73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Vegas #70799 506 új üzenet és a banner még nyomorék -
én még mindíg nem értem! jobb kezes skined van csak és azt akarod balkézbe és ahhoz kell a script? (jobbról balra vagy balról jobbra mind1)
nem egyszerűbb egy működő skint leszedni (valami high fps skin pacokt és kész) vagy fogod és csinálsz egy új szkint vtf-ben balkezest! scrip még mindíg nem értem minek hozzá azt alapból át tudod állítani melyik kézben legyen és vagy nálad maga a model file is más azé kell skript???
ÁÁÁÁÁh feladom! Nem ér ennyi szarozást, TŐCCS LE EGY OLYAT AMI JÓ!
-
Ilyenkor za van hogy:
1 lehetne arra is eszed ha már le tudtad warezolni hogy megkeresd a probléma megoldását mert 100000000000000000000x le volt már írva több fórumon is
2. megveszed eredetibe.
3. hibás a mapp -
Nézd meg, hogy a textúrák jó helyen vannak, asz'em a konzolban kiírja, hogy mit nem talál. -
bmx56 #70795 Hello az lenne a kérdésem hogy ha egy új pályát teszek be Source-be. Akkor miért van néhol rózsaszin textura hiba, de ha szerveren játszok ott is olyanok az uj pályák amit letölt. elöre is köszi a segítséget. -
Script létezik, a 70780-as hozzászólásban be is linkeltem, de az késhez van megcsinálava. Azt szeretném a többihez alakítani, mert az iskolában levő gépek nem bírnának 8000+ polygont egyszerre. -
Jajj éééértem, a tükrözött modellekkel van bajod... de miért? :\
FPSbanana-n vannak olyan modellek hogy "mirrored", azokat szedd le... script szerintem nincs rá.
Spaceg: CSben tükrözve van a fegyvermodell. Vagyis a jobbkézben egy balkezes fegyver van, és fordítva. (Így látványosabb, mert a töltényhüvelyt a szemed elé löki ki) -
Úgy, hogy ami a jobb oldalán kéne hogy legyen, az a balon van. -
Ha valami alap, akkor hogy lehet inkorrekt???????
-
Nem akarok jobbakat betenni, csak az alpok közül az inkorrektek animációit tükrözni. És armageddon-nak igaza van, nincs tanárunk, mindig más helyettesíti. -
szar az informatikaoktatás és a horkolás feltűnőbb :) -
Ha gyengék akkor minek raktok még be skineket, használjátok az alapot + FPS cfg, vagy 1.6 ot játszatok rajta.....suliban amúgy is minek játszani? -
? Nah mégegyszer. Nem a kő a lényeg, hanem a script, amit adtak hozzá. Szeretném ezt a script-et az alap fegyverek közül az inkorrektekre megcsinálni, csak nem tudom, hogy hogyan. Tudom, hogy van sok normális skin is, de az iskolában levő gépek gyengék. -
igen igen
-
nekem ez kb vagy 1.5 éve volt... de akkor sehova se engedett fel...
ékezet meg buzi karakter nem lehetett benne:| -
Megoldódott a problémám Borg,nem a gyökér könyvtárban volt a stem rakva ,ezért nem engedett fel vacos szerverre.Fasz szőkével jöttünk rá. -
mi vagy te óvodás mátéka:):) -
A követ rakja a bal kézbe, hogy passzoljon a world model-hez. -
Én ezt nem értem.....
Addig ok hogy van egy kés helyett kő skined, de a scripes dolgot nem értem!
Mit fordít hova és miért....?
-
Estét! Találtam egy követ, amihez van 1 script, ami megfordítja az első személyű nézetet (jólenne a suliban levő őskövületekhez). A kérdésem az lenne, hogy hogy letet ezt jól átültetni másik fegyverekre is? Csak nem tudom, mit kéne torkolattűznek írni. Itt a skin a szkripttel. -
picsába erről lemaradtam....
-
hbd flekó -
:D -
Látom ide is beért az arcod hülyegyerek... -
töröljétek ki!
te majom a steam amúgy is ingyen van. :/ -
Nincs húzva... Amúgy laptop! Lehet az zavarja meg? 9600mGt vidkari van benne... -
Nekem hasonló tünetei voltak, amikor kevés volt a fesz a memóriának a proci felhúzása miatt! Szerintem azon a tájékon keresgess!!!
Net OK, Fps OK, akkor az ön készülékében van a hiba! -
Géped piszkálva van???? (húzva a proci memória ilyesmi) -
Ha nem neten játszom akkor is ugyanez a probléma. De amúgy a net sem hiszem hogy gond lenne mert 20megás... -
lagg, milyen neted van? -
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy miért lehet az, hogy olyan mintha akadna a játék pedig 200fps körüli az átlagom? Olyan mintha kimaradnának képkockák vagy nem is tudom. Nem úgy akad hgoy lassú hanem mintha megállna a kép egy pillanatra. Vistát használok! Mi lehet a gond? -
Mert nosteam serveren ez így van. Steam id alapján csinálja. Tudod ha sokk a 0:0:0 id akkor azt mindet.
-
miért van az h ha lemutolok vkit akkor mellete még 3-4 ember is lemutolodik automata? -
ééééééértem. köszi szépen! -
Alapból nem látod őket mert a gcf-ben vannak!!! Neked kell csinálni egy mappát pont oda ahol a gcf-en belül van a helye (elérési út)!!!
pont úgy mint az összes többi szarságnak, alapból csak gcf fájlok vannak, csak a szerverekről letöltött ganéhegyek vannak a mappákban!
-
player mappában vannak amik neked kellenek szerintem -
-
sehol -
a sound mappában vannak a hangok és kicserélheted és szerkesztheted őket, csak a nevük legyen az eredeti. -
és ha módosítani akarom a hangokat??? hol találom a fájlokat?