Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jeee van ety szavazatom!!44
azt is én szavaztam nem? D😄

OrioN the S
Mit én????? Fa**t én ! Most télleg nem én.. jó volt szpem ,de nem is tudom kik veszekedtek....mert én nem ^^

Amúgy Bond má takarított tegnap este óta <#vigyor3>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
Engem a CZ jobban megfogott én is azé Source-zok me grafika... Sztem teszteld ki az 1.6-ot vagy a CZ-t és meglátod mivel jobb.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Bakker, te vagy Törcsi?
Bár végülis gondolhattam volna, ekkora egy cheater ki mas lehet 😛
én igaz életemben nem 1.6 oltam mégis azt mondanám érdemesebb a szórszal nyomulni,mivel például a grafikája sokkal menõbb,esztétikusabb, sztem hivatalaosan is ezt fogják támogatni a steamen,aztaz fejlesztgetni,hegesztgetni,szal ez a jövõ!
úgytudom azonban 1,6ttal többen játszanak ,hiddel szórszal is kurvasokan nyomulnak,unatkozni nem fogsz!
-erõsebb gép kell ehhez
-több helyigény
-erõs idegzet 😊
hangulati külrõl nemtok beszámolni!
fruhwirth
grt Bond, most olvastam, hogy Te lettél itt a Házigizda<#eljen>

Orion, a hétvégi 350 olvasatlan HSZ legalább felét, amiket nem olvastam, Te termelted...Te szpemkirály<#eljen>

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

Pano
Üdv!

egy kósza kérdés: Cs 1.6 vagy Source? 😊 Nem tudom melyiket vegyem meg, melyiknek van nagyobb jövõje (nem akarom azt, h fél év múlva már mindenhol üreségtõl pangó szervereket lássak). Mondjuk, azért nem mindegy, h 8 ezer forint vagy 4 😊

Köszi a válaszokat, elõre is.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

5w0rdf15h
hát télleg rendes volt me kiment 😄DDD me ha nem gázmérgezés 😞 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

OrioN the S
Nagyon szerenCSések voltak a srácok -.- csomószor kellett fingani és kimentem me tuti elpusztultak volna -.- rendi vok ^^ Off: múltkor oat fiongtam nálunk amikor összegyültünk a spanokkal ,hogy mindenki kiment a folyosóra -.- én meg maradtam cs-zni ^^

Ennyi erõvel, ami nem hivatalos CSS bejelentés, az már spam? akkor elég lenne a Steam news-t olvsani, nem is kell fórum :-)
ja, és nem tud bannolni 😛
OrioN the S
Az de közbe szpem! Úgyhogy Bond sztem teszteld ki mien érzés bannolni^^ Nyugi Ano nem fog fájni ^^

<#kacsint>
Komoly lehetett a páré Orionnál, css orrvérzésig. (ez ON, nem? 😛)
Guer
ja és ha ez azt jelenti hogy te is rám szavaztál akkor neked is köszi 😊

Guer
csak tesztelnek bond...<#hehe>

nem is mondtam, hogy TE voltál (ez elõzõ hsz-edre nem reagálok, mert olyan mértékben szemétség, hogy nem minõsítem)

Tényleg elég.
OrioN the S
korrekt -.- de én igen ^^

5w0rdf15h
NEM én voltam NEM raklámoztam és pls NE kötekedj
ennyi mostmár elég

Guer
ehh az ilyen huzásokkal csak pozitiv irányba tolod a politikai karriered mi? 😄
tudtad elöre hogy te nyersz és hogy én utána megkérdezem h ki szavazott rám mi? 😄DDDDDDDDDD cseles.... 😄DD
amugy köszi én bevallom nem szavaztam senkire....

5w0rdf15h
ne idegelj és kezdj kötekedni pls... elhiszem h te szeretsz belekötni másba de most ne mer.... amúgymeg te jöttél ide villogni a múltkori gyak eredménnyel szal pls van itt elég konfliktus legalább velem ne vessz össze

OrioN the S
JAh.. el voltunk hullva ráadásul elõtte vol ****li is és .... 😄

Köszi Andrew! Sztem ha v.hogy öszejött vóna nekem az 5 vote akkor se engedtétek vóna ,hogy én lehgyek <#vigyor3><#nyes>

Guer
lol én aludtam 3 orát elözö este meg orion...

nem villogok, csak a negatív reklámra válaszoltam... egyébként nem én vagyok az, aki be szokta jelenteni nyereségeit és nem is én meséltem el pl Totonak, hogy mi volt a gyakon
ja, és kérlek mellõzd a "verni a nyálad" szintû kifejezéseket, mert szólok Bondnak...
Zsoltika 007
Én. <#vigyor5>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

szerintem menj aludni: "meg is lepõdtem milyen könnyen belementé h lelépsz mondjuk 3 óra alvás után nem csodálom" akkor most meglepõdtél vagy nem? Prodigy-t elqrtuk rendesen, mert szét voltunk esve.
5w0rdf15h
<#ejnye1> most mit kell itt megin villogni nem értelek...
Nem jött egyikünk se h húha most de elvertünk a pályátokon meg minden nem tom minek kell most verni a nyálad h mi volt múltkor.....

<#whatever>

és rám? 😛 köszönöm
5w0rdf15h
😄DDDDDDD jah meg is lepõdtem milyen könnyen belementé h lelépsz mondjuk 3 óra alvás után nem csodálom 😄 aztán meg az is meglepõ volt h a prodigy elvileg a ti mappetek volt :S

Guer
grat bond
amugy kiszavazott rám?
csodálkozok hogy szavazott rám vki eggyáltalán 😄

nono, egyrészt nem volt war, csak 4v4 gyak, másrészt azért nem volt olyan nagy vereség az, fõleg, hogy 2 hivatalos FTF tag játszott úgy, hogy mostanában nem is gyakoroltunk semmit, mivel nem érünk rá... ja, és múltkor 40:8-ra nyertünk ellenük egy másik gyakon, szal nem kell siratni minket
Guer
jo hallod ne ide nyomasd a negativ reklámot 😊
amugy meg egyszer nekik is lehet mákjuk meg a második mapon nemjátszottam és ott vesztettük el 😛

ohhhh hallottam hogy kikapott az FTF2 az Avalontol<#rinya> <#boxer><#violent>

FTF2-ök nem ezt tanitottam <#banplz><#nevetes1>
amugy grat az Avalonnak (lehet h mákjuk voolt) FTF szeggyétek össze magatokat és alázzatok a visszavágón!! <#banplz><#nevetes1>

Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,

OrioN the S
Bond pihenj még egy kicsit plz <#vigyor3>

2. Counter-Strike:Source

OrioN the S
<#vigyor3><#eljen>

Kereshetek másik topikot <#szomoru1><#rinya>

OrioN the S
😄 <#eljen><#nyes>

Zsoltika 007
Ezt most már tényleg be kéne fejezni.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

A flamelés min. 2 emberen mulik.
Szega87
rám is ki van akadva , meg folyton beszól holott akutya nem szól hozzá , és nem nyugszik el , csak mondja és mondja remélem vlki tesz ellene

Hajrá Bond, kezdheted az utóbbi 50 hsz felével...

Hozé: nem tudom mért vagy kiakadva rám, de most valahogy nem is érdekel
Jovan, mostmar a bf2 topikot lenyomtuk mint a gombot, szal flame/spam redukal.
Hozegrun
Yah tényleg! Bocsi szega rossz megnevezésért!

Kezdőknek van szerencséjük!

OrioN the S
*****(szpem)<#hawaii>

Sné Zsuzsa
mi megy itt kéremszépen... 😊))))

Canon 450 D

akkor minden mondatom végét spemmel fogom lezárni, 😊 off
on- láttátok a militia képét?? beszarás!!
off- speem 😊
OrioN the S
Ezé tuti bant ad ,hogy érvényesülni tuggyon és me tuti jó érzés...

grat Bond! ... SPEEEM 😊
OrioN the S
Mostantól Mr.Bond a topik házigazdája.
(Orion-5, Ano-4, Guer-2, Bond-1, Vegas-1, Janos666-1 szavazat)

Hmmm ... Tuti? ^^

OrioN the S
õ nem az.. Õ a Magasságos Mr.Fossatok elém!

Mostantól Mr.Bond a topik házigazdája.
(Bond-5, Ano-4, Guer-2, Orion-1, Vegas-1, Janos666-1 szavazat)
Hozegrun
any... ne bõszíts! talán gondolkodnod kéne! Ja: hogy ha már másnak nem szabad beszólnia neked? Miszter én vagyok az atyaúristen, s úgyis leverek mindenkit!

Kezdőknek van szerencséjük!

én részemrõl nem spammelek tovább egy ilyan baromság miatt

tetszetõs mapek jönnek a szerverre úgy látom...