Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
59 fps alá sehol sem esett a gépemen! Kivéve mikor bombát robbantottam, dehát ez minden mapon igy van 😊
A map 90%-án simán vitte a 75fps-t, amire nekem le van szabályozva.
Szal de_abbaye holnap megy fel a szerverre majd.
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
volt már olyan, hogy már-már nem láttam a vértõl....istenem..azok voltak a szép idõk <#eplus2>#eplus2>
Canon 450 D
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Kezdőknek van szerencséjük!
Canon 450 D
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
PEACE DUDE 😊
Canon 450 D
Kedves zsu és janos nem itt kéne 😄 !
Amúgy huss...mikor édesanyám kiment külföldre egy évre...majd hogynem egy szó nélkül és mikor a legjobb barátnõm elmondta legféltettebb titkomat a fél giminek, akkor gondolkoztam el az emberiségen. Alap beállítottságom, hogy szerelmes típus vagyok és alap gondolatom, hogy életem értelme a gyerekek és a család. Mikor anyu kiment (azóta már visszajött of course) 15 voltam és akkor jött még rá az a plusz, hoögy a barátnõ fecsegett. Ekkor döbbentem rá, hogy:
a; senki nem érdemli meg az önzetlen szeretetmet, mindenkinek meg kell érte küzdenie
b; az emberek geny*k
c; egy ember létezik a földön: én
Akkor vesztettem el az emberekbe vetett hitemet, azóta gondolom úgy, hogy csakis a saját vérem kaphatja meg majd a teljes szeretetemet...és akkor éreztem úgy, hogy nincs az életemnek értelme....és akkor döbbentem rá, hogy a gyerekeim fogják az életemet képezni, értük fogok élni. Azóta elfogadom magam olyannak amilyen vagyok, ha vki szemét otthagyom, ha vki kedves és a leggyengébb pillanatomban is kedves, akkor megérdemli a bizalmamat.
Nem érdemes lázadni, kínlódni a figyelemért...aki igazán szeret, belülrõl, annak a figyelméért nem kell kínlódni...a többi m*csok meg le van ejtve. Hát én ezért vagyok õszinte...nem másokat tisztelekmeg ezzel, hanem a saját érzéseimet és nem mocskolom be magamat hazugsággal mások kedvéért. Elértem, hogy tisztelem magam..ez volt életem eddigi legnagyobb erõpróbája..és a legszebb is egyben. Valós önbizalomra tettem szert és nem eröltetettre.
Szal...SZÓLÁS SZABADSÁGA :Ð
Canon 450 D
UI: 20 Mbyte <#szomoru1>#szomoru1>
Házigazda majd törölje. ha közben kijavítanák van képem róla 😄D
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
És bárki lesz itt a házigazda ha van egy kis esze nem fogja törölni a hozzászólásodat, mert azzal törölné a topik eddigi legértelmesebb hozzászólását is.<#worship>#worship>
De azért nem olyan szar az élet. Csak pozitívan kell hozzáállni.(Na jó ezt még én se hiszem el 😄)
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Szerintem légy író, csak valami olyan témát keres amirõl oldalakat lehet írni😊
Az élet a legjobb méreg!
Borg kicsit aggódva néztem az fps számot 10-20😄
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
És persze semmi gond, ahogy Guer mondja, engem nem lehet megbántani. (ha végigolvastad mit írtam fentebb nem nehéz végiggondolni hogy miért) Na ezek után mit gondolsz rólam? 😊 Elmész mellettem vagy akár jóban is szivesen lennél velem? És képzeld el hogy viselkednék ha szívbõl magam adnám? Viszont nagyon is õszinte ember vagyok hisz egy bizonyos pont alatt úgysem érdekel semmi, nem lenne értelme hazudnom. Ez mint leki önéletrajz még elfért egy fórumra, de ha a 2. eshetõség áll fenn és netán lenne szavad hozzá kérd el Szegától az MSN-em, mert ide sok lesz spamm. (ha esetleg én leszek a házigazda elsõ lesz amit törlök)
A nem-lite verziója anno fentvolt sg-n, de ehhez hasonlóan, az is fps gondok miatt került fel.
A lite-ot néztem én is, meg az 5 féle másik verzióját is. Vagy túlbutították õket, úgy gagyik, vagy igényes, de lowfps sajnos.