Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OrioN the S
<#vigyor3> szóltam nekik ,hogy ha uncsiznak akkor ezzel jácchatnak ^^

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Szega87
kecseg css és valve minden restart után reseteli a kecseg progia fovourites-om :S

OrioN the S
én meg nem is nézem <#szomoru1>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

az még nem jelenti azt hogy úgy játszható lenne 😊

Szega87
paszmek nekem mindenbõl a legbutább a beállitás és ugy 30-20 fps rulez <#szomoru1><#mf2>

"tuti hogy igy jatszhatatlan": lol nekem amúgy se több 35nél 😄DDDDD

SCITEK
Alapbol nincs bekapcsolva, nehogy sokkoljon 😊
Egyebkent kint 20 bent 30 frame jon ki a vabsol, szal tuti hogy igy jatszhatatlan. Inkabb maradok a butitott grafika mellett.

Szega87
vajon a net_graph mér lett kikapcsolva hirtelen ? <#hehe> nem hinném hogy ilyen videobeálitásokkal fogsz majd jáccani! <#crazya>

OrioN the S
Oan host update kéne ,hogy ha megmenti a ct ,orálisan kielégíti^^

ui: Janos ,ha gondolod én készen állok....kötsög EVO VII felébresztett má ienkó :S

Szega87
1.terror kezdõn a szoba ahol belehet menni a budiba ott van 1 deszkés részt , azt kilöve az emeletre vezetõ lépcsõhöz jutsz
2. hátul t kezdõn van 1 pajszer ahol van a leguccsó csatifeljáró
3.Nem 3 csatifeljáró van a game-be hanem 4 , egy a ház elõtt még ami új
4. Ct kezdõtõl mentem és fahidon kelett átmenni
5.folyó
6.Hihetetlen mennyi dombra , buckára fellehet ugrani
7.tetõn is van lyuk amire ha rámész beszakad 😄
8.Kúrv@ jó a HDR
9.Gyönyörû a map
stb stb . HF%!!!!44

M@TriX
a szerverek terheltek, nem olyan lehetetlen ez 😉
próba késõbb...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

5w0rdf15h
pffffffff nekem is 😞(

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Nekem nem updatel, akármit csinálok 😞 82%nál áll és semmi mozgás.
M@TriX

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Welcome back master! ;-)
M@TriX
lõjed csak, hogy mit kell nézni 😉

Zsoltika 007
Nyugi mi sem tudunk Punk Zolival fellépni egyelõre. Gondolom a szerver még nem updatelt. Majd esetleg este borg megsürgeti ha oda jut hogy lesz rá ideje.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

nekem is leszedte a favoritokat a kis...

Szega87
1. sg server is out of date : most nem tok emiatt joinolni
2. az update nullázta a favourites-om
3.Kurva sok az ujdonság , de nem lövöm le a póénokat , mindenki élje át maga

nálam a nuke jobb... tehát el lehet képzeli :/

lépcsõõznek a túszok!! jee!! meg ajtótnyitnak 😄...hakell hanem
Szega87
pff 68 Mbyte 😞 de nemsokára lejön 😊

Szega87
Bebe én hazaértem és updatel 😄

fruhwirth
amúgy normális rajta az fps vagy olyasmi lassú, mint nuke?

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

fruhwirth
én is úgy megnézném, mert annyira szépnek tûnt ez elõzetes képek alapján, de sajna nem tudom:\

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

k9duli
Na végre millitia, én meg döglök a suliban betegen pfff, ha ezt tudom besem megyek😊
Jah de a figyelmeztetõ kettesért 2.órára bejöttem volna😄 (programozás)

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

Zsoltika 007
Alapból nincsenenk benne. Külön kell feltenni. Én próbálkoztam vele de nem sikerült asszem fleko botpackját raktam az 1.6-ra de utánna a játék el sem indúlt csak kilépett mindíg. De szerintem nálam lehetett a hiba.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Rash87
Hellosztok.

Lehet h rossz helyre írom,de valaki le tudná írni,hogy kell a Counter Strike 1.6-ba botokat betenni?? Mert nézegettem különbözõ oldalakat,de nem tudom 😞
Feltettem pár programot is,de hogy hogyan kell elõhozni a botokat,az rejtély 😞

Pls help!!

Glory, Glory Man. United!

Talan az hogy nehany grafikai beallitast cheatnek minosit, de lehet hogy egesz mas, nem tudom.

Szega87
Fleko ez mi "Added FCVAR_CHEAT to some cvars in the materials system" ?

Szega87
és mennyi minden kiegészitõre gondoltak :

M@TriX
szép lett, végre egy jó kis fás pálya

csnation.net

Szega87
#32722 <#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

M@TriX
na csak azzal nem játszottam, de még akkor jó, mert akkor sokkal rosszabbnak látnám a source-ot 😉

Ez mar evek ota bennevan a cz-ben, egyszeruen csak huzzak es soronkent updatelnek havonta egyet hogy elmondhassak hogy folyamatos a fejlesztes.

M@TriX
a CS:S bejelentésekor arról volt szó egyébként, hogy integetnek mászkálnak ilyesmi, nagyon sajnálom, hogy eddig ezt nem tették meg, mert nagy hangulata lenne, vagy mondjuk annak, hogy egy CT elejtett fegyverét felkapnák. mekkora feeling lenne, huh 😉

Szega87
a következõ az lesz hogy hogy élik a kis életüket a tûzharc közepette PL wc re járnak , pukiznak , dumálnak egymással , egyszóval interaktiv npc-k lesznek

M@TriX
héjj, van egy egész értelmes frissítési pont:
"Hostages can open doors and step up onto ledges/stairs now"
végre ezen is javítottak

Szega87
suliba döglök még egy ideig plz tegyél be pár képet róla ...

M@TriX
igen? király, na majd kíváncsi leszek rá, ha a lusta matáv végre kimászik hozzám.

Szega87
Remélem szerencséd lesz ! GL !!! <#kacsint>

Zsoltika 007
Na kijött az új militia. Megmaradt letisztult egyszerû map-nak. Attól féltem túl lesz bonyolítva. De szerencsére nagyon jól sikerült.

Zsoltika 007
Lehet valami konzol beállítás tett be neki.

van valakinek olyanja, hogy ha screenshot-ot csinál, akkor az elmentett kép tök fekete lesz, és akárhány képet csinál, mind rendre ~8kB?

bár mostanában nem próbáltam, megnézem, lehet, hogy javította vmelyik update.

Hajrá... mostmár remélhetõleg sikerül. 😊

Persze hogy, érdekel... nem árt tudni, mi a rendje az ilyesmiknek... lehet belõle tanulni.
Pano
Üdv mindenkinek!

Felvetem, hogy jelenleg miként állok a cd kulcs problémát illetõen 😊 Hátha érdekel valakit.

Szóval, amit a vásárlás napjaként kaptam e-mail címet, azzal nem értem semmit. Válaszra sem méltattak. Megelégeltem a dolgot és felhívtam ismét a magyarorszégi forgalmazót. Kicsit erõsebbre vettem a hangnemet (azért az illedelmet megtartva 😊 ) és nem fogjátok elhinni, a következõt válaszolták: "Elnézést kérünk Öntõl. Jogos a felháborodása és sajnos sok ilyen panasz érkezik. Teljesen jogosan érzi sértettnek magát". Már azt hittem rosszul hallok 😊. Szóval, tájékoztattak, hogy kaptak egy hivatalos e-mailt a valve-tól, hogy hogyan oldják meg az ilyesfajta panaszokat és az ember készségessen elkérte az e-mail címem és továbbította azt az e-mailt számomra.
Fel kellett vennem a kapcsolatot a Valve szakembereivel. Leírtam a problémát, megadtam a kétséges cd kulcsot és a megfelelõ adatokat. Nemsokára kaptam egy visszajelzést, hogy megkapták a kérelmet és a panaszt, legyek türelemmel nemsokára utánna járnak és értesítenek. Tehát, várok.
De, a forgalmazó munkatársa (magyarországi) elmondta, hogy ha esetleg nem megy zökkenõmentesen ez a folyamat vagy valami gond lép fel, újra hívjam fel õket és bevetik minden kapcsolatukat, hogy megoldják a problémát.

Nah, meglátjuk, hogy mi lesz belõle. Ha lesz valami eredmény szólok, persze ha érdekel titeket.

üdv!

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

stp4trick
steamen belül az asztalon Sourcera jobb klikk properties, set launch..., oda beírod : -console

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

OkOk, már megvan... Kösz a segítséget!!

Asus P8H61-M LE/USB3, [email protected] , 6 GB DDR3-1333MHz, ASUS R9 290 4GB