73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Vegas
    506 új üzenet és a banner még nyomorék
  • Spészgószt
    én még mindíg nem értem! jobb kezes skined van csak és azt akarod balkézbe és ahhoz kell a script? (jobbról balra vagy balról jobbra mind1)
    nem egyszerűbb egy működő skint leszedni (valami high fps skin pacokt és kész) vagy fogod és csinálsz egy új szkint vtf-ben balkezest! scrip még mindíg nem értem minek hozzá azt alapból át tudod állítani melyik kézben legyen és vagy nálad maga a model file is más azé kell skript???
    ÁÁÁÁÁh feladom! Nem ér ennyi szarozást, TŐCCS LE EGY OLYAT AMI JÓ!
  • Lacccca
    Ilyenkor za van hogy:
    1 lehetne arra is eszed ha már le tudtad warezolni hogy megkeresd a probléma megoldását mert 100000000000000000000x le volt már írva több fórumon is
    2. megveszed eredetibe.
    3. hibás a mapp
  • burjanmate
    Nézd meg, hogy a textúrák jó helyen vannak, asz'em a konzolban kiírja, hogy mit nem talál.
  • bmx56
    Hello az lenne a kérdésem hogy ha egy új pályát teszek be Source-be. Akkor miért van néhol rózsaszin textura hiba, de ha szerveren játszok ott is olyanok az uj pályák amit letölt. elöre is köszi a segítséget.
  • burjanmate
    Script létezik, a 70780-as hozzászólásban be is linkeltem, de az késhez van megcsinálava. Azt szeretném a többihez alakítani, mert az iskolában levő gépek nem bírnának 8000+ polygont egyszerre.
  • armageddon666
    Jajj éééértem, a tükrözött modellekkel van bajod... de miért? :\
    FPSbanana-n vannak olyan modellek hogy "mirrored", azokat szedd le... script szerintem nincs rá.

Spaceg: CSben tükrözve van a fegyvermodell. Vagyis a jobbkézben egy balkezes fegyver van, és fordítva. (Így látványosabb, mert a töltényhüvelyt a szemed elé löki ki)
  • burjanmate
    Úgy, hogy ami a jobb oldalán kéne hogy legyen, az a balon van.
  • Spészgószt
    Ha valami alap, akkor hogy lehet inkorrekt???????
  • burjanmate
    Nem akarok jobbakat betenni, csak az alpok közül az inkorrektek animációit tükrözni. És armageddon-nak igaza van, nincs tanárunk, mindig más helyettesíti.
  • armageddon666
    szar az informatikaoktatás és a horkolás feltűnőbb :)
  • Lacccca
    Ha gyengék akkor minek raktok még be skineket, használjátok az alapot + FPS cfg, vagy 1.6 ot játszatok rajta.....suliban amúgy is minek játszani?
  • burjanmate
    ? Nah mégegyszer. Nem a kő a lényeg, hanem a script, amit adtak hozzá. Szeretném ezt a script-et az alap fegyverek közül az inkorrektekre megcsinálni, csak nem tudom, hogy hogyan. Tudom, hogy van sok normális skin is, de az iskolában levő gépek gyengék.
  • Mozzanat
    igen igen
  • CheAteR88 #70785
    nekem ez kb vagy 1.5 éve volt... de akkor sehova se engedett fel...
    ékezet meg buzi karakter nem lehetett benne:|
  • Mozzanat
    Megoldódott a problémám Borg,nem a gyökér könyvtárban volt a stem rakva ,ezért nem engedett fel vacos szerverre.Fasz szőkével jöttünk rá.
  • Mozzanat
    mi vagy te óvodás mátéka:):)
  • burjanmate
    A követ rakja a bal kézbe, hogy passzoljon a world model-hez.
  • Spészgószt
    Én ezt nem értem.....
    Addig ok hogy van egy kés helyett kő skined, de a scripes dolgot nem értem!
    Mit fordít hova és miért....?
  • burjanmate
    Estét! Találtam egy követ, amihez van 1 script, ami megfordítja az első személyű nézetet (jólenne a suliban levő őskövületekhez). A kérdésem az lenne, hogy hogy letet ezt jól átültetni másik fegyverekre is? Csak nem tudom, mit kéne torkolattűznek írni. Itt a skin a szkripttel.
  • Spészgószt
    picsába erről lemaradtam....
  • Sickness
    hbd flekó
  • Sickness
    :D
  • Roger6
    Látom ide is beért az arcod hülyegyerek...
  • fixon
    töröljétek ki!
    te majom a steam amúgy is ingyen van. :/
  • Mhosah Myth
    Nincs húzva... Amúgy laptop! Lehet az zavarja meg? 9600mGt vidkari van benne...
  • Spészgószt
    Nekem hasonló tünetei voltak, amikor kevés volt a fesz a memóriának a proci felhúzása miatt! Szerintem azon a tájékon keresgess!!!
    Net OK, Fps OK, akkor az ön készülékében van a hiba!
  • Spészgószt
    Géped piszkálva van???? (húzva a proci memória ilyesmi)
  • Mhosah Myth
    Ha nem neten játszom akkor is ugyanez a probléma. De amúgy a net sem hiszem hogy gond lenne mert 20megás...
  • Narxis
    lagg, milyen neted van?
  • Mhosah Myth
    Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy miért lehet az, hogy olyan mintha akadna a játék pedig 200fps körüli az átlagom? Olyan mintha kimaradnának képkockák vagy nem is tudom. Nem úgy akad hgoy lassú hanem mintha megállna a kép egy pillanatra. Vistát használok! Mi lehet a gond?
  • GaBenc
    Mert nosteam serveren ez így van. Steam id alapján csinálja. Tudod ha sokk a 0:0:0 id akkor azt mindet.
  • Nivea
    miért van az h ha lemutolok vkit akkor mellete még 3-4 ember is lemutolodik automata?
  • Jamirofan89
    ééééééértem. köszi szépen!
  • Spészgószt
    Alapból nem látod őket mert a gcf-ben vannak!!! Neked kell csinálni egy mappát pont oda ahol a gcf-en belül van a helye (elérési út)!!!
    pont úgy mint az összes többi szarságnak, alapból csak gcf fájlok vannak, csak a szerverekről letöltött ganéhegyek vannak a mappákban!
  • fixon
    player mappában vannak amik neked kellenek szerintem
  • Jamirofan89

• Sickness
    sehol
  • fixon
    a sound mappában vannak a hangok és kicserélheted és szerkesztheted őket, csak a nevük legyen az eredeti.
  • Jamirofan89
    és ha módosítani akarom a hangokat??? hol találom a fájlokat?