Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Régen is sok gond van ezzel. Steam hiba erõsen szerintem, de a Valve nem ér rá foglalkozni ilyenekkel a zombis hülyesége miatt. 😄

Roger6
Nem tudjátok, hogy mitõl tûnhet el a favourites server listám? Minden nap bevágom oda a 2-3 kedvencet, látom is, majd másnap indításkor már nincsenek benne. Pedig mindet mutatni kellene, hiszen nincs kipipálva semmi, meg pályát sem írtam be... Nem értem.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Nivea
amugy vmikor felmehetnénk és megnézhetnénk hátha van fenn vmi. ha nem akkor meg bannolak, h legyen egy kis izgalom!😊

Persze azért sokan tolják, sajnos nem az SG szerveren. Kicsit uncsi már a sok Dust 2. 😄

jáccik még vele valaki ? lehet meg is venném tán, gondolom már óccsó. amikor megjelent akkor sokalltam érte és bf-eztem...

Roger6
Viszlát a BANAMÁKON! <#hehe>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

SG szerveren már senki nem tolja vagy mi? Már csak én mászkálok egyedül rajta néha. 😄

Rage47
Sziasztok!
Ha steamen vásárlok valami játékot, ha ellopják vagy hasonló gondjaim vannak, mivel tudok reklamálni a supportnak? Ha megveszem, akkor lefényképezem, és ráírom az acc nevet a papírra, de itt ugye nem kapok dobozt... Biztos ki van találva, de hogyan?
Köszönöm

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

xNoodlex
Nem biztos, hogy megváltoztatja a jelszavad. Olyan szabály nincs, hogy ha feltörsz egy accountot változtasd meg a jelszót. 😊

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

ffxi
Sztem vmi hiba tortent, mert ha mar 1x feltortek. Akkor mar annyi nekem, nemtok belepni mar.

Fákjúal!

HTS s3rg1nh00
változtass jelszót kurva gyorsan

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

ffxi
Azt hogy tortent, hogy eleg regen voltam fenn steam-en. Ma felmentem, vmi "Suffering!" a nevem es vannak ismeretlen friend-jeim? Biztos, hoy nem vettem fel oket, mert angolul ugatnak nekem.

Fákjúal!

na ja, ameddig nem kell jelszót küldeni, beírni, változtatni parancsszóra, addig minden ok
ffxi
Értem, köszönöm.

Fákjúal!

Kandurex
Maga a cím valódi, ezt a Valve küldte.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ilyen emailekre semmiképp ne válaszolj, viszont a settings elsõ ablakában van egy olyan ,hogy verify email addressz, azaz minden jelszó változtatáshoz emailes jóváhagyás kell, azt intézd, és nem kell aggódni az acclopástól

ez is arra figyelmeztet, valószínüleg hivatalos helyrõl, mert még nincs bekapcsolva neked ez a funkció, ergo teljesen ártalmatlan

olyan email legyen a kontakt emailed, ami tutibiztos, és soha nem fog elveszni, azaz napi szinten használod, kellõen hosszú a jelszavad stb.

és semmiképpen ne egyezzen meg a steam jelszavad az email jelszavával
ffxi
Account lopós szaga van :S Reagáljak rá?

Dear ffxi,

In order to help maintain the security of your Steam account, please verify your email
address by visiting the following URL: http://www.steamcommunity.com/actions/ValidateEmailAddress?stoken=117273081_72308721_785276724

Your email address will be used to assist you in changing your Steam account credentials
or regaining access to your Steam account, should you ever need help with those things.

Thanks for helping us maintain the security of your account.

The Steam Support Team
http://www.steampowered.com

==============
This notification has been sent to the email address associated with your Steam account.
For information on Valve's privacy policy, visit http://www.valvesoftware.com/privacy.htm.
This email message was auto-generated. Please do not respond.

© Valve Corporation. All rights reserved. All trademarks are property of their respective
owners in the US and other countries.

Fákjúal!

GaBenc
Szívesen......az úttörõ ott segít ahol tud. <#nevetes1>

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Spészgószt
Win7-ben a steam és a css-nek is külön külön lehet állítani a hangerejét!!! Lehet ott nem stimmel valami! Vagy a steam ban is külön van hangerõ a friendsben is és a játékon belüli optionsban is van.....nekem pl szar volt és a végén megtaláltam, hogy a friendsben nem volt felvéve és az kúrta el az egészet!

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Ésss megvan!!! Köszi Gabenc!!!
Realtek HD Audio Managerben a mikronál lejátszási hangerõ teljesen levolt némítva... mostmár hallanak az emberek! 😊) Köszi
Helló mindenkik. Volna egy olyan kérdésem hogy CS:S-ben láttam egyes szervereken egy olyan beállítást vagy MOD-ot hogy ha rálövök az emberre akkor kiírja hogy mennyi HP-t szedett le a lövésem. Azt szeretném ha valaki segítene hogy ezt hogy lehet beállítani vagy mit kell csinálnom hogyo be tudjam állítani. Elõre is köszi. Krpec
Igen, azom van. 😊 Akkor meglesem ott.. de azért egy útmutatót elfogadnék! 😄
GaBenc
Nem keresem vissza. De a Realtek hangkártyának a driverében is be kell állítanod a mikrofont. Persze ha más a kártya akkor pasz. Nálam az volt a gond. Minden jó volt és a cs-ben nem volt hangom.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Õ csak mondott egy példát, hogy próbáljam meg, de ezzel sem volt jó... azért kérek fórum(okon)on segítséget.
Egy másik havernek pl. úgy mûködik ha a enable voice in this game nincs kipipálva.. :/
hát ha haver ennyire tudja, miért nem segít neked?

Srácok egyszerûen nemtudom miér nem hallanak többi..írom továbbra is ventrin tökéletesen hallanak.
Source-ban, csak a voice villogó jelet látják és nem hallanak..Voice hangerõ maxon, azt a voice boostos is ki be kapcsolva próbáltam és semmi. Haver valami olyasmit mondott, hogy szoftveresen van leállítva CS-ben.. esetleg valami bill. kombinációval lehet elõhozni?
Ismétlem régebben semmi gond nem volt voice-al.. ugyanúgy ment akkor is win7 alatt ment, szóval nem hiszem, h win7 probléma lenne..
solo
GAYTEST:| XD

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Te tudatlan..
még ennyit se tudsz? <#idiota>

Spészgószt
Mekkora geciség....
Lusta voltam elolvasni a cikket,d e szerintem az ellenfél bérelte fel õket.... <#taps>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

kifli
server config kérdés:

van olyan plugin amit meg tudok úgy csinálni hogy én határozom meg hogy mit kell chatbe beírni ahoz hogy feljöjjön popupmenü? És abba saját menüpontokat tudok tenni?
Spec egy settings menüre gondoltam, ahonnan be lehetne állítano a quake hangokat, a showhitset, meg ilyeneket...
kifli
kitöröltem az összes cfg-t és ezt kreálta magának 😊
egy másik tipp, hogy próbálj meg magyarul, érthetõen kommunikálni!

Spészgószt
lol slot 10? azt hogy??? 10es billentyû nincs, az min két bill lenyomásra lehet csak az meg hogy<#guluszem1>

kifli
megoldottam az adminmenüt 😊
bind 0 "slot10" ennek kell lenni...
slimslim

Az igaz szavak sose szépek, a szépek sose igazak.

armageddon666
végülis mûködik 😊

@

kifli
he-he-he 😄
Spészgószt
Akkor f10 <#hehe>

kifli
így se lép ki admin menübõl 😞
kifli
aha, na ezt nemtudtam, köszi 😊
Spészgószt
a "K" értelemszerûen bármi lehet...<#idiota>

Spészgószt
nem "0" kell hanem ---- bind "k" "cancelselect" ez lép ki mindenféle menübõl ami bent van épp a HUD-on !

options>keyboard itt megtalálod

kifli
de nekem eddig jó volt 😞
(a buymenüböl, meg a csapatválasztómenüböl kilép 0-ra)
hogy bindeljem át? pl bind "k" "0"?
Sziasztok az lenne a kérdésem. hogy elfelejtettem az accountom mega kódot és rámegyek, hogy nemtudom a nevet utána az email címre. Aztán beis írom az email címet de semmitsem küldenek.😄 Valaki tud tippet adni?
nálam se mûködött sose, úgyhogy én egyszerûen átbindeltem egy másik gombra.

kifli
mitbasztam el hogy se admin menübõl, meg sehonnan nem akar kilépni a 0 lenyomására? olyan mintha megse nyomnám :/
HTS s3rg1nh00
az utolsó alkalommal amikor resetelték a jelszavad,akkor mi volt az...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Please also enter the *answer* to the following question into the 'Secret Answer' field of the same dialog:

What did customer support last reset your passphrase to?

az a baj értelmezni sem tudom h mit kéne beirnom

ARSENAL&POKER