Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fejrerántás az integrált hangkártyába van integrálva :$
@
és még a mozgásod is lassított felvétel lesz!
és azt is mondták hogy akinek ati karija van nála nincs flash ha szemközt dobod csak egy villanás lesz és ennyi! ez igaz?
Ja aztmondta mi csalunk a saját szerverünkön, meg hogy nehogymár mi lõjük le mikor õ a klánjával megverte a team hungaryt, aztán duzzogva lelépett :D
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
nem tudom de te hogy vagy vele, de én ha meghallom hogy a flash nekicsapódik a falnak és jön felém reflexbõl elfordulok szal a flash kb ennyit ér ellenem. Sír is a sok publáma hogy én mért nem vakulok és jön a perma bann a noflash miatt <#vigyor1>#vigyor1>
De ha visszább keresgélsz, akkor volt olyan is aki minden nélkül "visszakapta"!
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Legjobb móka ilyenkor befutni és a sok tehetetlen granyóval futót lámpát lehentelni!
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
elfordulok én is de akkor is vakulok és nem fél másodpercet!
amúgy arról hallottál hogy elfordul? <#idiota>#idiota>
#69771 legózZ (2 z-vel)<#fogmosas>#fogmosas>
#69772 persze hogy van. beírja a háziállata nevét <#wink>#wink>
ctbe dust 2 õn An vagyok jön röviden a kõ mögött van 4 flasht rádobunk egyesével közben megyünk felé mind a kö mögé esik nem le a lépcsõ mellé az utolsó flash meg rajta posszan szét, a társam rövid sarkánál van a kõ elõtt, megfordul és úgy megy felé, mert akkor villant el az utolsó flash.
amint eldurrant a gyerek feláll a kõ mögül és fejbe lõ mindkettõnket!
ezzel van a bajom
én vakulok 4-6 másodperceket õk meg semmit! mintha kikapcsolták volna ezt az efektet vagy mi
Van erre valami megoldás?
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
Olyan szervert keress ahol föntvan pár klántag és élvezkedj <#idiota>#idiota>
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
2. kör má jött az aim:D
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
De csak akkor fogadd el az ajánlatot, ha felírnak a listára is, amelyiken szereplõ emberek között Bill Géc szétosztja a vagyonát......<#nezze>#nezze>
<#idiota>#idiota>
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
@
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Köszi elõre is.
azon kifakadtam, ahogy hirtelen neztel, hogy most mivan :D
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.