Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez már a 2. eset (legalábbis amirõl tudok). Csak most annyiban volt gáz a helyzet, hogy az autorestart után sem éledt fel valamiért a szerver.
Ha mégegyszer ez lesz, akkor ennek a mapnak is végetért a pályafutása. Bár érdekes, hogy a map vagy 2000x futott, és csak párszor volt eddig ilyen. Mindegy, ha megint csinálja, felkerül másik verziója a mapnak, úgyis van de_ is belõle.
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Nem tudnátok segíteni, hogy csak sima Soruce accountot hol tudnék venni? <#hamm>#hamm><#puszis>#puszis><#guluszem1>#guluszem1><#vigyor2>#vigyor2>
Most telepítettem fel a játékot, de nem bírok csatlakozni egyik játékba se.
Mi lehet a baj? 1.6 verzió az enyém, esetleg azért nem enged fel, mert frissíteni kéne? Vagy valami publikus serverre kéne csatlakoznom?
Elõre is köszi a választ.
[HFRT]Fecni MOMO Man RBR Fan
Ezt használom én 😊
Sajnos az elejét elbasztuk, hogy egy kibaszott ct pályán így beszoptuk.De tanulunk a hibából és soha nem adjuk fel😊
Borg Háttérképek amik azért nekem tetszenek:
Nosztalgia
aranyos kutyuli😊
Terminátor
ak47
Apach
A csapat
A bácsi aki mindenhol jelen van😊
szolíd fegyverzet😊
A csapat 2
CT
Ahogy a napfény megcsillan a ...
Smoke Rush
És aki nem szeretne erõszakot látni(max csak erõszakolni😊És ha egyik sem teccik a kiemeltek közûl akkor itt vagy még 180an
FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000
FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000
A realnick után sem történt változás, én le is léptem, minek idegesitsem tovább magam. Fec élvezte a 50+:1x fragját és nem tett semmit, ano volt talán még fenn de asszem nem az elejétõl. Másokat is osztott, de hát ez van ha elszáll az admin.
Köridõvel kapcsolatban: jobb a kevesebb szvsz. Én jártam úgy italyn, hogy vissza kellett mennem kezdõre mert a rusholo Tk behajtottak, utána meg kaptam a fejemre basecampért. Admin persze nem hitte el 😞
Azért ezt a progit meg lehet probálni, ha jol állítható érdemes lehet használni.
Duli amugy szep volt a vasárnapi meccs!
AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D
de majd lesz pakk egyszer, de akkor már úgyis elavult lesz a gyûjteményed elhiheted, übergogyószóró meg nem az én stílusom, de összedobhatsz egyet te is 😉
a köv pakkom WPv2Realism lesz, és minnél valósághûbb stukkerek kerülnek bele, bár nagy százalékban erre most is figyeltem...
de addig remélhetõleg nõ a választék é s aminpségi stukik tárháza
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
EZT szigóruan csak is épitõ jellegû hsz-nek szántam <#sniffles>#sniffles>

meg végre egy normális Styer reSkin

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Ezt az anti-camp plugin-t támogatom !!! Javaslom bocsássuk szavazásra , jelentõsen csökkene a köridõ ... <#nezze>#nezze>
Anti-Camp Plugin 0.1.0
A plugint az adminok tudják tanítani, hogy hol nem szeretnének kempereket látni a pályán, illetve be lehet állítani, hogy kempelés esetén mi történjen (MegaSlap, DropWeapon, ChangeWeapon) a lámával.
nem kell felrakni, de megnõne a hentelés tuti 😉
nálunk úgyis slappeljük azokat akik nagyon kempelgetnek.
Megin spammeltem<#sir>#sir>