Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ha steamen vásárlok valami játékot, ha ellopják vagy hasonló gondjaim vannak, mivel tudok reklamálni a supportnak? Ha megveszem, akkor lefényképezem, és ráírom az acc nevet a papírra, de itt ugye nem kapok dobozt... Biztos ki van találva, de hogyan?
Köszönöm
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
Fákjúal!
Fákjúal!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
ez is arra figyelmeztet, valószínüleg hivatalos helyrõl, mert még nincs bekapcsolva neked ez a funkció, ergo teljesen ártalmatlan
olyan email legyen a kontakt emailed, ami tutibiztos, és soha nem fog elveszni, azaz napi szinten használod, kellõen hosszú a jelszavad stb.
és semmiképpen ne egyezzen meg a steam jelszavad az email jelszavával
Dear ffxi,
In order to help maintain the security of your Steam account, please verify your email
address by visiting the following URL: http://www.steamcommunity.com/actions/ValidateEmailAddress?stoken=117273081_72308721_785276724
Your email address will be used to assist you in changing your Steam account credentials
or regaining access to your Steam account, should you ever need help with those things.
Thanks for helping us maintain the security of your account.
The Steam Support Team
http://www.steampowered.com
==============
This notification has been sent to the email address associated with your Steam account.
For information on Valve's privacy policy, visit http://www.valvesoftware.com/privacy.htm.
This email message was auto-generated. Please do not respond.
© Valve Corporation. All rights reserved. All trademarks are property of their respective
owners in the US and other countries.
Fákjúal!
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Realtek HD Audio Managerben a mikronál lejátszási hangerõ teljesen levolt némítva... mostmár hallanak az emberek! 😊) Köszi
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Egy másik havernek pl. úgy mûködik ha a enable voice in this game nincs kipipálva.. :/
Source-ban, csak a voice villogó jelet látják és nem hallanak..Voice hangerõ maxon, azt a voice boostos is ki be kapcsolva próbáltam és semmi. Haver valami olyasmit mondott, hogy szoftveresen van leállítva CS-ben.. esetleg valami bill. kombinációval lehet elõhozni?
Ismétlem régebben semmi gond nem volt voice-al.. ugyanúgy ment akkor is win7 alatt ment, szóval nem hiszem, h win7 probléma lenne..
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Lusta voltam elolvasni a cikket,d e szerintem az ellenfél bérelte fel õket.... <#taps>#taps>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
van olyan plugin amit meg tudok úgy csinálni hogy én határozom meg hogy mit kell chatbe beírni ahoz hogy feljöjjön popupmenü? És abba saját menüpontokat tudok tenni?
Spec egy settings menüre gondoltam, ahonnan be lehetne állítano a quake hangokat, a showhitset, meg ilyeneket...
Az igaz szavak sose szépek, a szépek sose igazak.
(a buymenüböl, meg a csapatválasztómenüböl kilép 0-ra)
hogy bindeljem át? pl bind "k" "0"?
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
What did customer support last reset your passphrase to?
az a baj értelmezni sem tudom h mit kéne beirnom
ARSENAL&POKER