Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szega87
és más mappot is lehet ajánlani ? pl. de_russka

Megnéztem a mapot.
59 fps alá sehol sem esett a gépemen! Kivéve mikor bombát robbantottam, dehát ez minden mapon igy van 😊
A map 90%-án simán vitte a 75fps-t, amire nekem le van szabályozva.

Szal de_abbaye holnap megy fel a szerverre majd.
Szega87
te meg kétszínû <#mf3>

stp4trick
a hsz második felében lévõ kérdésre válasz vki?

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Ez szerintem azért nem valós, mert a valve bug miatt pl múltkor játék közben a szerver elváltotta magát a következõ mapre (legalábbis azt hiszem hogy a következõ volt, mivel inferno ment és inferno_dark lett a köv.) teljesen önkéntesen, néztem is nagyot, majd tovább váltottam egyet. Érdekes dolgokat vannak...
OrioN the S
<#eljen>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Sné Zsuzsa
hát a cs-ben fröcsköltetni kell a vért!! <#vigyor1><#gun>

volt már olyan, hogy már-már nem láttam a vértõl....istenem..azok voltak a szép idõk <#eplus2>

Canon 450 D

OrioN the S
<#vigyor3>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Hozegrun
Yaya! <#bee1><#bee1><#bee1> Te már csak tudod! <#vigyor2>

Kezdőknek van szerencséjük!

OrioN the S
<#wave><#vigyor3> Háborúkból van a legjobb szpemlavina <#zavart1>

Hozegrun
Na itt az én pajtim! <#vigyor2><#vigyor3><#vigyor2>

OrioN the S
Néha kell egy kis háború is ^^ <#ravasz1>

Sné Zsuzsa
értelek drága 😊 Jobb a béke, mint a háború..ezért nem lobbanok...amúgy én is rosszallóan néznék 😛

Canon 450 D

Hozegrun
yah, csak másképpen is megfogalmazhatta volna! Más bajom nincsen! Teljesen megértem mind a kettõtöket, hasonló szemléletek miatt, s sajna ezt váltotta ki belõlem a hozzászólása!

OrioN the S
jah igen ezt elfelejtettem

Guer
ugy látom régi szeretett infernonk népszerüsége eddig töretlen...

stp4trick
de csak fejre fókuszálva mûködik igazán

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

OrioN the S
Hazudik!! Közel mész és bal egérgomb...

Guer
felmenteni 😄
"use" gomb alapban "e"

cicai
melyik gombbal tudom felmenteni a tuszokat hogy kövessenek?

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

OrioN the S
^^ há jah és ezen má nem lehet változtatni 😊

Guer
de legalább pro vagy... 😄D

Sné Zsuzsa
ne már...teljesen igaza van..ez nem ide tartozik, majd megbeszéljük máshol 😊

PEACE DUDE 😊

Canon 450 D

OrioN the S
én elõre megmondom nehogy más monnya elõbb agyatlan fazs vok és beszólok mindenkinek és sose nincs igazam ^^

OrioN the S
😄DDDDDDDDDDDDDD ez konkrét megfogalazása a pénisz alakú embereknek akik kalapot viselnek ^^

Hozegrun
faxkalap

Szega87
<#puszi><#eljen>

Sné Zsuzsa
vette az adást 😄DDDD

ROGER

Canon 450 D

Szega87
FIGYU nyissatok saját topicot phsycho faktos gyerekek !!!!
Kedves zsu és janos nem itt kéne 😄 !

Sné Zsuzsa
Msn címedet már priviben kértem 😊

Amúgy huss...mikor édesanyám kiment külföldre egy évre...majd hogynem egy szó nélkül és mikor a legjobb barátnõm elmondta legféltettebb titkomat a fél giminek, akkor gondolkoztam el az emberiségen. Alap beállítottságom, hogy szerelmes típus vagyok és alap gondolatom, hogy életem értelme a gyerekek és a család. Mikor anyu kiment (azóta már visszajött of course) 15 voltam és akkor jött még rá az a plusz, hoögy a barátnõ fecsegett. Ekkor döbbentem rá, hogy:
a; senki nem érdemli meg az önzetlen szeretetmet, mindenkinek meg kell érte küzdenie
b; az emberek geny*k
c; egy ember létezik a földön: én

Akkor vesztettem el az emberekbe vetett hitemet, azóta gondolom úgy, hogy csakis a saját vérem kaphatja meg majd a teljes szeretetemet...és akkor éreztem úgy, hogy nincs az életemnek értelme....és akkor döbbentem rá, hogy a gyerekeim fogják az életemet képezni, értük fogok élni. Azóta elfogadom magam olyannak amilyen vagyok, ha vki szemét otthagyom, ha vki kedves és a leggyengébb pillanatomban is kedves, akkor megérdemli a bizalmamat.

Nem érdemes lázadni, kínlódni a figyelemért...aki igazán szeret, belülrõl, annak a figyelméért nem kell kínlódni...a többi m*csok meg le van ejtve. Hát én ezért vagyok õszinte...nem másokat tisztelekmeg ezzel, hanem a saját érzéseimet és nem mocskolom be magamat hazugsággal mások kedvéért. Elértem, hogy tisztelem magam..ez volt életem eddigi legnagyobb erõpróbája..és a legszebb is egyben. Valós önbizalomra tettem szert és nem eröltetettre.

Szal...SZÓLÁS SZABADSÁGA :Ð

Canon 450 D

Sziasztok! Ha valakit érdekel egy HL2 Bronz KEY 3000-ért az dobjon egy mailt a [email protected]. Teljesen Tiszta, legális kulcs + acc, kipróbálható, a jelszó megváltoztatható! Amit tartalmaz: HL2, HL2 DM, CS, CS: surce, DoD, HL összes... DoD: Source az nincs benne.
Sné Zsuzsa
sajnos errefelé az egyediséget nem igénylik

Canon 450 D

Szega87
köszönöm mester ! levan töltve , de most épp jöttek hozzánk , majd 1 óra múlva megnézem <#worship>

UI: 20 Mbyte <#szomoru1>

Szega87
lol <#vigyor1>

Szega87
thx , az 1333 Mhz es gépemnél neki tuti jobb lehet

Guer
ja igen én is az elöbb néztem 😄DD

Zsoltika 007
Ezt nézzétek! LINK Mekkora lol már!
Házigazda majd törölje. ha közben kijavítanák van képem róla 😄D

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

janos666
Rendes tanulós gimnáziumban úgy voltam végig 5-ös irodalomból tanulás nélkül, hogy évente egyszer mikor kiadtak házidolgozatot "érvelõ fogalmazás" címszó alatt ennél kicsit igényesebb stílusban (hisz tétje is volt) írtam pár oldalt az életrõl és halálról (egyszer konkrétan ez volt a megadott témakör, de erre alapoztam következõ évben mikor a pénzrõl és annak életünkben betöltött zerepétõl kellett írni) és elismerte a tanár, hogy na igen János, szép (ha a stréber 5-öst kapott a szarra amivel órákat szenvedett akkor ez 3db olyan jegy). De pont most nézegetem a továbbtanulási tájékoztatót, vagy mi a faszom, és úgy néz ki "csak" egy építõmérnök (ahol a kezdõfizetés azért 250.000, de nem hangzik szépen) vagy elméleti fizikus (ahol mindennapos rémálom hogy csak fizikatanár leszel) lesz belõlem, a jogi egyetem már elúszott, programtervezõ informatikus meg én nem akarok lenni, mert veszélyes egy kockában dolgozni egész nap.
Zsoltika 007
Hát nekem nagyon tetszett amit leírtál! Most az utóbbi hetekben szembesültem én is ezekkel a dolgokkal(igen nekem picit több év kellett 😄) és tényleg nagyon jól leírtad és megragadtad ami az én fejemben is itt kavarog. Én is most hezitálok hogy infós pályára menjek-e(amire szeretnék is csak hát nem biztos hogy sikerül mert elég kemény) vagy pedig valami másra.
És bárki lesz itt a házigazda ha van egy kis esze nem fogja törölni a hozzászólásodat, mert azzal törölné a topik eddigi legértelmesebb hozzászólását is.<#worship>
De azért nem olyan szar az élet. Csak pozitívan kell hozzáállni.(Na jó ezt még én se hiszem el 😄)

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

neozed
Bravo <#worship><#taps>

http://users.info.unicaen.fr/~jmoulin/abbaye/dl/download.php3?Fichier=de_abbaye.bsp
k9duli
De lehet ám hogy a srácnak(vagy csaj😊 nagyon rossz a gépe, meg gondolom maxra tette a grafikot és utána fotózott.

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

Szega87
visszanéztem igaz 😄 télleg low fps 😄 akkor meg igényesség ide vagy oda , de nem kell

Szega87
nem engedi regelés nélkül letölteni , basszák meg annyit meg nem ér 😄 Ha meg felkerül serverre leszedem onnan ! Képek alapján nem csúnya , de az eggyik képen vlmi cián színû ufofényt láttam , amúgy tökéletesen egyetértek jános véleményével

k9duli
áááááááááááááááááá kurva jó volt János!!!!!! Nekem tetszett<#taps>
Szerintem légy író, csak valami olyan témát keres amirõl oldalakat lehet írni😊
Az élet a legjobb méreg!

Borg kicsit aggódva néztem az fps számot 10-20😄

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

janos666
Kicsit de_cbble, de_piranesia és de_tides korcsnak tûnik. De inkább úgy korcs mint egy mustang ló, nekem kivételesen tetszik.
janos666
Ez hogy legbelül faszfejnek tartom magam inkább egy túlzásbavitt önkritika. Valamiért 10 éves koromban, mikor felismertem hogy még ~70 év és meghalok kiábrándultam az egész emberi létembõl. Depressziós kisgyerek lettem aki nem hajlandó úgy élni az életet ahogy kéne, mert baromságnak tartja az egészet. Perzse utánna öregedtem egy kicsit és visszaszegõdtem az élethez de nyomot hagyott rajtam hogy nem leszek hajlandó eljátszani hogy asszimilálódom a társadalomhoz melyet megvetel, (egy hülye vakítás, egy színjáték az egész, csak nem is akar rajta elgondolkodni az ember mert annyira a velejébe ivódott hogy ez az élet amit mi élünk, pedig az eszényített ember többre hivatott) és az is hogy inkább hozzá sem kezdek semmihez hogy ha nem látom annak az esélyét hogy megközelíthetem benne a tökéletességet (innen jön hogy faszfej vagyok hisz a tökéletességtõl mérföldekre se állok). Ebben az idõben volt az álmom hogy talán egyszer majd a régi idõk messiásai vagy közelmúlt diktátorainak sorába léphetek. (innen az apró címek hajhászása, hivalatos nevem Vitéz Tóth F. János, és keresték az õseim grófi levelél a helyi levéltárba de elveszett, nameg még egy Dr. az vár rám 😄). Ennek kietlensége pedig inkább a kiábrándult életbe lökött vissza. Mára (7 év is eltelt azóta ami nagy idõ) már megbékéltem vele hogy a tökéletesség nyomát sem érhetem el semmiben és úgy döntöttem hogy ha már ember lettem hát végigcsinálom az egészet úgy ahogy mások, még akkor is ha tudom hogy baromság az egész. Manapság az egyszerû életet keresem, de ez is unalmas. Túl sokat unatkoztam kisgyermekként és túl okos akartam lenni, majd megcsömörlöttem mikor már a passzív lázadást még értelmetlenebbnek láttam mint hogy vakon éldegéljek. Még pár év és találok magamnak valamit ami teljesen elfeledteti velem amit gyerekként felismertem (pl. élettárs, család, vagy belefeledkezem a munkába).
És persze semmi gond, ahogy Guer mondja, engem nem lehet megbántani. (ha végigolvastad mit írtam fentebb nem nehéz végiggondolni hogy miért) Na ezek után mit gondolsz rólam? 😊 Elmész mellettem vagy akár jóban is szivesen lennél velem? És képzeld el hogy viselkednék ha szívbõl magam adnám? Viszont nagyon is õszinte ember vagyok hisz egy bizonyos pont alatt úgysem érdekel semmi, nem lenne értelme hazudnom. Ez mint leki önéletrajz még elfért egy fórumra, de ha a 2. eshetõség áll fenn és netán lenne szavad hozzá kérd el Szegától az MSN-em, mert ide sok lesz spamm. (ha esetleg én leszek a házigazda elsõ lesz amit törlök)
stp4trick
Hát most nemtom, de 1500-as AMDvel és 9200 ATIval 20 alá nem megy az fps. (kisfiam játszik vele sokat:-))

Annyira nem kell elsietni.

A nem-lite verziója anno fentvolt sg-n, de ehhez hasonlóan, az is fps gondok miatt került fel.
A lite-ot néztem én is, meg az 5 féle másik verzióját is. Vagy túlbutították õket, úgy gagyik, vagy igényes, de lowfps sajnos.