Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pár hónapja amúgy az sgteam keretében 1-2 emberrel Tribes1-eztünk, indítottam szervert, és bejöttek. Csak sajnos mivel ez idõigényes stratégiai fps, és nem hentelõs game, gyorsan el is sorvadt az érdeklõdés iránta.
A Tribes1-hez amúgy a mai napig többszáz szerver fut világszerte, és bármikor eljátszok vele órákat, még mindig fentvan a gépen. Grafikailag olyan mint a CS1, csak kb fényévekkel fantáziadúsabb (fõleg a Renegades moddal).
Anno volt magyar klán Tribes1 és 2-ben is, a 2-ben a HTD-vel még az euro ladderen is fentvoltunk kb 15-en, néhány meccs erejéig. Utána gyors oszlásnak indult a nép, a sok bug miatt.
A tribes1 viszont a mai napig tökéletes, meg a vengeance sem rossz (valami újfajta UT motoron van már), csak a gameplay-t túlzottan lebutították az UT féle hentelésre benne. Van 100mb videom hozzá, majd lehet felteszem a hq-ra.
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
Az egész jó rész a mapban az amikor rohangál az ember a falak és dobozok között az ellenre kapkodva puska csövét.Hm, de hát ez szinte minden mapban megvan😄
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Most jutottam oda hogy kiprobáljam és valami iszonyat pro game!De itt magyarországon iszonyat kevesen tolják.Azt sem tudják miez.Hogy bukhat egy játék ekkorát ha ilyen jó PFFF!!..Külföldön pedig igen elismert bizonyos körökben.
Ajánlok egy moviet ami bemutatja hogy mi az hogy ut2004 nem is igazán jó game.A movie olyan jól van megcsinálva hogy tök mindegy hogy ismered a játékot, mert iszonyat élvezettel lehet megnézni ujra is ujra.Itt-230MB
Off vége és éljen a CSS!
A hibás témába most nem szólnék bele, de egyetértek Hozé ezen mondatával!
FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000
Full szerverbõl elég hamar átment 2 fõsbe.
De majd ha feljön msnre akkor megkérdezem pontosan, mert már rég mondta, én meg öreg vagyok, és felejtõs.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Kezdőknek van szerencséjük!
Én ilyet 2500Mhz-en láttam eddig max. De az is asszem mobile barton volt.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
TEK-et meginterjúvoltam, mert õ szokott szakadozni, azt mindig látom no steam logonnal. De neki a gépe fagy aztmondja, vagy a netje bont folyton.
le is ment a kd ratiom 3 alá
asszem végem, kiugrok a zablakon 😊
najó éjszakát/reggelt
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Persze ma is volt olyan, aki meg panaszkodott...
Tudod mi volt a gond?
Kábelt kellett cserélni a házunkban, amin a telefon jön be. Az ADSL modemem ugyanis 1-1 másodpercekre elvesztette a link jelet mindig, és ettõl megkergült a CSS. Irtam a valvenak is róla, akik egybõl visszairtak rá, hogy a CSS biza megbolondul ilyen apró cseprõ link problémáktól is, amit pl simán netezés közben észre sem veszel.
2 hete megjavították a kábelt, és azóta egyetlen egy problémám sem volt. Na ehhez mit szólsz? Csodák csodájára nem a szerver miatt volt... jéé...
nekem is volt ijjjjen conne...probbléma ,régebben:: és kit érdel
ujjbolbeléptemékész,,
a skulok elvesznek és? szidom a VALVET.-meg magam.
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
és hányan a többin
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Guer: te meg ne azt mond hogy újraindúl, mert akor nem tudok abban a pillanatban visszamenni a serverre! S amint kiestem, egybõl tudtam visszamenni!
A lövési problémám viszont nekem is van néha. De valszeg nem lenne tele ezzel a steampowered fóruma sem, meg más játékos fórum sem, ha csak a mi szerverünk egyéni gondja lenne.
Dehát ez már bonyolult logikai következtetés ugye.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Ha bárki be tudja bizonyítani, hogy az SG szerver bármilyen szempontból is hibásan mûködik a többihez képest, akkor már állok is neki keresni a problémát.
Amíg viszont nem, addig jó lenne, ha inkább csendben maradna az, aki életében nem foglalkozott még a szerver üzemeltetés kérdésével.
Ha sikerül, akkor isten bizony el fogom hinni ezt a marhaságot.