Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt is én szavaztam nem? D😄
Amúgy Bond má takarított tegnap este óta <#vigyor3>#vigyor3>
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Bár végülis gondolhattam volna, ekkora egy cheater ki mas lehet 😛
úgytudom azonban 1,6ttal többen játszanak ,hiddel szórszal is kurvasokan nyomulnak,unatkozni nem fogsz!
-erõsebb gép kell ehhez
-több helyigény
-erõs idegzet 😊
hangulati külrõl nemtok beszámolni!
Orion, a hétvégi 350 olvasatlan HSZ legalább felét, amiket nem olvastam, Te termelted...Te szpemkirály<#eljen>#eljen>
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
egy kósza kérdés: Cs 1.6 vagy Source? 😊 Nem tudom melyiket vegyem meg, melyiknek van nagyobb jövõje (nem akarom azt, h fél év múlva már mindenhol üreségtõl pangó szervereket lássak). Mondjuk, azért nem mindegy, h 8 ezer forint vagy 4 😊
Köszi a válaszokat, elõre is.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
ja, és nem tud bannolni 😛
Komoly lehetett a páré Orionnál, css orrvérzésig. (ez ON, nem? 😛)
Tényleg elég.
ennyi mostmár elég
tudtad elöre hogy te nyersz és hogy én utána megkérdezem h ki szavazott rám mi? 😄DDDDDDDDDD cseles.... 😄DD
amugy köszi én bevallom nem szavaztam senkire....
Köszi Andrew! Sztem ha v.hogy öszejött vóna nekem az 5 vote akkor se engedtétek vóna ,hogy én lehgyek <#vigyor3>#vigyor3><#nyes>#nyes>
ja, és kérlek mellõzd a "verni a nyálad" szintû kifejezéseket, mert szólok Bondnak...
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Nem jött egyikünk se h húha most de elvertünk a pályátokon meg minden nem tom minek kell most verni a nyálad h mi volt múltkor.....
és rám? 😛 köszönöm
amugy meg egyszer nekik is lehet mákjuk meg a második mapon nemjátszottam és ott vesztettük el 😛
FTF2-ök nem ezt tanitottam <#banplz>#banplz><#nevetes1>#nevetes1>
amugy grat az Avalonnak (lehet h mákjuk voolt) FTF szeggyétek össze magatokat és alázzatok a visszavágón!! <#banplz>#banplz><#nevetes1>#nevetes1>
Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,
2. Counter-Strike:Source
Kereshetek másik topikot <#szomoru1>#szomoru1><#rinya>#rinya>
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Hozé: nem tudom mért vagy kiakadva rám, de most valahogy nem is érdekel
on- láttátok a militia képét?? beszarás!!
off- speem 😊
(Orion-5, Ano-4, Guer-2, Bond-1, Vegas-1, Janos666-1 szavazat)
Hmmm ... Tuti? ^^
(Bond-5, Ano-4, Guer-2, Orion-1, Vegas-1, Janos666-1 szavazat)
Kezdőknek van szerencséjük!
tetszetõs mapek jönnek a szerverre úgy látom...