Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jaja most 3,75 euró 14,99 helyett :D
én már vettem is :D annyiért még a hülyének is megéri :D
kb mostani árfolyammal 993 ft:D
GGMU
Ûlj le, egyes!
<#mf2>#mf2>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Addig nyújtózkodj ameddig a takaród ér!
Azaz ha a géped nem tud annyit ne akarj te sem :D
vagy keresd meg a hibádzó láncszemet amelyik miatt nem megy a full HD!
PL monitor :DDDDD
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
És azért nincs nagyobb mert gondolom 1680*1050-es a monitorod... és nagyobbat nem is ajánl fel a játék... nálam speciel 1280*1024 a max..
@
lol
Meg amúgyis....MIFÉLE FELBONTÁS EZ??????
ez miféle felbontás????
16:9 duplán?????
a CSS csak max 1680*1050 ben megy! Ez egy "Régi" játék nem HD!
set lunch optionsba is be lehet írni, de szerintem ettõl az is kifeküdne <#idiota>#idiota>
Valaki segítsen má
fel akarom venni a felbontást 1920 x 1080 a csében de valamiért nincs ilyen választási lehetõség. Ez bug vagy valahogy másként kell megoldani ?
Windows 7
Nézd meg ITT.
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
<#taps>#taps>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
vmi olcsóbbat tud vki ? neten nem vásárolok, az a bizti amiért tolom a kp-t oszt kapom a cuccost :)
"én nem vagyok a raiffaisen ügyfele" :) hasitasi nem ké' kódot !
nekem meg odebb van a visszateres... gepre kene kolteni :\ de inkabb x360 lesz a honapban.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A kulcs hova van írva? A tokra, vagy a kézikönyvre ami a játékban van?
Szerintetek hogy lenne jó lebonyolítani egy ilyen üzletet?
Attol félek, hogy leírja a kódot, aztán kirugatja az accomat!
És ha elküldi az eredeti kódot, akkor nekem is ezt kell vele eljátszani.
Vagy ki tudja, mit talál ki!
Valakinek van ilyen tapasztalata?
Vagy ki hogyan csinálná ezt!?
Köszi
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
se plusz nincs beírva a ratek elé, se semmi.
A 20-at már inkább el tudom képzelni.
Válts át szerintem, nekem ugyanez volt a gondom ezzel a fos vezeték nélkülivel és amióta átváltottuk egy tizesért semmi gond sincs vele,sõt!
Azthiszem kedden emeltek valamit rajta de én eddig semmi változást nem észleltem, megyek majd panaszkodni ^^
Vagy ezt a csomagot vagy egy nagyobbat ami egy ezressel drágább(4 ezer forint), és abban a maximális 3072/384 kbps a garantált pedig 768/128 kbps
Sztem válts.
Mik amúgy a lehetõségeid?(szolgáltatók terén, szolgáltatások terén?)
Mert ha most váltok kábelesre akkor ott a legkisebb csomagban(amire futná havonta) az elérhetõ maximális le- és feltöltési sávszélesség 1536/256 kbps
a garantált le- és feltöltési sebesség 512/64 kbps
Ezzel mennie kéne laggmentesen?
Sajnos nem értek a netekhez mert nem fogok fel pár dolgot ezért is kérdezem!
(esetleg tölts le egy textura packot, hogy honnan ne kérdezd mert nemhiszem hogy valaki tudja itt, mert eredetihez nem kell, google a barátod...)