Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Egyebkent kint 20 bent 30 frame jon ki a vabsol, szal tuti hogy igy jatszhatatlan. Inkabb maradok a butitott grafika mellett.
ui: Janos ,ha gondolod én készen állok....kötsög EVO VII felébresztett má ienkó :S
cs_militia0000.jpg
cs_militia0001.jpg
cs_militia0002.jpg
cs_militia0003.jpg
cs_militia0004.jpg
cs_militia0005.jpg
cs_militia0006.jpg
cs_militia0007.jpg
cs_militia0008.jpg
cs_militia0009.jpg
cs_militia0010.jpg
cs_militia0011.jpg
cs_militia0012.jpg
cs_militia0013.jpg
2. hátul t kezdõn van 1 pajszer ahol van a leguccsó csatifeljáró
3.Nem 3 csatifeljáró van a game-be hanem 4 , egy a ház elõtt még ami új
4. Ct kezdõtõl mentem és fahidon kelett átmenni
5.folyó
6.Hihetetlen mennyi dombra , buckára fellehet ugrani
7.tetõn is van lyuk amire ha rámész beszakad 😄
8.Kúrv@ jó a HDR
9.Gyönyörû a map
stb stb . HF%!!!!44
próba késõbb...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
2. az update nullázta a favourites-om
3.Kurva sok az ujdonság , de nem lövöm le a póénokat , mindenki élje át maga
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Jah de a figyelmeztetõ kettesért 2.órára bejöttem volna😄 (programozás)
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Lehet h rossz helyre írom,de valaki le tudná írni,hogy kell a Counter Strike 1.6-ba botokat betenni?? Mert nézegettem különbözõ oldalakat,de nem tudom 😞
Feltettem pár programot is,de hogy hogyan kell elõhozni a botokat,az rejtély 😞
Pls help!!
Glory, Glory Man. United!
"Hostages can open doors and step up onto ledges/stairs now"
végre ezen is javítottak
bár mostanában nem próbáltam, megnézem, lehet, hogy javította vmelyik update.
Persze hogy, érdekel... nem árt tudni, mi a rendje az ilyesmiknek... lehet belõle tanulni.
Felvetem, hogy jelenleg miként állok a cd kulcs problémát illetõen 😊 Hátha érdekel valakit.
Szóval, amit a vásárlás napjaként kaptam e-mail címet, azzal nem értem semmit. Válaszra sem méltattak. Megelégeltem a dolgot és felhívtam ismét a magyarorszégi forgalmazót. Kicsit erõsebbre vettem a hangnemet (azért az illedelmet megtartva 😊 ) és nem fogjátok elhinni, a következõt válaszolták: "Elnézést kérünk Öntõl. Jogos a felháborodása és sajnos sok ilyen panasz érkezik. Teljesen jogosan érzi sértettnek magát". Már azt hittem rosszul hallok 😊. Szóval, tájékoztattak, hogy kaptak egy hivatalos e-mailt a valve-tól, hogy hogyan oldják meg az ilyesfajta panaszokat és az ember készségessen elkérte az e-mail címem és továbbította azt az e-mailt számomra.
Fel kellett vennem a kapcsolatot a Valve szakembereivel. Leírtam a problémát, megadtam a kétséges cd kulcsot és a megfelelõ adatokat. Nemsokára kaptam egy visszajelzést, hogy megkapták a kérelmet és a panaszt, legyek türelemmel nemsokára utánna járnak és értesítenek. Tehát, várok.
De, a forgalmazó munkatársa (magyarországi) elmondta, hogy ha esetleg nem megy zökkenõmentesen ez a folyamat vagy valami gond lép fel, újra hívjam fel õket és bevetik minden kapcsolatukat, hogy megoldják a problémát.
Nah, meglátjuk, hogy mi lesz belõle. Ha lesz valami eredmény szólok, persze ha érdekel titeket.
üdv!
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Asus P8H61-M LE/USB3, [email protected] , 6 GB DDR3-1333MHz, ASUS R9 290 4GB