73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
xHeDex #70718 Ismeritek V0LT4G3-ot, a legújabb prót? Neem?!?
V0LT4G3 das high -
Bazze és csak most szóltok! 
Qva életbe itt döglök szomjan, sosem tudtam hogy lehet kinyitni azt a szart! A pohártartót már rájöttem hogy lehet kicsalogatni....
egyszer egy videóról lestem el, ahogy egy fószer megnyom valami gombot a gép házán és kijön a pohártartó! Még jó hogy van a szekrényben egy csomó olyan kerek műanyag izé ami pont beleillik (ezek szerint azok a söralátétek)
-
Kinyitja a kis USB hűtő ajtaját előtted hogy kivehess belőle a behűtött sört :) -
Most komolyan mi a bal sift?
-
Szoki333 #70714 Nekem "W"-re van beállítva az AIM :D Nem is értem, hogy miért bannolnak ki azért, mert olyan jó vagyok, hogy sétálás közben adok heccsátokat.. xD -
télleg :D -
Nem az AIM?
-
a sétálás -
me mi van alapból bal shiften? :D -
Borg #70709 Neki se, hiszen nagy kezdőbetű sehol. -
Mert nem mindenkinek van az a funkció a bal shiften. -
Annyira jó, hogy megtaláltad a "válasz erre" gombot... -
SzocsA #70706 idáig miért nem mondta senki hogy játék közben a bal shiftet is nyomkodni kell??? 

-
Béreljetek normális hostingtól ne azoktól akik h*gyé-sz*ré ígérnek nektek laggmentes szolgáltatást :/ -
Gruik #70704 Csá! Tudna valaki nekem segiteni abban hogy a Css szerverünkön hol lehet módisitani HITBOX beállitásait? Vagy egyáltalán lehet e...
Előre is köszi -
de, hát nyílván azt mi tudjuk mikó lesz...
am erre szokták mondani hogy ennyit a hülyének is megér :D -
WorldTorrent #70702 Nem lehet tudni mikor lesz meg ilyen 5$-os akcio steamen? anyit adnak a jateker!:D -
mint a barátnőd -
troll vagy -
még mindig jobb attól amit te csináltál... -
kuldtek...kertek banner muhelybe. en meg beraktam es megkoszontem
-
banner :S -
Router ha van akkor a 27000 től 27050 ig nyitni kell a protokat, tűzfalon átengedni, windowsoson is ha kérdi.
IP-d meg meg tudod nézni valamelyik IP mutató weboldalon, pl showmyip.com vagy a speedtest.net is kirja. -
hali!
készítettem egy saját szervert az srcds-el és működik is de más nem tud rá fel csatlakozni. haveromékkal akartam együtt nyomni de rajtam kívül senki nem tudott rá csatlakozni, én is csak a lan szerverekből tudtam.
ja és honnan tudom meg a szerver ip-jét? mert lehet az se jó amit adtam a többieknek. azt mondták azaz ip az én alapértelmezett átjáróm.
ja és non-steam server lenne.
aki tud valamit segíteni az írhatna minnél hamarabb.
előre is köszönöm!!! -
SL #70694 ez mind a seggedbe kell?
-
-
SL #70692 Alpha twins - Smack My Derb
Sickness jól jellemezted magad
-
phail sv_turbophysics 0 nak kell lennie -
szar
-
kisbesi #70689 Sziasztok
Meg tudnátok mondani hogy a videon 2:10 nél melyik zene szól?
Nem tudtam kigobozni.
Előre is köszönöm -
Az egy külön trikz plugin, olyat még nem láttam külön hogy ne flashelődjön a játékos de biztos van. -
hitman090 #70687 KÖSZÖNÖM MŰKÖDIK! -
asszem megvan mi kell
Oh, and for servers, you have to turn on "NO BLOCK(for all)" and "NO FLASH (for the dodgeball)"
Szőke, láttam ti szerótok átment trikz szerverbe :)
és van ilyen no flash cucc, hogy elrepül a flash, de eltűnik, mielőtt vakítana. Lehet nekünk is az kéne? -
nemtudja valaki hogy miért nem halnak meg az emberek az mg_hellz_multigame_fix mapon, ha eltalálja őket egy baszott nagy golyó? Meg van egy csónakos pálya is, de ott meg kimegy alólunk a hajó. Ha kikapcsolom a noblockot akkor is átmegy az embereken a golyó (aminek az a lényege hogy kinyírja őket) -
állítsd angolra a steamet, vagy ha angolon van akkor magyarra. Ha nincs steamed, akkor tedd fel, mert valami source engines játék magyarítása baszta el, és a registryibe magyarra állította a steamet. Szal install stema, és állítsd a nyelvét angolra, ha magyarítottad cs-t akk magyarra.
Drivereket haggyad, mert ennek vga-hoz semmi köze, volt osztálytársam nvidiával szenvedett ezzel, mert hl2 magyarítás fentvolt. -
" " az nem warez? -
Nem lehet hogy ez a hiba? " és nekem non-steam-es a cs."
Volt itt valami frissítés ha jól tudom. -
angol vagy magyar a steam? -
mazsizz -
hitman090 #70677 Esetleg valami más ötlet? vagy tuti hogy drive hiba?