Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
na bb szerverek úgy szarok ahogy vannak -.-
Lacccca
Nem tom mit akadtok fel az ilyeneken. Ahogy Gabenc alárírásában is benne volt "Van ezer másik server, miért pont itt kell játszani?"

Kicsit szétnéznétek akkor rájönnétek hogy vannak sokkal színvonalasabb serverek is mint az agyon sztárolt BB,BB2, Smalla,Lamas meg mitom én mik még.

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

Kandurex
Atya'isten, fél éve még én is játszottam a BB -n és a "Rendkívül körülmények" ritka nagy balfék volt, elég gyengén tolta, de persze mindenki más csaló volt, és persze osztotta az észt.

Az, hogy admin jogot kapott, óriási hiba. Kezdek örülni komolyan, hogy abba hagytam a CS -t.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

gergobaby
Na halljátok, most felcsesztem az agyam... Egész déután CULA meg egy két admin társaságában BadBoys-on fociztunk... erre, mentünk Aztec-ra, oké, megjött vmi Rendkívüli mittoménki 😊 ( Admin ) más nevén : 40+... Erre osztotta az észt, hogy hogy mersz kempelni, de õ russolhat CTként 😊 0-6 os statja volt, és csak osztotta az észt, ha beszóltál neki kibannolt (engem)... Innen üzenem neki, ha olvassa, hogy tanuljon meg játszani 😊
Tanulság: Ne menyjetek BB, BB2 etc. szerókra 😊 Jó gamet!

Toshiba L300-2C5

Lacccca
Volt a fszt volt. Poénkodtunk vele csak.
Csak remélhetjük hogy miután kijön az EP3 azután kap egy kis figyelmet és felpatcheleik.

Azért azt nem értem hogy tuti bestseller lenne egy új CSS akkor miért nem foglalkoznak vele habár most a L4D 2-nek kell eladnia magát majd szal nem akarnak konkurenciát maguknak.

kifli
"Miután Minh-t elutasították a Counter Strike 2-vel"
<#szomoru1>

tényleg mi van az új cs-vel? mármint várható akkor enginefrissítés? mert régebben volt téma hogy már volt zárt beta is.
armageddon666
Esetleg ha párhuzamosan futnának a játékok? Mondjuk 20 playernél 2 5v5 menne. Mikor már van összesen 10 halott, akkor megint összedobna egy 5v5-t 😄 és akkor folyamatos, de nem kaotikus, és balanszolt játék lenne... a folytonos csapatkeverés miatt.

Taktika meg amúgy sem sok van publicon 😊

@

Spészgószt
Így is elég gyors minek ezen MÉG gyorsítani! Rohagálós fasság lesz belõle!
Ott a DM akinek normálon lassú 😛

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

armageddon666
Hmmm... szar 😊 már innen látom... homályosan, de látom...

@

solo

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

armageddon666
ok, és ezt persze caps nélkül 😊

@

armageddon666
hÁT AKKOR ROSSZAT MONDTAM :d a KLUB AMI BEVÁLIK...

@

Spészgószt
Az EQ beállítások közül a "soft" az ami úgy néz ki mint amit mondasz!

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Pórbáltad már? Mert a hangyafasznyi hangszóró igenis jobb hangzást biztosít, mivel közel van a dobhártyádhoz, és a hallójárattal légmentesen zár. Össze sem lehet hasonlítani a fejhallgatókkal. Viszont kétségtelen, hogy nem olyan kényelmes. Viszont nekem pl a fejhallgató sem volt kényelmes, mert mindig beizzadt alatta a fülem, amire nekem a hallójáratom érzékenyebb, mint a bedugósra.
armageddon666
5000ért simán megérte... sokkal jobb mint a sok szutyok amiben meg felkúrják a basszust :\ "Super Bass" vagy mi a geci... persze nem opcionálisan hanem benne van mindenképp... és ott viszont hiába veszem le EQban a mély hangokat, akkor is szar marad 😊 Ennél a Sennheisernél viszont LEHET korrigálni...

Fülbedugós meg kényelmetlen, és ne mond hogy az a hangyafasznyi hangszóró olyan hangzást biztosít, mint egy rendes nagy...

(Egyébként a HD201 az istenített Sennheiser alsó kategóriája... és azon túl hogy a mélyek alapból gyengék (EQ állítása után már jók...) kristálytiszta hangzása van... ilyen hangminõséget még egyik hasonló árú cuccból sem hallottam, szal én meg vagyok vele elégedve)

@

Akkor talán az istenített Sennheiser mégsem ér sapka szart se.
Régen rossz, ha egy fülhallgatót EQ-val kell korrigálni... vagy vegyél fülbedugósat, ha igazán konkrét hangzást akarsz viszonylag olcsón.
armageddon666
Na így jó rendszerrel nagyon adja a játék, csak szokni kell...

Viszont. Win7es Realtek drivert lebutították 😞 nincs benne hangszínszabályzó. Mármint pár beépített mód van, de én nem tudom állítani... Pedig olyan jó volt egy kis mély-magas kiemeléssel hallani minden ellenfelet a pályán... És ezt szeretném visszanyerni.

Megoldható CSS alá egy EQ beszúrása?

Vagy ha nem, melyik néz ki úgy az alap sémák közül, hogy középhangok nagyjából 1 vonalban vannak (kicsit megsüppednek középen esetleg, de tényleg csak leheletnyit), a basszus meg a magas meg úgy közepesen ki van emelve? Nem túlzottan, csak hogy elkülönüljön kicsit, hogy erõteljesebb legyen a hangzás, de a középhangokat ne nyomják el 😊

Van egy kurva jó Sennheiser HD201 fülesem, kristálytiszta hangzással, csak a mélyeket alapból visszafogja kissé, és erre jól jött eddig a hangszínszabályzó 😞

@

Lacccca
A rendszer jól is mûködhetne csak hát magyarisztánban vagyunk.

armageddon666
Én szerintem örülnék a régi rendszernek... na meg egyetemen nem tudom hogy volt, meg hogy hogy van most ez a Bolognai rendszer, de azt hallottam hogy a mostani NAGYON szar ...

@

Lacccca
Na meg a követelmény rendszer is másképp volt még akkor.

Én nem tagadom ha abban a rendszerben kellet volna vizsgáznom irodalomból tuti 2 jeggyel rosszabb lett volna sõt éppen hogy csak meglett volna a 2-es, így 4.
Töri nem lett volna gáz az amúgy is érdekelt, matekból meg jó erõs közepes.

Lacccca
Igen.

az ember feje nem telefonkönyv, hogy számokat meg neveket tároljon benne.

armageddon666
mármint a régi és az új között?

@

Lacccca
Errõl beszélek gyerekjáték elérni egy 90% ot.
Helyedbe megnézném mi is a különbség a 2 fajta érettségi feladatok között.

armageddon666
csak nem mind1 hogy 60% 5össel megy át az ember, vagy 96% 5össel 😊 kell a pont, és azért meg kell dolgozni... no nem feltétlen matekból vagy fizikából, mert egy sima röpdolgozat nehezebb az iskolában az érettségi feladatoknál (legalábbis középszint), de töri meg magyar? Azok mégis miben lettek könnyebbek? Mert ezekhez nem ész kell, hanem bemagolni az évszámokat meg eseményeket meg neveket meg ilyen geciket, aztán persze elképzelni nem tudom mikor lenne ezekre szükségem, de meg kell tanulni... mert kell... de mire?

@

slimslim
Gyertek!

Az igaz szavak sose szépek, a szépek sose igazak.

Lacccca
Mire?
Arra a fogyatékosoknak szánt tesztre?
Nem lenne ennyire túltömve a fõsuli és egyetem ha a régi érettségi lenne még mindig abban biztos vagyok hogy ha az régiben kellene érettségiznie a mostani korosztálynak kb a 40%-a megbukna.

Én pl az elsõ szériában voltam de már akkor is röhejesen könnyû volt, azóta pedig csak csökkent a szint.

armageddon666
nem mert jön az érettségi és tanulni kell :c

ja meg antiszocfajták nyáron kockulnak ^^

@

OrioN the S
epp ezaz.. jon a tel es mindenki utal fazni ezert bekockultok :c

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

armageddon666
meg ha hoztam x embert, akkor is elüldöztem x+3-t 😊 szal :/

@

armageddon666
vége a nyárnak 😞

@

Lacccca
De sokszor hallottam már ezt 😊
Kb 1 hétig megy a nagy sürgés forgás meg mindenki újra feltámasztási lázba ég aztán alábbhagy és újra kialszik a láng.

slimslim
Ezaz :/
Mondjuk nekünk kéne tenni érte valamit:/

Lacccca
Ja mert se játékos se admin.<#beka3>

slimslim
Járj az SG szerverre, ott tuti nem fog senki kidobni.<#hawaii>

werkfilm
ez több mint pár jó pinghatáron belül

nem!
az xfire és a gamemonitor mutat szervereket de azok vagy üresek vagy pár ember játszik rajtuk smalla nincs az is 20 slotos lett vagy megszûnt arra se jár senki!
Roger6
De a többin nem akkora király biztos...<#hehe>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

werkfilm
tudtad, hogy van még 33538 szerver?

az adminok elõl pontosan! akármilyen nevet adok meg tök fölösleges mert csak azt várja hogy felmennyek és azzal basztasson hogy lecsalóz, csíterez
mikor rajtam kívül vannak érdekes emberek ott van ALI kirõl mindenki tudja hogy WHzik, nézi a falakat mint atom! az adminok nem bannolják azt mikor ezt szóvá tettem kibasztak!

ma reggel megint kidobtak a biscuitról. 20/2 stat 18/ 1 nél már nem mentem elõre de én maradtam a végén aztán csak össze vissza lövöldöztem, nem akartam lelõni senkit de simán beadta! a BBn adná így

hogy mennyek a pályákon hogy ne nézzem a falakat?????
GaBenc
Miért akarod elrejteni? Semmi értelme. Az alapján tiltanak ki a serverekrõl. <#nevetes1>

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

steam idt nem lehet valahogy elrejteni?
uhh köszi ezt megis csinálom<#worship>

ARSENAL&POKER

Sickness
zolika leírta részletesen. nekem is így sikerült visszaszerezni, pedig még a felhasználónevemet sem tudtam. -.-

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Persze megvan minden akkor lefényképezem és elküldöm. És mit irjak nekik?😊

ARSENAL&POKER

Lacccca
HA megvan a doboz és a CD kulcs akkor egyszerûen csinálsz egy képet róluk természetesen hogy egybe jól láthatóak legyenek.
Majd a account neveddel együtt elküldöd a vavlenak a supportos e-mailjére.

Punk Zolit keresd meg õ már sokaknak segített visszaszerezni az accját.

Az a gáz, hogy nemtudom a titkos kérdésre a válaszomat ezt valahogy meglehet oldani?:s

ARSENAL&POKER

Sajnos😞 Remélem nem lopták el nemakarom megvenni ujra. Amugy alap skinem van steamen megprobalom a jelszo emlékeztetõt, de miaza Verification code?
Az ami a dobozon van?

ARSENAL&POKER

Lacccca
De kb a felhasználók 80% nem vett róla tudomást 10% nem alap skint használ steam hez amiknél nem mûködik a gomb a maradék 10% használja csak.

Sickness
Direkt belebaszták az email cím megerõsítést vagy mit sazl ha valaki baszakodik a jelszóval küldenek neked mailt róla

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!