Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elõször megvettem 10k-ért most 12k-ért holnap meg sima sourcet veszek 7k-ért :///////////
De ha kiperkáltam volna a 20k-t kicsit pipa lennék hogy csak a Hl1:S van hozzá, még Valve back catalog (cs1.6 stb) se mint a steames gold acchoz ami nemtudom volt-e 20ezer?
János666 hát igen akik ennyi pénzt kifizettek azokat meg is értem ha ellenségesek egy picit a játékkal/valvéval.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
de_ipadu
Képek alapján igazán jónak tûnik megnézem még ma.
cs_stronghold
Az elsõ három képen semmi különöset nem látunk viszont a 4dik képet megnézve lehet hogy ez egy jó map? Na ezt is megnézem.Egybõl amúgy egy ha jól tudom magyar fejlesztésû stratégia játék ugrott be a neve miatt.Jó kis game volt az is.De a cossaks jobb szerintem😊
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Szóval megfogtam egy álneves Danielt😛
3napon kersztûl csak rifle szóval jól megszoktam a kicsikét.
Az alliesnél a rifle amikor kifogy mien állat hangot ad!!! Tudjátok az az éles fém hang úú kibaszott jó volt 😊))
Jah bocs amúgy hogy dod source a csé topikban csak haladni kell a korral😛
Amúgy source source.
Nekem megvan eredetibe és yovolt látni h eccer legalább vannak a magyar serveren.
Most még elszomoritobb h ujra kiurultek.Akkor viszont nem értem minek egy servert uzemeltetni
alias Mr.M@ff1@
Egyszer ugy ölté meg mint a 2. képen is hogy 2 társammal kilöttéa rifle secondary robabnosszarával 😛
áá de jó látni, most mégjobban hiányzik a játék:S
Sok ismerõst láttam, Szegát is😊
Talán még Fleko is gamelt csak nem meri bevallani😛
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Bekotom a vizet, es szenne hajtom es butitom, de kell a 100. Ha minden igaz, hetvegen meglesz a lap es a proc. Addig elleszek kolcson grafikartyaval mig nem, lesz penzem.
Szal rettegjetek, met TEK bacsi nemsokara visszater, es lelo mindenkit. 😊))
<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
ja, es magzar billentzyet ruley 😊
Ha akartok valahol dumálni akkor gyertek Team Speakre.
Az IP: 195.56.146.104:28980
Password: olg
bf3: bubi22
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A hogy tegnap elnéztem a servereket láttam olyat ahol sokan vannak és fel is mehettem volna.A német serverek amúgy is nagyon jók!Volt rajtuk 30-40-50 pigem nagyon jól adta be.
De csak hat pálya, meg jönnek majd az updatek is pfffff.A rohadékok!😊
Ide még nem írtam hogy a demofelvételt is kiprobáltam 14 playernél meg sem reccsent, miközben ez cssnél már öngyilkosság. Nálam.
Jo ez a cs, mesz es lovoldozol ossze-vissza, kozben pedig szorakozol.
A dod is tetszik, ha lehet majd kapni akkor talan veszek. Csak azabaj, hogy kevesen jattszanak vele.
Mikor az embert telibe lövöd awp-vel aztán meg 0 hit hát ez már vicc kategória. Dodban vajon miért nem volt ilyen?? Nekem nagyon el tudják venni a kedvemet az ilyen dolgok.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Sokkal porgosebb az egesz es meg vagy 2*tobb az fps is. Nemertem Duli miert huzza le mostanaban ezt a jatekot, de szerintem nincs igaza.
Ha elmulik ez az iceworld borzadaj megyek es lelovok mindenkit 😊
Mert ha hogyan adja be sorrend akkor biztos hogy azzal a játékkal játszottam én 1,5évig mint te? Vagy fordítva?
Ez a css fórum?😄
Na jó nem leszek off a tény amit mondtam hogy kb70% beadja a csé, de számomra ez kurva idegesítõ adat.(mondjuk a 70%kot lehet valaki felértékeli 80%ra, szerintem nem éri el😛)
Viszont akkor az ut2004 is itt hibázik ott is elég hasonlóan fura az rail szerû fegyver vagy lézer vagy mi fasz😊
Szóval szvsz csak majd te fogsz tudni segiteni nekem , mer amugy már kihalt az a topic <#szomoru1>#szomoru1>
elbujdoklok mindjárt. 😊
sorry, csak most térek picit vissza 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
CS.source,Dod,Cod2,Hl2 dm,Coduo
lehet en jatszottam rosszkor rossz servereken vele, de koze nem volt a lanos jatekhoz a fel masodpercet keso rail loveseknek es a celkereszttol igencsak lemarado electrodrivernek.