Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berlinboy6329
Öhm.Ha én mennék neten multipartiban Source-ot akkor milyen sebességû netttel lehet már jól tolni?Mert nekem 256kb/s-es lesz.Nem tom eezel hogy menne.Vkinek van ilyen v tud vmi infótadni, hogy mennyivel menne jól, és a 256-tal hogy menne?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

voxom
C:\Program Files\Valve\Steam\SteamApps\voxom626\counter-strike source\cstrike\cfg mappába kell bemásolni az az autoexec.cfg -t?

És a autoexec.cfg-be csak másoljam be a #30660 hozzászólás tartalmát?
kérlek segítsetek!

Szega87
mivel mostanába megnött az sg forgalma , néha nem tok fellépni gamelni ezér rászórulok hogy máshová menjek gamelni , és egy olyan serveren volt ahol régebben is toltam és egy mezei praszt szekta azt mondta hogy ismerek valakit aki kibannoltat ! Érted nem azt mondják kibanolunk , hanem hogy ismerek vlkit aki ismer vlkit és ki tud bannolni , na látjátok ez volt a nap csúcspontja <#vigyor2>

Mondtam hogy ha másik szerverre mész kapcsold ki mert baj lesz belõle 😊

A serverek 95%-an alap valve mapok mennek, es a jatekosok ugyanekkora resze csak ezeken jatszik. Ez pont nem ilyen szerver.

szerk: gyakorlatilag a jatek szar, ezert van szukseg ennyi custom elemre (itt nem fokepp a mapekre gondolok, hanem a wc3 modra, statokra, rankokra, superherora, "fun"mapekre, deathmatchre). Anno a CS betak es az 1.x ugy 3 evig huzta ezek nelkul, es akkor ha nem talaljak ki ezeket a dolgokat valamelyest csokkent volna a jatekosok szama. Mivel a css nem ujitott semmit a jatekon, itt egybol megjelentek ezek a dolgok, mert egy atlagjatekos hetek alatt raunt a 4 palyara 2 modellre 25 bugra.

Szega87
haxorozás után jön az aim , wh stb olyan dolgok amikrõl azt se tudják mi csak halottak róla ... szánalom ...

szóval lebuktál..nemtudnak már mit kitalálni a vac óta <#hehe>

Szega87
azt mondták eggyik serveren ratehaxor vagyok mer nyomtam pár fejest sorozatba <#rinya>

legalább ezeket unásig játszom aztán mérgemben megveszem az eredeti CS:S-t aztán jövök irtani publicra...<#violent><#ravasz1>
akkor mégis vannak ilyen plusz mapok amik mûködhetnek nálam? <#nevetes1>
akkor soroljátok <#nyes>
janos666
Elárulom hogy a én már unásig játszottam a de_dust3-at, mivel ez januárban direkt az antisteam-es CS:S-hez készült és akkoriban én is ott játszottam a kicsomagolt, crackelt verzióval, mert se eredetim nem volt, se a steamheckek nem indultak még útjukra. Azóta utáltam meg a customizációt mióta itt túlzásba lett véve.
Még mindig a saját véleményedet akarod ráerõltetni másokra, holott már szavazás is megmutatta, hogy az emberek szeretik a custom mapokat.

Most õszintén, ha nem pakoljuk fel a szerverre, akkor pl a losttemplet, meg dust3-at is honnan ismerted volna meg? Sehonnan. Még prüszkölnél azokra is, hogy mekkora szarok.

Ami meg tényleg szar, azt úgyis kiszavazzuk rendszeresen. Mondj 1 szar mapot, ami idétlen idõk óta fentvan a szerveren? Ugye hogy nincs ilyen. Vagyis de, van. Olyan, ami NEKED nem tetszik. A másik 30-nak meg igen. Ahogy a szavazások is megmutatták. Szal ezzel az örökös akadékoskodással lényegében a többség véleményét akarod semmibe venni, hogy csak az általad kedvelt mapok legyenek fent. Izlésekbõl meg kár vitát nyitni - a többség dönt, továbbra is.

Btw, a sima valve mapokkal nincs baja az embereknek. Nem kell erre fogni. Max unják õket, mikor zsinórban mennek már orrvérzésig. Ugyanúgy, ahogy egyes custom mapokra is ráununk lassan. (legalábbis én) Persze, egyesek szerint a CSS arról szól, hogy robot szerûen bevett útvonalakon elõre kiszámított fejeseket osszál. És minél jobban tudod ezt, annál inkább pro vagy. Mások szerint meg nem. Az SG szerver pont azoknak van, akik változatosságot, és funt akarnak ehelyett.
mivel az alapmapok között nincs benn ezért nálam nem müxik...
Szega87
mióta custom map a train ? <#wilting>

Alacsony prioritás jutott eszembe nekem is rögtön, de aztán hálistennek beugrott a jó öreg restart módszer 😊
Szóval egy windows restart megoldotta (csak steam restart viszont nem).

nekem semmi bajom az alapmapokkal félre ne érts...
csak megtetszett egy-két map és ki akartam volna probálni...
meg lanon kiprobáltuk volna az 1.6-os kedvenc mapokat a sourceben(pl:train)
janos666
Ez így van de konkrétan ez a hsz általánosságban érintett mindenféle customizáló témát. Kicsit kifakadtam mikor olvastam hogy visszamegy 1.6-ozni csak ezért mert itt nem mennek a custom mapok az õ tört verziójával. Ez azt felyezte ki hogy õ túlnyomó részt custom mapokon akar játszani. Most is mondja Borg hogy adakozzunk a tárhelybe, mert 450Mb-t meghaladják a FastHTTP cucai. Én szivesen hozzájárulnék anyagilag az SG Temahez, de konkrétan ehhez hogy minnél több custom map lehessen a szerveren tuti nem fogok neki utálni egy forintot se mert már így is kilómétere a cycle és csak rosszabbat várhatok, mindeközben tényleg szívbõl sajnálom hogy õ maga mennyit költ a cspatra.
5w0rdf15h
Jani komolyan nem értelek téged, mostanában a hszeid 100%a nem szól másról csak elégedetlenség, nyavajgás stb.... elmondanám neked h a custom mappek közt is van jó, és a valve mappek közt is van jó néhány szar...

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

urbijoe
nekem 0% és 2% közt van

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

janos666
Mi baja van az embereknek a sima Valve mapokkal? Ha ezt a mindent customoló hozzáállást érdemben megérteti velem valaki veszek neki egy üveg Jégert. Ez a játék nem másról, hanem pontosan arról szól hogy akár éveken át is, de minnél pontosabban kiismerje az ember a játékot és az a legtehetségesebb benne akinek ez legjobban sikerül. Ahogy a szórást és a fegyverek egyéb viselkedését éppúgy a pályák minden zegzugát is. És mégis, mindenhol csak custom mapok, modok, blablabla... Mondták már hogy próbáljam ki WOW-ot, abban van ilyen moddolás? Nemhiszem. Na jó, persze, mi itt messze nem profik vagyunk, ezért nyugodtan játszhatunk custom mapokon is és szórakozhatunk idõnként admin modokkal scriptelt érdekességekkel, de nem kéne hogy teljes mértékben elvesszen az amit Counter-Strike: Source-nek nevezett al a Valve. Elárulom hogy a Valvénál sem zombik hanem élõ emberek dolgoznak, a valve mapokat is emberek tervezték és modellezték. Nehéz elhinni hogy objektíven jobb munkát végez az aki pénzt is kap érte, mint aki csak szórakozásból csinálja? Akkor meg miér nem jók az alap cuccok? De úgy általánosságban is miért ilyen hiszékeny az ember, hogy kiadnak valamit, majd ha kijön hozzá a mod, kiegészítõ az csak jobb lehet? Honnan ez a hozzáállás?

Tudom, érvágás kéne már a költõi vénámba, de belemerültem a 2. sor után, bocs. 😄
na mind1 akkor kösz a segítséget <#eljen>
maradok az 1.6-nál<#gun><#ravasz1>
janos666
Játsz alap valve mapokon. Az ilyen kibontott nosteam-es EMPORIO és hasonló CS-kben nincs meg minden Hl2-es content, csak amit az alap mapok használnak, sok custom map viszont más modelleket vagy textúrákat is használna.
janos666
Játék közben még nem néztem, de ma volt hogy bezártam délelõtt a steamet, most indítottam és 5 percig csak ott ált az üres updatind steam mire kibökte végre hogy a nettel van gondja. Utánna nagynehezen elindult, de játszani nem tudtam még fél órán át, mert tényleg szar volt a net. A lényeg hogy míg a netet kereste néztem én is a taskmanagerben hogy ezalatt a CPU 50%-át fogta és fél percenként 100Kb-al több RAM-ott foglalt le míg eljutott a timeoutig. Próbáld ki hogy alacsonyabb prioritást adsz neki.
és olyan képeket produkál amiket belinkeltem
Steam.exe másnál is 50% cpu-t fog úgy, hogy nem megy semmi játék?
Ma tûnt fel hogy elég alacsony fps van minden map-on, elõször azt hittem vírusirtó indult el, de most nézem task managerben hogy Steam.exe a ludas.
Dust3-on normálisan 40-50fps mindenhol meg van, most meg ha eksön van max 20-25-t sikerül kinyögni.

és ?

ja és a consolba ilyeneket írogat pirossal:
Unable to remove d:\games\counter strike source\cstrike\SAVE!

env_cubemap used on world geometry without rebuilding map. . ignoring: plaster/offwllc

SOLID_VPHYSICS static prop with no vphysics model! (./models/props_foliage/tree_deciduous_01a-lod.mdl)
SOLID_VPHYSICS static prop with no vphysics model! (./models/props_foliage/tree_deciduous_01a-lod.mdl)

ERROR!: Can't create physics object for models/props_junk/wood_crate001a.mdl
ERROR!: Can't create physics object for models/props_junk/PropaneCanister001a.mdl
😞(

tört verziójú Source-m van és csak belsõ hálon meg lanon játszanék vele...
de ha vmilyen új mapon akarok játszani akkor ez a gond van:
map gondok
<#shakehead><#conf>
autoexec.cfg a cfg mappaba.

urbijoe
az nekem is volt hogy ugyanaz a cdkey már volt valakinek de ez a hl1-nél volt
küldtem email-ta forgalmazonak és küldtek másik cdkey-t

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

voxom
kérem valaki folytassa mr.bond munkáját. Hogy kell csinnálni és mi legyen a neve és hova kell bemásolni a cfg-t?

Zsoltika 007
Írd be õket console-ba vagy csinálj cfg-t és abba. Sajna nem tudok segíteni mert mennem kell oszt találkozóra 7-re. De valaki biztos segít majd neked.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

voxom
és ezekel mit csináljak(#30660 hozzászólás)?????

Zsoltika 007
Erõs gép. Más nincs. Vagy esetleg ha nem olyan rossz a helyzet akkor nézd meg a #30660 hozzászólást.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

voxom
nem tud valaki valamilyen fps növelõ módszert?
plzzz segítsetek!

berlinboy6329
sose lehet tudni.<#ejnye1><#ejnye1>

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

nem forgalmaznak ha nem mukodne.

berlinboy6329
akkor ok.Akkor majd beszerzem mert a törtem béna.Amúgy az eredetiben jó a bot_add?Meg nem fagy le account kreálás közben? Csak biztos akaork lenni,hogy tok majd gémelni.

Semmi baja nincs css cdkulcsoknak, egy masik jatekkal voltak gondok regen.

berlinboy6329
jaja.Átlagban 3-4 szokott lenni.Amúgy ha veszek 1 CS:S-t akkor a serialja jó lesz? zal tok vele menni multipartyra?Mert lejjebb olvastam,h a serial lehet u.a oszt akkor vki már felhasználta elõttem én meg b*******m az egészet me' nem mûxik.

Szega87
Jó vicc

századik ajándékot is kap? <#vigyor1>

stp4trick
<#bohoc><#taps><#banplz><#action>

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Szega87

Party van õ tizedik , juppi jubileum 😄DDD

stp4trick
én voltam a tizedik

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Szega87
JÓ is az 😛 (nagy kedvencem , de nem én voltam )

Ja, mert az egyik jomadár csak a clan millre szavazott 😄
én is leadtam. jelenleg 9 szavazó és italy vezet 8al.

Megtörtént.
Érdekes, hogy már 7 emberbõl nincs olyan map amit mind a 7 megjelölt volna.

AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D