioN the S
Najó de......néha ez így nem pálya!

otto13
hi
nekem is volt ijjjjen conne...probbléma ,régebben:: és kit érdel
ujjbolbeléptemékész,,
a skulok elvesznek és? szidom a VALVET.-meg magam.

Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)

Zetorg
ezt nem tudtam

urbijoe
mert én itt szeretek játszani de soha sincs fent senki

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

urbijoe
én csak annyit mondok Borg nézd meg hányan játszanak álltalába ezen a szerveren
és hányan a többin

ha a hl2 megjelenese elott aktivalta, akkor megkapta a regi jatekokat is, ezt a jatek csuszasa miatt ajanlottak fel, mert a kuponok jo ideje piacon voltak. megjelenes utani aktivalasnal nem tudom, de talan akkor is jart minden regi game de nem biztos.

OrioN the S
Pfffff......<#mf2>

Hozegrun
Csak szólok, hogy nem azért nem reagálok, mert beszartam, hanem mert elmegyek itthonról!

5w0rdf15h
Nem flémeljük szét megin a topicot mind te szoktad 😄DD

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

OrioN the S
Na gyerünk srácok legalább a 10. helyre tornázzuk fel magunkat! 😄

OrioN the S
Nah ja! Amikor mondják ,hogy így nem talált el meg úgy én errre csak annyit szoktam mondani ,hogy CS:S! Viszont a connection problem még mindíg furi! Mostanába már ritkábban fordul elõ4 De régebben(pár hete).........

Hozegrun
Na akkor mond meg nekem te ász, hogy hogy a büdös picsába mutassam be az én szemszögömbõl a broblémát? S ne gyere nekem ezzel a serverüzemeltetéssel. Mert azért mert nem értek hozzá, az nem jelenti azt, hogy nem szólhatok ha van valami. Tele van a tököm azzal, hogy ha valéami van, s szólok, vagy szólunk, akkor egybõl le vagyunk ugatva. Nem is codálom, hogy már lassan senki sem, mer szólni miatta, mert akkor egybõl ezt kapja, csak én ezt nem nyelem le! A rohadt server sem tökéletes, olyan nincs hogy mindíg yo, idõnként akadhatnak hibák. Arra még nem gondoltál, hogy pillanatnyi hibáról lehet szó? Esetleg ilyenek utánanéztél már? Lehet nagy faxságot mondtam, csak próbálom az ötleteket dobálgatni!
Guer: te meg ne azt mond hogy újraindúl, mert akor nem tudok abban a pillanatban visszamenni a serverre! S amint kiestem, egybõl tudtam visszamenni!

Engem soha nem rakott még ki a szerver.
A lövési problémám viszont nekem is van néha. De valszeg nem lenne tele ezzel a steampowered fóruma sem, meg más játékos fórum sem, ha csak a mi szerverünk egyéni gondja lenne.
Dehát ez már bonyolult logikai következtetés ugye.
OrioN the S
Jah! Így a korrekt! Amúgy sokan rínak a szerveren játék közben! Én nem tom ,de nálam v.miko naon fos olyankor ki is léptem ,de v.mikor rendesen eltalált mindenkit és tök jó volt! És néha ki is basz ,de reconnectel megoldom.

5w0rdf15h
Hát nekem is ilyen problémáim vannak, és nem nem a netszolgáltatóval van a gond!!

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Hozegrun
Nekem is van!

Ezt itt most írásba is adom nektek.
Ha bárki be tudja bizonyítani, hogy az SG szerver bármilyen szempontból is hibásan mûködik a többihez képest, akkor már állok is neki keresni a problémát.

Amíg viszont nem, addig jó lenne, ha inkább csendben maradna az, aki életében nem foglalkozott még a szerver üzemeltetés kérdésével.
Bizonyítsd be. Támadszd alá demóval, screenshottal, vagy tudomisén.
Ha sikerül, akkor isten bizony el fogom hinni ezt a marhaságot.
urbijoe
én is ugyan ezt montam BORG-nak hogy másik szerveren semmi gond csak itt szokott az lenni hogy egy tár-bol egy golyo sem talál