Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@
(HANGOT NEKI!!!) ----> (
:DDD
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
LOL ismét Gabenc (majdnem) "Van 1000 másik fórum", nem teccik ne írj be, ne olvasd! <#buck>#buck>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
és azért a balrafölé ha jelen is van marhára minimálisan, vagy nekem jár nospread-hack a fegyver mellé :\ még nem vettem észre.
kés 250, scout 260... :) én terjesztem ezt :)
meg mp5-tel is olyan gyors vagy mint késsel...
meg összes pisztollyal is...
de cl_showpos 1 :)
@
Régen volt olyan, hogy ha ugrás/levegõben nyomva tartottad a gugolást akkor pontosan lõtt, mert úgy vette hogy a "földön" gugolsz! Ilyen van még???<#awink>#awink>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
@
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Hányszor írjuk le neked Szocsa, hogy a NETED A SZAR! Rád is ugyan úgy anyáznak mások mert téged se lehet belõni, pont úgy mint az 50es pingû másik egyént! Fõleg hogy össze vissza ingadozik a neted!!!
A scout meg amúgy is ilyen...rántás fejes, nem is kell rácélozni, csak a közelébe nagyjából...<#buck>#buck>
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
ezt spectaba latod?
de akkor most cseréljem le a netet T-fosra?
UPc még nincs diginél azt mondták hogy jövõ tavasszal lesz!
egyébként ha 22 ms es pingem van és elkezd ugrálni 50 re fölé nem megy
emiatt van az hogy nem adja be a fejeseket?
mert éjjel általában stabil szokott lenni a pingem 18-25 között mozog. akkor jól megy a játék
és ehhez társul még az fps lag! hosszú rásnál levakítom az összes T-t aki bejött egymás mellett áll az össze emberke elnyomok rájuk egy tár m4et és egy embert találok el egy golyóval ez szörnyû 100 ról leesik az fps 40 re ilyenkor!
de van egy másik gyerek akinek 50es a latencyje fik nem változik neki és 70 ms pingje van vele mi van ? mert belõ mindenkit de lelõni nem lehet! valószínû hogy külföldrõl játszik vagy csak ilyen a nete
de arra mi a magyarázat hogy scouttal lõ a gyerek és mellé céloz méterekkel és fejest ad neki és nem csak 1, 2 alkalommal látok ilyet!
ez is a pingtõl van?
TDU nick: HUN_Matt_92
Steam újraépíti a mappa szerkezetet meg a fileokat, beállításokat.
Azután nézd meg hogy hogy megy.
Az a 60 az elég kevés egy olyan géptõl.
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
Gépem: 9800 GT (1GB) vidikari, Intel Core Duo E7300 (2.7 Ghz) proci , 2 GB RAM
Az fps configok se mûködnek... :S
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
Bár, itt is van, hogy haver tõlem kicsit lefele lakik 5 utcára, ott már nincs UPC az õ utcájukba...Csak t fos.
Nekünk meg itt van az elosztó a sarkon.....
15 megás net atomlow pinggel:]
Soha semmi baj nem volt:P
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
most ilyen de a játékban megint felmegy 500 ra!
múlt héten jó volt még délután is , ezen a héten volt valami update a steamen!
szomszéd lophatja a netet tõlem? csak egy ntenna kell hozzá mármint amit bedugok a hállókártába 1 méteres vezetéke van ilyennel rá tud csatlakozni az antennámra? de ehhez kéne az ip címem meg a többi!
mert az antenna a szomszéd oldalán van!
már vagy egy hete ilyen délután 4 tõl!
Attól szar a neted játékra mert nem vezetékes és nagyon érzékeny a terhelésre a hálózat.
mikronetem van és a gerinc háttal áll a parabolaantennának! 90 fokos látószögön kívül van vagyis a szomszéd falura néz!
most ha felszerelnek ilyet ami az én antennám felé néz milyen lesz a net?
eddig akkor volt a baj ha rajtam kívül a többiek is használták a netet!
de_ névvel kezdõdõ mapok:a terroristák a 2 lerakó közül valamelyikre le kell rakják a bombát(és persze nem árt ha fel is robban),vagy eliminálják a ct-ket(akik értelemszerûen a t-k célját próbálják megakadályozni,akár a terrorok eliminálásával,akár a bomba hatástalanításával(ha már lerakták persze)
cs_ névvel kezdõdõ mapok:a t-k túszokat ejtettek,nem árt ha õket õrzik.a ct-k értelemszerûen ki kell szabadítsák õket és e betûvel maguk után vonszolva visszaviszik õket ct kezdõre és akkor bizony jó sok pénz üti a markukat.egymás testi épségére ebben a módban sem kell figyelni(hadd szóljon az m249:D)
vannak még egyebek,különféle fegyós mapok,vagy mondjuk aim névvel kezdõdõk ahol a célzásra megy a dolog(itt csak akkor nyer az egyik csapat,ha kinyírták a másik csapat összes tagját),vagy pl.a gg,avagy gungame-(általában) minden kill után kapsz másik fegyót automatikusan,amivel ugyanúgy eliminálni kell a másik csapatot.
a második kérdésre:mert ha valaki elbaszottul a szerverre teszi fel a cuccokat ahonnan csak csorog lefelé a map/sound-ok/skin-ek stb.,akkor sokat kell várni,ha viszont valaki feltolja http/ftp szeróra,na akkor betépsz jó gyorsan.röviden ennyi.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
-milyen pályamódok vannak benne? mert amikor játszok sose tudom mit kell csnálni.és azt honnan tudom meg h épp melyik játékmódban játszok?ez volt az egyik
-a másik: vannak szerverek amikbe ha belépek vagy kidob vmiért vagy rohadtsokat kell várni a letöltésekre.melyik szervereken érdemes játszani?amelyikeken nem kell sokat várni és\vagy nem dob ki.
a második kérdés annyira nem fontos hanem az elsõ az fontosabb lenne.de azért ha tudtok lécci válaszoljatok a másodikra is.elõre is köszi
/Elég Ha PM ben írod Orion/
@
Most akkor a Magyar CSS játékosok nagy többsége igénytelen?
Érdekes módon ha warra kerül a sor egybõl igényesek lesznek és szapulják a szervert.....