Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezúttal tényleg lehalt a szerver. Megint ez a rats map volt a ludas.

Ez már a 2. eset (legalábbis amirõl tudok). Csak most annyiban volt gáz a helyzet, hogy az autorestart után sem éledt fel valamiért a szerver.

Ha mégegyszer ez lesz, akkor ennek a mapnak is végetért a pályafutása. Bár érdekes, hogy a map vagy 2000x futott, és csak párszor volt eddig ilyen. Mindegy, ha megint csinálja, felkerül másik verziója a mapnak, úgyis van de_ is belõle.
fruhwirth
van server,gyertek vissza

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

Szega87
ott fagyott be a hulladék server mikor te feljöttél azt löttük egymást , azt nagynehezen meghaltál , nem is tom hogy éltem túl , azt halottam még vlki jön , benyomtam a sütõ gombját , lehet halani ahogy másodpercenként -5 el slappeli az ipsét a sütõ azt kifagyott 😊

5w0rdf15h
Szart, épp az h nem válaszol, és semmit se ír ki mivel valszeg lehalt az egész...

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

OrioN the S
Levele!!!<#levele>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Szega87
ha a server azt írja ot responding és 18 ból 0 van fent akkor valszeg nem csak neked vannak gondjaid😊

fruhwirth
a rats már 3.szorra fagyasztja ki a servert, amikor én is fennvoltam

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

5w0rdf15h
Na hát ez szokott velem is történni!!!!

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Szega87

cirka 20 másodpercig állóképem volt azt a server elszállt ...

Nem kapott mindenki jogot, csak aki kért/kiérdemelte.
OrioN the S
Erzsbeti Tescoba veszélyes volt Hl1-et vagy 2-t venni mert 10-bõl 6 accountnak már volt gazdája 😊 Az a durva ,hogy 1x az 576-ba voltam és a srác ott basztatta a Hl2 dobozt 😄 LÁL

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Szega87
mér nem admin?

Szega87
Adipur az évszázad embere :"Bemegyek Tescoba kibontok egyet leírom az accountot és hazajövök játszani, nem jó? " !!!! Hát én erre még nem gondoltam , jól van megyek bontogatni meg irogatni holnap délelött azt eladom neten az accountokat , legalább nem fogok unatkozni délelõtt 😊

Õ nem is admin, nem is tehetett semmit.
k9duli
ááá akartam valamit, aztán mégsem, ugy sem kapok rá választ😊

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

k9duli
nem rossz.. de ha már itt van mindjárt karácsony miért nem ajándékozod meg magad ugy hogy megveszed😊

Kösz Janos666 ezt a lehetõséget már ismertem! Ezen kívül szerettem volna valamit! De azér kösz! (Bemegyek Tescoba kibontok egyet leírom az accountot és hazajövök játszani, nem jó? 😄)
fruhwirth
Azért nekem az egyik háttered tetszik😊 A brazil hölgyek máris ott csücsülnek a CSm hátterében. I Love This Game😊

janos666
Elindítod a Steamet, bejelentkezel és már fel is kínálja a legelsõ ablakban legelsõ sorban hogy vedd meg a CS:S-t 19.95$-ért.
Császtok!

Nem tudnátok segíteni, hogy csak sima Soruce accountot hol tudnék venni? <#hamm><#puszis><#guluszem1><#vigyor2>
Ez cs source topic, ez egy masik jatek mint az 1.x, de megnyugodhatsz, az 1.6-os cs a legnepszerubb online akciojatek, magyar szerverekbol is tobb szaz kozul valogathatsz, az all seeing eye szerverkereso segit (google it).

melorin
Hi.
Most telepítettem fel a játékot, de nem bírok csatlakozni egyik játékba se.
Mi lehet a baj? 1.6 verzió az enyém, esetleg azért nem enged fel, mert frissíteni kéne? Vagy valami publikus serverre kéne csatlakoznom?
Elõre is köszi a választ.

[HFRT]Fecni MOMO Man RBR Fan

k9duli
Na ja, azért linkeltem be azt a kezdõ oldalt ahol indul ez a háttérképes dolog, mert sejtettem hogy nekem kifinomúlt ízlésem van😄DDD

Szega87
Szega87
sztem pont belinkeldted a 180 ból azt az x képet ami nekem nem tetszett válogatáskor , a kutyus meg a desert persze jók , én a black jack eset használom 😊

k9duli
Jaja jó volt szép volt de vesztettünk😊
Sajnos az elejét elbasztuk, hogy egy kibaszott ct pályán így beszoptuk.De tanulunk a hibából és soha nem adjuk fel😊
Borg Háttérképek amik azért nekem tetszenek:
Nosztalgia
aranyos kutyuli😊
Terminátor

ak47
Apach
A csapat
A bácsi aki mindenhol jelen van😊
szolíd fegyverzet😊
A csapat 2
CT
Ahogy a napfény megcsillan a ...
Smoke Rush
És aki nem szeretne erõszakot látni(max csak erõszakolni😊És ha egyik sem teccik a kiemeltek közûl akkor itt vagy még 180an

Lord AnonymouS
Hát jó, de az biztos, hogy amikor én fennt voltam már nem voltunk sokan és inkább Fec és én szívtunk :-D

FTF&#178;@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000

Szega87
lehet hogy fenn volt csak megin álcázta magát , mer ez most a módi nála <#vigyor1>

Lord AnonymouS
Nem voltam fennt akkor, csak sokkal késõbb tegnap, akkor már nem voltál ott, tehát másra emléxel.

FTF&#178;@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000

Szega87
mondom hogy idiota vok a betegség jelei hogy nem tok értelmezni dolgokat , ja az most is kitûnt hogy a realizmusra törekedsz , nem is volt rossz , csak vlmiért lekerült a palettámról . Szívesen csinálok én is Skin válogatást csak nem tok olyan csini telepítõrészt csinálni mint te , ezt mivel lehet?

Duli nem szokok hazudni mert minek.
A realnick után sem történt változás, én le is léptem, minek idegesitsem tovább magam. Fec élvezte a 50+:1x fragját és nem tett semmit, ano volt talán még fenn de asszem nem az elejétõl. Másokat is osztott, de hát ez van ha elszáll az admin.
Köridõvel kapcsolatban: jobb a kevesebb szvsz. Én jártam úgy italyn, hogy vissza kellett mennem kezdõre mert a rusholo Tk behajtottak, utána meg kaptam a fejemre basecampért. Admin persze nem hitte el 😞
Azért ezt a progit meg lehet probálni, ha jol állítható érdemes lehet használni.
Duli amugy szep volt a vasárnapi meccs!

AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D

M@TriX
"Ha már nagyon ráérsz", nem érek rá, pont mondom 😉
de majd lesz pakk egyszer, de akkor már úgyis elavult lesz a gyûjteményed elhiheted, übergogyószóró meg nem az én stílusom, de összedobhatsz egyet te is 😉
a köv pakkom WPv2Realism lesz, és minnél valósághûbb stukkerek kerülnek bele, bár nagy százalékban erre most is figyeltem...
de addig remélhetõleg nõ a választék é s aminpségi stukik tárháza

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Szega87
Ha már nagyon ráérsz nekem van egy skin válogatásom amiket a cssbananaról szedtem , abba benn van az elsõ képen szereplõ futurisztikus lézeres übergolyószoró halhatatlansággal felvértezõ mordály . De nem is ezt akartam írni (betegség jelei [ #idiota] ), hanem hogy ne csak fegyver skin legyen , hanem tusz , célkeresztek , hudok , kézfej grafika stb <#ravasz1>
EZT szigóruan csak is épitõ jellegû hsz-nek szántam <#sniffles>

M@TriX
hmm, jött ki pár elég fincsi skin, majd ha esetleg újra aktív leszek, akkor esetleg lesz egy WPv2 😉

meg végre egy normális Styer reSkin

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Lord AnonymouS
Szerintem is sok, nem errõl van szó :-)

Fleko nem játszik csak (véleményt) oszt 😊

Szega87

Pubserver <#nevetes1>

Szega87
Fleko amúgy te szoktál sg-n játszani? ha igen milyen néven ?

mindenhol zavar, ha 2 perc folott hagyjak, kb az eletem tonkretetele ha perceken at masokat kell neznem pubserveren.

Szega87

Pedig a kisebb köridõ se lenne hülyeség, szerintem is sok ez a 4-5 perc ami most van.

Lord AnonymouS
Te mindig olyan nagyon kedvesen tudsz nyilatkozni szerverünkrõl, ezt szeretjük benned <#hehe>

vagy talan alapbol nem 20 perces korido kene es mindjart megoldodna a dolog pluginek nelkul is?

Lord AnonymouS
Savazás (:-P) jó ötlet! (na látod, hogy nem mindig "B")

Szega87
hát nem tom , sztem nálunk szar se történik , max szidjuk a campereket mint a bokrót , amugy tegnap losttemple-n volt sok admin szal hozzátudnak szólni , volt az az Achilles Last Stand nevû gyerek , régóta játszik sg-n , nincs is vele baj , nem szokott campelgetni , de tegnap Terror volt és a templomba vezetõ bejárat elõtt van egy tábla , biztos vágjátok , na amõgé bújva szarrá campelte az agyát .
Ezt az anti-camp plugin-t támogatom !!! Javaslom bocsássuk szavazásra , jelentõsen csökkene a köridõ ... <#nezze>

M@TriX
😉
Anti-Camp Plugin 0.1.0
A plugint az adminok tudják tanítani, hogy hol nem szeretnének kempereket látni a pályán, illetve be lehet állítani, hogy kempelés esetén mi történjen (MegaSlap, DropWeapon, ChangeWeapon) a lámával.

nem kell felrakni, de megnõne a hentelés tuti 😉

nálunk úgyis slappeljük azokat akik nagyon kempelgetnek.

janos666
Nah, talán újra fellendül majd egy kicsit az SG szerver forgalma. <#idiota> Ha már a Valve szerveroldalra rakot minden ellenõrzést hát nekiláttak hookolni a steam.dll-t és gameID-t emulálni, így újra megy a DarkSteam VAC2-es szervereken Hl1-el.
Lord AnonymouS
"kaposi szarkómád" <#banplz><#taps><#wilting>

OrioN the S
Tudom ,hogy nem jársz suliba ,mert beteg vagy és kaposi szarkómád van! Ügynök vok 😛 Elvegyülök!

Megin spammeltem<#sir>

Lord AnonymouS
Nekem egy szép desert eagle van 😛