73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • fixon
    az egész modemet dugd újra.
  • Sickness

Options - Audio - Game volume.
  • Jamirofan89
    Legyen valaki olyan kedves,hogy segít hangügyben!
    Nincs fegyver se rádió mappa.Helyes utvonalon kerestem...
    Steam Apps\Counter Strike..\...\Sound
    Létrehoztam egy 'radio' mappát remélve hogy a win majd beilleszti magától a hangokat,de nem.
    Szeretném a rádiós hangokat [pl: fire in the hole] hangerejét lejjebb venni (nem kikapcsolni!!!) Sehol nem találom a fájlokat
  • kifli
    dod-al is megcsinálták :/
  • Sickness
    drogosgeci
  • drogosgeci
    azt nem azért nem tehetik meg mert nőne a minimum gépigény?
  • Lacccca
    Én jobban örültem volna ha csak 1 sort írnak ki és az ez lett volna:

* Ported to Orange Box Engine
  • Narxis
    Updates to Counter-Strike: Source have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The major changes include:

Engine

* SMX, GCF, and SYS files cannot be downloaded
    * Files whose extensions contain whitespace are not allowed to be downloaded
    * Filenames that begin with path separators are not allowed to be downloaded
  • Roger6
    Jaja, nekem is írta a steam, hogy CS:S letöltés befejezve, szóval tényleg volt valami.
  • Sickness
    mégpedig
  • OrioN the S
    sokat magyarazol kihuzom a neted :D oszt nezhetsz.
  • Narxis
    Durva, updatet kapott a CS, csak foglalkoznak még vele. :D
  • CheAteR88 #70746
    és mit keresel itt?
  • Lacccca
    Update :)
    Igaz nem annyira nagy dolgok de legalább van.
  • Jim Morrison
    csukott szemmel ilyet lovok kulon progi nelkul
  • fixon
    Te azt sem tudod hogy, miről beszélsz :"(
  • Kandurex
    Mind itt, mind a BC2 topikban, vagy a fórum többi részén is megmutatkozik mennyire alkalmatlan vagy egy közösség tagja lenni. Keress más fórumot. Vagy térj vissza 1 - 2 év múlva.
  • Szoki333
    Nem töröltem semmit, az, hogy mit csinálok itthon, az nem tilos a fórumban.. amúgy meg csak külföldi AIM-es mapos szerókra mentem aimbottal :P Magyaroknál csak wh a nyerő illetve egy kis speedhack is belefér, csak elég feltűnő, ha kezdőn mindenki mellett elhasítok.. olyan mint ha mindenki sétálna, én meg sprintelnék xD
  • fixon
    Még egy büntipontot neki.
  • solo
    Bazz, és hogy törölte a commanteket XD
  • fixon
    tudod mit lőnel te... :)
  • Szoki333
    Najó, nem kipróbáltam, hanem 3 évig azzal toltam
  • KulacsKa
    Gyonyoru video fooleg az ucso kill falat loo es fejet talal szep mucsok ilyen nicseee vagy meg is
  • Borg
    A kipróbálástól elég messze van az, hogy ismeri az összeset, meg a jellegzetességeit... bannolni kell a gecibe mindenhonnan, zéró tolerancia.
  • armageddon666
    kipróbálta, gondolom már nem használja... "megismerte az ellenséget" ...
  • OrioN the S
    en ilyet lonek
  • Narxis
    Ki leszel közösítve.
  • fixon
    akkor most raj vagy :/
  • Szoki333
    Hát jah.. Tuodom, hogy játszik egy hacker.. Én is csaltam mellesleg, ismerem az összes programot, a jellegzetességeit, hogy miről lehet felismerni..
  • CheAteR88 #70729
    kamu...
  • fixon
    isten aki lanon is ilyet lő no zoomban -.-
  • szn0rbi
    egyben eladó a következő pack
    killing floor, team fortress 2, counter strike 1.6, counter strike CZ, counter strike Source, Defense Grid: The awakening, Foreign legion
    Madballs, Warhammer 40.000 Dawn of war 2
    az egész: 8000 FT
    msn: [email protected]
  • OrioN the S
    arrol video is van. de lehet fake... meg olyan, hogy ragszalaggal oda ragasztjak a falhoz.
  • xHeDex
    Ja, mint én anno olvastam már nem tudom melyik oldalon hogy egyik srácot elkapták lanon hogy csalt, ellenfél csapatából faszi odament a sráchoz, kábelestől felkapta a gépet kivitte az épületből és földhözbaszta
  • Lacccca
    Sok NET híró.
    Elmennének Lan-ra összeszarnák magukat az tuti, mert se lőni se semmit nem tudnának. Ha meg megpróbálnának csalni az úgyis kiderülne és akkor legalább jól elvernék őket vagy törnék a kezüket hisz úgyse használják a célzáshoz szal felesleg
  • Narxis
    Jól játszik!
  • Jamirofan89
    Istenem hányingerem van az ilyentől
    És ha ilyen lő le téged egy idő után nem bírod magadba folytani a szót és persze,hogy Ő lowoz le téged!
    Pár perccel ezelőtt Tommy boy is már-már lecsíterezett pedig nincs semmilyen progim és ő közel így játszik mint ez a V0LT4G3 csak tisztességesen.
    Megtisztelt.
  • Szoki333
    nézzétek meg a videóját, hogy 1:01-ben mekkora smooth aim van.. elég amatőr..
  • xHeDex
    hát mi kb. 1 hete ellene meg a csicska bandája ellen játszottunk, bár akkor még csak whzott de attól még mi nyertünk ^^
  • Lacccca
    X22 vel én is lennék akkor mint ő :)
    Kamu gyerek.
    Lemenne LAN-ra lőni nem tudna.