Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hatalmas állatság volt ez a phys phun 😊 valaki nyomjon screent, milyen volt mikor feljutottam?😄
Szega87
jan8-10 között legalább nõ a kd-m 😛

Jött ki mani update a skinekre... este teszem fel.
OrioN the S
<#eljen><#nyes> Jan 8-10-ig! MSN,FORUM, ha így sem hiosz v.ki akkor webcam 😄 na meg sztem sokat leszek a szerveren!

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

k9duli
Nekem bizonyíték kell nem igéret😛
És screenshotot is kérek😊
A skin keze tényleg ultra béna, nem azért nyomtam képet hogy ezt szivesen látnám a serveren, csak érdekes egy skin😊

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

Na, 9 fixed miscompares, mehetünk a szerverre. (hacsak mostmeg a cs nem fagy ki 😄)
Ja, egyszerû adaptec. 85% amúgy, szal nemsokára...
Zsoltika 007
Szoftveres raid?

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Akkor 14:30 után teszt, ha sikerült felépülnie a gépednek :-)
Mer egy rakás fos, és némely .qt videóra kihal. De úgy, hogy viszi az egész windowst. Mindenesetre a raidemnek éppen nem nagyon tetszett, mert 2 feltöltés, meg 4 letöltés mellett kb 8 program volt nyitva, a 10 firefox tab mellett... Úgyhogy most nyalogatja a sebeit, dehát ezért van.
Szega87
ez hogyan lehetséges ??? <#wilting><#bdead>

Csúszunk egy fél órát, mert a szar quicktime lepusztitotta a gépem, és meg akarom várni, míg a raidem összeszedi magát...
Szega87
szerintem nem olyan jó , nézzzétek csak a kezét , ja meg estétõl már no0b is itt fórumozik 😄

pls a simpsonssal kezdjetek, jönnék csak pont most jött közbe valami 😞
Evogordon
Na jó én is lehúzom a cs:s-t és gyílkolok, nagyon belém hoztátok 😊

5w0rdf15h
nekem is ugyanennyi 😄D

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

What a 1337 game 😄

(nézze meg mindenki, update óta ennyi 😊)
A phys_phun és a simpson map tesztje várhatóan kb 14.00-kor lesz.
OrioN the S
Duli! Készülök megdönteni a 12 órás gépezésedet ..... csak 36 órát akarok ráverni a 12-õd re....<#vigyor1>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
VÁÚ

Érdekes dolgok készülõdnek itt. Egy pár mapnak kinyomtak új változatot, miszerint az új módosított source engine-on nem fut a régi verzió... ilyen pl a middleages. Birom mikor hol a pluginokra, hol a mapokra tekintet nélkül dobják ki az updateket...
k9duli

Ez kemény😊

k9duli
Vélemény szerint 3-3 kör kevés.És így ilyen kempelõssé válik.Egyébként nem akarok rá jelentkezni csak okoskodom😊
Szega:
Jó volt ez a fekás😄

akkor szerencsétek van :p

Igen, és biztosan a természetes evolúció volt az oka annak is, hogyha 3 méterrõl a falra leadsz egy AK sorozatot, akkor az update után egész máshogy festett a szórás képe. Naív vagy 😊
Az SGTEAM CSS divíziója ezúton meghirdeti elsõ, karácsonyi 1on1 versenyét!

A contest részletei:

- 1on1, tehát két ember megy egymás ellen
- fy_iceworld_3d_source map, 3-3 kör, oldalcserével, 1 admin jelenlétében
- bármely fegyver használható, a szerver és a map szokásos megkötéseivel
- kiesõs rendszer, tehát a jelentkezõkbõl elõbb párokat sorsolunk, majd egymás ellen kiállva a gyõztesekbõl újból párokat sorsolunk.

"CSAK EGY MARADHAT!" 😊

Jelentkezni kizárólag SGTEAM tagoknak lehet, és ezúttal helyettesítés sem jöhet szóba!
Az elõjelentkezést a CSS szekció Aktuális versenyek menüpontjában lehet megtenni, értelem szerûen. A párok kisorsolása után mindig egyénileg egyeztetett idõpontban kerül sor a lebonyolításra, amely idõre a szerver le lesz zárva.

AZ ELÕJELENTKEZÉSI HATÁRIDÕ HÉTFÕ, DECEMBER 26-a. A hétvégén tehát mindeki jelentkezzen, aki szeretne ezen résztvenni.

(jövõre várhatóan globális 1on1-et is rendezünk, olyat, amelyre csapaton kívüliek is jelentkezhetnek)

Hajrá 😊

A verseny az adminok, és Szega ötletei jóvoltából valósulhat meg 😊
Szega87
Borg vs Dexter <#hehe>

Ezek igen nagy kitalaciok, egyszeruen ennyi idobe telt amig az emberek felfogtak, hogy akarhogy ugorva/futva es masfele nezve is lehet loni m4-el. Nezz meg egy tavalyi fragmoviet egy jobb jatekostol, sokan mar akkor meg tudtak csinalni.

Azok a jatekosok pedig nem exploitot hasznaltak ki, csak egybol lottek zoomolas utan, amit a jatek eddig lehetove tett az elmult x evben, most dontottek ugy hogy az animaciohoz igazitjak a dolgot, semmi exploit nem volt ebben.

Szega87
<#heureka> Mi az az exploit??? <#wilting>

Akkor sem írták le, amikor az AK szórását megváltoztatták, meg akkor sem, amikor az M4-et még ütõsebbé tették.
Pedig mindkettõ megtörtént. Ezekután aligha hiszem, hogy bejelentenék, ha bármi iylesmin változtattak. Még a mostani awps téma is kb 100 új flame topikot szült a steam fórumban. A sok kocka pr0gamer mind lázad ellene. Mert õk úgy gondolják, hogy alanyi jogon jár nekik a zoom nélküli scriptelt awp-zés, hiszen attól lesznek prok, hogy egy exploitot ki tudnak használni.
nem nyultak a jatekhoz.

Valszeg olyan valaki volt ellened, aki tud fejre lõni AK-val 😊
Szega87
I'm a big fuckin' <#lama>. SRY ....
Amúgy tdom hogy nemirt ilyetki update után hogy mit fixeltek , de a ték 3 mapp után határozottan halhatatlanok a szemembe . Lehet csak xar vok reggel , de mintha erõsebbek lennének , na meg az 1 hites 101 dmg -k is odabasznak <#vigyor1>

urbijoe
most volt update nemrég már megit jön valami?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Szerinted ha délutánt irtam, akkor délelõtt vagy délután lesz?😊
Szega87
délelött vagy délután ? és ha válaszolsz kb mikor ?

5w0rdf15h
Nálam is így volt, nekem spec nem volt türelmem végig várni amíg lejön olyan tetün...
Amúgy nálam is updatel minden<#vigyor1>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Zsoltika 007
Ha valaki 64 bites Amd processzorral és a Windows Xp 64 bites változatával rendelkezik, restartolja a steamet mert kijött a Half life 2 és a Lost Coast natív 64 bites változata.
Bõvebben itt.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Csak googleznod kelleett volna egyet a filenévre, és máris gyorsabban tudod letölteni 😊

Amúgy jött ki ct buyzone fixed simpsons map, szal ma délután az is megy fel a szerverre 😊

Amúgy nem jön militia, ha jól láttam ez csak a 64 bites update lesz még.
Szega87
basszus én nem mertem irni neked , ne hogy lámának nézzetek , nekem is full lassú volt 1,78 kbyte/sec el jött le a map és 1 óra 13 perc volt a letöltési idõm , miközbe a pálya mérete meg 5 és fél mega volt kb. Most is updatel nekem valamit a steam 😊 Lol! MOst látam HL2DM , DOD:S,CSS is updatel . Juhéjj tutijön a militia!!!!

Egész MO külföldi linkje halott volt tegnap, voltak olyan oldalak, amihez a traceroute körbejárta európát mire a célhoz ért.
Szal apróbb lagok pl a vac2 szerver csatlakozáskor elképzelhetõek ilyenkor.
Az fpsbanana-ról tegnap pl bõ 1.5k/s-al lehetett letölteni 😊
k9duli
Jah még benne van az 1.6 meg azért nekem egy rakás custom map fent van.

k9duli
Fogadjunk van egy 160GB vinyód és nincs hely😄
lássuk van egy hl2-m (az más kérdés, hogy rá sem kattintottam még😄)
Így nekem a valve könyvtár 10GB maga a css 2,5GB így elnézve a te adataidat mit nem tisztítottál le?😄
Vagy ennyit foglalna nálam az ogc😄
Egyébként a steamapps könytárban lévõ gcf fájlok nálam mind sourcesak.
Ezenkívûl észletettem a hl2tõt, és kiírta hogy 75% és updateli így mégtöbbet fog fogalalni😊
jeee

Szega87
1. cl_downloadfilter nosounds vagy none beallitas sokat segit >>ilyet is lehet? <#wilting>

2.MSN cimet cseréltem vlkivel a serveren és az általatok istenitett ]Noob[ odadobta az övét , hogy irjam fel <#vigyor>

counter-strike source client.gcf
counter-strike source shared.gcf
sourceinit.gcf
source engine.gcf
source materials.gcf
source models.gcf
source sounds.gcf
winui.gcf

ezeken kivul mindent torolhetsz, ha csak a css-re van szukseged. ha a cs mappad 900mb akkor nagyon sok szemettel lesz tele, azt is torold le, es csak annyi custom tartalmat tolts le ami feltetlen kell, ennyi biztos nem (cl_downloadfilter nosounds vagy none beallitas sokat segit pl.).

figyed máá, nincs sárgája 😄DD

1 láma kérdés:

a 'Valve' könyvtáram 5.5 Gb-os, holott uninstalláltam a hl2-t (az más kérdés, hogy végig sem jáccottam). aszittem kisebb lesz, de ott van az a sok buzi *.gcf fálj a 'SteamApps' alkönyvtárban - néhány 1 Gb-os is -.... azok kellenek a css-hoz? vagy le lehet pusztítani ezeket? a css könyvtáram kb olyan 900Mb. Annyi nem elég?

köszi/üdv!
abszolut mindegy sztem,én szorszal kezdtem,suliban viszont rákaptunk a hl1 esre...
sztem grafika a külömbség ,nekem a szórszos jobban fekszik,meg ez már letisztultabb, felhasználóbarátibb
ma énis úgyvettem amúgy észre hogy voltak nagyobb laggok, lehet a havazás miatttt 😄
A jatekmenetben semmi ujitas nincs, csak akkor erdemes ebbe fektetni ha mar nem birod a 10 eves grafikat.