Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Istenem kicsit gameltem a cssel. De kár volt😄
Bírtam 15 percig😄
Olvastam egy cikket a DODsourceról és azt mondták negatívumként hogy a netkódon van egy kis javítani való.Vajon a cssre mit mondanának😄
Sajnos bizony tényleg nem tökéletes a dod:source hitboxa sem.Ez az egyetlen amit örökölt a csstõl, de a helyzet sokkal sokkal jobb mint a cssbe.Bár pár hónap és ezt is tönkre teszik, szinte biztos vagyok benne:S
Még mindig a dm találati rendszerét tartom a legjobbnak az összes internetes játék közül.Bár a cod2tõt még nem probáltam, meg az ut2004 sem teszteltem eléggé.Na meg a q4 is kimaradt az életembõl.Q3-nak mondjuk elég jó a netkódja.
A valve játékokat így jellemezném: gyorsan vedd meg, gyorsan élvezd ki, és gyorsan szabadúlj meg tõle, míg nem kell gyógyszer arra hogy játszál😊
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Teljesen jól játszható CSS-ben. Nem a max fps a lényeg, az lehet 60-500 is, ha a minimum fps-ed meg 10-re leesik.
Analógnál 60 és 70Hz.Egyébként a 60Fps számít valamit,amikor úgy tudom,hogy a szem már 50Fps felett nem érzékeli a különbséget?
[url=http://csm2.net/view_map.php?map_id=2376cs_Apartments[/url]

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Changelogocska:
- All of exterior is new
- There is an attic in house
- HDR support
- new environment sounds
- possibility to turn off power of house
- there is a camera network and a PC for view
- many bugfix, improvements, optimizations, ...
All models, materials and sound are in the BSP. Only the NAV file is separate.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Egyébként boltban vagy steamen, bõvebbet én sem tudok.
Akkor marad a megvétel.Ezek gondoltak mindenre😊
A többi kommentet lehet törölni!
Egyébként még a netet is kihúztam erre az idõre amikor megakarják vonni.Tudtam hogy a steam nem lép ki.És aztán vissza net😊
A kéréds abban rejlene h hova lett a statom😄?
alias Mr.M@ff1@
De nekem is lehet hogy befuccsól.Ha nem jön össze tervem.
köszi.
Kötsög UPC nem tud a 20 kerbe netet alkotni :s úgy örülök nekie ..... má lenne netetm ha be tudnák ide is kötni... Fater má kezd jó útra térni <#vigyor3>#vigyor3> készül valamire 😊 (lehet elveszi a gépet is 😮 😄 )
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
"csak eredeti játékkal lehet multizni."
a játék nem eredeti ha ez mond valamit mert ugy hallotam hogy csak eredeti játékkal lehet multizni.
csak simán leszedtem a cs source-t és kész meg van a steam is van accountiom is meg minden de semmi sem akar menni ...nagyon akqarnék már játszani vele 😞
\"Rejoice o young man in thy youth...\"
nincs tulbonyolitva szép és jo a helyszin jok az utvonalak
csak kár hogy 40 mb külömben már lehetne is nyomatni fölfele a serverre...
állítsd át a monitor frissítését a legnagyobbra amit bír és annyi lesz a max fps.
MSN: [email protected] • FTF|2™ PORTÁL - FTF2.ATW.HU • MzpeґҲ™ • Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön
nekem az lenne a gondom hogy amikor az Eyevel kapcsolodni akarok azt irja ki hogy ERROR IN COMMAND LINE..valaki nem tud valamit?
Viszont a DVI-DVI kapcsolat miatt,az FPS fix 60,nem tudom,hogy ez gond-e.
Végre látom h nehiába van meg a dod:s is cs: s mellé.Végre servereken emberek...
alias Mr.M@ff1@
aztán meg vmi olyan müanyag ,a counter vhogy érezhetõbb
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP