73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • xHeDex
    Ismeritek V0LT4G3-ot, a legújabb prót? Neem?!?
    V0LT4G3 das high
  • Spészgószt
    Bazze és csak most szóltok!
    Qva életbe itt döglök szomjan, sosem tudtam hogy lehet kinyitni azt a szart! A pohártartót már rájöttem hogy lehet kicsalogatni....
    egyszer egy videóról lestem el, ahogy egy fószer megnyom valami gombot a gép házán és kijön a pohártartó! Még jó hogy van a szekrényben egy csomó olyan kerek műanyag izé ami pont beleillik (ezek szerint azok a söralátétek)
  • Lacccca
    Kinyitja a kis USB hűtő ajtaját előtted hogy kivehess belőle a behűtött sört :)
  • Spészgószt
    Most komolyan mi a bal sift?
  • Szoki333
    Nekem "W"-re van beállítva az AIM :D Nem is értem, hogy miért bannolnak ki azért, mert olyan jó vagyok, hogy sétálás közben adok heccsátokat.. xD
  • kifli
    télleg :D
  • Roger6
    Nem az AIM?
  • Sickness
    a sétálás
  • kifli
    me mi van alapból bal shiften? :D
  • Borg
    Neki se, hiszen nagy kezdőbetű sehol.
  • Lacccca
    Mert nem mindenkinek van az a funkció a bal shiften.
  • Roger6
    Annyira jó, hogy megtaláltad a "válasz erre" gombot...
  • SzocsA
    idáig miért nem mondta senki hogy játék közben a bal shiftet is nyomkodni kell???
  • Lacccca
    Béreljetek normális hostingtól ne azoktól akik h*gyé-sz*ré ígérnek nektek laggmentes szolgáltatást :/
  • Gruik
    Csá! Tudna valaki nekem segiteni abban hogy a Css szerverünkön hol lehet módisitani HITBOX beállitásait? Vagy egyáltalán lehet e...
    Előre is köszi
  • kifli
    de, hát nyílván azt mi tudjuk mikó lesz...

am erre szokták mondani hogy ennyit a hülyének is megér :D
  • WorldTorrent
    Nem lehet tudni mikor lesz meg ilyen 5$-os akcio steamen? anyit adnak a jateker!:D
  • Sickness
    mint a barátnőd
  • Szega87
    troll vagy
  • Sickness
    még mindig jobb attól amit te csináltál...
  • OrioN the S
    kuldtek...kertek banner muhelybe. en meg beraktam es megkoszontem
  • Szega87
    banner :S
  • Lacccca
    Router ha van akkor a 27000 től 27050 ig nyitni kell a protokat, tűzfalon átengedni, windowsoson is ha kérdi.
    IP-d meg meg tudod nézni valamelyik IP mutató weboldalon, pl showmyip.com vagy a speedtest.net is kirja.
  • H3LLBoY
    hali!
    készítettem egy saját szervert az srcds-el és működik is de más nem tud rá fel csatlakozni. haveromékkal akartam együtt nyomni de rajtam kívül senki nem tudott rá csatlakozni, én is csak a lan szerverekből tudtam.
    ja és honnan tudom meg a szerver ip-jét? mert lehet az se jó amit adtam a többieknek. azt mondták azaz ip az én alapértelmezett átjáróm.
    ja és non-steam server lenne.
    aki tud valamit segíteni az írhatna minnél hamarabb.
    előre is köszönöm!!!
  • SL
    ez mind a seggedbe kell?
  • Sickness
  • SL
    Alpha twins - Smack My Derb

Sickness jól jellemezted magad
  • kifli
    phail sv_turbophysics 0 nak kell lennie
  • Sickness
    szar
  • kisbesi
    Sziasztok
    Meg tudnátok mondani hogy a videon 2:10 nél melyik zene szól?
    Nem tudtam kigobozni.
    Előre is köszönöm
  • Lacccca
    Az egy külön trikz plugin, olyat még nem láttam külön hogy ne flashelődjön a játékos de biztos van.
  • hitman090
    KÖSZÖNÖM MŰKÖDIK!
  • kifli
    asszem megvan mi kell

Oh, and for servers, you have to turn on "NO BLOCK(for all)" and "NO FLASH (for the dodgeball)"

Szőke, láttam ti szerótok átment trikz szerverbe :)
    és van ilyen no flash cucc, hogy elrepül a flash, de eltűnik, mielőtt vakítana. Lehet nekünk is az kéne?
  • kifli
    nemtudja valaki hogy miért nem halnak meg az emberek az mg_hellz_multigame_fix mapon, ha eltalálja őket egy baszott nagy golyó? Meg van egy csónakos pálya is, de ott meg kimegy alólunk a hajó. Ha kikapcsolom a noblockot akkor is átmegy az embereken a golyó (aminek az a lényege hogy kinyírja őket)
  • kifli
    állítsd angolra a steamet, vagy ha angolon van akkor magyarra. Ha nincs steamed, akkor tedd fel, mert valami source engines játék magyarítása baszta el, és a registryibe magyarra állította a steamet. Szal install stema, és állítsd a nyelvét angolra, ha magyarítottad cs-t akk magyarra.
    Drivereket haggyad, mert ennek vga-hoz semmi köze, volt osztálytársam nvidiával szenvedett ezzel, mert hl2 magyarítás fentvolt.
  • CheAteR88 #70683
    " " az nem warez?
  • GaBenc
    Nem lehet hogy ez a hiba? " és nekem non-steam-es a cs."
    Volt itt valami frissítés ha jól tudom.
  • HTS s3rg1nh00
    angol vagy magyar a steam?
  • Sickness
    mazsizz
  • hitman090
    Esetleg valami más ötlet? vagy tuti hogy drive hiba?