73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
az egész modemet dugd újra. -

Options - Audio - Game volume.
-
Legyen valaki olyan kedves,hogy segít hangügyben!
Nincs fegyver se rádió mappa.Helyes utvonalon kerestem...
Steam Apps\Counter Strike..\...\Sound
Létrehoztam egy 'radio' mappát remélve hogy a win majd beilleszti magától a hangokat,de nem.
Szeretném a rádiós hangokat [pl: fire in the hole] hangerejét lejjebb venni (nem kikapcsolni!!!) Sehol nem találom a fájlokat
-
dod-al is megcsinálták :/ -
drogosgeci
-
azt nem azért nem tehetik meg mert nőne a minimum gépigény? -
Én jobban örültem volna ha csak 1 sort írnak ki és az ez lett volna:
* Ported to Orange Box Engine -
Updates to Counter-Strike: Source have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The major changes include:
Engine
* SMX, GCF, and SYS files cannot be downloaded
* Files whose extensions contain whitespace are not allowed to be downloaded
* Filenames that begin with path separators are not allowed to be downloaded -
Jaja, nekem is írta a steam, hogy CS:S letöltés befejezve, szóval tényleg volt valami. -
mégpedig -
sokat magyarazol kihuzom a neted :D oszt nezhetsz. -
Durva, updatet kapott a CS, csak foglalkoznak még vele. :D -
és mit keresel itt? -
Update :)
Igaz nem annyira nagy dolgok de legalább van. -
csukott szemmel ilyet lovok kulon progi nelkul -
Te azt sem tudod hogy, miről beszélsz :"( -
Mind itt, mind a BC2 topikban, vagy a fórum többi részén is megmutatkozik mennyire alkalmatlan vagy egy közösség tagja lenni. Keress más fórumot. Vagy térj vissza 1 - 2 év múlva. -
Szoki333 #70741 Nem töröltem semmit, az, hogy mit csinálok itthon, az nem tilos a fórumban.. amúgy meg csak külföldi AIM-es mapos szerókra mentem aimbottal :P Magyaroknál csak wh a nyerő illetve egy kis speedhack is belefér, csak elég feltűnő, ha kezdőn mindenki mellett elhasítok.. olyan mint ha mindenki sétálna, én meg sprintelnék xD -
Még egy büntipontot neki. -
Bazz, és hogy törölte a commanteket XD -
tudod mit lőnel te... :) -
Szoki333 #70737 Najó, nem kipróbáltam, hanem 3 évig azzal toltam 

-
Gyonyoru video fooleg az ucso kill falat loo es fejet talal szep mucsok ilyen nicseee vagy meg is 
-
Borg #70735 A kipróbálástól elég messze van az, hogy ismeri az összeset, meg a jellegzetességeit... bannolni kell a gecibe mindenhonnan, zéró tolerancia. -
kipróbálta, gondolom már nem használja... "megismerte az ellenséget" ... -
en ilyet lonek -
Ki leszel közösítve. -
akkor most raj vagy :/ -
Szoki333 #70730 Hát jah.. Tuodom, hogy játszik egy hacker.. Én is csaltam mellesleg, ismerem az összes programot, a jellegzetességeit, hogy miről lehet felismerni.. -
kamu... -
isten aki lanon is ilyet lő no zoomban -.- -
szn0rbi #70727 egyben eladó a következő pack
killing floor, team fortress 2, counter strike 1.6, counter strike CZ, counter strike Source, Defense Grid: The awakening, Foreign legion
Madballs, Warhammer 40.000 Dawn of war 2
az egész: 8000 FT
msn: [email protected] -
arrol video is van. de lehet fake... meg olyan, hogy ragszalaggal oda ragasztjak a falhoz. -
xHeDex #70725 Ja, mint én anno olvastam már nem tudom melyik oldalon hogy egyik srácot elkapták lanon hogy csalt, ellenfél csapatából faszi odament a sráchoz, kábelestől felkapta a gépet kivitte az épületből és földhözbaszta
-
Sok NET híró.
Elmennének Lan-ra összeszarnák magukat az tuti, mert se lőni se semmit nem tudnának. Ha meg megpróbálnának csalni az úgyis kiderülne és akkor legalább jól elvernék őket vagy törnék a kezüket hisz úgyse használják a célzáshoz szal felesleg -
Jól játszik!
-
Istenem hányingerem van az ilyentől 

És ha ilyen lő le téged egy idő után nem bírod magadba folytani a szót és persze,hogy Ő lowoz le téged!
Pár perccel ezelőtt Tommy boy is már-már lecsíterezett pedig nincs semmilyen progim
és ő közel így játszik mint ez a V0LT4G3 csak tisztességesen.
Megtisztelt. -
Szoki333 #70721 nézzétek meg a videóját, hogy 1:01-ben mekkora smooth aim van.. elég amatőr.. -
xHeDex #70720 hát mi kb. 1 hete ellene meg a csicska bandája ellen játszottunk, bár akkor még csak whzott de attól még mi nyertünk ^^ -
X22 vel én is lennék akkor mint ő :)
Kamu gyerek.
Lemenne LAN-ra lőni nem tudna.