Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
És screenshotot is kérek😊
A skin keze tényleg ultra béna, nem azért nyomtam képet hogy ezt szivesen látnám a serveren, csak érdekes egy skin😊
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
(nézze meg mindenki, update óta ennyi 😊)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Szega:
Jó volt ez a fekás😄
A contest részletei:
- 1on1, tehát két ember megy egymás ellen
- fy_iceworld_3d_source map, 3-3 kör, oldalcserével, 1 admin jelenlétében
- bármely fegyver használható, a szerver és a map szokásos megkötéseivel
- kiesõs rendszer, tehát a jelentkezõkbõl elõbb párokat sorsolunk, majd egymás ellen kiállva a gyõztesekbõl újból párokat sorsolunk.
"CSAK EGY MARADHAT!" 😊
Jelentkezni kizárólag SGTEAM tagoknak lehet, és ezúttal helyettesítés sem jöhet szóba!
Az elõjelentkezést a CSS szekció Aktuális versenyek menüpontjában lehet megtenni, értelem szerûen. A párok kisorsolása után mindig egyénileg egyeztetett idõpontban kerül sor a lebonyolításra, amely idõre a szerver le lesz zárva.
AZ ELÕJELENTKEZÉSI HATÁRIDÕ HÉTFÕ, DECEMBER 26-a. A hétvégén tehát mindeki jelentkezzen, aki szeretne ezen résztvenni.
(jövõre várhatóan globális 1on1-et is rendezünk, olyat, amelyre csapaton kívüliek is jelentkezhetnek)
Hajrá 😊
A verseny az adminok, és Szega ötletei jóvoltából valósulhat meg 😊
Azok a jatekosok pedig nem exploitot hasznaltak ki, csak egybol lottek zoomolas utan, amit a jatek eddig lehetove tett az elmult x evben, most dontottek ugy hogy az animaciohoz igazitjak a dolgot, semmi exploit nem volt ebben.
Pedig mindkettõ megtörtént. Ezekután aligha hiszem, hogy bejelentenék, ha bármi iylesmin változtattak. Még a mostani awps téma is kb 100 új flame topikot szült a steam fórumban. A sok kocka pr0gamer mind lázad ellene. Mert õk úgy gondolják, hogy alanyi jogon jár nekik a zoom nélküli scriptelt awp-zés, hiszen attól lesznek prok, hogy egy exploitot ki tudnak használni.
Amúgy tdom hogy nemirt ilyetki update után hogy mit fixeltek , de a ték 3 mapp után határozottan halhatatlanok a szemembe . Lehet csak xar vok reggel , de mintha erõsebbek lennének , na meg az 1 hites 101 dmg -k is odabasznak <#vigyor1>#vigyor1>
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Amúgy nálam is updatel minden<#vigyor1>#vigyor1>
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Bõvebben itt.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Amúgy jött ki ct buyzone fixed simpsons map, szal ma délután az is megy fel a szerverre 😊
Amúgy nem jön militia, ha jól láttam ez csak a 64 bites update lesz még.
Szal apróbb lagok pl a vac2 szerver csatlakozáskor elképzelhetõek ilyenkor.
Az fpsbanana-ról tegnap pl bõ 1.5k/s-al lehetett letölteni 😊
lássuk van egy hl2-m (az más kérdés, hogy rá sem kattintottam még😄)
Így nekem a valve könyvtár 10GB maga a css 2,5GB így elnézve a te adataidat mit nem tisztítottál le?😄
Vagy ennyit foglalna nálam az ogc😄
Egyébként a steamapps könytárban lévõ gcf fájlok nálam mind sourcesak.
Ezenkívûl észletettem a hl2tõt, és kiírta hogy 75% és updateli így mégtöbbet fog fogalalni😊
jeee
2.MSN cimet cseréltem vlkivel a serveren és az általatok istenitett ]Noob[ odadobta az övét , hogy irjam fel <#vigyor>#vigyor>
counter-strike source shared.gcf
sourceinit.gcf
source engine.gcf
source materials.gcf
source models.gcf
source sounds.gcf
winui.gcf
ezeken kivul mindent torolhetsz, ha csak a css-re van szukseged. ha a cs mappad 900mb akkor nagyon sok szemettel lesz tele, azt is torold le, es csak annyi custom tartalmat tolts le ami feltetlen kell, ennyi biztos nem (cl_downloadfilter nosounds vagy none beallitas sokat segit pl.).
1 láma kérdés:
a 'Valve' könyvtáram 5.5 Gb-os, holott uninstalláltam a hl2-t (az más kérdés, hogy végig sem jáccottam). aszittem kisebb lesz, de ott van az a sok buzi *.gcf fálj a 'SteamApps' alkönyvtárban - néhány 1 Gb-os is -.... azok kellenek a css-hoz? vagy le lehet pusztítani ezeket? a css könyvtáram kb olyan 900Mb. Annyi nem elég?
köszi/üdv!
sztem grafika a külömbség ,nekem a szórszos jobban fekszik,meg ez már letisztultabb, felhasználóbarátibb